|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Hey własnie wróciłam z pracy i padam na pysk ( dosłownie) Nogi mnie tak bola ze ledwo doszłam do domu bo ubrałam buty na obcasie w ten upał i po 9 godzinach moje nogi poprostu zaczeły strajkowac ( masakra) do tego bolą mnie krzyze i kość ogonowa.
Ewurka domki parterowe tez sa piękne , widziałam kilka projektów które ujeły moje serce. Tak wiec czasami parterowy moze byc słodszy niz ten pietrowy. Zreszta czy taki czy siaki to mało istotne wazne ze bedzie wasz własny i ten taras aaaa czego chciec wiecej. Duza macie działke ?? Martucha fajnie to wyglada Odwaliliscie kawał dobrej roboty generalnie mówiac. Co do do żołądków , flaków i tego typu produktów to ja mam odruch wymiotny na sama myśl nie nawidze podrobów bleeeKolanka widze ze urlop świetnie zaplanowany , odpoczywaj wiec pełna para !
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Hej
Wróciłam wczoraj do domu i padłam... od 4 na nogach więc nie zdołałam do Was zajrzec... ![]() Martucha śliczny salon, ta ściana jest powalająca!!!!!!! A ja zdaję relacje z jazdy: obyło się bez ofiar po godzinie wypuścił mnie na miasto panikowałam, ale trzymał rękę na pulsie mówił, że dobrze sobie radzę i nie jest źle bo nie ma nikogo
|
#2133 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno lipiec ma byc deszczowy a sierpien upalny .. sie okaze ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kuuuuuuurde dzisiaj byly imieniny Pawla i Piotra? Moj mezul to Pawel .. na smierc sobie zapomnialam jedyny plus to taki ze mezul tez chyba zapomnial bo nic nie mowil rok temu o tej porze bylismy w samolocie do PL ![]() dziekuje... Cytat:
Zamowilam sobie dzisiaj sukienke na weselicho brata Mezula ![]() mam nadzieje ze bedzie taka ladna jak na necie
|
|
|
#2134 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() mąż wczoraj wrócił o 24 mega zmęczony bo prawie 24 godz jazdy za nim było a teraz juz szykuje się do pracy.oooo dobry pomysł Cytat:
![]() a co do wyborów, nie lubie ludzi, którzy grają pod publikę a skoro J. nie mówi tego co czuje i chce (in vitro) to tym bardziej go nie lubię Poza tym on juz był premierem, jego brat prezydentem (choc wiadomo kto wtedy podejmował decyzje ) i co?? i nic nie zrobili. Cytat:
![]() własnie leżałam dzis z męzulem w łózku i myslelismy gdzie jechac w nasza rocznice i... myslimy nad Kazimierzem (moi rodzice byli tam 2 razy i mówią, ze bardzo romantycznie i fajnie) tylko teraz pytanie czy uda nam się na tydzien pojechać, jak nie to od piatku do poniedziałku. |
||
|
|
|
#2135 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() My mamy dzisiaj 1 rocznicę po ślubie Jednak nie będziemy dzisiaj świętować, bo mąż ma remament w pracy (jak każdego ostatniego miesiąca) no i wróci później także na pewno nie będzie miał na nic siły i przeniesiemy wszystko na weekend Chcielibyśmy gdzieś wyjechać chociaż na jedną noc, ale teraz 2 tyg. przed terminem moge zacząć rodzić w każdym momencie także wyjazd jest nie wskazany.
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku ty siedź lepiej w domku
My też nie będziemy świetowac w nasza rocznicę, bo wtedy idziemy na wesele chcemy od razu po. Jesli wyjazd to w poniedziałek, czyli 2 sierpnia a jak sie nie da to od piatku czyli 6 sierpnia do poniedziałku. Aby tylko pogoda była ![]() Za to mąż mi dziś powiedział, ze w niedziele zabiera mnie na mazury nad jakies jeziorko wiec fajny weekend się zapowiada
|
|
|
|
#2137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie, że mąż robi ci taki miłe niespodzianki. W taki upał to dla mnie nie wskazane jest siedzieć długo na słońcu więc jeziorko też odpada chociaż z chęcią bym teraz wskoczyła do takiej letniej wody, bo strasznie mi gorąco.
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o kandydatów, to wiesz, ja nie należę do osób bogatych więc niby nic nie skorzystam na tym, że wygra Komorowski, ale jednak wolę jego. Kaczyński nigdy nie był szczery i nigdy nie będzie, więc nie chcę takiego prezydenta. Zresztą prawda jest taka, że w wyborach prezydenckich głosuje się na osobę a nie na program, bo prezydent sam w sobie niewiele może. Już jeden Kaczyński jako prezydent wystarczy, tym bardziej, ze przez te 5 lat nie zrobił nic. Kwiatuszku gratulacje z okazji rocznicy |
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wy też będziecie mieli super prezent na rocznicę dzidziusia Jutro przyjeżdza do nas rodzina z poznania chyba na jedną noc, nie wiem sama jeszcze. Fajnie Tak wiec wczoraj pół dnia sprzatałam , dziś jeszcze mi łazienka została i odkurzanie
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za to, że życzycie mi udanego urlopu
![]() Cytat:
- oj ... to poszlalejecie
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-06-30 o 08:24 |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie myślę tak samo. Wczoraj moi rodzice byli w urzędzie miasta po te deklaracje, ze chcą głosowac poza miejscem zamieszkania i Pani im powiedziała, ze baaardzo duzo osób je bierze (w pierwszej turze malutko było a teraz??) ale to dobrze, bo głównie ludzie głosujący na Bronka wyjeżdzają, mocherki to siedzą w domu i juz czuwają ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Właśnie przyjechałam do pracy po baaardzo miłej nocy Jem śniadanko, piję kawkę i biorę się do pracy. WIeczorem lecę na próbę...od piątku zaczynam weekendowe koncerty...ogólnie super jest !!!
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
:d:d
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
heloł lasencje
![]() Martuś trzymam kciuki kopniaczek na szczeście![]() Ana zdolniacho kto jak nie my radzimy sobei z wszystkimi problemami![]() ja tez na ekonomii miałam taki egzamin u jednej takiej profesor L ipko na 100 osób zdalo w 1 podejsciu tylko 3 dziewczyny ... w tym ja masakra była bo było osoby szczegolnie faceci ktorzy podchodzili po 5 / 6 razy do egzaminu Żabciu kochana Kaźmierz to zalany był i to tak solidnie wiec odradzałabym tak wakacjować się a co do imienin to pamiętam bo szwagrów bliźniaków mam piotra i pawła no to musze pamietać
|
|
#2145 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
miłe noce miłe sialalalala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja siedze w pracy i sie nudze ale za to popijam zimna wode z dystrybutora. ja tu najwiecej jej wypijam ![]() szukam na allegro ociekaarki do naczyn, ale wszytskie ciulowe. Ana piatka z takiego harcora, nic tylko gratulowac. zabciapokaz ta sukienke ![]() wczoraj bylam na imieninach szwagra. jadlam kurczaka, fajna salatke i bagietki jeszcze cieple a dzisiaj mam bagietke na drugie sniadanie Dostane posciele do lozeczka dla malucha bujawke lezaczek, i inne gadzety.A zona meza kuzyna mnie wyrolowala z ubrankami po meza siostrze. Pytala sie mnie czy ja chce te ubranka, wtedy nie myslalam jeszcze o zajsciu w ciaze. no i remont na chacie od dluzszego czasu, nawet nie mialabym gdzie tego trzymac. I jej powiedzialam ze jesli jej to nie wadzi to niech mi przechowa. (moglam tez dodac, ze moze czesc wydac, jesli nie ma na to miejsca, powybierac etc) a ona mojej tesciowej ostatnio powiedziala, ze ja jej powiedzialam ze tego nie chce i wydala wszytsko no wkurzylam sie.
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
uu Kliwia to się nie dogadałyscie z kuzynką, troszkę szkoda. Ale będziesz teraz miała okazje by kupić sobie nowe ciuszki
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm jak sie nei dogadały przeciez kliwia wyraźnei powiedziała zeby jej to przechować bo remont... chyba bardziej kuzynka namieszała a nie sie nei dogadały co do ubranek to teraz widzialam ze na all duzo mam sprzedaje w pakietach ubranka z ktorych ich dzieciaczki wyrosły i są na prawde super...
|
|
|
#2149 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nowych ubranek dla dzidziusia kupuje tylko parę. Do szpitala i potem do lekarza jakby co, a tak dostałam dość dużo no i dużo też kupiłam w ciucholandzie. U mnie jest taki fajny tylko dla dzieci babka sprowadza tam rzeczy z zagranicy i są jak nowe. Ma 30zł za kg i ostatnio kupiłam parę śpiochów i je wyprałam od razu to jakby przyczepiła metkę nikt by się nie zorientował, że są używane, a wiadomo, że takie malutkie dziecko szybko rośnie.
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
dostane troche ubranek od szwagierki - zony brata meza i od koleznaki wiec nie ma problemu, ale tam byly takie wiecie 'wyjsciowe' komplety. I tego mi szkoda.
trudno. bede sie cieszyc z innych rzeczy, typu lozeczko i posciele ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- kwiatuszek w czym pierzesz rzeczy dla malucha i na ile stopni? |
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dasz mi namiar na te kobietkę?
|
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja piorę w Dzidziusiu nie jest to żaden firmowy proszek, ale ważne, że jest dla dzieci, bo nie stać mnie na te drogie, a nastawiam na 40 stopni (tak mi powiedziała mama, że na tyle wystarczy)
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Ten sklep jest niedaleko mnie w Rokitnicy, ale nie znam dokładnego adresu. Wiem, że nazywa się "modne dziecko"
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie umiem nic znaleść w internecie o nich... ani adresu ani telefonu masz moze?
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm jakby nie było, ubranek nie ma ![]() aaa juz tak czepiając sie to o Kazimierzu pisałam ja
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-30 o 09:04 |
|
|
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak byłam u niej pierwszy raz to dała mi ulotkę, ale szukałam jej teraz i musiałam ją wyrzucić. A wiesz może gdzie jest basen w Rokitnicy? Jak nie to ja jutro do niej idę znowu, bo będzie miała dostawę ubranek malutkich to zobacze jaki tam jest dokładny adres.
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a bo powyżej był cytat zabci wiec skojarzyłam ze ona wraca do polski jakoś teraz i chce wyskoczyć do kaźmierza ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
zobacz zobacz bede wdzieczna
|
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
W poście 27 kolejna dokładka
|
|
|
|
#2158 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak jest stresik ?? Aniu jaką umowę dostałąs?? Na jakis okres, czy na czas nieokreslony??
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Martucha pokój super, lubię takie eksperymenty mieszane, odważne kolory i dobre dodatki podoba się i za dziś, chociaż znając Ciebie, powalisz ich na kolana Sysunia działka nie jest duża, taka w sam raz na nasz domek, z dużej działki rolnej jest wydzielony od lat kawałek budowlany i my go dostaliśmy od chrzestnego TŻ i myślę, że w przyszłości uda nam się ją powiększyć, ale to daleko odległe plany i marzenia Ania powodzenia jutro w pracy Dziewczyny a ja mam pytanie...od kilku dni TŻ miał sny, dość poważne jak wypadanie wszystkich zębów, latanie, koniec świata...i wszystkie znaczą chorobe zakończoną śmiercią albo śmierć...ja miałam dziś sen o wypadaniu włosów i oznacza to pogrzeb już nie wiem co myśleć o tym.... boję się!!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

Odwaliliscie kawał dobrej roboty generalnie mówiac.
nie nawidze podrobów bleee

po godzinie wypuścił mnie na miasto
panikowałam, ale trzymał rękę na pulsie 

mój mąż też się nie zdązył z dziadkiem pożegnać, dopiero na jego pogrzebie.

a skoro J. nie mówi tego co czuje i chce (in vitro) to tym bardziej go nie lubię 

za dziś, chociaż znając Ciebie, powalisz ich na kolana