|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
i jeszcze czerwona
![]() proszę o skorzystanie z kodu
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-06-29 o 22:09 |
|
|
|
#692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
powtarzam ze starego
trzeba go zamknąć swoją drogą... kupiłam TARĘ I MARIETTĘ. jutro fotki dla zainteresowanych |
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za skorzystanie z moje kodu
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
czerwona to juz dosc dawno widziałam. Ogolnie troche obrzydly juz mi te Emilki
|
#696 |
|
Konto usunięte
|
http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...nsa_Sissi.html
Widziałyście? ![]() Skoro etorebka tak się inspiruje torebkami Miu Miu, niech na jesień wstawią jakiś model zainspirowany tą http://www.bagscabin.com/miu-miu-han...n-p-24767.html lub tą http://www.bagscabin.com/miu-miu-han...k-p-24720.html Czy to nie Saphire? ![]() http://www.bagscabin.com/miu-miu-han...e-p-24892.html |
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko ile znowu nadrabiania....nie ma bata idę spać
głowa mi pęka tak straszliwie......jak myłam naczynia to mi patelnia z suszarki spadła na ten mój głupi łeb.....i mam chyba guza bo boli jutro mam jechać na małe zakupy do silesii city center......mam nadzieję że mi ta głowa przejdzie doczytałam że ktoś kliknął nową Imogenkę jak jutro nic nie kupię to może się na nią skuszę chociaż w kolejce czeka simon i haddi..najwyżej losowanie zrobię-ale to pod warunkiem że nie kupię NIC w silesii ![]() idę się położyć...może przejdzie ten ból trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze egzaminy ![]() problem tygodnia-jaką jutro wziąć ze sobą na zakupy? alice, emilkę czy też może beżową flavię
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-29 o 23:00 |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... A co do Jenni, chciałabym Ci jakoś pomóc, ale nawet szukając w google nic nie znajduje Kiedyś była na all z real zdjęciami, ale to było pewnie z pół roku temu więc fotki nie są już dostępne Może jakaś "Krakowianka" się przejdzie i oceni ??? ![]() Zmieniając temat - co za upały dzisiaj dopiero teraz jest czym oddychać, bo w dzień termometr wskazywał 32 stopnie A jutro ma być cieplej ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Idę spać dziewczyny Wszystkim życzę miłych snów |
|
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, ale mam nadrabiania
ale to jutro, bo dziś juz nie dam rady. Przed chwilą rozpakowałam pudełko z Emilką i tak:-śmierdzi -z kokardek zrobiły się samoloty(wygięte w drugą stronę) -jest różnica w odcieniu skórki ta stara była bardziej szara a ta jest taka łagodniejsza, jutro porobię szczegółowe foty-zamek nie świeci się tak jak w tamtej oraz jest inne zakończenie tzn. ten cypek co się łapie za zamek żeby go zapiąć -pasek ma regulowany -skórka jest podatniejsza na układanie -wydaje mi się, że uszy jakby dłuższe ale to sprawdzę jutro i podszewkę też wybadam. Na razie wsadziłam do niej mój szlafrok i się kształtuje. Odczucia mam mieszane na obecną chwilę musze z nią pobyć i przede wszystkim pooglądać ją za dnia. Trzymajcie się dziewczyny tam na egzaminach
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na fotki czekam z niecierpliwością
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
...już Was chyba nie nadrobię, choć czasem podczytuję...
jutro TŻ zamawia mi torebkę waham się pomiędzy: Pelaya i granatowa Emilia Pelaya mi się zaczęła podobać po real fotkach, wygląda solidnie, nowocześnie, ładna skórka... bardzo podoba się mojemu TŻ i mnie na nią wciąż namawia. Ale mam już 3 szt. w tej kolorystyce ciepłobeżowo-karmelowej i pewnie nie wynoszę ich wszystkich... Granatowa Emilia kusi bardzo, zakochałam się w emili czerwonej, w tym jaka jest cudnie mięciutka, układa się i w ogóle Ale to byłaby 3 emilka Naprawdę mam problem hehe... pomóżcie ![]() (a może odpuścić? ale jest okazja, jak chłop chce kupić to nie będę mu zabraniać )A to moja rodzina etorebkowa, dobierzcie im siostrę
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym zazdroszczę tak dużej rodzinki
|
|
#703 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej obie ![]() ale jesli tylko 1 musisz wybrać to myślę, że Pelagia, bo widzę, że masz granatową Anę, a 2 podobne w granacie Pelagia przynajmniej jest inna
|
|
#705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm no ciężki wybór... tę druga pewnie też kupię, ale za jakiś czas...
|
|
#707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za chęci Niestety, chyba żadna Krakowianka się nie wybiera po zakupy. A jeśli jakaś dobra dusza nie skorzysta z mojego kodu, to będę musiała decydować, bo mojemu został niecały tydzień życia ![]() Ja też Nie chwaliłaś się, że należysz do sióstr Anori ![]() Chyba już tu nie zajrzę, więc proszę o kciuki jutro ok 10. Trafię w pytania, będzie dobrze. Inaczej to nie wiem Przydałby mi się jeszcze z tydzień ![]() I naprawdę ślicznie proszę o skorzystanie z kodu. Jego czas upływa
|
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- wow
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie spodziewalam sie zapachu po tak drogiej torebce (jak na moją kieszen oczywiscie) , chociaz moja mabel tez smierdziala - ale jej przeszlo no mam nadzieje ze będą fotki
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję, że szybko jej przejdzie ![]() I Lizzy też śmierdziała - ale już wywietrzała Ale kiedyś żadna etorebka, którą miałam w domu nie śmierdziała... za te ceny śmierdzieć nie powinny
|
|
|
#712 |
|
Konto usunięte
|
Przyszła brązowa Imogen.
Jest śliczna Trochę większa niż się spodziewałam, ale ok. Faktura ekoskóry, jak w czarnej Trochę śmierdzi, niestety... Wietrzenie niezbędne![]() Podszewka, wbrew temu, co napisali, nie jest karmelowa, to taki ciemny "ni to beż, ni co . Cicijowy?!? Chyba tez nie. Ale nie szeleści, kieszonki w środku są dość spore, ta z boku to dobry pomysl. Mam wrażenie, że boki kuferka są trochę krzywe, ale już po zdjęciach tak mi się wydawało. Nie przeszkadza mi to, ułożą się, jak powkładam szpargały. Uprzedzając pytania - zdjęcia będą, ale za jakiś czas Bardzo mi się podoba, rozumiem głosy zakochanych w czarnej iMOGEn, ale brązowa tez jest śliczna |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chciałam jechać póki upału nie ma ![]() nie mogę się doczekać zdjęć oczywiście
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro nie masz nic w granacie, to Emilka by ładnie uzupełniła kolekcję pod wzgledem kolorystycznym A z drugiej strony Pelaya, czyli nowy fason. Jeśli trzeba już wybierać (bo najlepiej obie ), to chyba jednak Pelaya ze względu na ten właśnie niepowtarzalny fason
|
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() Cytat:
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
tak! zdjęcia! zdjęcia! zdjęcia!
|
|
|
|
#717 |
|
Zadomowienie
|
Czy już wszystkie nowe etorebki śmierdzą?
Ostatnia, którą ja zamawiałam, czyli beżowa Flavia też śmierdziała i widzę, że to powoli robi się normą... Wygląda na to, że ceny coraz wyższe (cały czas nie mogę się zdecydować na tę różową Emilkę za 109 zł ), a jakość spada
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam zdjęcia moich niezarowych rzeczy na zakupowy żeby tu nie śmiecić już
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2061Nadal marzy mi się pelaya proszę o skorzystanie z kodu
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

ale ja mam tu zaleglosci

Pomimo niskiej ceny są super wygodne i naprawdę porządnie zrobione
chociaż w kolejce czeka simon i haddi..najwyżej losowanie zrobię-ale to pod warunkiem że nie kupię NIC w silesii 

... A co do Jenni, chciałabym Ci jakoś pomóc, ale nawet szukając w google nic nie znajduje
Kiedyś była na all z real zdjęciami, ale to było pewnie z pół roku temu więc fotki nie są już dostępne
ta stara była bardziej szara a ta jest taka łagodniejsza, jutro porobię szczegółowe foty

a chciałam jechać póki upału nie ma
Ostatnia, którą ja zamawiałam, czyli beżowa Flavia też śmierdziała i widzę, że to powoli robi się normą... Wygląda na to, że ceny coraz wyższe (cały czas nie mogę się zdecydować na tę różową Emilkę za 109 zł