|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() firma tak na serio mi się marzy, może dam radę sama (tzn. mąż będzie miał udział) ale jak urząd coś by pomógł to normalnie rewelacja
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-29 o 01:10 |
|
|
|
|
#1802 |
|
BAN stały
|
Ludzie w głębokim szoku/wstrząsie/napadzie "widzą" różne rzeczy ![]() U mnie, w mezoregionie fizycznogeograficznym Dolina Brdy (buszowałem przed chwilą na wiki i w końcu wiem na 100%, gdzie się geograficznie ulokować, bo zawsze, już od X wieku chyba, był to styk czegoś tam z czymś tam, ofkors o województwo i takie tam mi nie chodzi) występuje wersja nyny
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
nietoperze widzą tylko wybrani, przepraszam wybrane
![]() Cytat:
:brzyd al:---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- bredzę, patrz wyżej idę spać, dobranoc
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-29 o 01:32 |
|
|
|
|
#1804 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
No i nadrobiłam
Polly_ jest "smutna" ![]() Wszyscy znają BK ale nieliczni sie "nie boją" ![]() Red kombinuje na co zapolować koraliki kontra Red 1:0Justyna uwiodła Kardynała (który nawet po 10h nadal jest twardy .Madziczka nie jest w ciazy i sie az nienormalnie dobrze czuje (otworzyła tez centrum AGD i rozdaje promocyjne tostery Róża chce przejść na eksperymentalna dietę Princessową ![]() Maja nie widziała Titusa u Wojewódzkiego (a powinna) ![]() Florens interesuje się podpaskami z ropy i słomy ![]() Rachel straszy nietoperzami, które widza tylko wybrani (w dziwnych okolicznościach przyrody). Uff! czuje jak by mnie tu co najmniej kilka dni nie było. ----------------------------- Powinnam dziś jechać do wawy ale mi sie nie chce, na szczecie mam jeszcze parę dni zapasu na zrobienie tego. W ramach poprawy humoru strzeliłam sobie prysznic z peelingiem cynamonowym i jest super.
|
#1806 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale górki jakies ma Cytat:
i co - strach obleciał? ![]() Cytat:
(szkoda tylko, że to nie moja noga przed kolejnym produktem made in Finland )Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mówiłam aaa...bosiu- bosiu ![]() Cytat:
Batgirl?
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza
dzień dobry wszystkim, życzę miłego dniajak widać nie przeszło mi moje wariactwo, wstałam o 7.30 , a to się nie zdarza, siedzę sobie na tarasie, popijam wodę z cytryną i zaraz lecę na dietetykę po inspiracje, muszę ułożyć sobie jadłospis.I ten sielski obrazek zakłócają tylko potworne zakwasy po wczorajszych ćwiczenach , do jadłospisu muszę więc włączyć galatetkę, będzie z truskawkami![]() edit no i nie jestem pierwsza
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-29 o 08:20 |
|
|
|
#1808 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- un ziewa powyższym ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- ten ma niecałe ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- zawszeć to lepsze, niż ślad ślimaka
|
||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Flo: A co lubisz jeść i jak często?
I jakie posiłki preferujesz o jakiej porze dnia? Zakwasy ja akurat lubię bo wtedy czuje ze cu tłuszczyku poszło papa. A w sprawie nazewnictwa będąc na bieżąco stwierdzam: ijo-ijo to karetka (z głuchym j w środku) luli ew. lulu to spać
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-29 o 08:35 |
|
|
|
#1811 |
|
Nindżopesz
|
Awww, jaki cudny
Mam letniego doła Jest mi za gorąco, wszystko śmierdzi, w tramwaju śmierdzi, kocie żarcie śmierdzi, TŻ śmierdzi, z kibla i śmietnika śmierdzi... Makijaż spływa, nos się świeci, włosy się nie układają, wstawać rano mi się nie chce, sprzątać mi się nie chce a syf ciągle jest, nienawidzę lata! |
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wszystko śmierdziało w innych okolicznościach przyrody!
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zębiszcza jakieś przypiłowane ![]() Cytat:
i tuczące i tylko wieczorem. Cały dzień potrafię przejechać na kawusi z chudym mlekiem, a obżeram się wieczorem dlatego dieta to dla mnie wyzwanie ogromne. 5 posiłków małych, dużo białka i warzyw, zaczynam sobie wmawiać, że twarożek jest mniam i mięsko z kurczaczka też
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-29 o 08:58 |
||
|
|
|
#1814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja od 1 lipca - dieta konieczna (po ostatnich fotach) i Ville jakiś tam (nie pamiętam tych ichnich nazwisk )Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nic mi sie nie chce....mialam ambitny plan wstac wczesniej i wogole ale w rezultacie szykuje sie leniwy dzien,przelozylam wszystko na jutro ![]() Miciel-boskie kocisko Redhaired Witch
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1818 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
O tym nie pomyślam.Dziękować za wsparcie psychiczne, byle do jesieni
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-29 o 09:08 |
|
|
|
|
#1819 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1820 |
|
Nindżopesz
|
Niee, myślę, że to tylko lato a latem wszystko capi ze zdwojoną siłą
Zresztą okaże się za jakiś tydzień, dwa.A, zapomniałam się pochwalić! Przyznali nam kredyt w PKO SA i będziemy wieczorem robić z TŻtem wielkie wyliczenia. Bo warunki korzystne ale chcą 30 tys wkładu własnego natomiast dodatkowego kredytu na remont dadzą jedynie 10 tys. Jednym słowem będziemy spłukani. |
|
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem dziś chyba zkrecona jak kret w rui. U no to ciężko większość ciekawych acz zdrowych i smacznych dań znam właśnie z grilowanym/gotowanym na parze kurczokiem lub rybkiem. (grilowane na specjalnej patelni lub w piekarniku z grillem a nie na zadymiaczu ogrodowym). No i twarożek jest częstym elementem śniadań. Cytat:
A czyli widzę "niechcieja" tak jak u mnie. Ja dziś bimbam na wszystko i się relaksuje.
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby za pierwszym podejściem się udało?
![]() No to szybka jesteś
|
#1823 |
|
Nindżopesz
|
Nieee (no i znowu plota poszła
)Też mam dzisiaj dysfunkcję systemu motywacji. Dodatkowo odkryłam, że moja tunika śmierdzi (a to niespodzianka) zatęchłą szafą ale w mało paczulowym stylu. Czas na wielkie pranie. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A, i jeszcze zapomniałam się pochwalić czy raczej popodniecać. To awansowe stanowisko było zagrożone bo kobita, którą wzięli zamiast mnie ma jakieś problemy z sercem i siedzi już 3 tydz na zwolnieniu a dodatkowo kombinuje z wypowiedzeniem. Więc znowu padł na nas blady strach. Na szczęście dzisiaj się okazało, że przychodzi do mojego działu jakaś obrotna dziewczyna i to ona pójdzie na zastępstwo. Ufff. Zawsze powtarzam, że głupi ma szczęście
|
|
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi Funeral Home walił zatęchłą szafą z podmokłej kaplicy ![]() Cytat:
![]() edit: ae mi się strasznie spac chce ![]() (na dodatek własny avek nie daje mi się skupić i jakieś durne myśli mi po głowie krążą A tak wygląda moja codzienna podróz do pracy ze skierniewic do Wawy ![]() http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1662680,0,,z_zyrardowa_ do_warszawy_dojedziesz_w_ toalecie,wiadomosc.html dokładnie tym pociągiem jeżdzę co dzień
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-29 o 10:18 |
||
|
|
|
#1825 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie zaprzeczam
|
|
|
|
|
#1826 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bedzie mały rudy wiedźminek
|
|
#1827 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
poważnie ![]() na szczęście w skierniewicach zazwyczaj udaje mi się wcisnąć na miejsce siedzące i zdrzemnąć trochę ale np. dziś już nie Po czymś takim, to jak docieram do pracy, to jestem już zmęczona
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, ten 1wszy lipca mi się podoba- przez chwilę myślałam, że to dziś lub jutro, al skoro się tak złożyło, że czw, to ok, wtedy zacznę
Red, nie chcę zapeszyć, ale trzymam kciuki Florens, bardzo się cieszę, że masz taki humorek i energię, u mnie też nieźle ![]() Polly Maju, dziś znów Kardynał będzie na mnie, po kąpieli
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

to normalnie rewelacja

.

, a to się nie zdarza, siedzę sobie na tarasie, popijam wodę z cytryną
i zaraz lecę na dietetykę po inspiracje, muszę ułożyć sobie jadłospis.

Jest mi za gorąco, wszystko śmierdzi, w tramwaju śmierdzi, kocie żarcie śmierdzi, TŻ śmierdzi, z kibla i śmietnika śmierdzi... Makijaż spływa, nos się świeci, włosy się nie układają, wstawać rano mi się nie chce, sprzątać mi się nie chce a syf ciągle jest, nienawidzę lata! 

i tuczące i tylko wieczorem. Cały dzień potrafię przejechać na kawusi z chudym mlekiem, a obżeram się wieczorem
i mięsko z kurczaczka też

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)