|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
Dobrze wiedziec.
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
moja Adusia tez tak ma-lubi straszyc mame
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ale upał. Mąż maluje łazienkę. Dziś bez żadnych rewelacji w nocy, więc alarm fałszywy.
agravka musisz kupić pampersy new born. One są dla noworodków. |
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
belunia wprawdzie mam nieco wiecej czasu ale tez to mnie nie dociera
![]() agravka new born TAKIE misiulka fitka fitka ![]() sylviasol ładny brzuś |
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Agravka niekoniecznie musicie kupować nowe pieluchy, takie jest moje zdanie. Niewielka różnica jest pomiędzy 1 a 2...
|
|
|
|
#1987 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo fajniutki!![QUOTE=belunia1985;2033702 8] Cytat:
Do mnie też jakoś nie dociera że to już koniec ciąży i że może się zacząć w każdej chwili ![]() siala odezwij się po wizycie teściowej co byśmy wiedziały że rodzić nie zaczęłaś
|
|||
|
|
|
#1988 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) teżbym tak chciała ale wolę nie nadwyrężać jego cierpliowści )Cytat:
Cytat:
i już zaczyna skakać )Cytat:
)))
|
||||
|
|
|
#1989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Raczkowanie
|
jusdan, pocieszylas mnie
chociaz tak wlasnie myslalam, ze tak jest, ze potem czlowiek sie po prostu skupia na tym, żeby urodzic. brzuch mnie boli
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
No i już od samego rana upał, najchętniej pojechała bym z Martyną nad wodę gdzieś, tylko w pobliżu nie mamy żadnego fajnego miejsca to po pierwsze a po drugie w czym ja bym tam wyskoczyła?
Chyba skończy się na tym że siądę na balkonie na leżaczku i zamoczę nogi w misce z chłodną wodą i będę podjadać arbuza.Nawet obiadu jeść się nie chce jak tak ciepło, gdyby nie M który wróci z pracy głodny pewnie zjadła bym jakiś gorący kubek i tyle.
|
|
|
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
Tak dla zasady, żeby nie było że dawno Wam się nad sobą nie użalałam to powiem że cholernie kłuje mnie szyjka i łupie w krzyżu
...a mała już bardziej wiercić się nie może, zarobiłam dziś niezłego kopniaka w żebra aż mnie sprostowało do pionu.Martynka strasznie już sie niecierpliwi i ciągle dopytuje za ile dni będzie miała siostrzyczkę, wczoraj mi powiedziała że chce żebym juz miała swój brzuch taki jak kiedyś i żeby Monisia już była z nami.Chodzi tuli sie do brzucha i mówi Monisia wychodź już, kocham cię!!! |
|
|
|
#1994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)))))))))---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- się wpieniłam - licytowałam na allegro takie fajne spodenki i mi internet się zawiesił w decydującym momencie i mnie przelicytowali ((((((((( ((((((((((( |
|
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj śmiać mi się chciało bo mała przyszła z podwórka z koleżanką z którą chodzi do przedszkola- taka Kingą, no a że ostatnio złożyliśmy łóżeczko i stało w pokoju gdzie były uchylone drzwi, ta Kinga zerka tam, zerka i pyta mnie:" ...a Pani już urodziła dzidziusia?"To nic że brzuch mam dalej jak słoń.Ahhh ta spostrzegawczość dzieci
|
|
|
|
#1996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam ![]() Cytat:
![]() Wypadałoby spróbować... ![]() Cytat:
![]() Bardzo, bardzo ładnie wyglądasz I chyba tylko brzuś urósł co? ![]() A przez tę wiedźmę az mnie poczyściło lekko z samego rańca.. jak przez nią urodzę to ![]() A jeszcze babcia tżta dzwoniła, że oni przyjadą prosto po pracy, więc żeby obiad przygotować większy :[ ale chyba wyczuła, że mam średnią ochotę robić im za kucharkę to powiedziała, że jak chcę to żebym przyjechała do niej po fasolkę po bretońsku.. ![]() Jusdan - kochane masz dzieciątko a ta jej koleżanka po prostu wyrozumiała jest może lubisz mieć duży brzuch i po porodzie sobie go zostawiłaś :P
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-29 o 11:12 |
|||
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu muszę wyjść z domu a wcale nie mam ochoty... jest upalnie, duszno i nie wiem co jeszcze. Dobrze, że teście zabrali Łucję... ona przynajmniej trochę na dworze będzie, a ze mną to by ciężko było gdzieś wyjsć
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
poszłam spać o 6 tej i spałam do 10tej
Musiałam odespać nocne łażenie Cytat:
W nocy najlepiej się rozmyśla ale niestety koliduje to ze spokojnym snem
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) tylko biodra nie ) a tą f...........cą się nie przejmuj!!!!!! mówiłam ci wczoraj co masz zrobić a jak goście przyjdą to normalnie powiedz że siły nie miałaś żeby ugotować )))
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
jusdan
slodko sylviasol sliczny brzusio belunia rozumiem ze cie cieszy ten bol?
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, na razie nie mamy. Wszystko zależy od tego jak sie będę czuła.
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
świetny plan. Chyba skorzystam z pomysłu
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) dziekii kto to mówi )))
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
ania - moja mala ostania tak szaleje ze szok....kopie z calej sily
teraz sie chwile zdrzemnelam i tak mnie skopala ze szok...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#2006 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no i w 100% znam przyczynę mdłości = TARDYFERON parę dni nie brałam i ok, wzięłam 1 tabletkę rano i więcej go nie biorę |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Muminek kciuki za wizyte
Cytat:
Cytat:
Ja planow na weekend z kostka raczej nie mam. Mozna pojechac nad jeziorko dziekanowskie za łomiankami tam jest fajnie i kameralnie zawsze tam jezdze i nie ma syfu wjeziorze jak nad zegrzem tylko normalnie sie kapac mozna lub nogi pomoczyc, jest bar i parasolki. Mozesz tez na bielany pojechac kolo gwiazdzistej tylko, ze nie wiem czy nie remontuja, ale tam sa tez parasolki i mozna posiedziec lub powsin i baseny lub ogrod botaniczny, wilanow moze i jeziorko wilanowskie, jeziorko czerniakowskie? Cytat:
![]() Slodko!!!!!!! Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-06-29 o 11:32 |
|||
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam 2 kawałki serniczka... no i wątpię, że dotrwa do wizyty teściowej bo najchętniej to bym go zeżarła razem z blaszką
![]() Bosssszzzeee mój talent kulinarny mnie powalił
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#2010 | |
|
Rozeznanie
|
Ja wam mówię to chyba tylko tak na zdjęciach wychodzi
bo kto mnie widzi ze znajomych to od razu "jaka ty gruba jesteś" więc może to wina aparatu )Cytat:
)) albo zostaw 1 kawałek - i postaw go nastole - na ostatni nikt się nie rzuci ) kazdemu będzie głupio ) i zostanie dla ciebie )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

24.12.2006 

Bardzo fajniutki!!

((((((((( (((((((((((

więcej go nie biorę
bo kto mnie widzi ze znajomych to od razu "jaka ty gruba jesteś" więc może to wina aparatu