|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
wyszłoby kilka rayz drożej i dłużej (pociąg chociaż w korkach nie stoi
jak mam dobrze zgrane przesiadki, to całkiem nieźle śmiga - wychodze z domu o 6.05, a 7.50 jestem już w biurze. Tylko komfort kiepski... )Justyś, to się od czwartku dietkujemy Ktoś jeszcze chętny? -> ![]() Ach, widzę, że zakazana miłość niczym z Ptaków Ciernistych Krzewów kwitnie...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-29 o 11:02 |
|
|
|
#1832 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja się już dietuję
i hula hop odkurzyłam,chcę mieć talię jak ta lala
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Totalny dzien leniwca ![]() Cytat:
Wspolczuje takiej podrozy i szkoda,ze PKP nie zwraca uwagi,ze poza rokiem szkolnym ludzie tez zyja i funkcjonuja....
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie obijactwo trwa nadal
![]() 2 Cypiski (płci żeńskiej) starają się zalać balkon sąsiadów, jedzą pływający groszek ptysiowy i maczane kiełbaski ale juz 1,5 godziny praktycznie ich nie ma bo sie same bawią. Siedzę sobie w chłodzie i wcinam krakersy z serem. Ech tak to ja bym mogła codziennie ![]() ----------------------------- Raz jechałam do pracy pociągiem miedzy 7 a 8 i stwierdzam ze to massakra. Na szcezscie normalnie jezdze pociagiem kilka minut po 6 i jest pusto. Ale jak wracam z pracy i trafie na pociąg do Skierniewic to mi się odechciewa korzystać z KM. Juz klika razy obmyślałam jeżdżenie to pracy motocyklem ale czasowo dłużnej i jeszcze trzeba bencwałow na drodze tolerować. O widzę ze Jus pod nieobecność W. uwiodła Kardynała U i już nawet wspólne kąpiele są. Ja się pisze na dietowanie i 1 lipca mi pasuje. A i jeszcze PKP ma teraz promocje ze od lipca do września wozi się rowery za darmo wiec teraz pełno osób jeszcze będzie się pchać z rowerami do pociągu.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-29 o 12:13 |
|
|
|
#1835 |
|
grozi wypollizowaniem
|
eenax-a skąd masz drugiego cypiska? cos przeoczyłam?
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
a Ty to chyba ciągle na jakiejś diecie jesteś?
W każdym razie takie mam wrażenie (chyba, ze tylko tak mówisz, zeby Gryksia drażnić? )A ja się musze najeść na zas przez te 2 dni - tak, zeby się zapchac i nie móc już na słodkie patrzeć ![]() nie wiem, co mnie w tym roku tak pokopało, że tylko ciacha mi w głowie? poprzedni rok taki spokojny był... a od tej wiosny aż mnie nosi ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-29 o 12:23 |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Myślisz, że cyknąć kilka fotek to jest takie hop siup!? Póki co zlustrowałam wczoraj kilka zestawów i połowa tunik do zwężenia. Łaziłam kiedyś w takich worach? Koniec świata. No i oblukałam letnie dzwony, nadają się jeszcze więc przyoszczędzę. Koraliki też naprędce skleciłam ale rzemyk okazał się zbyt szeroki w stosunku do dziurek i początkowa koncepcja upadła. Dzisiaj zabieram się za zwężanie tunik tj. doszywanie sznureczków z tyłu. No a potem spróbuję zmotywować się do wzdęć ![]() |
|
|
|
|
#1838 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Red -wydaje mi sie w Twoim stanie zwężanie tunik jest co najmniej bez sensu ![]() a tego o wzdęciach to nie kapuje
|
|
|
#1839 | |
|
BAN stały
|
Raczej niepewność, kto jest ojcem
![]() Cytat:
![]() Ależ ja Ci współczuję (już samo patrzenie na ten tłum na peronie wywołuje we mnie mordercze myśli) Wymów słowo "dieta", a nadgorliwa Łinteria stawia sie na posterunku A wiesz, że to bardzo prawdopodobne jest?! ![]() --- Od wczoraj ciepłej wody nie mam, coroczna konserwacja sieci |
|
|
|
|
#1840 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W każdym razie doszywam sznurki a nie zwężam na chama bo i tak bym w nie po zwężeniu nie wlazła - nierozciągliwy materiał i jest problem z przepchaniem ramion.A wzdęcia czyli zdjęcia zestawów ubraniowych. |
|
|
|
|
#1841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam to - połowe bluzke chyba przeszywałam i przerabiałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i tak od 2,5 roku (myslicie, że to może spowodowac trwałe odchyły na psychice? no i z czego to się cieszy?
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Niespecjalnie mi dzisiaj praca idzie
![]() Poza tym mam dysfunkcje jakąs barku, stanik ledwie zapiełam. Nie wiem czy to staw czy mięsien, bo boli jakoś tak rózniście. Mam faze na czern, nabyłam wtórnoręczną czarna sukienke do ziemi i czarna skórzana marynarke, nie mówiąc o czarnych bawełnianych podkoszulkach, Myśłli tez jakies czerniawe. Generalnie myśłami jestem w latach siedemdziesiatych ale od tej gorszej strony. Muszę cos ze soba zrobic. Smutek smętnie snuje się czrnym kirem wokół mnie Świat w ramionach mieli za wczesnie zasnęłi Pamięc boli mnie. Niepamietać chcę. Na bezkresną przestrzeń dziś ochote mam. Blus mnie ukołysze wsrod zielonych traw. Pmięc boli mnie. Niepamiętac chce Poszukam bezdrozy jak tańczacy wiatr Blus mnie ukołysze wśrod zielonych traw. Tralala. Zwariowałam.
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle najlepszy na odchudzanie jest smętniawy nastrój , schudłam 2 kilo z 58 na 56 i mieszczę sie do spodni sprzed 2 lat.
|
|
#1845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Ty pięknie piszesz ![]() Cytat:
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piszę, smęcę.......
Podobno ma dwa , to se posztukuje.
|
#1848 | ||
|
BAN stały
|
Jesteśmy tego pewni
Cytat:
Nie wyłączaj się Cytat:
Od paru miesięcy tak się zaniedbałem dietetycznie, że aż strach wspominać (a najgorsze, że motywacja też jakby zniknęła - na wszystkich frontach cisza i zastój) |
||
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
auć ![]() Cytat:
Gryksiu, normalnie jakbym o sobie słyszała! Zero motywacji i chęci, za to jedzenie wchodzi w ilościach hurtowych ![]() na potwierdzenie tych słów właśnie wsuwam kisiel truskawkowy ![]() Jeszcze jakies ciacho bym schrupała ![]() takie, które padłoby przede mną z uwielbieniem na kolana
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-29 o 14:12 |
|
|
|
|
#1850 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja tez nakupiłam czarnych ciuchów...
|
|
#1851 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ano wzięło
, a Ty wspominałaś o sianokosach, przy takim ruchu trudno nie schuś![]() ok. wierzę na słowo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie polecam.Jeśli chodzi o niejedzenie przez cały dzień, i duża obiadokolacja z pifkiem , to faktycznie jak ktoś chce przytyc, sposób idealny![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1852 |
|
Nindżopesz
|
A ja wywaliłam mnóstwo czarnych ciuchów
Jakieś niedobitki zostały i obecnie w szafie przeważa zielony, fiolet, brąz, morski...
|
|
|
|
#1853 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam po co kupowac - pół szafy zionie czernią
![]() Cytat:
na żniwa się moze załapię - ale to 1-2 dni machania widłami, za mało żeby schuść za to w sam raz, żeby zdażyć mięsnie ramion napompować ![]() Cytat:
Ja się schudzam jedząc to, co lubię - w małych ilościach. Wtedy i wilk (głód i chętka) syty i owca (dieta) cała... ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-29 o 15:52 |
|||
|
|
|
#1854 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Cytat:
![]() pieknie piszesz, choć smutno.. nie wyłączaj się.. jakieś fajne? ![]() potwierdzam - na czarno - ale zielone przebłyski też były
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pachnę Funeralem i jestem na czarno
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
cudny
Cytat:
zadomowił sie kardynał widzę ![]() na kij Ci ciepła? w taką pogodę zimna styknie Ciepło ale jeszcze mi dobrze w tej sytuacji, dopiero po kilku dniach zacznie mnie upał wkurzać
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
![]() A teraz uwaga mHroczne perfumiarki ze stolycy, w sobotę w klubie No Mercy odbedzie się Dark Market - a później o 20.00 wampiriadka któraś reflektuje?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Dbry
![]() Menżu, dziękuję za komplementy, aż w szoku jestem jakiś ty miły
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Cypiski spią
(1 mój 2 pożyczony/podrzucony).Rozterko: . Dzień "niechcieja" mi się nie udaje. Nie wytrzymuję nic nie robiąc wiec wzięłam się za zrobienie pieczonego łososia z sosem koperkowym. Nie wyobrażam sobie nie mieć wody. Brak ciepłej nie robi mi żadnej różnicy. Umiejętność mycia się w minimum wody mam dopracowane. Wystarcza niecałe 1,5l. Odchudzać wole się podobnie do Maji: jeść mniej ale tego co lubię. No i ja uwielbiam chudy wiejski serek i surówki oraz jabłka i otręby a to pomaga w odchudzaniu. No i w piciu puerha to ja muszę sama siebie stopować. Czarne ciuchy nie kupuje od 2 lat i sporo oddałam. Teraz to z czarnych jak coś będę kupować to tylko jeansy, eleganckie i małe czarne. Ze Żniw to ja lubię tylko kombajn i prasę do słomy tzn. nimi jeździć. Dark Market musi byc fantastyczna imprezą. Wybrać się jednak nie wybiorę bo bym tam wyglądała jak kwoka wśród kruków.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-29 o 18:43 |
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść!
Był może jakiś spis treści robiony ostatnimi czasy...? ![]() Coś mnie użarło w policzek i mam wielką czerwoną plamę bez skóry na pół twarzy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

)
-> 

W każdym razie takie mam wrażenie 
poprzedni rok taki spokojny był... a od tej wiosny aż mnie nosi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Od paru miesięcy tak się zaniedbałem dietetycznie, że aż strach wspominać (a najgorsze, że motywacja też jakby zniknęła - na wszystkich frontach cisza i zastój) 

nie polecam.
w taką pogodę zimna styknie