|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
No
jest...Ale powiem ci że mi w wieku gimnazjalnym korektor i puder przydawał się bardziej niż teraz - okres trądziku A ten ust do dzisiaj nie maluję. Nienawidzę malować ust
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już w podstawówce się 'korektorowałam' i malowałam rzęsy i usta jakimś błyszczykiem...
![]() Pamiętacie takie w kulce były Wszystko przez moje kompleksy- naturalnie mam straszne sińce pod oczami i jasne rzęsy mama się zlitowała i kpiła mi korektor i tusz ![]() I też żyje
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja naturalnie mam białe rzęsy więc odkąd pamiętam jakoś je tam malowalam...
czy to odżywką czy tuszem
|
|
|
|
#1054 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się malowałam w gim. Znaczy, jeśli 'malowaniem się' można nazwać niezbyt dużą ilość tuszu do rzęs. I tyle. Za co nieźle dostało mi się na pamiętnej lekcji polskiego podczas mojej odpowiedzi przy tablicy. Nie wiem, czy ta furia nauczycielki wynikała z mojej niewiedzy o rozkładaniu zdań czy naprawde jej ten tusz przeszkadzał...
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty jedno i to samo.
|
|
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam, że będzie tutaj mowa o polecanych kanałach, a nie wręcz przeciwnie? Może zróbmy więc oddzielny kanał?
A może dziewczyny rozmawiają tylko o tych "niedoskonałych" Youtubowiczkach? No bo jest się do czego przyczepić - jest temat ![]() O innych rozmowa nie jest ciekawa, bo nie ma się jak ponabijać? Coś mi się to kojarzy z lekkim dowartościowaniem swoje osoby i leczenia swoich kompleksów. Może właśnie zazdrościcie, że taka 14latka teraz ma pomadkę, cienie i nawet aparat cyfrowy do nagrywania, bo o komputerze i internecie już nie wspomnę. My tego nie miałyśmy ale kto wie czy jeżeli coś takiego było by w naszych czasach... było by Youtube i polskie dziewczyny na nim to czy nie próbowałybyśmy tego samego? Mam 21 lat i pamiętam czasy gimnazjum... te niebieskie albo zielone cienie na powiece u niektórych dziewczyn. Te z YT potrafią o wiele bardziej się umalować. Zresztą jak możemy najeżdżać, aż tak bardzo z taką szyderstwem na dzieci?! Śmiejecie się, że dziewczyna mówi iż jej rodzice kupują samochód, no jejku szczera jest! Rozumie problemy finansowe w domu! To, że dzieli się tym z widzami to na prawdę świadczy tylko o jej dobroci i szczerości oraz naiwności... bo nie wpadła na to, że są takie osoby które będą mieć z niej polewkę. Jesteście dorosłe, a zachowujecie się jak dzieci w podstawówce albo starsze kobiety przed kościołem które obgadują każdego. Każda z Was robi tutaj z siebie znawczynie... "tak nie powinna tak mówić, a tamta włosów poprawiać". Mam lepszy pomysł. Załóżcie kanał na YT "Wizazanki" i róbcie serie POPRAWNYCH filmów. To będzie lepsze ![]() Sorki dziewczyny ale już nie mogłam wytrzymać, można komuś zwrócić uwagę ale nie pastwić się nad kimś dla jaj i podniety oraz wyszukiwać co raz to nowsze ofiary. Pozdrawiam. |
|
|
|
#1060 |
|
Moderator
|
Natala79 i przede wszystkim Joanna Klich
![]() Wreszcie ktoś ładnie podsumował ten wątek (mam na myśli Ciebie Joanno) Ukłony w Twoją stronę - pięknie wszystko ujęłaś Tylko jedno mi się nie podoba - pomysł na kanał pt. wizażanki bo ja sama jestem wizazanką i nie wszystkie dziewczyny które udzielają się na wizazu mają na celu głownie obgadywanie innych osób (i założę się że żadna z wielkich znawczyń tak chętnie tutaj krytykujących nie miała by śmiałości powiedzieć tych słów oko w oko) Na wiazu można znaleźć wiele wspaniałych dziewczyn ale chyba to nie będzie dla nikogo niespodziana - raczej nie udzielają się na tym wątku ![]()
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joanno a juz zapomniałaś jak Twoja siostra krytykowała Twoje grono. Tez na pewno z zazdrości i żeby się dowartościować. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-06-29 o 12:26 |
|
|
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
Dokladnie. Mowic trzy po trzy na forum jest prosto. Ale powiedziec cos w twarz juz trudniej. I moge sie zalozyc, ze same krytykujące nie maja nic ciekawego do zaprezentowania --> patrz makijaż. Ciekawa jestem jak by zareagowały na krytykę w ich strone? Ja nie mam nic do nastolatek chociaz mam juz 30 lat. Jak sie nudzą, niech coś tworzą na YT. Przynajmniej nie robią nikomu nic złego, nie siedzą na murku i nie piją piwa ! Ooooo ! :P
|
|
|
|
#1063 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Wizażanki, proszę pokażcie swoje atuty... bo na pewno macie ich dużo skoro tak wysoko poprzeczkę kładziecie dla 12-latek ![]() |
|||
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
na tym wątku znajdują sie nie tylko żarty z młodszych kolezanek, ale także linki, nicki polecanych jutubowiczek. patrzycie przez pryzmat ostatnich postów/stron.
nic dziwnego, ze jako fanki YT znajdujemy lepsze i gorsze filmiki na temat urody. dlaczego mamy więc udawać że ich nie ma? na tym watku padły nie tylko slowa obraźliwe, ale tez wiele rad, co jutubowiczki mogłyby zrobic, by ich filmiki lepiej sie oglądało. oprocz muszynianki, ktora chce rozpocząć przygodę z YT, nie widziałam tutaj żadnego posta jutubowiczki, ktora by napisała: o faktycznie, moze macie racje, spróbuję sobie najpierw spisac na kartce/ustawic inne tło/ustawić inaczej kamerę. co prawda doswiadczenia w kręceniu filmików nie posiadam, ale myślę że rady widzów też są pomocne, bo właśnie osoby z zewnątrz najwięcej błędów wyłapują. czy sie śmiałyśmy? śmiałyśmy sie. a co! z jednej strony szkoda mi tych niektórych dziewczynek, bo zdaje sobie sprawę, że gdy ich rówieśnicy znajdą je na YT to je zmieszają z błotem.. a z drugiej strony... człowiek patrzy na taki filmik i nie w sposób się nie roześmiać... Cytat:
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2010-06-29 o 12:39 |
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to, że widzimy, że DZIECKO w internecie się ośmiesza to oznacza, że mu zazdrościmy... jezu...
![]() Jak ja byłam w Gimnazjum( a też mam 21 lat) to miałam i internet i aparat cyfrowy i wiedze na temat makijazu większą niż te dziewczynki. A przede wszytskim w życiu nie miałabym śmiałości wstawiać takie filmiki na youtube, tak samo jak nie wysyłałam zdjęć nikomu przez internet jako dzieciak, bo rodzice mówili, że jest to niebezpieczne i wierzyłam. Więc śmieszne jest mówienie tutaj o zazdrości. Pozatym w życiu wtedy do głowy mi nie przychodziło naśladować 20 letnie dziewczyny! 20latka to było juz dla mnie próchno
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, KARYGODNE że napisałyśmy o śmiesznych filmikach JESZCZE dzieci że powinny bawić się z koleżankami zamiast pchać się do internetu opisując szampon mamy i waciki, a także perfumę
Rzeczywiście polecam szukanie na innych wątkach dziewczyn które uważają to za cudowny sposób na spędzanie dzieciństwa
|
|
|
|
#1067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No żałosne po prostu.Nie dziwiłabym się gdyby były jakimiś spikerkami albo też kręciły filmy albo coś podobnego! Ale coś takiego? I to jeszcze jak widzę nick "wsiowy coś tam" to już całkiem ... jak można oceniać kogoś innego jeżeli samemu się nie jest doskonałym? Niech któraś z Was wyjdzie przed kamerę... ja raz spróbowałam i stwierdziłam, że się do tego nie nadaję więc nie robię z siebie idiotki... one stwierdzą to później ale na pewno stwierdzą! |
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
ja uważam, że tych dzieci w ogóle na YT nie powinno być. nie mam tam konta, ale czy aby nie jest ono dostępne dla osób pełnoletnich? publikowanie swojego wizerunku łączy się z ryzykiem.. trzeba być świadomym konsekwencji
|
|
#1069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Rozeznanie
|
ja wcale nie twierdzę, ze super jest jak 12 latka jest wymalowana jak ta lala i udziela rad makijażowych. Ja poprostu tego nie oglądam! Widocznie niektore z Was tak. Po co wogole zawracac sobie tym głowe? Nie lepiej porozmawiac o dobrych, przydatnych filmikach? Ehhh... nie zaglądam tu już bo niczego chyba ciekawego się nie dowiem
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli dzieciaki mają tylko 3 opcje: robić filmiki, pic piwo albo siedzieć na dyskotekach. Kurcze ale te czasy się zmieniły
Ja myślałam, że 11, 12, 13 latki mogą jeździć na rowerze, rolkach, czytać, umawiać się z koleżankami, oglądać filmy, grać w gry. A tu jednak nie. No to faktycznie niech już lepiej siedzą na YT i bazgrolą cos na twarzach. A my stare rury będziemy się śmiać, bo zazdrościmy im takiego fajnego dzieciństwa.
|
|
|
|
#1072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak widzisz nie udzielałam się tutaj gdyż od samego początku wiedziałam, że to strata czasu... Niestety już nie wytrzymałam ale tak jak natala997 mówi, nie ma tu nic do roboty... Nie różnicie się za bardzo od tych dzieci... One mają waciki mamy a Wy ich Bo dzień bez obgadywania dzieci to dzień stracony! |
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszła dziewczyna, to inne jej doradziły w kwestii tego, jak robi filmiki, żeby wiedziała, co poprawić i jak zrobić je, żeby było super. Nie wiem, co w tym podniecającego, że dziewczyny chciały pomóc i wyrazić opinię. To samo w kwestii dzieci- wstawia taka filmik na youtube i ja mam pełne prawo do tego, żeby to ocenić tak jak mi się podoba. Nikt tu dziewuszek nie wyzywał, ani nie obrażał, tylko krytykował. I słusznie, jak ktoś wrzuca film marnej jakości albo plecie bzdury, to co mam udawać, ze nie widziałam tego? Nie chcesz być krytykowana- nie wrzucaj filmików na widok publiczny i do widzenia.
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żałosne? żałosne jest to, ze niektórzy kompletnie nie potrafia przyjąć krytyki, zmierzyć z zarówno z pozytywnym jak i negatywnym komentarzem.
|
|
#1075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Przyczajenie
|
A ja mysle ,że większości youtubowiczek brakuje cholernie dystansu do siebie, wszystko jest dobrze dopuki się chwali. Uważacie zę jak już "tak się poświęcacie" nakręcając filmiki to kazdy powinien być z góry zachwycony i bić wam pokłony czołem o asfalt. A prawda jest taka ,że wiekszosć robi przeciętne makijaże, w beznadziejnym oświetleniu lub kompletnie nie potrafi się wysłowić równoczescie uważajac sie za ekspetrta... trochę pokory... i nie denerwujcie sie tak tymi opiniami bo wam pryszcz wyskoczy albo kreska eyelinerem nie wyjdzie równo
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

jest...