FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka?? - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-28, 22:13   #1051
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

No jest...
Ale powiem ci że mi w wieku gimnazjalnym korektor i puder przydawał się bardziej niż teraz - okres trądziku
A ten ust do dzisiaj nie maluję. Nienawidzę malować ust
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 22:21   #1052
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Oj tam nie przesadzajcie, ja się malowałam w gimnazjum i żyję
Ja już w podstawówce się 'korektorowałam' i malowałam rzęsy i usta jakimś błyszczykiem...
Pamiętacie takie w kulce były

Wszystko przez moje kompleksy- naturalnie mam straszne sińce pod oczami i jasne rzęsy mama się zlitowała i kpiła mi korektor i tusz

I też żyje

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 22:24   #1053
muszynianka
Zakorzenienie

Ja naturalnie mam białe rzęsy więc odkąd pamiętam jakoś je tam malowalam... czy to odżywką czy tuszem
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 23:14   #1054
Claaire
Wtajemniczenie

Też się malowałam w gim. Znaczy, jeśli 'malowaniem się' można nazwać niezbyt dużą ilość tuszu do rzęs. I tyle. Za co nieźle dostało mi się na pamiętnej lekcji polskiego podczas mojej odpowiedzi przy tablicy. Nie wiem, czy ta furia nauczycielki wynikała z mojej niewiedzy o rozkładaniu zdań czy naprawde jej ten tusz przeszkadzał...
Stary 2010-06-28, 23:14   #1055
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natala79 Pokaż wiadomość
Znow czytam wasze wypowiedzi i malo pozytywnych wypowiedzi... no szkoda. Myslalam, ze podpowiecie, gdzie mozna na kogos zwroic uwagę. Moze ktos nowy na yt sie pojawił?
Ja oprocz cennych rad MakijazeKasiD i MakeUoBrock, o ktorych juz wspominałam wymienie cenne rady 82Inez oraz super wykonane makijaże Jamajki, teraz zalozyla konto jako JoannaKlich.
Moze jakieś propozycje?
No juz nie badz taka sztywna, poplotkowac nie mozna??
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 09:32   #1056
natala79
Rozeznanie

GG do natala79

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
No juz nie badz taka sztywna, poplotkowac nie mozna??

no widocznie jestem sztywna i nie taka plotkara. Odnoszę sie do tematu forum. I o tym chcialabym poczytać a nie o tym, ze przez kilka stron nabijacie się z nastolatek.
natala79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 10:31   #1057
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
no widocznie jestem sztywna i nie taka plotkara. Odnoszę sie do tematu forum. I o tym chcialabym poczytać a nie o tym, ze przez kilka stron nabijacie się z nastolatek.
A Ty jedno i to samo.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 11:10   #1058
natala79
Rozeznanie

GG do natala79

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
A Ty jedno i to samo.
podobnie jak Ty. tylko, ze ja nie krytykuje kazdego na kazdym kroku. Ale wiem, w ciazy ma się rózne humorki
Stary 2010-06-29, 12:03   #1059
Joanna_Klich
Raczkowanie

Myślałam, że będzie tutaj mowa o polecanych kanałach, a nie wręcz przeciwnie? Może zróbmy więc oddzielny kanał?

A może dziewczyny rozmawiają tylko o tych "niedoskonałych" Youtubowiczkach? No bo jest się do czego przyczepić - jest temat
O innych rozmowa nie jest ciekawa, bo nie ma się jak ponabijać?

Coś mi się to kojarzy z lekkim dowartościowaniem swoje osoby i leczenia swoich kompleksów. Może właśnie zazdrościcie, że taka 14latka teraz ma pomadkę, cienie i nawet aparat cyfrowy do nagrywania, bo o komputerze i internecie już nie wspomnę. My tego nie miałyśmy ale kto wie czy jeżeli coś takiego było by w naszych czasach... było by Youtube i polskie dziewczyny na nim to czy nie próbowałybyśmy tego samego?

Mam 21 lat i pamiętam czasy gimnazjum... te niebieskie albo zielone cienie na powiece u niektórych dziewczyn. Te z YT potrafią o wiele bardziej się umalować.
Zresztą jak możemy najeżdżać, aż tak bardzo z taką szyderstwem na dzieci?!
Śmiejecie się, że dziewczyna mówi iż jej rodzice kupują samochód, no jejku szczera jest! Rozumie problemy finansowe w domu! To, że dzieli się tym z widzami to na prawdę świadczy tylko o jej dobroci i szczerości oraz naiwności... bo nie wpadła na to, że są takie osoby które będą mieć z niej polewkę.

Jesteście dorosłe, a zachowujecie się jak dzieci w podstawówce albo starsze kobiety przed kościołem które obgadują każdego.
Każda z Was robi tutaj z siebie znawczynie... "tak nie powinna tak mówić, a tamta włosów poprawiać".

Mam lepszy pomysł. Załóżcie kanał na YT "Wizazanki" i róbcie serie POPRAWNYCH filmów. To będzie lepsze

Sorki dziewczyny ale już nie mogłam wytrzymać, można komuś zwrócić uwagę ale nie pastwić się nad kimś dla jaj i podniety oraz wyszukiwać co raz to nowsze ofiary.

Pozdrawiam.
Joanna_Klich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:20   #1060
tylkokasia
Moderator

Natala79 i przede wszystkim Joanna Klich
Wreszcie ktoś ładnie podsumował ten wątek (mam na myśli Ciebie Joanno) Ukłony w Twoją stronę - pięknie wszystko ujęłaś
Tylko jedno mi się nie podoba - pomysł na kanał pt. wizażanki bo ja sama jestem wizazanką i nie wszystkie dziewczyny które udzielają się na wizazu mają na celu głownie obgadywanie innych osób (i założę się że żadna z wielkich znawczyń tak chętnie tutaj krytykujących nie miała by śmiałości powiedzieć tych słów oko w oko)
Na wiazu można znaleźć wiele wspaniałych dziewczyn ale chyba to nie będzie dla nikogo niespodziana - raczej nie udzielają się na tym wątku

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:24   #1061
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
podobnie jak Ty. tylko, ze ja nie krytykuje kazdego na kazdym kroku. Ale wiem, w ciazy ma się rózne humorki
Nie krytykuje KAŻDEGO. I nie mam humorków w ciąży.

Joanno a juz zapomniałaś jak Twoja siostra krytykowała Twoje grono. Tez na pewno z zazdrości i żeby się dowartościować.

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-06-29 o 12:26
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 12:26   #1062
natala79
Rozeznanie

GG do natala79

Dokladnie. Mowic trzy po trzy na forum jest prosto. Ale powiedziec cos w twarz juz trudniej. I moge sie zalozyc, ze same krytykujące nie maja nic ciekawego do zaprezentowania --> patrz makijaż. Ciekawa jestem jak by zareagowały na krytykę w ich strone? Ja nie mam nic do nastolatek chociaz mam juz 30 lat. Jak sie nudzą, niech coś tworzą na YT. Przynajmniej nie robią nikomu nic złego, nie siedzą na murku i nie piją piwa ! Ooooo ! :P
Stary 2010-06-29, 12:32   #1063
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Natala79 i przede wszystkim Joanna Klich
Wreszcie ktoś ładnie podsumował ten wątek (mam na myśli Ciebie Joanno) Ukłony w Twoją stronę - pięknie wszystko ujęłaś
Tylko jedno mi się nie podoba - pomysł na kanał pt. wizażanki bo ja sama jestem wizazanką i nie wszystkie dziewczyny które udzielają się na wizazu mają na celu głownie obgadywanie innych osób (i założę się że żadna z wielkich znawczyń tak chętnie tutaj krytykujących nie miała by śmiałości powiedzieć tych słów oko w oko)
Na wiazu można znaleźć wiele wspaniałych dziewczyn ale chyba to nie będzie dla nikogo niespodziana - raczej nie udzielają się na tym wątku
Dziękuję, jak wiesz ja nie boję się mówić to co myślę i założę się, że nie tylko ja tak myślę ale cóż... po co się sprzeciwiać - lepiej obgadywać i być cool. Kanał mogą inaczej nazwać, np.. NauczycieleYT albo jeszcze inaczej. Sorry ale to już się na prawdę robi niesmaczne... szczególnie jak obgadujecie nierównych sobie - dzieci. One nawet nie zdają sobie sprawy z powagi sprawy. Nie wpadłyście na to, że YT jest dla wszystkich? Większość tych nastolatek otrzymuje komentarze od swoich RÓWIEŚNICZEK (np. kiedy coś nagrasz itp), które wolą oglądać takie dziewczyny niż np Nisie która mówi 'blending brush" a one nic nie rozumieją, która kupuje kosmetyki z MACa a one mają z Bravo! No jejku! na wszystko przyjdzie pora! To tak jakby facet robił filmy dla facetów np o goleniu... też skrytykowałybyście go, bo dla Was to może być śmieszne? Youtube jest tak duże i o tak ogólnej tematyce, że może być dla każdego, a Wy tylko pokazujecie takim zachowaniem SWÓJ, a nie ich poziom. Temat tutaj jest jasny... POLECANE KANAŁY... ja nie wiem gdzie jest moderator? Przecież to już dawno pisze się nie na temat... Nie rozumiem tego wszystkiego.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Nie krytykuje KAŻDEGO. I nie mam humorków w ciąży.

Joanno a juz zapomniałaś jak Twoja siostra krytykowała Twoje grono. Tez na pewno z zazdrości i żeby się dowartościować.
Siostra chciała napisać o 2-3 użytkowniczkach YT, a nie o dzieciach.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Dokladnie. Mowic trzy po trzy na forum jest prosto. Ale powiedziec cos w twarz juz trudniej. I moge sie zalozyc, ze same krytykujące nie maja nic ciekawego do zaprezentowania --> patrz makijaż. Ciekawa jestem jak by zareagowały na krytykę w ich strone? Ja nie mam nic do nastolatek chociaz mam juz 30 lat. Jak sie nudzą, niech coś tworzą na YT. Przynajmniej nie robią nikomu nic złego, nie siedzą na murku i nie piją piwa ! Ooooo ! :P
Święte słowa! Lepiej żeby się rozbijały na dyskotece niż się malowały?
Wizażanki, proszę pokażcie swoje atuty... bo na pewno macie ich dużo skoro tak wysoko poprzeczkę kładziecie dla 12-latek
Stary 2010-06-29, 12:35   #1064
asia27100
Zakorzenienie

na tym wątku znajdują sie nie tylko żarty z młodszych kolezanek, ale także linki, nicki polecanych jutubowiczek. patrzycie przez pryzmat ostatnich postów/stron.
nic dziwnego, ze jako fanki YT znajdujemy lepsze i gorsze filmiki na temat urody. dlaczego mamy więc udawać że ich nie ma? na tym watku padły nie tylko slowa obraźliwe, ale tez wiele rad, co jutubowiczki mogłyby zrobic, by ich filmiki lepiej sie oglądało.
oprocz muszynianki, ktora chce rozpocząć przygodę z YT, nie widziałam tutaj żadnego posta jutubowiczki, ktora by napisała: o faktycznie, moze macie racje, spróbuję sobie najpierw spisac na kartce/ustawic inne tło/ustawić inaczej kamerę. co prawda doswiadczenia w kręceniu filmików nie posiadam, ale myślę że rady widzów też są pomocne, bo właśnie osoby z zewnątrz najwięcej błędów wyłapują.
czy sie śmiałyśmy? śmiałyśmy sie. a co! z jednej strony szkoda mi tych niektórych dziewczynek, bo zdaje sobie sprawę, że gdy ich rówieśnicy znajdą je na YT to je zmieszają z błotem.. a z drugiej strony... człowiek patrzy na taki filmik i nie w sposób się nie roześmiać...

Cytat:
Wizażanki, proszę pokażcie swoje atuty... bo na pewno macie ich dużo skoro tak wysoko poprzeczkę kładziecie dla 12-latek
wysoko poprzeczke? wyraźnie pisałysmy tutaj o tym, ze w ich wieku sie nie malowałyśmy, albo robiłyśy to beznadziejnie...zreszta, nie będe się powtarzać.

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2010-06-29 o 12:39
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:38   #1065
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Tak to, że widzimy, że DZIECKO w internecie się ośmiesza to oznacza, że mu zazdrościmy... jezu...

Jak ja byłam w Gimnazjum( a też mam 21 lat) to miałam i internet i aparat cyfrowy i wiedze na temat makijazu większą niż te dziewczynki.
A przede wszytskim w życiu nie miałabym śmiałości wstawiać takie filmiki na youtube, tak samo jak nie wysyłałam zdjęć nikomu przez internet jako dzieciak, bo rodzice mówili, że jest to niebezpieczne i wierzyłam.

Więc śmieszne jest mówienie tutaj o zazdrości.

Pozatym w życiu wtedy do głowy mi nie przychodziło naśladować 20 letnie dziewczyny! 20latka to było juz dla mnie próchno

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:38   #1066
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

O matko, KARYGODNE że napisałyśmy o śmiesznych filmikach JESZCZE dzieci że powinny bawić się z koleżankami zamiast pchać się do internetu opisując szampon mamy i waciki, a także perfumę
Rzeczywiście polecam szukanie na innych wątkach dziewczyn które uważają to za cudowny sposób na spędzanie dzieciństwa
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:43   #1067
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
na tym wątku znajdują sie nie tylko żarty z młodszych kolezanek, ale także linki, nicki polecanych jutubowiczek. patrzycie przez pryzmat ostatnich postów/stron.
nic dziwnego, ze jako fanki YT znajdujemy lepsze i gorsze filmiki na temat urody. dlaczego mamy więc udawać że ich nie ma? na tym watku padły nie tylko slowa obraźliwe, ale tez wiele rad, co jutubowiczki mogłyby zrobic, by ich filmiki lepiej sie oglądało.
oprocz muszynianki, ktora chce rozpocząć przygodę z YT, nie widziałam tutaj żadnego posta jutubowiczki, ktora by napisała: o faktycznie, moze macie racje, spróbuję sobie najpierw spisac na kartce/ustawic inne tło/ustawić inaczej kamerę. co prawda doswiadczenia w kręceniu filmików nie posiadam, ale myślę że rady widzów też są pomocne, bo właśnie osoby z zewnątrz najwięcej błędów wyłapują.
czy sie śmiałyśmy? śmiałyśmy sie. a co! z jednej strony szkoda mi tych niektórych dziewczynek, bo zdaje sobie sprawę, że gdy ich rówieśnicy znajdą je na YT to je zmieszają z błotem.. a z drugiej strony... człowiek patrzy na taki filmik i nie w sposób się nie roześmiać...
Tutaj ktoś nagaduje najpierw na kogoś, a potem z łaski wstawia link do ulubionego kanału żeby off topa nie robić. Jako fanki YT nie powinnyście brać pod uwagę dzieci na nim, nie sądzisz? Śmiać się z kogoś raz, a drwić cały czas i wyszukiwać nowe ofiary to całkiem coś innego moja droga. Muszyniankę zaakceptowałyście ponieważ przyszła do Was po radę. Wizażanki poczuły się już całkiem podekscytowane że od nich będzie zależało czy ktoś wejdzie na YT czy nie... Wreszcie mogły w 100% ocenić i doradzić No żałosne po prostu.
Nie dziwiłabym się gdyby były jakimiś spikerkami albo też kręciły filmy albo coś podobnego! Ale coś takiego? I to jeszcze jak widzę nick "wsiowy coś tam" to już całkiem ... jak można oceniać kogoś innego jeżeli samemu się nie jest doskonałym? Niech któraś z Was wyjdzie przed kamerę... ja raz spróbowałam i stwierdziłam, że się do tego nie nadaję więc nie robię z siebie idiotki... one stwierdzą to później ale na pewno stwierdzą!
Stary 2010-06-29, 12:46   #1068
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna_Klich Pokaż wiadomość
Jako fanki YT nie powinnyście brać pod uwagę dzieci na nim, nie sądzisz?
ja uważam, że tych dzieci w ogóle na YT nie powinno być. nie mam tam konta, ale czy aby nie jest ono dostępne dla osób pełnoletnich? publikowanie swojego wizerunku łączy się z ryzykiem.. trzeba być świadomym konsekwencji
Stary 2010-06-29, 12:47   #1069
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Tak to, że widzimy, że DZIECKO w internecie się ośmiesza to oznacza, że mu zazdrościmy... jezu...

Jak ja byłam w Gimnazjum( a też mam 21 lat) to miałam i internet i aparat cyfrowy i wiedze na temat makijazu większą niż te dziewczynki.
A przede wszytskim w życiu nie miałabym śmiałości wstawiać takie filmiki na youtube, tak samo jak nie wysyłałam zdjęć nikomu przez internet jako dzieciak, bo rodzice mówili, że jest to niebezpieczne i wierzyłam.

Więc śmieszne jest mówienie tutaj o zazdrości.

Pozatym w życiu wtedy do głowy mi nie przychodziło naśladować 20 letnie dziewczyny! 20latka to było juz dla mnie próchno
No widzisz, nie potrafisz nawet wstawić zdjęcia w miniaturkę, bo tak to niebezpieczne... zgwałci Cię ktoś przez forum. Ale najeżdzać i oceniać potrafisz ANONIMOWO. Wg Ciebie to normalne? Nie kochana... to śmieszne... bo na youtube nikt nie jest anonimowy, ja np teraz także. Mimo tego nie boję się mówić swojego zdania...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 12:48   #1070
natala79
Rozeznanie

GG do natala79

ja wcale nie twierdzę, ze super jest jak 12 latka jest wymalowana jak ta lala i udziela rad makijażowych. Ja poprostu tego nie oglądam! Widocznie niektore z Was tak. Po co wogole zawracac sobie tym głowe? Nie lepiej porozmawiac o dobrych, przydatnych filmikach? Ehhh... nie zaglądam tu już bo niczego chyba ciekawego się nie dowiem
Stary 2010-06-29, 12:51   #1071
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Czyli dzieciaki mają tylko 3 opcje: robić filmiki, pic piwo albo siedzieć na dyskotekach. Kurcze ale te czasy się zmieniły Ja myślałam, że 11, 12, 13 latki mogą jeździć na rowerze, rolkach, czytać, umawiać się z koleżankami, oglądać filmy, grać w gry. A tu jednak nie. No to faktycznie niech już lepiej siedzą na YT i bazgrolą cos na twarzach. A my stare rury będziemy się śmiać, bo zazdrościmy im takiego fajnego dzieciństwa.
Stary 2010-06-29, 12:54   #1072
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Czyli dzieciaki mają tylko 3 opcje: robić filmiki, pic piwo albo siedzieć na dyskotekach. Kurcze ale te czasy się zmieniły Ja myślałam, że 11, 12, 13 latki mogą jeździć na rowerze, rolkach, czytać, umawiać się z koleżankami, oglądać filmy, grać w gry. A tu jednak nie. No to faktycznie niech już lepiej siedzą na YT i bazgrolą cos na twarzach. A my stare rury będziemy się śmiać, bo zazdrościmy im takiego fajnego dzieciństwa.
Ja na Twoim miejscu wziełabym się za coś innego niż pisanie o dzieciach na Youtube Jak widzisz nie udzielałam się tutaj gdyż od samego początku wiedziałam, że to strata czasu... Niestety już nie wytrzymałam ale tak jak natala997 mówi, nie ma tu nic do roboty... Nie różnicie się za bardzo od tych dzieci... One mają waciki mamy a Wy ich Bo dzień bez obgadywania dzieci to dzień stracony!
Stary 2010-06-29, 12:56   #1073
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj ktoś nagaduje najpierw na kogoś, a potem z łaski wstawia link do ulubionego kanału żeby off topa nie robić. Jako fanki YT nie powinnyście brać pod uwagę dzieci na nim, nie sądzisz? Śmiać się z kogoś raz, a drwić cały czas i wyszukiwać nowe ofiary to całkiem coś innego moja droga. Muszyniankę zaakceptowałyście ponieważ przyszła do Was po radę. Wizażanki poczuły się już całkiem podekscytowane że od nich będzie zależało czy ktoś wejdzie na YT czy nie... Wreszcie mogły w 100% ocenić i doradzić No żałosne po prostu.
Nie dziwiłabym się gdyby były jakimiś spikerkami albo też kręciły filmy albo coś podobnego! Ale coś takiego? I to jeszcze jak widzę nick "wsiowy coś tam" to już całkiem ... jak można oceniać kogoś innego jeżeli samemu się nie jest doskonałym? Niech któraś z Was wyjdzie przed kamerę... ja raz spróbowałam i stwierdziłam, że się do tego nie nadaję więc nie robię z siebie idiotki... one stwierdzą to później ale na pewno stwierdzą!
?!

Przyszła dziewczyna, to inne jej doradziły w kwestii tego, jak robi filmiki, żeby wiedziała, co poprawić i jak zrobić je, żeby było super.
Nie wiem, co w tym podniecającego, że dziewczyny chciały pomóc i wyrazić opinię.

To samo w kwestii dzieci- wstawia taka filmik na youtube i ja mam pełne prawo do tego, żeby to ocenić tak jak mi się podoba.
Nikt tu dziewuszek nie wyzywał, ani nie obrażał, tylko krytykował. I słusznie, jak ktoś wrzuca film marnej jakości albo plecie bzdury, to co mam udawać, ze nie widziałam tego?
Nie chcesz być krytykowana- nie wrzucaj filmików na widok publiczny i do widzenia.
Stary 2010-06-29, 12:57   #1074
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj ktoś nagaduje najpierw na kogoś, a potem z łaski wstawia link do ulubionego kanału żeby off topa nie robić.
oj nie. nie zgodze sie. weszłam tytaj, by zobaczyć o co chodzi z tym YT. dzieki radom wizazanek, znalazlam pare bardzo fajnych jutubowiczek. che tnie napisałam, ktora wedłóg mnie zasługuje na uwagę, która mnie drazni i co by mogła zmienić ( mowilam o szusz). nie weszlam tutaj aby powklejać linki do tych dziewczynek i zawołać: widziałyście?!

Cytat:
Muszyniankę zaakceptowałyście ponieważ przyszła do Was po radę. Wizażanki poczuły się już całkiem podekscytowane że od nich będzie zależało czy ktoś wejdzie na YT czy nie... Wreszcie mogły w 100% ocenić i doradzić No żałosne po prostu.
dokładnie. bardzo spodobało mi sie że muszynianka pyta nas o zdanie, chce wyłapac błędy i nie pchac sie tam, gdzie może nie pasować.
Żałosne? żałosne jest to, ze niektórzy kompletnie nie potrafia przyjąć krytyki, zmierzyć z zarówno z pozytywnym jak i negatywnym komentarzem.

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 12:59   #1075
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
oj nie. nie zgodze sie. weszłam tytaj, by zobaczyć o co chodzi z tym YT. dzieki radom wizazanek, znalazlam pare bardzo fajnych jutubowiczek. che tnie napisałam, ktora wedłóg mnie zasługuje na uwagę, która mnie drazni i co by mogła zmienić ( mowilam o szusz). nie weszlam tutaj aby powklejać linki do tych dziewczynek i zawołać: widziałyście?!

dokładnie. bardzo spodobało mi sie że muszynianka pyta nas o zdanie, chce wyłapac błędy i nie pchac sie tam, gdzie może nie pasować.
Żałosne? żałosne jest to, ze niektórzy kompletnie nie potrafia przyjąć krytyki, zmierzyć z zarówno z pozytywnym jak i negatywnym komentarzem.
Akurat ja jestem taka osobą która potrafi przyjąć krytykę. Doradzanie to tu może było ale sporadycznie. 90% dziewczyn wyśmiewa się i obgaduje.
Stary 2010-06-29, 13:02   #1076
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie twoje posty są bardziej agresywne od naszych postów o dzieciach na YT, sama nazywasz ludźmi żałosnymi, czepiasz się nicka, co cię obchodzi jaki ktoś ma nick?? skąd wiesz kto jest doskonały? no błagam
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 13:03   #1077
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Na razie twoje posty są bardziej agresywne od naszych postów o dzieciach na YT, sama nazywasz ludźmi żałosnymi, czepiasz się nicka, co cię obchodzi jaki ktoś ma nick?? skąd wiesz kto jest doskonały? no błagam
Jak się teraz czujesz?
Stary 2010-06-29, 13:07   #1078
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Ja na Twoim miejscu wziełabym się za coś innego niż pisanie o dzieciach na Youtube Jak widzisz nie udzielałam się tutaj gdyż od samego początku wiedziałam, że to strata czasu... Niestety już nie wytrzymałam ale tak jak natala997 mówi, nie ma tu nic do roboty... Nie różnicie się za bardzo od tych dzieci... One mają waciki mamy a Wy ich Bo dzień bez obgadywania dzieci to dzień stracony!
Wybacz ale nie masz prawa mi mówic za co się mam brać. Alez Ty Joanno jesteś odważna, normalnie obrońca uciśnionych. Szkoda, że taki niekonsekwentny.
Stary 2010-06-29, 13:11   #1079
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Wybacz ale nie masz prawa mi mówic za co się mam brać. Alez Ty Joanno jesteś odważna, normalnie obrońca uciśnionych. Szkoda, że taki niekonsekwentny.
Ja nie mam prawa? Dlaczego? Ty masz tylko do wszystkiego prawo? Oj co Ty taka sztywna?
Stary 2010-06-29, 13:31   #1080
19joanna86
Przyczajenie

A ja mysle ,że większości youtubowiczek brakuje cholernie dystansu do siebie, wszystko jest dobrze dopuki się chwali. Uważacie zę jak już "tak się poświęcacie" nakręcając filmiki to kazdy powinien być z góry zachwycony i bić wam pokłony czołem o asfalt. A prawda jest taka ,że wiekszosć robi przeciętne makijaże, w beznadziejnym oświetleniu lub kompletnie nie potrafi się wysłowić równoczescie uważajac sie za ekspetrta... trochę pokory... i nie denerwujcie sie tak tymi opiniami bo wam pryszcz wyskoczy albo kreska eyelinerem nie wyjdzie równo

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości