|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - kolejna część kolejnej części :D
Ago
Endzi swietne wiesci Katty za chlibek ![]() Katt czekamy na poka-poka
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
sie nie cofne, sily nie mam, ale jak kto co/kogo wklejal, to ja chwale, ze pewniekiem laaadne
sie spaslam cyc mi sie jakos wybaluszyl przez to spasniecie i w kiecki zeszloroczne ledwo sie wciskam to znaczy - sie nie wciskam mojito sobie sysam zimniutkie z mieta stara poniemiecka - tak mowi Moj, bo ja byl (ta miete) wykopal na opolszczyznie i w reklamowce byl jom wiozl bez Polske caluskom, i nasadzil po powrocie w donicach (tej miety) a ona sie byla przyjela i teraz mam stara poniemiecka miete w Gdansku do mojito do salatkow do pachnienia mi zmeczona jestem bym poszla spac albo se posysam jeszcze mojitko jedno i popatrze costa piszom i pojde ![]() Aniol, dawaj jakoms fotke dupska w koronkach
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Endzi, dobre wieści
Gratuluje srebrzystej pajęczynki ale powiedz mi, czy takie gumiaczki nie odparzają stóp? Katty, pochwal sie chlebem Katt, gratuluję nowego tattoo
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Katt
![]() Załatwiły mnie te skały wczoraj na amen. A raczej nie skały tylko alergia. Wróciłam, zasmarkana, zapłakana, z ciężką bolącą głową.. bo głupia zapomniałam sobie alertec zażyć ![]() jasne, a chcesz się zmierzyć? :PP sprzedany Cytat:
![]() Odmachuję rudzielcu Magdulenko ale masz kibica w domu! ![]() Kasiu nie kupuj Ty na kolczyki kul 22mm, bo oberwą Ci uszy. Kup sobie 16mm - powinny być ok. Aniołku ![]() machaju jeszcze całemu wątkowi
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2010-06-28 o 21:17 |
|
|
|
|
#4445 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak się ładnie uśmiechniesz to podeślę próbkę jakąś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniolku oby bylo juz tylko lepiej |
||||||
|
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-06-28 o 21:28 |
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
O! i Justynka byla wkleila zalacznik, a ja go otworzylam, a tam fajny babel Magdulenkowy
taki zapatrzony taki zamarzony |
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:zarok:Głowa mi pęka. Pierwszy dzień w pracy po urlopie i już zapomniałam,że wypoczęłam. I zapomniałam jak u mnie w biurze wszyscy się drą. Ogłuchnąć można. Jak mi się marzy jakieś ciche, spokojne miejsce do pracy, gdzie nikt mi nie będzie wrzeszczał nad uchem
|
|
#4449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Agoo zdrowia dla Was
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, odnośnie tego pogrubionego jako facet mówię/piszę POKA POKA i nie ma zmiłuj ![]() Katt Aniele gratuluję butów Miłego wieczoru |
||||
|
|
|
#4450 |
|
Piers do przodu
|
Doroto
Ja wciągnęłam Żywego z lodóweczki i mało mnie a więcej nie ma ![]() Maszyneria chlebowa nie zastrajkowała jeszcze - to chyba dobrze ciasto wyrasta, zobaczymy ja wyrośnięte upiecze ...Przyznam szczerze, żem też zmęczona przedurlopowo .... Małż popatrzył na mnie podejrzliwie jak mu zakomunikowalam, że mam juz kulę 28 mm, dwie 10 mm, będą dwie 22 mm i mam zamiar kupić dwie 16 mm wsio czerwone
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-06-28 o 21:42 |
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Kasio, sie smiejesz
to dobrze wszak smiech to zdrowie to co? pyk szklaneczkami i nasze zdrowie! sysam mojitko drugie Kasio, mnie to interesuje te wypieki chlebow Kasia mi Tymkowa mowila o tym pieczeniu, ze nawet ja dalabym rade jak ona tak mowi, to musi byc prawda i czasami o tym mysle o tym wypieku i zobaczyta, ze kiedys wkleje piekny chlebus zrobiony bez moje osobiste rece ale narazie to mysle |
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
porwałam z półki sklepowej dwie ostatnie wiśnie w piwie, siedzę tera nad nimi i dumam "zamknięta była ta szafa z aktami czy nie" ![]() nie lubiem poniedziałków ale was lubiem i przy poniedziałkach ![]() aniele ago, trzymam kciuki za niezospowanie od potomka i tegoż szybki powrót do zdrowia ![]() i jeszcze mnie ciekawość zżera na jaki swędzący kobiecy problem olej tamanu pomaga, bo mi wyobraźnia schodzi w rejony, gdzie pewnie nie pomaga
Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2010-06-28 o 21:47 |
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4454 | ||
|
|
Cytat:
olej tamanu pomaga tez na ukoszenia komarow i innych gadow ,sprawdzilam Doroto jak tak myslisz ,to pewnie cos wymyslisz i ja mysle ,ze jak wymyslisz ,to pokazesz ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
to ile tych biedronek bylo ukatrupionych?
|
|
#4455 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakiś zły humor mi się zbliża,normalnie czuję to w moich starych kościach ![]() też chcę winiacza z biedronek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4456 |
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Piejeta sobie ?
![]() Ale Wam fajnie ![]() A ja nie mogie, bez te prochy ![]() a ono tam stoi we wlodówce zakupione i czeka, to piwo ... i nawet zwycięstwa nad wrażym Zakonem Krzyżackim pod tem Grunwaldem nie będę mogła opić ![]() Smutne to ... I jeszcze Wam powiem, że mam ochotę wybić w pień analityków medycznych
|
#4458 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
ze wino z biedronki, to ja widze tom biedronke wysysanom
to mi przyszedl do glowy Sok z Zuka film bartonowy Kattarnina, lubi bartonowe filmy zapamietalam Ania, wypij w pien za analitykow na przekor zeby mieli myslenie to pojde sobie |
|
|
|
#4461 |
|
|
chiba goscie sie na biedronki zlecieli az 12 sztuk
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Te goscie kcom fote dupska w koronkach
|
|
|
|
#4463 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zmykam chyba spać... o 24 jeszcze leki biorę potem 6 rano, 12 i18 masakra... to przeciw skurczom..Zawczasu spokojnej nocki
|
|||
|
|
|
#4464 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4465 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu Ty po takiej poznicy pracujesz?? Cytat:
podklad juz trafil w lepsze rece (tzn. trafi niedlugo)Cytat:
Doroto nieczesto tak ma, ale sie zdarza Cytat:
Tygrysu, ranisz moje serce Milego Cytat:
To ja tez mam takie: czylijskie w normie kupione Stukam sie szklanicami z Wami milego wieczoru |
|||||
|
|
|
#4466 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Chce zrobic zamowienie mineralowych probasow, to jest jakis kosmos
Nie wiem jakiego klucza uzyc, tyle tego
|
|
|
|
#4469 |
|
Piers do przodu
|
Doroto - chlebuś wyszedł był - pyknę mu fotę jutro, jak się ochłodzi
Popijam winko - małż postawił jutro będzie jutro - dziś się nie martwięPoszłabym spać ale nie mogę - pyka mi karczek jako wędlina w piekarniku i jeszcze różowością pluje to se popijam winko i czekam ![]() Kasio ode Tymka - klucz jest jeden - bierz wszystko
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-06-28 o 22:56 |
|
|
|
#4470 | |||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
One są siakieś takie magiczne Dopasowują się do nóżki, nigdzie nie obcierają, ani nie odparzają. Też mam z tym kłopoty i właściwie już przyzwyczaiłam się do otwartych, gorejących ran na stopach a tutaj taka niespodzianka ![]() Melissa specjalizuje się właśnie w tym magicznym materiale. Ten model butów jest nawet teraz nominowany do Doskonałości Twojego Stylu Właśnie w tej gazetce je sobie wyczaiłam. A niedawno ładnie je przecenili KLIK Wyznam, że od miesiąca choruję na Melisski stworzone razem z Vievienne Westwood Ale cholender nie jestem pewna czy rozmiar mi przypasuje. KLIK Kochane Wy Moje, Cytat:
A olej tamanu nie jest na blizny? Cośtam miałam kiedyś. Rosołem śmierdziało. A skąd te Wiśnie w Piwie masz? Ostatnio nabijaliśmy się z tego trunku ksywę Wiśnia i jestemy ciekawi jak to smakuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Podgrzejemy trochę atmosferę ![]() Ale żem jasnej qrwicy dostała, bo na cykniętych na szybciocha fotkach wygląda jakbym miała brudne lustro, a szorowałam je dzisiaj Także umówmy się, że na podejrzane refleksy spuszczamy zasłonę milczenia ![]() Koronka nr 1 - Zara. Koronka nr 2 - River Island. Kooocham. I jeszcze bonusik z moim jednookim bandytą Rośnie mi to diable jak na drożdżach! Jest większy od swoich trzyletnich, odkarmionych braci!Wiedziałam co robiłam kiedy nazywałam go Rambo...
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-06-29 o 14:33 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

W końcu coś mi się od tego życia należy 

wsio czerwone 

jak ktoś lubi słodkie, bo to miodowe