|
|
#1891 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cbr
Znowu coś z chuopem...?
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
też muszę się cofnąc, ale skarbiątko
trzymajc ie się kobitki
|
|
#1893 |
|
Rozeznanie
|
cbrku.....
witam all........
|
#1894 |
|
never say no to panda
|
skarbiątko
niestety ![]() przedwczoraj zgubił klucze do mojego mieszkania, więc zapowiedziałam, ze dopóki ich nie znajdzie, nie ma co marzyć o dodatkowych, bo ja takowego zbędnego kompletu nie posiadam, a dorabiać nie zamierzam (wcześniej już jeden klucz mi złamał, bo próbował otworzyć nim browara) a dziś - umówiłam się z nim, że na 18.00 przyjedzie do domu i na 19.00 wyruszymy na pocztę (pomoże mi z paczkami, bo ciężkie były) o 18.00 głucha cisza - dzwonię raz, drugi - poczta głosowa się zgłasza (chuop wie, że ma zdupiony telefon, który rozładowuje się od byle czego i działa jakby chciał a nie mógł, ale ani nie weźmie ze sobą ładowarki, ani nie raczy wymienić na byle gówno za 100zł, żeby tylko funkcję dzwonienia miało) przypomniałam sobie, co chuop mówił - że będzie z kumplem na uczelni projekt robił, więc dzwonię do tego kumpla (zbliżała się ju 19.00), a ten mi odpowiada, że z moim chuopem się dziś w ogóle nie widział, owszem, mieli robić projekt, ale podobno mój chuop chory jest i nie mógł się spotkać mnie zatkało, podziękowałam, rozłączyłam, poryczałam, a że była 18.55, zapakowałam paczki i przesyłki i wyruszyłam sama na pocztę o 19.05 wyjeżdżałam spod bloku wszystko nadałam, wracam, a tam zjarany chuop wesolutki z busa wypada i do mnie "czemu nie poczekałam na niego, przecież wiem, że klucza nie ma!" no to powiedziałam, co ja o tym wszystkim sądzę, że mam go serdecznie dość, że jest cholernie niepoważny i ja nie mam zamiaru z kimś takim sobie dłużej życia psuć i... wywaliłam go na klatkę schodową razem z ciuchami i innymi bambetlami - jutro ma wrócić po resztę rzeczy miało mi podobno ulżyć, ale nic a nic nie ulżyło - wręcz przeciwnie, znowu siedzę sobie i ryczę (teraz jakoś ochłonęłam, ale co chwila jeszcze sobie pochlipam)
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
biedna .....
Nie pocieszy Cię to ,ale zrobiłam kiedyś i ja coś takiego..no prawie,bo musiałam,honor nie pozwolił m inaczej,przeryczałam długie tygodnie ale już od dawna wiem, że bardzo dobrze zrobiłam,bo miałabym dziś przewalone jak Bolkowe trampki....
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Zbiorowe
![]() Nawet nie chce mi sie pisac,podczytuje sobie Was tylko.... Moje problemy damsko-meskie przewazyla szala z tekstem w najmniej komfortowym momemncie,ze to ja mam sie Nim zajmowac....
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
CBRku
![]() biedna, nawet nie umiem sobie wyobrazić co przeżywasz
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko
![]() Ani się waż nas wyrzucać na zbity pysk! Bo jak nie to Cbr ![]() Słusznie zrobiłaś. Jego zachowanie nawet pod komentowanie nie podpada... Dużo siły i wytrwania życzę Betty, ale ja się z żadnymi wampirami ani nekrofilami nie całowałam... Z nikim. Jestem czysta jak łza! ![]() Gryx, jeszcze nie wiem, w czwartek mam dziewiczy rejs... Kameno |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
CBR -
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
cbrku.........
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Cbrku, trzymaj się, pisz do nas, dobrze zrobiłaś- myślę. To boli. Ja też mam 2 takie zdarzenia za sobą...
Znakomicie się wtedy chudnie Rozterko, nie smuć się Skarbiątko- też się nie zapadaj czy nie znikaj A Red całuję w polika- jak Gucia, jemu to pomaga
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Cbrku Skarbku
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
cbr moim zdaniem dobrze zrobiłaś, chociaż wiem, że boli. Nie pozwoliaś na kłamstwo, można wybaczyc zapominalstwo, flejowatośc, lenistwo. Miał Ci pomóc, prosiłaś go i jeszcze jesteś chora, a tu jakiś wykręt, żeby z domu wyjśc
, że projekt jakiś musi robic. Jeśli jest uczucie między Wami, w co nie wątpię, to dzisiejszy dzień dużo Was nauczy i wyjdzie na dobre waszemu związkowi
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
CBR-ka i Skarbka przytulam
![]() Cytat:
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już przejdzie złość na cały świat. ![]() Pandzioszku - przytulam Będzie dobrze ![]() W callcenter? ![]() Mi kumpel proponował w audiotele jako wróżka, wyczaił mnie jak wróżyłam z ręki w knajpie. Mają dobrze wypozycjonowany portal a dziewczyna, która wcześniej wróżyła odeszła, bo się przestraszyła ilości telefonów (w sumie znam ją trochę i jej mąż potwierdza, że krzywda się jej nie działa) ![]() Zastanawiam sie co jakiś czas, bo stawkę dość przyjemną zaproponował, ale czy ja się będę potrafiła tak gimnastykować do słuchawki. W sumie nie znoszę gadać przez telefon...
|
|
#1908 |
|
Nindżopesz
|
No to długo Twoje dziewictwo już nie pociągnie...
![]() Ju, Cbrku strasznie mi przykro, wiem co czujesz (no prawie). Ale, ale, czy on się w ogóle wytlumaczył? Że co właściwie robił przez cały dzień? Mam nadzieję, że wyprowadzka nim wreszcie wstrząśnie, widziałam jak facet potrafi się zmienić jeśli mu zależy tak więc trzymam kciuki
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Cbrku
przytul: nie wiem czego sobie teraz najbardziej życzysz, ale jeśli tego żeby się opamiętał, to wykonałaś właściwy krok w tym kierunku
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
CBR-ciu:
Moim zdaniem dobrze zrobiłaś. Teraz trochę Ciebie to pomęczy ale przyjdzie czas ze będziesz pewna ze to było dobre posuniecie. (napisałam coś jeszcze ale to wykasowałam, chyba lepiej jak tylko mocno przytulę zamiast strzelać jakieś gadki). ![]()
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Na 90% od piątku do niedzieli
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Sprawa z pracami typu telefoniczna wróżka ma sie jednak ciut inaczej. Mając świadomość ze nigdy w życiu tej osoby się nie spotka odblokowuje. Pierwsze 1 - 2 - 3 telefony to istny koszmar ale poźniej już samo się gada.
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
kwa mać!
![]() rodzice byli na imieninach szwagra i co? I stary musiał pochlac, przywiozła ich moja siostra naszym samochodem, a ja musiałam ją odwieźć i do domu wrócić - a chciałam dzisiaj się wyspać i połozyc przed 22! A dopiero do domu zwaliłam, a tu jeszcze kąpanie, mycie głowy...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-29 o 22:15 |
|
|
|
#1914 | |
|
never say no to panda
|
trochę ochłonęłam już
w ogóle strasznie się cieszę, że stare mieszkanie z kochanymi rodzicami, babcią i puchatym kocim pocieszycielem mam dwa kroki od nowego - uciekłam do mamy, bo nie chciałam sama w domu siedzieć i wrzody tylko hodować wiem, niereformowalna jestem, ale mam jednak cichą nadzieję, że coś mu się poukłada we łbie i wreszcie zrozumie, że wspólne mieszkanie nie będzie polegało usługiwaniu mu na każdym kroku, praniu jego gaci i podstawianiu żarcia pod paszczę, w zamian za niedotrzymywanie praktycznie wszystkich zlożonych mi obietnic, opierniczanie się i opowiadanie mi bajeczek o projektach Cytat:
dla mnie szemrane to tłumaczenie, ale nie wnikam na pocieszenie kliknęłam flachon i lecę zaraz na wspólnozakupowy, muszę się jakoś odstresować i przestać o tym wszystkim myśleć, bo to w końcu jego wina i on się zadręczać powinien, nie ja
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A konkretnie jakie ? Cbr dobrze zrobiłaś. Tym bardzij ,że oszukał i Ciebie i kolegę . Skoro , yak lekko mu wszystkich okłamywać czy lekceważyć, to lepiej sobie z kimś takim dać spokój. A ja dzisiaj poszłam na kawę do przyjaciółki , co ma firmę : odchudzanie , regeneracja ciała, kosmetyka, błotka itp. I zostałam z marszu zapisana na czwartek do masazysty fizjoterapeuty z moim barkiem i kręgosłupem. Nigdy nie byłam na masażu się boję Odkryłam tez czemu mnie od 2 dni głowa boli. Aquasun okazał się dla mnie mogrenogenny . Pierwszy raz sie mi zdarzyło , nawet najgorsze siekiery mnie nie zmogły, a tu lekki , przyjemny a dał mi popalic.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-06-29 o 22:29 |
|
|
|
|
#1916 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
i kto to mówi
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1917 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciam poprosić o więcej kwadratów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lecę nadrabiać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Pando - dużo sił życzę
![]() To co - rozkręcamy jaką imprezę?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
jakiś konkurs może
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
a dlaczego Ty nie śpisz , asolutnie do łóżka nie gonię
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro zajjj*** dzień będzie - przed @, niewyspana i z porannymi zapchanymi pociągami papa
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

Znowu coś z chuopem...?

skoro potrzeba im niańki kurfa żesz mać ..

, że projekt jakiś musi robic.