|
|
#571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
Cytat:
na szczęście się kończyło i czekam tylko jeszcze na jeden wynik ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie pracuje i funduszy nie mam tzn mam ale to na wyprzedaże + wakacje a torebki niestety poczekają
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że fundusze na wakacje i wyprzedaże są - to już dużo ![]() ![]() u nas też wyszło słoneczko
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To prawda no teraz tylko jeden problem Zanim ja dojadę na wyprzedaże to może już nic nie być Super idziemy się wygrzewać ?
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj dostałam wcześniejszy prezent na urodziny od Tż nie torebka, ale równie, jak nie bardziej udany - NR Ricci Ricci hihih
|
|
|
#576 |
|
Konto usunięte
|
Imogene karmelowa zamówiona i opłacona. Zapewne jutro przybedzie
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Nie. Ale ten, który jest ma - moim zdanie- świetną długość, pasuje i na ramię (wcale nie na wcisk!) , i do ręki. Oryginały, czyli miu miu, jak widziałam na zdjęciach, mają dodatkowy pasek |
|
|
|
#577 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Kurcze, też nie mam kasy na "Karmelka"... Byłam wczoraj w H&M i w sumie nic ciekawego nie znalazłam... jakaś jedna bluzka była fajna ale ta kolejka do kasy... Za to w NewYorkerze luźniej (nie lubię wyprzedaży przez ten tłok i przepychanie się i popychanie.. nie mówiąc o kolejkach do przymierzalni i do kasy..) i dosyć przyjemne ciuszki - wlazłam i dobrałam bolerko do kiecki - oczywiście przecenione Gdybym nie była spłukana zrobiłabym większe zakupy ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Zdjęcia prosimy ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- cynnamon, avek mnie powala Dodeczko, fajna ta biżuteria - taka skromniutka Ja robię przyjaciółce biżu na ślub i na poprawiny, projekty już są, elementy prawie wszystkie, i wizja wykonania i efektu w głowie
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2010-06-29 o 10:40 |
|
|
|
|
#579 | |||
|
Zakorzenienie
|
będą foty
![]() Cytat:
a kiedy się wybierasz na łowy?
|
|
#580 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niestety nie wiem czego mam się spodziewać bo ten egzamin jest z Podstaw Rachunkowości, a my mieliśmy taką babke z ćwiczeń, która niczego nas na nich nie nauczyła i teraz pojawia się problem "jak rozwiązywać te wszystkie zadania " ... na szczęście jak mi nie będzie szło to usiądę z mamą dzisiaj wieczorem i będziemy to robić .Ooo to jutro fotki będą
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Ta nowa Imogene to trochę pod Amberlyn podchodzi kolorem i kształtem,
tylko faktura materiału trochę inna. W promocji tygodnia daliby choć raz jakiś hit, a nie
|
|
|
|
#583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja na Emilkę,Imogene, Anę - na nic ![]() W h&m byłam na początku wyprzedaży i kupiłam kilka rzeczy teraz to już tam chyba nie ma po co iść a w new yorker zawsze są fajne wyprzedaże Cytat:
![]() Planujemy z TŻ pojechać 10 lipca bo wtedy ma wolne no i myślę że w tym czasie będzie już II tura
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.W Warszawie po wyprzedażach sklep wygląda co najmniej jak po przejściu trąby powietrznej .Ja np. najbardziej lubie robić zakupy przez internet .
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to w sklepach starają się zachować porządek![]() No gdyby mnie było stać to też bym dziennie latała na zakupy ![]() A zakupy przez internet to też lubię
|
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
to moja psinka Mania
![]() czekam na zdjęcia Imogene... i wypłatę ![]() najlepsze jest to, że już mam czarną Zarową torebkę też inspirowaną na Wangu, ale szary oryginał to spełnienie moich marzeń (właśnie pani z banku dzwoniła z propozycją karty kredytowej - na oryginał by akurat starczyło )
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
A oto odpowiedź ...
"Witaj. Już nie będzie innych kolorów. Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki"
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam robić zakupy przez neta, tylko później mam 50% ciuchów, które na mnie nie pasują, nie leżą, albo zaginęły na poczcie
![]() Przez kilka ostatnich lat robiłam tak zakupy, teraz ograniczam się tylko do zakupów zagranicznych i dodatków. Ciuchy stwierdziłam, że przymierzać muszę, bo mam problematyczną sylwetkę i dosyć rozczarowań... |
|
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będzie ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() koniecznie wklej zdjęcia ciekawe, jak ten kolor wygląda naprawdę ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwykle
|
|
#591 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
No ogromne zaskoczenie to to nie było ..
![]() Dziewczyny czy widziałyście gdzieś w krakowskim H&m tę tunikę w rozmiarze S? brązową najchętniej choć pudrowa ( ) też może być
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
Chcę sobie kupić torebkę. Kurde, nie znam się na nich wcale, szczerze powiedziawszy to będzie moja pierwsza torebka, oprócz mojego ulubionego worka
A mam 24 lata ![]() Chcę, aby torebka była: modna nie za duża (nie noszę książek, czy zeszytów, tylko drobne rzeczy) do noszenia w ręku do 100 zł ![]() Zastanawiam się nad Simon, ale z niektórych zdjęć wynika, że jest dosyć spora... Już sama nie wiem, może być i większa, ale żeby nie wyglądała bezpłciowo, gdy włożę do niej mało... Zaproponujecie coś, dziewczyny? Będę wdzięczna
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() facet miał ponad 80 lat i 3/4 ćwiczeń zajmowało mu dyktowanie nam zadań - bo nie uznawał żadnych kser czy wydruków ![]() a że już wiek miał słuszny to i ze słuchem bywało różnie - jak ktoś powiedział za cicho, to dostawał minusa albo nieobecność
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
9 lipca.. jeszcze daleko, ale wczoraj siedziałam taka spięta i podirytowana, i Tż doszedł do wniosku, że wie, jak mi poprawić humor
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie jest bardzo duża a może emilka? też nie jest ogromna a jest śliczna Lub Mabel - też mniejszych rozmiarów - chyba najmniejsza z tych wymienionych przeze mnie
|
|
|
#598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez mrowka_92_ Czas edycji: 2010-06-29 o 15:12 |
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chyba zgadł z tą poprawą humoru?
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

Aczkolwiek są to zaliczenia na ocenę w formie normalnych egzaminów.

a jak samopoczucie dzisiaj?
jakieś okropne wydatki miałam - teraz zbieram na wczasy a jak wrócę to w sierpniu czekają mnie 2 wesela
tydzień po tygodniu i moja Alicja i Ana się oddalają .....
Będzie ślicznie 

" ... na szczęście jak mi nie będzie szło to usiądę z mamą dzisiaj wieczorem i będziemy to robić 

.
mam nadzieję, że będzie ładnie