Co byś zrobiła na moim miejscu?? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-28, 10:23   #61
Madam Coco
Rozeznanie

Dot.: Co byś zrobiła na moim miejscu??

Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość
Co, gdybyś kochała faceta, z którym nie możesz być?
Myślała, co zrobić żeby z nim być (jeżeli by mnie kochał), albo próbowała zapomnieć, zakochać się w innym i żyć dalej (jeżeli by mnie nie kochał).

Cytat:
Napisane przez Czarnuszek20 Pokaż wiadomość
wieczorem przegladasz sie nago w wielkim lustrze w sypialni...zerkasz w okno a tam z naprzeciwka obserwuje cie stary oblesny sasiad z lornetka ???
Pewnie bym krzyknęła, zeszła mu z widoku, ubrała się i zasłoniła okna jak tylko się da! I już zawsze pilnowałabym, żeby były szczelnie zasłonięte, a może nawet wywiesiłabym wydrukowaną karteczkę z wiadomością do niego i powiesiła ją na oknie

Co byś zrobiła gdybyś była na ważnym spotkaniu i miała zaraz przemawiać przed wielką publiką (tak na podwyższeniu przez mikrofon, a siedzisz wśród publiki), jesteś w białym kostiumie/sukience/spodniach i nagle okazuje się, że ups - dostałaś okres i masz ogromną, wielką, czerwoną plamę z tyłu a tu nagle Twoja kolej do przemowy?
Stary 2010-06-28, 10:31   #62
kocurek400
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Madam Coco Pokaż wiadomość
Myślała, co zrobić żeby z nim być (jeżeli by mnie kochał), albo próbowała zapomnieć, zakochać się w innym i żyć dalej (jeżeli by mnie nie kochał).

Pewnie bym krzyknęła, zeszła mu z widoku, ubrała się i zasłoniła okna jak tylko się da! I już zawsze pilnowałabym, żeby były szczelnie zasłonięte, a może nawet wywiesiłabym wydrukowaną karteczkę z wiadomością do niego i powiesiła ją na oknie

Co byś zrobiła gdybyś była na ważnym spotkaniu i miała zaraz przemawiać przed wielką publiką (tak na podwyższeniu przez mikrofon, a siedzisz wśród publiki), jesteś w białym kostiumie/sukience/spodniach i nagle okazuje się, że ups - dostałaś okres i masz ogromną, wielką, czerwoną plamę z tyłu a tu nagle Twoja kolej do przemowy?
PANIKA !! pewnie niezgrabnie sie zaslaniajac bym wyszla i diametralnie by to sie odbilo na mojej przemowie

Teraz moja sytuacja. Co byś zrobila siedzac w domu, nawiasem mowiac akurat wygladajac jak zza krzaka i bedac w zwiazku nagle ktos puka otwierasz drzwi a tam twoj byly, wielka milosc, z ktorym musialas sie rozstac z powodow od was niezaleznych, ktorego kochasz, wspominasz i myslalas do tej pory ze juz nigdy sie nie zobaczycie??
kocurek400 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 10:56   #63
wyszukiwarka
Zadomowienie

Zaprosiłabym go do domu,poleciałabym migiem do WC,ogarnęłabym się choć trochę Potem bym z nim porozmawiała,nawiązywała kontakty i czekałabym na rozwój sytuacji

Co byś zrobiła gdybyś jechała windą z 30 piętra w dół i nagle winda zaczyna spadać?
Stary 2010-06-28, 11:10   #64
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wyszukiwarka Pokaż wiadomość
Zaprosiłabym go do domu,poleciałabym migiem do WC,ogarnęłabym się choć trochę Potem bym z nim porozmawiała,nawiązywała kontakty i czekałabym na rozwój sytuacji

Co byś zrobiła gdybyś jechała windą z 30 piętra w dół i nagle winda zaczyna spadać?
nie wiem,czy miałabym czas,aby pomyśleć .pewnie ze strachu bym się posikała
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
co zrobiłabyś,gdybyś dostała propozycje sexu za wielkie pieniądze z OBCYM przystojniakiem
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 11:29   #65
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
co zrobiłabyś,gdybyś dostała propozycje sexu za wielkie pieniądze z OBCYM przystojniakiem
zależy za ile

Tak na serio,to chyba bym nie poszła

Co byś zrobiła gdybyś dostała od przyszłej teściowej piękny pierścionek (ważną pamiątkę rodzinną,przechodzącą z pokolenia na pokolenie),i teściowa podczas rodzinnego spotkania chce,abyś pokazała palec z pierścionkiem ,a ty byś go zgubiła?
Stary 2010-06-28, 11:41   #66
Schoko
Wtajemniczenie

Powiedziałabym, że zostawiłam go w domu

co bys zrobiła, gdybyś na randce wdepnęła w psią kupę?

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 12:37   #67
antidotum89
Wtajemniczenie

subtelnie wytarłabym ja w trawe;p i unikała mało przewiewnych miejsc:P pubów, barów

co bys zrobiła gdybys sie dowiedziała ze masz siostre która została adoptowana dawno temu?
antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 12:54   #68
muszynianka
Zakorzenienie

Padłabym ze szczęścia, mam brata - przyrodniego i całe życie zastanawiam się jakby wyglądało moje "prawdziwe" rodzeństwo, czy byłoby do mnie podobne, jak by się zachowywało, czy było by choć trochę podobne do mnie, czy miałoby coś z przyrodniego brata... Chciałabym się szybko skontaktować!

robisz sobie makijaż na ślub koleżanki, już jesteś spóźniona. pod sam koniec eyeliner wypada ci z rąk i robi dziwną długą kreskę. by ją zmazać musiała byś zacząć od początku zmyć puder i cień i zaczynać od nowa.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 12:55   #69
vMALENAv
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
subtelnie wytarłabym ja w trawe;p i unikała mało przewiewnych miejsc:P pubów, barów

co bys zrobiła gdybys sie dowiedziała ze masz siostre która została adoptowana dawno temu?
Ucieszyłabym się,bo jestem jedynaczką

Co byś zrobiła gdybyś stanęła oko w oko z dzikim lwem?

LAST.FM

vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 14:11   #70
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vMALENAv Pokaż wiadomość
Ucieszyłabym się,bo jestem jedynaczką

Co byś zrobiła gdybyś stanęła oko w oko z dzikim lwem?
Chyba bym się posikała ze strachu

Co byś zrobiła, gdyby zaproponowano Ci rolę w serialu Klan? (nieślubnego dziecka Pawła czy Ryśka)

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 14:31   #71
vMALENAv
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Chyba bym się posikała ze strachu

Co byś zrobiła, gdyby zaproponowano Ci rolę w serialu Klan? (nieślubnego dziecka Pawła czy Ryśka)
haha,nie poszłabym na to nawet gdyby mi zapłacili więcej niż sharon stone

Co byś zrobiła gdyby Twoja córka (którą już masz bądź dopiero będziesz mieć,kto wie) bzykała się, że tak powiem z 40-50 lat starszym facetem?

LAST.FM

Edytowane przez vMALENAv
Czas edycji: 2010-06-28 o 14:32
vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 14:41   #72
muszynianka
Zakorzenienie

pominęłyście mnie, :chlip :C
Stary 2010-06-28, 14:42   #73
aga696
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vMALENAv Pokaż wiadomość
haha,nie poszłabym na to nawet gdyby mi zapłacili więcej niż sharon stone

Co byś zrobiła gdyby Twoja córka (którą już masz bądź dopiero będziesz mieć,kto wie) bzykała się, że tak powiem z 40-50 lat starszym facetem?
Zalezy czy byłaby pełnoletnia. Jak tak to niech robi co chce,a jak nie to faceta bym zgłosiła na policję a jej piekło z życia.
Co byś zrobiła,gdybyś była w ciąży,lekarz powiedział,że to chłopiec, masz ubranka itp a rodzi się dziewczynka?
aga696 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 14:50   #74
karl
Raczkowanie

po pierwsze ni kupowałabym wszystkiego bardzo ukierunkowanego na płeć, ale pewnie sprzedałabym na allegro albo oddała komuś z rodziny/znajomym i kupiłabym nowe.

Co byś zrobiła, gdbyś miała do wyboru jesteś w związku - jechać na zagraniczny roczny staz, który znacząco by pomógł Twojej karierze czy zostanie w Polsce ze wględu na obawy przed rozstaniem z partnerem?
karl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 14:52   #75
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Padłabym ze szczęścia, mam brata - przyrodniego i całe życie zastanawiam się jakby wyglądało moje "prawdziwe" rodzeństwo, czy byłoby do mnie podobne, jak by się zachowywało, czy było by choć trochę podobne do mnie, czy miałoby coś z przyrodniego brata... Chciałabym się szybko skontaktować!

robisz sobie makijaż na ślub koleżanki, już jesteś spóźniona. pod sam koniec eyeliner wypada ci z rąk i robi dziwną długą kreskę. by ją zmazać musiała byś zacząć od początku zmyć puder i cień i zaczynać od nowa.
Już odpowiadam

Hmm jako, że mój makijaż nie jest aż tak rozbudowany to pewnie bym zmyła. Pudru nie używam ani eyelinera, więc zmycie cienia nie byłoby taką tragedią

Co byś zrobiła gdyby na randce z super facetem w restauracji, po obfitym posiłku urwał Ci się guzik w spodniach?

Stary 2010-06-28, 15:16   #76
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
Już odpowiadam

Hmm jako, że mój makijaż nie jest aż tak rozbudowany to pewnie bym zmyła. Pudru nie używam ani eyelinera, więc zmycie cienia nie byłoby taką tragedią

Co byś zrobiła gdyby na randce z super facetem w restauracji, po obfitym posiłku urwał Ci się guzik w spodniach?
Obróciłabym to w żart, coś w stylu "dopiero zjedliśmy kolację, a Ty już mnie rozbierasz wzrokiem i to dosłownie"

Co byś zrobiła, gdybyś wygrała roczną wycieczkę dla jednej osoby do Twojego absolutnie wyśnionego miejsca? warunek, musisz jechać sama.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 15:27   #77
paktofonika99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość

Co byś zrobiła, gdybyś wygrała roczną wycieczkę dla jednej osoby do Twojego absolutnie wyśnionego miejsca? warunek, musisz jechać sama.
Sama? Zrezygnowałabym albo wcisnęłabym na moje miejsce kogoś innego :P

Co byś zrobiła, gdyby podczas płacenia za zakupy okazało się, że Twoje konto zostało "wyczyszczone" ?
paktofonika99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 16:29   #78
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paktofonika99 Pokaż wiadomość
Sama? Zrezygnowałabym albo wcisnęłabym na moje miejsce kogoś innego :P

Co byś zrobiła, gdyby podczas płacenia za zakupy okazało się, że Twoje konto zostało "wyczyszczone" ?
Niestety nici z zakupów. Chyba, że TŻ by był ze mną
Szok i sruu do banku dowiedzieć się o co chodzi.

Co byś zrobiła, gdyby dentysta wyrwał Ci nie tego zęba co powinien?

Stary 2010-06-28, 20:48   #79
aga696
BAN stały

Cytat:
Niestety nici z zakupów. Chyba, że TŻ by był ze mną
Szok i sruu do banku dowiedzieć się o co chodzi.

Co byś zrobiła, gdyby dentysta wyrwał Ci nie tego zęba co powinien?
Zrobiłabym awanturę i bóg wie co jeszcze.
Co byś zrobiła, gdybyś zatkała toaletę w jakimś centrum handlowym i zaczęła wypływać woda?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 20:51   #80
muszynianka
Zakorzenienie

... Uciekłabym............... ................ chociaż zależy, jakbym była sama i takie tam pewnie poszłabym do pana od ochrony i powiedziała że weszłam do toalety a tam TAKAAAA NIESPODZIANKA

Idziesz na randkę z poznanym rok temu w internecie facetem ze snów. Jest piękny, czarujący, bogaty, elokwentny... ale ma 160 cm wzrostu... Co robisz?
Stary 2010-06-28, 20:57   #81
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
... Uciekłabym............... ................ chociaż zależy, jakbym była sama i takie tam pewnie poszłabym do pana od ochrony i powiedziała że weszłam do toalety a tam TAKAAAA NIESPODZIANKA

Idziesz na randkę z poznanym rok temu w internecie facetem ze snów. Jest piękny, czarujący, bogaty, elokwentny... ale ma 160 cm wzrostu... Co robisz?
No niestety, te 15cm to zbyt wiele, więc adios muchacho

Co byś zrobiła, gdybyś była świadkiem wypadku i zaszłaby konieczność zastosowania zasad pierwszej pomocy - odważyłabyś się?
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 21:02   #82
Madii89
Raczkowanie

Tak, ale tylko podstaw.

Co byś zrobiła, gdyby zaczęła flirtować z Tobą dziewczyna?
Stary 2010-06-28, 21:04   #83
muszynianka
Zakorzenienie

chciałam zadać identyczne pytanie

zależy, musiałabym ocenić czy istnieje prawdopodobieństwo obrażeń wewnętrznych, czy mogło dojść do przerwania rdzenia kręgowego, uszkodzenia podstawy czaszki, w sumie bym się bała że przy resuscytacji nie o to że połamię żebra (to się zdarza) ale że od mocnych nacisków głowa będzie lekko uderzała o asfalt co pogorszy stan poszkodowanego. pierwszy ruch to byłby telefon, potem zabezpieczenie miejsca wypadku no i potem ewentualnie pomoc przedmedyczna. W sumie telefon i zabezpieczenie miejsca to też element pierwszej pomocy. Ale tak, jeżeli doszło by do wypadku samochodów które jechały stosunkowo wolno, raczej bym się odważyła bo to by nie zaszkodziło, gorzej gdy mknęły 150 to wtedy nie wiadomo co się dzieje po uderzeniu, ach... (się rozpisałam, bo często o tym myśle. 5 dni temu był wypadek 3 osoby z ginęły, wczoraj koło domu miałam wypadek jeden samochód zawisł na barierce inne gdzieś porozrzucane łącznie 4 uszkodzone.... :P)

Znajdujesz włosy w cheesburgerze, co robisz, idziesz do kierownika?

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Co byś zrobiła, gdyby zaczęła flirtować z Tobą dziewczyna?
zależy czy ładna z ciekawości bym odwzajemniła?

Edytowane przez muszynianka
Czas edycji: 2010-06-28 o 21:05

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 21:13   #84
Madii89
Raczkowanie

Cytat:

Znajdujesz włosy w cheesburgerze, co robisz, idziesz do kierownika?
Do kierownika nie, ale CHCĘ NOWEGO CHEESBURGERA!! - tak miałam w Mc donald kiedyś...

Co być zrobiła, gdybyś była świadkiem kradzieży?
Stary 2010-06-28, 21:17   #85
muszynianka
Zakorzenienie

Hmmm zależy jakiej kradzieży - ze supermarketu - to nie moja sprawa, ochrona jest od tego, gdy ktoś okrada kogoś - no zareagowałabym, pewnie bym wyskoczyła chociaż zależy nie pobiegnę z gazem pieprzowym za bandą łysych wielkich facetów, gdyby to była dzieciarnia pewnie bym dogoniła i wezwała policję.

jesteś w douglasie i spadły ci na ziemię bardzo drogie perfumy, rozbiły się. co robisz?
Stary 2010-06-28, 21:18   #86
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

o ile udało by mi się wyklepać numer to zadzwoniła bym na policję

Co byś zrobiła gdyby seksowny latynos zaczepił cie na ulicy i poprosił o pomoc w nauce polskiego?

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 21:58   #87
Madii89
Raczkowanie

Cytat:
jesteś w douglasie i spadły ci na ziemię bardzo drogie perfumy, rozbiły się. co robisz?
Chyba bym się rozpłakała ech... Chlip...

Cytat:
Napisane przez Milena13 Pokaż wiadomość
Co byś zrobiła gdyby seksowny latynos zaczepił cie na ulicy i poprosił o pomoc w nauce polskiego?
Udałabym, że nie znam polskiego (znam nieco czeski, więc udawałbym)... i też mogłoby być ciekawie.

Co byś zrobiła, gdyby zapsuł Ci się samochód w środku nocy, w lesie i padłaby Ci bateria w telefonie?
Stary 2010-06-28, 22:08   #88
Schoko
Wtajemniczenie

Zamknęła sie szczelnie w środku, schowała pod fotel i panikowała całą noc!

co byś zrobiła, gdybyś zorientowała się w pracy, że zapomniałaś włozyc majtek?

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 22:29   #89
antidotum89
Wtajemniczenie

nic jesli bym miała spodnie:P jesli miałambyhm mini siedziałabym na tyłku:P

co bys zrobiła gdybys była w banku i byłby napad
antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-29, 10:23   #90
aga696
BAN stały

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
nic jesli bym miała spodnie:P jesli miałambyhm mini siedziałabym na tyłku:P

co bys zrobiła gdybys była w banku i byłby napad
Ukryłabym się gdzieś.
Co byś zrobiła,gdyby okazało się,że matury z Twojego rocznika trzeba powtórzyć?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości