|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
chill ;D
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spać, choć nie wiem czy zasne, jak tu podniesionym tonem ciągle prawią sobie jakieś morały i durnoty...
Jutro rano do tż, musze wstać o 7,30 Ciumeczki ![]() ![]()
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-06-29 o 23:44 |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro jade z tżem na noc na budowę
cieszy mnie to bardzo
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
kur*a tyle sie Wam napsialam i mi polaczenie przerwało
wybaczcie ale nie bede tego drugi raz robic
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
: <
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
oj szkoda. ;( może jednak sie skusisz i napiszesz o ci poszło.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
sorrki, ale nie chce mi się Was nadrabiać:P
widzę, że o bliznach mówicie- ja miałam wycinanego guza włókniaka na ramieniu, więc mam taką bliznę w kształcie krzyża długości ok 1,5cm. okres? miałam 15 lat, to było w styczniu, jakieś kilka dni przed moją wigilią, ubierałysmy choinkę i ja poszłam siku i nie wróciłam na dół. powiedziałam siostrze, ale mamie nie. to siostra mi tłumaczyła jak założyć podpaskę. a potem na wigilii narobiły mi siary bo do ciotki z tekstem "a nasza natala to już kobietą się stała' ... dziś mnie mama znowu wkur wiła. wyszłam o 18 z siostra do tz, powiedziałam ze bede o 8, no ale siostra z nami ciagle byla, no to ona o 8 poszla, a ja jeszcze zostalam. i o 21 dzwoni matka, ze gdzie ja jestem, o ktorej mialam byc, to powiedzialam ze juz ide do domu. poszlam z tz do domu, siedzimyna gorze, reszta na podworku bo grill, o 23 mama do mnie dzowni z dolu 'juz 23' czyli aluzja, ze tz ma juz sobie isc. boze, czuje sie za kazdym razem w takiej sytuacji jak idiotka, no bo glupio mi powiedziec do tz 'nara ziom, spierda laj bo moja matka ma mnie za dziecko' no kuuuuur wa. powiedzialam jej, ze chce z nai jutro pogadac. powiem jej co o tym mysle, ja pier dole, ja mam wakacje, zeby o 21 matka do mnie dzownila i kazala mi do domu wracac? ja rozumiem, gdybym nie miala chlopaka i wloczyla sie nie wiadomo gdzie, ze ktos mnie moze zgwalcic, ale kur wa chlopak sie mna opiekuje. choc ona pewnie uwaza ze on pierwszy by mnie schlal i zgwalcil. ja jej nie rozumiem. moze ona mi to wszystko utrudnia bo ma spieprzone zycie przez faceta i chce mi mojego obrzydzic? nie wiem, ale na pewno jej sie to nie uda. Słyszysz mamo? jak to czytasz (a wiadomo?), to wiedz, ze mam to w dupce i leje na to cieplym moczem. a jutro rano jade z N. do G., i mam w dupei jak mi zabronisz. kur waa.
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
nie porozmawialam z K., bo sie nagle okazalo, ze musi kogos w pracy zastapic..
a jutro rozmowa tez odpada, poniewaz jedziemy na grilla/ognisko.. ja p*erd*le ;/ mam wrazenie, ze te rozmowa nigdy nie dojdzie do skutku ;//. a gdy chcialam juz wyjasniac przez smsa to nie, bo tak nie wypada. a jak sie zdenerwuje to bedzie mogl mnie w d*pe pocalowac, i tyle z tego bydzie ;//////. Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-06-30 o 03:11 |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam do domu o 5 ;DD Troche nawalona ide schodami i ida moi starzy i jada do pracy. a ja do nich
-Dzien dobry. A oni tak patrza na mnie jak na idiotke ;D ide dalej i mowie po cichu -Ci ludzie to juz sasiadow nie poznawaja ... a dad -A corki wlasnych rodzicow!! do lozka i spac!! Wiecie jaki szok byl ;DD Bo to faktycznie byli oni ;d stalam na schodach i sie na nich lampilam hahahah![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- O dzizaz!!:O Spojrzcie tylko jak wyglada ta kobieta!!:/ Az mi jej szkoda ![]() http://www.papilot.pl/article/9050/S...y-przezyc.html |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
hahahah kredzia ;dd
joł jołłłł ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- wiecie co? kolejny dzień mam srake ze stresu |
|
|
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
EMdz - a czym sie stresujesz ;p ?
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() emdz- czyżby egzaminem ? ide dzisiaj do kina na 'zaćmienie' ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- zapraszam do galerii- zdjęcie fryzurki (bylam wczoraj u fryzjera) i 2 z nad morza ![]()
|
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z nad morza, to czyzby molo w Miedzy ;D?
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza sie
![]() strasznie jestem zadowolona z fryzurki, skróciła mi o 4cm - tak jak chciałam, włoski są równe, powoli wychodze z cieniowania
|
#345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale mi zal skrocic ;P wiec narazie nie ide
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ost raz bylam w listopadzie
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Yeska- ładnie
![]() Kurczę, ja też muszę iść do fryzjera bo moje koncowki sa masakryczne pójde w piątek :p muszę...Linka- to dobre rozwiązanie, porozmawiaj z nią, ale na spokojnie, bo wiem że pokazywanie swoich emocji kończy się jeszcze gorzej niz było... -.- ![]() Ale super pogoda kolejny dzien
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam strasznie poniszczone włosy od farbowania :/ w ogóle to Cześć wszystkim
![]() dzisiaj paczkonosz przyniósł mi list z Ziaji i przyslali mi próbki I tu moje pytanie Pisałyscie kiedys mejle z prosba o probki? Ja wyslalam do kliku firm i narazie tylko Ziajka mi przysłała;P
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja kiedys pisalam ale to z 3 lata temu, ale pamietam że ziaja też bankowo wyslała
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
no ja pełno wysyłałam o próbki|:p nawet raz miałam do pefrumów gg "gwiazdy pustyni" trzeba powiedziec ze sie ma 18lat itp i wybiera sie perfumy ja wybrałam nadrozsze i głowa mnie od nich bolala tak smierdziały:P
Laski z rodzicami trzeba gadac o takich rzeczach ja na szczescie tego problemu nie mam, majac 16lat jechałam z tz na wakacje a juz myslalam ze mnei nie puszcza bo myslalam ze jestem w ciazy i musiałam i tym rodzicom powiedziec:/ kredzia ty lolu własnych rodzicow nie poznac pewnie smieszne wygladałas
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bardzo się nie wysilili no ale cóż
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Ide po mame do pracy, może wracając naciągnę ją na jakiś zakupowy szał
![]()
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
kocham jak idę do fryzjera z brzydkimi, szortskimi włosami a wychodzę z mięciutkimi i lśniącymi
![]() dzisiaj znowu siadłam do maszyny i moje stare jeasny skróciłam tak, że są teraz przed kolano;d |
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
może byś musiała wpisac darmowe próbki 2010 albo darmowe probki np. kosmetyków
nie no moj ojciec wiedział o wakacjach ale poważnie wtedy szczegolnie przed moimi urodzinami nie zapowiadalo sie ze gdzies pojedziemy... a w tym roku to mi skoczyc moga
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
to juz dzisiaj? kuurde zapomnialaaam.. ;p ciekawe kiedy beda jakies wolne miejsca haha;d
ej ladnee masz te wloskii, wgl to juz naturalny kolor jest czy jeszcze czyms malowalas? bo wygladaja jak naturalne to samo mialam napisać haha;d EMdz nie stresuj się, będzie doooobrzee, wierzymy w Ciebiee (jeśli chodzi o ten egzamin:P). A jak nie o to to mów co tam? ; )
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam stres ale przed egzaminem udało mi sie go wyzbyc... moja rada ja jadlam magnez tydzien przed i obrałam sobie cel wyjechac z placu jak juz wyjechalam to bylo juz cos i strasznie uwazalam na znaki i na co ona mowi
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wstalam ;] Obejrze kolejny odcinek chirurgow i ide sie kapac ;p Kurde ladna pogoda a ja nie mam gdzie sie poopalac;/
W sobote jade nad zegrze Dzisiaj z tz sie widze, jutro wyjezdza i nie bedzie go do niedzieli. Nie tak tragicznie Chodze w****iona caly czas ... jestem przed okresem ;/ Ktory nie wiem kiedy dostane, bo od momentu powrotu z praktyk rozregulowal mi sie na maxa;/ |
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juhu, jade znów nad jezioro, kupela mnie rano obudziła i zaproponowała xD ja i tak się nie kąpię nad jeziorami, ale zawsze to jakieś zajęcie;p
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.