|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Cytat:
![]() A ja wstałam i jakoś zebrać się nie mogę
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Hej ho
Skimos, kciukam Hajja, heeeeej pochwal się, jak sukienkę wybierzesz na to wesele, no i gratuluję sesji. ja mam swoją ostatnią w życiu i nie umiem jej zamknąć w ogóle to jak ostatnio byłam na tym spotkaniu z koleżankami z LO i jedna się cieszyła zaręczynami (swoją drogą po 9 latach, w tym 4 w spólnego mieszkania...), doszłyśmy do wniosku, że nasza klasa jest jedyną z rocznika bez mężatki. A było u nas 21 dziewczyn na razie mamy ledwie dwie zaręczone, z czego jedna to taka wieczna narzeczona (4 lata są już zaręczeni). no i nie wiem... z innych klas niby tez spokojnie. po jednej, po dwie mężatki, dwie-trzy narzeczone. tylo w plastycznej się 4 uchowały bez ślubu kilka było w ciąży jeszcze w LO i od razu się pohajtało. w każdym razie sens tego jest taki: CHODZIŁAM DO PECHOWEJ KLASY W LO, więc nigdy nie wyjdę za mąż ![]() OK, lecę się wypicować i do lekarza, potem na zakupy i nauka, nauka, nauka... miłego |
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Śniło mi się, że skończyłyście wątek beze mnie ![]() Mam straszną, ale to straszną ochotę na sushi, a Tż nie lubi (czyt. nigdy nie jadłem ale nie lubię). Chyba wyciągnę którąś koleżankę, albo zrobię w domu. Btw. robiła któraś z Was kiedyś domowe sushi??? Hajja cześć
|
|
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bosz.... koty są jednak rewelacyjne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój tato zawsze marudzi jak chcę od niego zabrać jakiś pierścionek i twierdzi "przecież tyle już ich masz..." Także ja tam bym się cieszyła jakby mój tato się uparł na pierścionek ![]() A do tego, że Ukochany się nie spieszy... no to już w którejś części doszłyśmy do tego, że TŻci są w jakimś stopniu upośledzeni- trzeba im to chyba wybaczyć i żyć z tym dalej Bardzo duże wesele. Jak masz jakieś propozycje kiecek to wrzuć na pocztę- obadamy i może doradzimy ![]() W ogóle to bry ![]() Jestem niewyspanaaaaaa ![]() Wczoraj wieczorem poszłam z koleżanką na pizzę i piwko, później się przeniosłyśmy do innej knajpki na drinka (bananowego ), no i jakoś późno nie wróciłam do domu, bo po 23 [btw. pierwszy raz rodzice nie pytali o której wrócę i nie dzwonili do mnie jak mnie po 22 jeszcze nie było w domu, a jak przyszłam to nie pytali "dlaczego tak długo?" wtf ], ale na łóżko padłam jak nieżywa. Taaaaaak fajnie mi się spało, miałam jakieś ładne sny i co? Ok. 2 mnie obudził.... SMS od K.A jeszcze jak się kładłam spać, chciałam wyłączyć dzwonki ale sobie myślę, że przecież nikt do mnie w środku nocy nie będzie pisał ani dzwonił... no i wcale nie napisał (nie, żebym narzekała ). W każdym razie wymieniliśmy kilka SMSów i już potem nie mogłam zasnąć. A to mi było gorąco, a to zimno, a to brzuch mnie bolał, trochę mi się chciało pić i tak się jojczyłam w pościeli do 5 rano. W końcu puściłam sobie Dire Straits'ów i jakoś udało mi się usnąć. A o 8 przyszedł do mnie tato, powiedział, że oni (rodzice) wychodzą a ja muszę wstać, bo panowie przyszli nam robić altankę i muszę być w razie czego do użytku jak zechcą kawę albo herbatę...Ehhh... i takie to życie ciężkie I muszę iść dzisiaj do fryzjera, pozbyć się kawałka grzywki bo już mam na pół twarzy i ledwo co widzę na prawe oko
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ilsa, gratulacje dla Tż ![]() Zwiesiu, fajne fotki ![]() Rain, na zlocik pewnie będę jechać, o ile nic nie wypadnie, więc możemy razem pociągiem jakoś się zapakować...a może nawet namówiłabym Tż, żeby kolegów w Warszawie odwiedził, to samochodem by nas zabrał ![]() Nic mi się nie chceeee...czytam fajną książkę, w sam raz dla mnie: "Poradnik dla leni, czyli jak robić, żeby zrobić, a się nie narobić"
|
#4926 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
Nic mi się nie chce. I jestem już zdenerwowana. Kurde ta jutrzejsza obrona jakoś mało fajną opcją mi się wydaje. |
|||||
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, dasz radę
stresik na pewno jest, ale będziemy trzymać kciuki i nic nie ma prawa pójść źle postaraj się dzisiaj zrelaksować, oczyścić umysł i będzie dobrze
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks spokojnie
![]() Wierzymy w Ciebie ![]() o której masz obronę?
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
O 15. Na dodatek muszę dojechać do Krakowa więc będę wymęczona i zestresowana. Cholera czarno to widzę.
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pomyśl sobie też, że będziesz mieć to z głowy
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
A może by tak któras tytuł nowej części wymyśliła, co?
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
aleks, to patrząc na Twój palec, wzięlabym Cię za zaręczoną
no nie wiem, już tak mam, że rzucam okiem na dłonie u dziewczyn. no i w moim kręgu serdeczny palec jest zarezerwowany na TEN pierścionek i obrączkę. wszystkie koleżanki noszą zwykłe pierścionki na środkowych palcach. chyba stąd mi się to wzięło ![]() a obronę przeżyjesz, obiecuję ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- a czy przypadkiem Ty nie miałaś zakładać 20. części? teraz myśl
|
|
|
|
#4933 |
|
Wtajemniczenie
|
Cwaniara
Chciałaś założyć nową część to teraz wymyślaj temat
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie a propos pierścionka i obrączki, to nasuwa mi się taki problem "techniczny". Pierścionek zaręczynowy nosimy na serdecznym palcu prawej dłoni i wszystko jest pięknie, dopóki nie trzeba zacząć nosic obrączki. Osobiście nie podoba mi się noszenie tych dwóch rzeczy na jednym palcu. Najczęściej przekłada się zatem pierścionek na palec środkowy. Jest on jednak większy niz serdeczny, a pierscionek może się okazać za mały... Co wtedy? Lepiej kupić większy pierścionek czy zmniejszać? Takie mam rozkminy z rana :P
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Bo ostatnio Tż często o tym wspomina i prowokuje :P Wiec to on powinien ustawiać suwak a nie ja :P |
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to może przez ten pierścionek na serdecznym palcu nie miałam ostatnio brania? Bo cholera byłam w klubie bez TŻ-ta i nikt się mna nie interesował. |
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Carmi, te Twoje pierścionkowe dylematy
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą, do długo męczymy tę część - 25 dni. Poprzednią załatwiłyśmy w 2 tygodnie :P
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dlatego, że sesja była.
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tam jest ten sam problem - w przypadku lewej ręki potrzeba mniejszego rozmiaru ![]() Kiedyś doszliśmy do wniosku, że zaręczynowy od razu na lewej ![]() Ja w ogóle myślałam, że te obrączki z allegro mogą mieć zły rozmiar, a się okazało, że moja jest idealna, Tżta niby też - ale mu poradzono wziąć mniejszy rozmiar (no i zamówiliśmy mniejszy) - bo ma kostkę większą a potem luz - bo niby przy większym większa obrączka może uszkadzać inne palce. Ale jak patrzę jakie ma problemy Chociaż już pod koniec zaczął jakoś układać kostki, że bez otarć zdejmował. ![]() Za to ja lepszy numer zrobiłam - raz założyłam niechcący na środkowy, no i było ciężko zdjąć, ale nawet nie był cały założony
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pierścionka - ja raczej przełożę na lewą rękę, a że lewą mam mniejszą nieco, to pierścionek z serdecznego z prawej ręki idealnie leży na środkowym lewej ręki. mnie to po ślubie już wisi raczej, na jakim palcu nosi się pierścionek, mogę i na kciuku wszak obrączka będzie na tym właściwym i to wystarczy ![]() Cytat:
no jasne, jak przyzwyczajenie to normalne, że nie przekładasz ja np. jak widzę u kobiety więcej niż jeden pierścionek, to nie zastanawiam się, czy któryś jest zaręczynowy ale jak widzę jeden, i to na serdecznym, to owszem ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- u niektórych wciąż jest także lecę do wkuwanka. miłego |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zmusiłyście mnie, myślę, to wasza wina
Czy nowy tytuł ma być kontynuacją obecnego? Albo: "Zazdrośnice zaklinają, na Tżtów uroki rzucają" " Sabat zazdrośnic - czyli jak zmienić oko jaszczurki w brylant" Jakoś mi tak magicznie dzisiaj :P |
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykaj najpiekniejsza do nauki. A swoją drogą to pierścionek to pikuś. Nas ostatnio wzięto za małżeństwo. Na weselu przyszedł świadek wyciągnąć nas na oczepiny i kolega TŻ-ta w ciężkim szoku był, że idziemy. Był przekonany, że my już po ślubie. W sumie nie wiem skąd mu się to wzięło. Może dlatego, że reszta par w towarzystwie już chajtnieta. "Na zaręczyny Carmi czekamy, dłużej ZSK znosić siły nie mamy. Zazdrośnice cz. XX" Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-06-29 o 11:39 |
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, super
Co jak co, ale czas przestrzelić im kolana
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku, znalazłam to w innym temacie i nieźle się uśmiałam
http://www.callme.nm.ru/ wpiszcie swoje imię
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Czy też zastanawiacie się nad usunięciem profilu bądź zdjęć z naszej klasy z powodu tego absurdalnego regulaminu?
Gleniusia
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki tam jest regulamin? Bo nawet nie czytałam...
|
|
#4950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Med tylko wiesz, że jak usuniesz konto to musisz dodatkowo napisać do nich pismo, żeby usunęli twoje dane z bazy, bo już się zgodziłaś na ich przetwarzanie.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.

kilka było w ciąży jeszcze w LO i od razu się pohajtało. 

], ale na łóżko padłam jak nieżywa. Taaaaaak fajnie mi się spało, miałam jakieś ładne sny i co? Ok. 2 mnie obudził.... SMS od K.