Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-29, 08:50   #1681
Ellin_ak
Rozeznanie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Witajcie!
Ja dziś mam przedostatnią przymiarkę sukni, wybór bolerka i welonu. Póżniej jadę do kosmetyczki na regulację i hennę brwi...a później idziemy z Tztem na solarium na kilka minut, bo nie mamy kiedy sie naturalnie opalić trochę przed czwartkiem. No i wieczorem koło 18:00 muszę iść na uczelnię po wpis. Więc dziś zabiegany dzień.
Jutro podobnie, bo mam rozmowę o pracę, dwa egzaminy na uczelni i idziemy oglądać mieszkanie, które koleżanka nam poleciła. Nie chcemy się przenosić, ale jak jest tańsze to chcemy zobaczyć.
Wczoraj przymierzaliśmy obrączki na wszelki wypadek, żeby sprawdzić czy się mieścimy w nie jeszcze
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 09:01   #1682
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
-

Dziękuje
I jak bylo na spowiedzi???
Powiem Ci ze nie bylo tak zle wow , a sie tak stresowalam teraz trzeba nie grzeszyc

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Bardzo mi się podoba (chociaż sama chcę spiąć włosy), super będziesz wyglądała Ale masz świetne dołeczki w policzkach

dziękuje
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Ładniusia fryzurka i jakie masz śliczne okulary z przodu jedynie co można więcej zrobić to albo bardziej je podtapirować od spodu i wtedy będą wyżej, albo je jakoś poprzekładać pasmami. Mogłaś spytać od razu fryzjerke co by proponowała a te Twoje dołeczny, słodziuteńkie
A jak po spowiedzi, bardzo ksiądz Was męczył pytaniami i dociekaniami?

Wlasnie mialam z boku poprzekladane troche pasmami , ale u mnie takiego efektu nie bylo a z przodu rzeczywiscie mozna troszke tapiru jeszcze zzrobic , bo nie lubie takiego uklepca w ogole to dziekuje za opinie słodziutkie
A ksiadz z nami cos tam gadal, po 10 minut bylismy , albo mniej nawet Mnie zadal tylko jakies jedno pytanie a tak to nic takiego konkretnego

Ale dzis piekna pogoda chyba sie pojde poopalac , oczywsicie z moimi notatkami z historii jutro egzamin, a ja praktycznie nic nie umiem

Edytowane przez dziewczyneczka89
Czas edycji: 2010-06-29 o 09:03
dziewczyneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 09:10   #1683
chilanes
Zakorzenienie

nam udalo się w końcu wczoraj spisać protokół
Stary 2010-06-29, 09:13   #1684
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
my płaciliśmy 300 zl za tort trzy piętrowy na 100 osób plus 70 złotych za tort dla 50 osób. Nie wiem czy to malo czy dużo

dziewczyneczka z tylu ładnie, a z przodu tak nijak, może jakimiś warkoczykami po bokach puścić albo jakies zawijaski na górze

P.S masz śliczne dołeczki jak się usmiechasz

idę zaraz spać bo wczoraj się nie wyspałam
Certi tani tort
a gdzie? ja ostanio kupowałam to zapłaciłam 100 zł za 26cm średnicy, i cieżki dość był
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 09:22   #1685
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Stary 2010-06-29, 09:38   #1686
Aaś
Zakorzenienie

cześć

ale wczoraj był zły dzień

I jeszcze wieczorem poszliśmy do poradni na pierwsze spotkanie. O dziwo tylko 1,5godz i już mamy dwie pieczątki. 26.07 idziemy na indywidualne - około 20-30 min.

Chili
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 09:47   #1687
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Juz po spowiedzi Wklejam zdjecia probnej, tylko nie patrzcie na moje odrosty , 3 tygodnie ide sobie zafarbowac z przodu za bardzo przyklepana nie wiem co zrobic z przodem , loki z tylu mi sie podobaja oceniajcie
I jak spowiedź?
Aaa... już doczytałam
Fryzurka fajna. A może by tak z przodu wypuścić takie polokowane pasma?
Świetne okulary

Cytat:
1.Rozdaliśmy kolejne zaproszenia-sztuk 3 Ucieszyła mnie radość rodziny np żona kuzyna tż-ta.Powiedziała,że specjalnie do Niemiec teraz wcześniej pojedzie,by wrócić/przyjechać na nasz ślub,tym bardziej że dzień po ma urodziny ( okrągła 50 tke ) a jej syn pierwsze co to zapytał czy mamy dla niego zaproszenie Moja kuzynka to samo jak się dowiedziała,że wychodze za mąż,to zapytała mojej mamy czy mam dla niej zaproszenie Ciocia tż-ta się tak wzruszyła,że trzymając w ręku nasze zaproszenie ręce jej się trzęsły.

2. Zamówiliśmy wódke Żołądkową De Luxe ( 16 zł ) Odbiór wódki w środe.

3. Wybraliśmy i zamówiliśmy obrączki. Chcieliśmy z białym paskiem,ale po przymiarce tych wybraliśmy całe z żółtego złota,w środku mat i ukośne kreski Grawer gratis-imiona i data. Odbiór w piątek.
za załatwione sprawy
Bardzo ładne obrączki Kształtem chyba identyczne jak nasze, tyle że my mamy białe złoto na brzegach i nie mamy tych rowków

A co do rodzinki to bardzo miłe jak się ktoś tak cieszy z zaproszenia

My wczoraj dostaliśmy potwierdzenie od mojej cioci, która się kompletnie nie spodziewała zaproszenia i nam napisała, że się bardzo cieszy i że będzie fajnie i jeszcze zadzwoniła chrzestna TŻta (ta nieszczęsna Genowefa/Eugenia ) i też potwierdziła przybycie. Mamy termin do 30 czerwca, a dopiero teraz nam goście potwierdzają (no niektórzy od razu przy rozdawaniu zaproszeń potwierdzili)

Cytat:
Stach się bać no ale masz racje Będe trzymać kciuki za pomyślną spowiedz.

Dziękuje
No widzisz,to dobrze że but wypróbowałaś. Hm moje są gładkie na spodzie,więc obawiam siię ślizgania,żebym czasm orła nie wywineła. No,ale na sali nie ma kafelek.
Dzięki za kciuki i za brawa Moje butki też mają gładką podeszwę, ale po tym spacerze porobiły mi się w niej rowki i dziurki od malutkich kamyczków, więc już nie jest taka super gładka, może jakoś mi się uda nie przewrócić w tańcu

Cytat:
No to witam w klubie Ja jestem taka, że pewno będę myślała cały czas o tym egzaminie więc nie wiem czy tak chcę...
A jaką masz inną opcję? Chyba nie zrezygnujesz całkowicie z podróży

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a ja wczoraj oddalam zapowiedzi za 4 tygodnie mamy przyjsc po nie

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-06-29 o 09:50
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 09:49   #1688
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Witajcie!
Ja dziś mam przedostatnią przymiarkę sukni, wybór bolerka i welonu. Póżniej jadę do kosmetyczki na regulację i hennę brwi...a później idziemy z Tztem na solarium na kilka minut, bo nie mamy kiedy sie naturalnie opalić trochę przed czwartkiem. No i wieczorem koło 18:00 muszę iść na uczelnię po wpis. Więc dziś zabiegany dzień.
Jutro podobnie, bo mam rozmowę o pracę, dwa egzaminy na uczelni i idziemy oglądać mieszkanie, które koleżanka nam poleciła. Nie chcemy się przenosić, ale jak jest tańsze to chcemy zobaczyć.
Wczoraj przymierzaliśmy obrączki na wszelki wypadek, żeby sprawdzić czy się mieścimy w nie jeszcze
No to trzymam za egzaminy i pomyślne załatwienie wszystkich spraw

Cytat:
Stary 2010-06-29, 10:05   #1689
chilanes
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki, dzięki Jestem wymęczona po weekendzie, a tu jeszcze 4 dni w pracy
Stary 2010-06-29, 10:15   #1690
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
żywe kwiaty przy ołtarzu są zawsze stoją krzesła dla młodych i świadków i jest rozłożony długi dywan wiec chyba nie jest tak źle
ja akurat w ten sposób nie podchodzę do tego, kościół to kościół, sam w sobie jest ładny i tak nie będę miała głowy żeby zwracać uwagę na dekoracje, bo się będę przysięgą denerwowała (tak już mam, że się tego strasznie tego boje ) a publiczne wystepy to juz w ogóle
U mnie jest dokładnie tak samo i uważam że wygląda to i ładnie i jednocześnie odświętnie aczkolwiek ze smakiem. Ja też nie będę miała głowy do tego aby zwrócić uwagę na dekoracje, jak znam siebie to będę kłębkiem nerwów, ale z drugiej strony na te dekoracje to będą zwracać i to baczną uwagę goście

Cytat:
Wklejam zdjecia probnej, tylko nie patrzcie na moje odrosty , 3 tygodnie ide sobie zafarbowac z przodu za bardzo przyklepana nie wiem co zrobic z przodem , loki z tylu mi sie podobaja oceniajcie
Podpisuję się pod zdaniem odnośnie Twoich słodkich dołeczków Co do fryzurki- bardzo ładna, z przodu można by trochę bardziej podnieść, któraś koleżanka pisała o tapirku Myślę, że dałoby to fajny efekt i nie byłabyś tu taka przyklepana
Mój TŻcik ma dzisiaj imieniny Ale w tym roku nie robimy jakiejś większej imprezy, zapalimy sobie dzisiaj grilla z moimi rodzicami, nie mamy teraz za bardzo czasu żeby w większym gronie coś zorganizować, ciągle jeździmy z zaproszeniami, dzisiaj będzie przerwa ale już jutro trzeba znowu wyruszyć aby w tym tyg. skończyć, aaa no i jutro chcemy spotkać się z dekoratorką, muszę zabrać ze sobą laptopa i pokazać kobiecie nasze wizje
Stary 2010-06-29, 11:36   #1691
201701300931
Konto usunięte

Ja właśnie walczę z poprawkami magisterki Na razie udało mi się poprawić zakończenie i jeden rozdzial, jeszcze mi został inny rozdział i wstęp, który usiłuję poprawić od dawna i za cholerę mi to nie chce wyjść Jeszcze pewnie i tak będę miała przeboje z promotorem, bo idę do niego dopiero w piątek rano, żeby mi to zaakceptował i tego samego dnia muszę oddać papiery do dziekanatu, bo mam na to ostatni dzień... A pewnie dalej się będzie o coś czepiał

Głowa mnie dalej, nie mogłam spać w nocy i w ogóle mam jakiś zly dzień
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 11:42   #1692
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Certi tani tort
a gdzie? ja ostanio kupowałam to zapłaciłam 100 zł za 26cm średnicy, i cieżki dość był

zamawialismy zarówno tort jak i ciasta w cukierni w Biłgoraju, tam jest tanio i mają smaczne i świeże ciasta. Za 20 blach ciasta, 50 babeczek, 25 rurek z kremem i dwa torty o których pisałam zapłacimy 1200 zł, a wystarczyło dać 200 zł zaliczki i przywiozą już za darmo ( 100 km )

ale mi się dzisiaj nic nie chce

Chilli gratuluję spisania protokołu

my mieliśmy w niedziele dzień skupienia, ale nie wyrobiliśmy się na spowiedz i pewnie dzisiaj gdzieś pójdziemy, wieczorem też trzecia lekcja tańca

Ellin ale już blisko

przyłącza się do dziewczyn bojących się przysięgi boję się jakichkolwiek występów przed publicznością, to samo tyczy się pierwszego tańca

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 11:42   #1693
mmmmmm
Zakorzenienie

Witam
Znowu pięknie

Cytat:
Dzięki za opinie ad obrączek. Noi co do De Luxe,to super że też ją macie bo gościu nam mówił,że dużo ją ludzi kupuje,choć słyszalam że się zepsuła.
Mad, ja słyszałam, że sie nie zepsuła ale że masowo zaczęli ją podrabiać i teraz ludzie nie wiedzą która jest która. Ale jak kupiłas w pewnym źródle to powinno byc ok. Nasza juz pół roku sobie siedzi w domu

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Super, że możesz zdawać to później mozesz się wcześniej pouczyć a po powrocie tylko sobie przypomnisz i na pewno zdasz
Przez przypadek natknęłam się na te fotki bo szukałam jakiś fajnych pomysłów na fotki żeby coś podsunąć fotografowi
No mam nadzieję, że tak się uda. Tylko wiesz jak będzie z tą nauką wcześniej jak będzie ślub. W sumie zalezy mi na tym egzaminie bo z innych przedmiotów mam 5 i jak ten zdam dobrze to dostanę stypendium, zawsze to kilka tysięcy...
I co? Zainspirowały Cię te zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A jaką masz inną opcję? Chyba nie zrezygnujesz całkowicie z podróży
No K. by mi chyba nie pozwolił
Zawsze możemy jechac po egzaminie. Tylko wtedy musiałabym zaliczać 4 tygodnie praktyk w pażdzierniku a wtedy mam już zajęcia na drugim kierunku i byłoby ciężko. I nie miałabym juz czasu na pracę pewno... Chciałam chociaż 2 tyg. zaliczyć we wrześniu.

Nie uwierzycie gdzie dzisiaj idę - ...... na maraton "Zmierzchu" K. przywozi do Krk siostrę i jej 2 koleżanki to przeciez nie mogę go puścić na filmy z 3 napalonymi nastolatami jak to powiedziała moja współlokatorka
Stary 2010-06-29, 11:57   #1694
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja właśnie walczę z poprawkami magisterki Na razie udało mi się poprawić zakończenie i jeden rozdzial, jeszcze mi został inny rozdział i wstęp, który usiłuję poprawić od dawna i za cholerę mi to nie chce wyjść
Dasz radę
Jeśli Cię to pocieszy, to ja się właśnie uczę do obrony, chociaż w praktyce to wygląda tak, że prędzej wysprzątam całe mieszkanie na błysk niż się nauczę, bo sobie właśnie wymyśliłam, że muszę poskładać wczorajsze pranie i wstawić nowe i w ogóle milion rzeczy mnie rozprasza

Cytat:
Nie uwierzycie gdzie dzisiaj idę - ...... na maraton "Zmierzchu" K. przywozi do Krk siostrę i jej 2 koleżanki to przeciez nie mogę go puścić na filmy z 3 napalonymi nastolatami jak to powiedziała moja współlokatorka
Oj to lepiej go pilnuj
Stary 2010-06-29, 12:10   #1695
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieńdoberek

I jak spowiedź?
Aaa... już doczytałam
Fryzurka fajna. A może by tak z przodu wypuścić takie polokowane pasma?
Świetne okulary

najnowszy model okularów hahah
musze przemyslec Twoja propozycje z tymi lokami z przodu

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość

Podpisuję się pod zdaniem odnośnie Twoich słodkich dołeczków Co do fryzurki- bardzo ładna, z przodu można by trochę bardziej podnieść, któraś koleżanka pisała o tapirku Myślę, że dałoby to fajny efekt i nie byłabyś tu taka przyklepana
Mój TŻcik ma dzisiaj imieniny Ale w tym roku nie robimy jakiejś większej imprezy, zapalimy sobie dzisiaj grilla z moimi rodzicami, nie mamy teraz za bardzo czasu żeby w większym gronie coś zorganizować, ciągle jeździmy z zaproszeniami, dzisiaj będzie przerwa ale już jutro trzeba znowu wyruszyć aby w tym tyg. skończyć, aaa no i jutro chcemy spotkać się z dekoratorką, muszę zabrać ze sobą laptopa i pokazać kobiecie nasze wizje
złóz tzcikowi najlepsze zyczenia
dziekuje spróbuje jakos stuningowac ta fryzure
Stary 2010-06-29, 12:20   #1696
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

to ja już chyba bym go wolała puścić z 3 napalonymi nastolatami
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:32   #1697
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

A ja mam ostatnio tyle pracy , że nie wyrabiam :/
Dziś mamy iść po obrączki a w sobotę przymiarka sukni. No i jeszcze kilka zaproszeń nam zostało, ale już niedużo
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:40   #1698
Martoolka87
Zakorzenienie

Ale mam dziś kiepski dzień na naukę Dynia mnie rozbolała, a sąsiad puszcza muzykę na cały regulator, przy czym melodii żadnej nie słychać tylko same basy No i doszłam do wniosku, że fajnie by było TŻcikowi jakiegoś placka zrobić, więc się zabrałam za robienie "pianki" (coś jakby ptasie mleczko bez czekolady). no ale do poniedziałku jeszcze duuużo czasu - jeszcze zdążę się nauczyć
Stary 2010-06-29, 12:48   #1699
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
zamawialismy zarówno tort jak i ciasta w cukierni w Biłgoraju, tam jest tanio i mają smaczne i świeże ciasta. Za 20 blach ciasta, 50 babeczek, 25 rurek z kremem i dwa torty o których pisałam zapłacimy 1200 zł, a wystarczyło dać 200 zł zaliczki i przywiozą już za darmo ( 100 km )

ale mi się dzisiaj nic nie chce

Chilli gratuluję spisania protokołu

my mieliśmy w niedziele dzień skupienia, ale nie wyrobiliśmy się na spowiedz i pewnie dzisiaj gdzieś pójdziemy, wieczorem też trzecia lekcja tańca

Ellin ale już blisko

przyłącza się do dziewczyn bojących się przysięgi boję się jakichkolwiek występów przed publicznością, to samo tyczy się pierwszego tańca
1. tort- no faktycznie rewelka, ale po 1 tort to nie bede jechac tyle
2. gratki dla wszytkich za załatwione sprawy
3. nie bójcie się dziewczyny ani tańca ani przysięgi
4. nic mi sie nie chce,a tel dzowni non stop...
5 do domu chce mi sie, a jeszcze ide z pancia klientka do urzedu skarbowego hehehe to b ędzie pogrom
Stary 2010-06-29, 12:50   #1700
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ale mam dziś kiepski dzień na naukę Dynia mnie rozbolała, a sąsiad puszcza muzykę na cały regulator, przy czym melodii żadnej nie słychać tylko same basy No i doszłam do wniosku, że fajnie by było TŻcikowi jakiegoś placka zrobić, więc się zabrałam za robienie "pianki" (coś jakby ptasie mleczko bez czekolady). no ale do poniedziałku jeszcze duuużo czasu - jeszcze zdążę się nauczyć
Oj bardzo dużo czasu Ja na poniedziałkową poprzednią obronę uczyłam się od czwartku i do tego z kilkoma wyjściami na uczelnię... Chociaż nie polecam, bo po 4 dniach intensywnej nauki przestałam kontaktować

Mi tylko wstęp został I na tę obronę, co będę miała to się pewnie pouczę 2 dni, ale to tylko dlatego, że będę miała pytania z prawa pracy, a ja się tym interesuje i wiele zagadnień już po prostu znam, bo na bieżąco się tego uczę
Stary 2010-06-29, 12:51   #1701
chilanes
Zakorzenienie

taaa nie bójcie się Mloda teraz w sobotę założyła Młodemu obrączkę na lewą rękę, chociaż On podsuwal poprawną A cały czas twierdziła, że się nie denerwuje
Stary 2010-06-29, 13:01   #1702
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
taaa nie bójcie się Mloda teraz w sobotę założyła Młodemu obrączkę na lewą rękę, chociaż On podsuwal poprawną A cały czas twierdziła, że się nie denerwuje
a jaka Młoda?
Stary 2010-06-29, 13:02   #1703
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a jak Młoda?
jaka? znajomi Tż
Stary 2010-06-29, 13:09   #1704
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

złóz tzcikowi najlepsze zyczenia
dziekuje spróbuje jakos stuningowac ta fryzure
Dziękuję, złożę napewno
Nie ma za co dziękować, tak czy siak będziesz wyglądać pięknie
Stary 2010-06-29, 13:19   #1705
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Oj bardzo dużo czasu Ja na poniedziałkową poprzednią obronę uczyłam się od czwartku i do tego z kilkoma wyjściami na uczelnię... Chociaż nie polecam, bo po 4 dniach intensywnej nauki przestałam kontaktować

Mi tylko wstęp został I na tę obronę, co będę miała to się pewnie pouczę 2 dni, ale to tylko dlatego, że będę miała pytania z prawa pracy, a ja się tym interesuje i wiele zagadnień już po prostu znam, bo na bieżąco się tego uczę
za postępy w pisaniu
No u mnie z obroną jest ten problem, że oprócz pytań z pracy, których w ogóle się nie boję, jest 40 zagadnień ze specjalności, ale to też luz bo to są rzeczy z ostatnich 2 lat i sporo z tego pamiętam, no ale jest też 60 zagadnień ogólnych z trzech pierwszych lat a z tego pamiętam zdecydowanie mniej, a poza tym zmieniły się sylabusy, a zagadnienia się nie zmieniły i niektórych z tych rzeczy nawet na zajęciach nie mieliśmy

Cytat:
No to nieźle
Stary 2010-06-29, 13:23   #1706
ultraradiola
Wtajemniczenie

matko mam tyle nauki obrona 12 lipca a ja jestem w szarej d...ie nic mi nie wchodzi chyba zaraz się jedno pytanie chyba kuje 2 godziny toż to koszmar chce już po wszystkim

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 13:30   #1707
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
matko mam tyle nauki obrona 12 lipca a ja jestem w szarej d...ie nic mi nie wchodzi chyba zaraz się jedno pytanie chyba kuje 2 godziny toż to koszmar chce już po wszystkim
Będzie dobrze ja mam obronę tydzień przed Tobą, a jestem na tym samym etapie co Ty - daleko w lesie Łączę się z Tobą w bólu
Stary 2010-06-29, 13:35   #1708
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
za postępy w pisaniu
No u mnie z obroną jest ten problem, że oprócz pytań z pracy, których w ogóle się nie boję, jest 40 zagadnień ze specjalności, ale to też luz bo to są rzeczy z ostatnich 2 lat i sporo z tego pamiętam, no ale jest też 60 zagadnień ogólnych z trzech pierwszych lat a z tego pamiętam zdecydowanie mniej, a poza tym zmieniły się sylabusy, a zagadnienia się nie zmieniły i niektórych z tych rzeczy nawet na zajęciach nie mieliśmy
No nam tak na ekonomii walnęli... Zawsze było 30 zagadnień i dwa pytania z pracy... A od tego roku sobie zmienili i zrobili nam pytania ogólne i kierunkowe + jedno pytanie z pracy. Z kierunkowych żadne nie było z naszej specjalności A ogólne były makabryczne i do tej pory nikt nie znalazł odpowiedzi na jedno pytanie, mimo że kilka obron już było...

Cytat:
To będziemy się telepatycznie wspierać, bo ja też 12 lipca mam obronę Tyle, że ja nawet jeszcze pracy nie mam zaakceptowanej :P
Stary 2010-06-29, 14:02   #1709
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie dobrze ja mam obronę tydzień przed Tobą, a jestem na tym samym etapie co Ty - daleko w lesie Łączę się z Tobą w bólu
dziękuję kochana
musi być dobrze ale przeraza mnie ta ilość tym bardziej ze nic mi nie chce wchodzić do tej głowy

Cytat:
To będziemy się telepatycznie wspierać, bo ja też 12 lipca mam obronę Tyle, że ja nawet jeszcze pracy nie mam zaakceptowanej :P
ja mam o 12.00 obronę :P wiec będziemy się wspierać myślami :P teraz żałuje ze wcześniej się nie zaczęłam uczyć

ah co to za los taka piękna pogoda a tu zakuwać trzeba

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 14:54   #1710
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Doszła dzis do mnie biżuteria, zamówiłam jednak w białej magii-komplet crystal briolette.
Kolejna rzecz z głowy
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości