Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-29, 23:11   #2131
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Hey własnie wróciłam z pracy i padam na pysk ( dosłownie) Nogi mnie tak bola ze ledwo doszłam do domu bo ubrałam buty na obcasie w ten upał i po 9 godzinach moje nogi poprostu zaczeły strajkowac ( masakra) do tego bolą mnie krzyze i kość ogonowa.

Ewurka domki parterowe tez sa piękne , widziałam kilka projektów które ujeły moje serce. Tak wiec czasami parterowy moze byc słodszy niz ten pietrowy. Zreszta czy taki czy siaki to mało istotne wazne ze bedzie wasz własny i ten taras aaaa czego chciec wiecej. Duza macie działke ??

Martucha fajnie to wyglada Odwaliliscie kawał dobrej roboty generalnie mówiac.

Co do do żołądków , flaków i tego typu produktów to ja mam odruch wymiotny na sama myśl nie nawidze podrobów bleee

Kolanka widze ze urlop świetnie zaplanowany , odpoczywaj wiec pełna para !

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 04:49   #2132
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Hej

Wróciłam wczoraj do domu i padłam... od 4 na nogach więc nie zdołałam do Was zajrzec...

Martucha śliczny salon, ta ściana jest powalająca!!!!!!!

A ja zdaję relacje z jazdy: obyło się bez ofiar po godzinie wypuścił mnie na miasto panikowałam, ale trzymał rękę na pulsie mówił, że dobrze sobie radzę i nie jest źle Czyli nie jestem taka najgorsza Oki, zmykam do pracy... jeszcze zbijam, bo dziś cały dzień na serach będę obsługowym bo nie ma nikogo

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 05:10   #2133
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

żabcia tez mam nadzieje ze sierpien w Plbedzie upalny bo mnie chyba szlag trafi jak bedzie tak jak teraz było
no ja tez mam taka nadzieje ..
podobno lipiec ma byc deszczowy a sierpien upalny .. sie okaze

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Nosz kurde, oszaleć można z tymi ludźmi. Dziwię im się, bo chyba powinno im zależeć, żeby jak najszybciej mieć kasę, bez względu na to że się rozwodzą. Trzymam kciuki, żeby się wreszcie dogadali i gościu się sprężył.
facet dalej nie podpisal umowy ..

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Żabcia, bardzo mi przykro...
dziekuje ...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia przykro mi mój mąż też się nie zdązył z dziadkiem pożegnać, dopiero na jego pogrzebie.

.
mama tez zaluje ze nie poleciala wczesniej ... no ale ktos wiedzial ze tak szybko odejdzie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Nawet nie ma jakoś czasu ostatnio z Wami podyskutować, ciągle jestem gdzieś w trasie
Wczoraj byłam u koleżanki na ploteczkach i piłyśmy szampana z sokiem pomarańczowym...miło było
Dzisiaj zapowiada mi się "romantico" wieczór, więc też perspektywa jest....wrrrr...
Wczoraj wypisałam wniosek urlopowy na dwa ostatnie tygodnie lipca...wstępne plany - tydzień nad morzem
faaaajnie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a małżonek to piotr czy paweł?

złóż życzenia złóż

i ode mnie też
o kuuuuuuurde dzisiaj byly imieniny Pawla i Piotra?
Moj mezul to Pawel .. na smierc sobie zapomnialam
jedyny plus to taki ze mezul tez chyba zapomnial bo nic nie mowil

rok temu o tej porze bylismy w samolocie do PL

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Przykro mi z powodu wujka
dziekuje...

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
słuchajcie byłam dziś na pielgrzymce bo tu niedaleko nas jest taka bazylika no i chyba sobie wymodliłam bo JUTRO O 12.00 POTRZEBUJĘ DUŻO WIZAŻOWYCH KCIUKÓW
...
trzymam kciuki

Zamowilam sobie dzisiaj sukienke na weselicho brata Mezula
mam nadzieje ze bedzie taka ladna jak na necie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 07:48   #2134
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

mąż wczoraj wrócił o 24 mega zmęczony bo prawie 24 godz jazdy za nim było a teraz juz szykuje się do pracy.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Porposze meza by sie fachowym jezykiem ich spytal o ta kwestie
oooo dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

No ja mam odmienne zdanie TYLKO nie Komorowski, jeżeli Komorowski wygra to u mnie miasto upadnie... bo wszystko to państwowe firmy, tzn. mam na myśli kopalnie i elektrownię (u nas z tego utrzymuje się prawie całe miasto)... ludzie tu pracują od wielu lat, a oni sprzedają spółki najlepiej zagraniczym inwestorom... już cześć była sprzedana... A masa ludzi straci pracę... Modlę się, żeby on nie wygrał... eh
A co do in vitro, może mnie ktoś zlinczuje, ale zaryzykuję w końcu każdy wyraża tu własne zdanie... Oczywiście jestem jak najbardziej 'za', ale będę tu bronić Kaczorka, gdyż uważam, że nawet jeżeli on osobiście jest za in vitro i sam by chciał je wprowadzić to nie może... a dlaczego? bo straci znaczną większość głosów, m.in. osób starszych oraz ludzi religijnych, kościołów itp. a wtedy na pewno by przegrał, tym bardziej że Ci ludzie zrobiliby na złość i zagłosowali na Komorowskiego... ( a ten pan czyt. Komorowski ma swoich oddanych głosujących, w szczególności ludzi bogatych, bo nie powiem, że nie, ale to właśnie Ci ludzie skorzystają na jego władzy- mający duże firmy i bogaci).
Aniu Gratulacje

a co do wyborów, nie lubie ludzi, którzy grają pod publikę a skoro J. nie mówi tego co czuje i chce (in vitro) to tym bardziej go nie lubię Poza tym on juz był premierem, jego brat prezydentem (choc wiadomo kto wtedy podejmował decyzje ) i co?? i nic nie zrobili.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Zamowilam sobie dzisiaj sukienke na weselicho brata Mezula
mam nadzieje ze bedzie taka ladna jak na necie
pokaż

własnie leżałam dzis z męzulem w łózku i myslelismy gdzie jechac w nasza rocznice i... myslimy nad Kazimierzem (moi rodzice byli tam 2 razy i mówią, ze bardzo romantycznie i fajnie) tylko teraz pytanie czy uda nam się na tydzien pojechać, jak nie to od piatku do poniedziałku.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:04   #2135
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć
My mamy dzisiaj 1 rocznicę po ślubie Jednak nie będziemy dzisiaj świętować, bo mąż ma remament w pracy (jak każdego ostatniego miesiąca) no i wróci później także na pewno nie będzie miał na nic siły i przeniesiemy wszystko na weekend Chcielibyśmy gdzieś wyjechać chociaż na jedną noc, ale teraz 2 tyg. przed terminem moge zacząć rodzić w każdym momencie także wyjazd jest nie wskazany.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:10   #2136
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kwiatuszku ty siedź lepiej w domku
My też nie będziemy świetowac w nasza rocznicę, bo wtedy idziemy na wesele chcemy od razu po. Jesli wyjazd to w poniedziałek, czyli 2 sierpnia a jak sie nie da to od piatku czyli 6 sierpnia do poniedziałku. Aby tylko pogoda była

Za to mąż mi dziś powiedział, ze w niedziele zabiera mnie na mazury nad jakies jeziorko a od piatku do poniedziałku jestesmy sami w domu, bo rodzice jadą do Krynicy Morskiej wiec fajny weekend się zapowiada

Stary 2010-06-30, 08:15   #2137
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Kwiatuszku ty siedź lepiej w domku
My też nie będziemy świetowac w nasza rocznicę, bo wtedy idziemy na wesele chcemy od razu po. Jesli wyjazd to w poniedziałek, czyli 2 sierpnia a jak sie nie da to od piatku czyli 6 sierpnia do poniedziałku. Aby tylko pogoda była

Za to mąż mi dziś powiedział, ze w niedziele zabiera mnie na mazury nad jakies jeziorko a od piatku do poniedziałku jestesmy sami w domu, bo rodzice jadą do Krynicy Morskiej wiec fajny weekend się zapowiada
No my to ewentualnie za rok może gdzieś z dzidziusiem wyjedziemy na weekend
Fajnie, że mąż robi ci taki miłe niespodzianki. W taki upał to dla mnie nie wskazane jest siedzieć długo na słońcu więc jeziorko też odpada chociaż z chęcią bym teraz wskoczyła do takiej letniej wody, bo strasznie mi gorąco.
Stary 2010-06-30, 08:20   #2138
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wakacje mam!!! w końcu)) wszystko zaliczone, zdane, indeks oddałam do dziekanatu i załatwiłam kolejne praktyki od 20 września- w szkole dzisiaj skończyłam wszystko załatwiać
Ale muszę się pochwalić, że na tym egzaminie ustnym zdała 1/3 osób... jedna dziewczyna była co zdawała 7 raz, jest na 3 roku ma obronę 12 lipca i ją oblała... no i laska nie może się bronić... nie wiem co zrobi, chyba dziekański specjalnie na tą okazje musi brać...
A żeby tego było mało to zdałam na 5 odpowiedziałam na pytanie, na którym uwaliła 20 osób... szok... ale jestem happy

Dziękuję

A co to za książeczka? ja też poproszę auril@tlen.pl

Chyba mnie coś ominęło?:P

Na pęcherz i układ moczowy najlepszy jest furagin, nie ma nic lepszego! 2 tabletki i problem prawie z głowy, a kolejna dawka to już pewne

No ja mam odmienne zdanie TYLKO nie Komorowski, jeżeli Komorowski wygra to u mnie miasto upadnie... bo wszystko to państwowe firmy, tzn. mam na myśli kopalnie i elektrownię (u nas z tego utrzymuje się prawie całe miasto)... ludzie tu pracują od wielu lat, a oni sprzedają spółki najlepiej zagraniczym inwestorom... już cześć była sprzedana... A masa ludzi straci pracę... Modlę się, żeby on nie wygrał... eh
A co do in vitro, może mnie ktoś zlinczuje, ale zaryzykuję w końcu każdy wyraża tu własne zdanie... Oczywiście jestem jak najbardziej 'za', ale będę tu bronić Kaczorka, gdyż uważam, że nawet jeżeli on osobiście jest za in vitro i sam by chciał je wprowadzić to nie może... a dlaczego? bo straci znaczną większość głosów, m.in. osób starszych oraz ludzi religijnych, kościołów itp. a wtedy na pewno by przegrał, tym bardziej że Ci ludzie zrobiliby na złość i zagłosowali na Komorowskiego... ( a ten pan czyt. Komorowski ma swoich oddanych głosujących, w szczególności ludzi bogatych, bo nie powiem, że nie, ale to właśnie Ci ludzie skorzystają na jego władzy- mający duże firmy i bogaci).

Biedny ten Twój kotek... wycierpiał się.

Nieźle z tym nk, ja podobnie jak większość zaakceptowałam regulamin i tyle...
Aniu gratuluję zdanego egzaminu
Jeśli chodzi o kandydatów, to wiesz, ja nie należę do osób bogatych więc niby nic nie skorzystam na tym, że wygra Komorowski, ale jednak wolę jego. Kaczyński nigdy nie był szczery i nigdy nie będzie, więc nie chcę takiego prezydenta. Zresztą prawda jest taka, że w wyborach prezydenckich głosuje się na osobę a nie na program, bo prezydent sam w sobie niewiele może. Już jeden Kaczyński jako prezydent wystarczy, tym bardziej, ze przez te 5 lat nie zrobił nic.

Kwiatuszku gratulacje z okazji rocznicy
Stary 2010-06-30, 08:22   #2139
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
No my to ewentualnie za rok może gdzieś z dzidziusiem wyjedziemy na weekend
Fajnie, że mąż robi ci taki miłe niespodzianki. W taki upał to dla mnie nie wskazane jest siedzieć długo na słońcu więc jeziorko też odpada chociaż z chęcią bym teraz wskoczyła do takiej letniej wody, bo strasznie mi gorąco.
mi to się juz marzy aby się wypluskać w wodzie a wy też będziecie mieli super prezent na rocznicę dzidziusia

Jutro przyjeżdza do nas rodzina z poznania chyba na jedną noc, nie wiem sama jeszcze. Fajnie Tak wiec wczoraj pół dnia sprzatałam , dziś jeszcze mi łazienka została i odkurzanie

Stary 2010-06-30, 08:23   #2140
kolanka
Zadomowienie

Dziewczyny dziękuję za to, że życzycie mi udanego urlopu

Cytat:
Sami w domu - oj ... to poszlalejecie

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-30 o 08:24
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:26   #2141
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Aniu gratuluję zdanego egzaminu
Jeśli chodzi o kandydatów, to wiesz, ja nie należę do osób bogatych więc niby nic nie skorzystam na tym, że wygra Komorowski, ale jednak wolę jego. Kaczyński nigdy nie był szczery i nigdy nie będzie, więc nie chcę takiego prezydenta. Zresztą prawda jest taka, że w wyborach prezydenckich głosuje się na osobę a nie na program, bo prezydent sam w sobie niewiele może. Już jeden Kaczyński jako prezydent wystarczy, tym bardziej, ze przez te 5 lat nie zrobił nic.
dokładnie myślę tak samo. Wczoraj moi rodzice byli w urzędzie miasta po te deklaracje, ze chcą głosowac poza miejscem zamieszkania i Pani im powiedziała, ze baaardzo duzo osób je bierze (w pierwszej turze malutko było a teraz??) ale to dobrze, bo głównie ludzie głosujący na Bronka wyjeżdzają, mocherki to siedzą w domu i juz czuwają

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Sami w domu - oj ... to poszlalejecie

Stary 2010-06-30, 08:30   #2142
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Właśnie przyjechałam do pracy po baaardzo miłej nocy Jem śniadanko, piję kawkę i biorę się do pracy. WIeczorem lecę na próbę...od piątku zaczynam weekendowe koncerty...ogólnie super jest !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:32   #2143
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkal Pokaż wiadomość
hej
właśnie przyjechałam do pracy po baaardzo miłej nocy jem śniadanko, piję kawkę i biorę się do pracy. Wieczorem lecę na próbę...od piątku zaczynam weekendowe koncerty...ogólnie super jest !!!
:d:d

Stary 2010-06-30, 08:39   #2144
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

heloł lasencje

Martuś trzymam kciuki kopniaczek na szczeście

Ana zdolniacho kto jak nie my radzimy sobei z wszystkimi problemami

ja tez na ekonomii miałam taki egzamin u jednej takiej profesor L ipko na 100 osób zdalo w 1 podejsciu tylko 3 dziewczyny ... w tym ja
masakra była bo było osoby szczegolnie faceci ktorzy podchodzili po 5 / 6 razy do egzaminu

Żabciu kochana Kaźmierz to zalany był i to tak solidnie wiec odradzałabym tak wakacjować się
a co do imienin to pamiętam bo szwagrów bliźniaków mam piotra i pawła no to musze pamietać

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:42   #2145
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:42   #2146
kliwia
Zakorzenienie

miłe noce miłe sialalalala

ja siedze w pracy i sie nudze ale za to popijam zimna wode z dystrybutora. ja tu najwiecej jej wypijam zuzycie im wzrosnie

szukam na allegro ociekaarki do naczyn, ale wszytskie ciulowe.

Ana piatka z takiego harcora, nic tylko gratulowac.

zabciapokaz ta sukienke

wczoraj bylam na imieninach szwagra. jadlam kurczaka, fajna salatke i bagietki jeszcze cieple a dzisiaj mam bagietke na drugie sniadanie
Dostane posciele do lozeczka dla malucha bujawke lezaczek, i inne gadzety.
A zona meza kuzyna mnie wyrolowala z ubrankami po meza siostrze. Pytala sie mnie czy ja chce te ubranka, wtedy nie myslalam jeszcze o zajsciu w ciaze. no i remont na chacie od dluzszego czasu, nawet nie mialabym gdzie tego trzymac.
I jej powiedzialam ze jesli jej to nie wadzi to niech mi przechowa. (moglam tez dodac, ze moze czesc wydac, jesli nie ma na to miejsca, powybierac etc) a ona mojej tesciowej ostatnio powiedziala, ze ja jej powiedzialam ze tego nie chce i wydala wszytsko no wkurzylam sie.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:45   #2147
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

uu Kliwia to się nie dogadałyscie z kuzynką, troszkę szkoda. Ale będziesz teraz miała okazje by kupić sobie nowe ciuszki

Stary 2010-06-30, 08:48   #2148
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
uu Kliwia to się nie dogadałyscie z kuzynką, troszkę szkoda. Ale będziesz teraz miała okazje by kupić sobie nowe ciuszki

hmmm jak sie nei dogadały przeciez kliwia wyraźnei powiedziała zeby jej to przechować bo remont...

chyba bardziej kuzynka namieszała a nie sie nei dogadały
co do ubranek to teraz widzialam ze na all duzo mam sprzedaje w pakietach ubranka z ktorych ich dzieciaczki wyrosły i są na prawde super...

Stary 2010-06-30, 08:50   #2149
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja nowych ubranek dla dzidziusia kupuje tylko parę. Do szpitala i potem do lekarza jakby co, a tak dostałam dość dużo no i dużo też kupiłam w ciucholandzie. U mnie jest taki fajny tylko dla dzieci babka sprowadza tam rzeczy z zagranicy i są jak nowe. Ma 30zł za kg i ostatnio kupiłam parę śpiochów i je wyprałam od razu to jakby przyczepiła metkę nikt by się nie zorientował, że są używane, a wiadomo, że takie malutkie dziecko szybko rośnie.
Stary 2010-06-30, 08:51   #2150
kliwia
Zakorzenienie

dostane troche ubranek od szwagierki - zony brata meza i od koleznaki wiec nie ma problemu, ale tam byly takie wiecie 'wyjsciowe' komplety. I tego mi szkoda.
trudno. bede sie cieszyc z innych rzeczy, typu lozeczko i posciele

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

kwiatuszek w czym pierzesz rzeczy dla malucha i na ile stopni?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:53   #2151
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Ja nowych ubranek dla dzidziusia kupuje tylko parę. Do szpitala i potem do lekarza jakby co, a tak dostałam dość dużo no i dużo też kupiłam w ciucholandzie. U mnie jest taki fajny tylko dla dzieci babka sprowadza tam rzeczy z zagranicy i są jak nowe. Ma 30zł za kg i ostatnio kupiłam parę śpiochów i je wyprałam od razu to jakby przyczepiła metkę nikt by się nie zorientował, że są używane, a wiadomo, że takie malutkie dziecko szybko rośnie.

a dasz mi namiar na te kobietkę?

Stary 2010-06-30, 08:55   #2152
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kwiatuszek w czym pierzesz rzeczy dla malucha i na ile stopni?
Ja piorę w Dzidziusiu nie jest to żaden firmowy proszek, ale ważne, że jest dla dzieci, bo nie stać mnie na te drogie, a nastawiam na 40 stopni (tak mi powiedziała mama, że na tyle wystarczy)

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
a dasz mi namiar na te kobietkę?
Ten sklep jest niedaleko mnie w Rokitnicy, ale nie znam dokładnego adresu. Wiem, że nazywa się "modne dziecko"
Stary 2010-06-30, 08:58   #2153
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Ja piorę w Dzidziusiu nie jest to żaden firmowy proszek, ale ważne, że jest dla dzieci, bo nie stać mnie na te drogie, a nastawiam na 40 stopni (tak mi powiedziała mama, że na tyle wystarczy)

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Ten sklep jest niedaleko mnie w Rokitnicy, ale nie znam dokładnego adresu. Wiem, że nazywa się "modne dziecko"

nie umiem nic znaleść w internecie o nich... ani adresu ani telefonu

masz moze?

Stary 2010-06-30, 09:02   #2154
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm jak sie nei dogadały przeciez kliwia wyraźnei powiedziała zeby jej to przechować bo remont...

chyba bardziej kuzynka namieszała a nie sie nei dogadały .
hmmm jakby nie było, ubranek nie ma

aaa juz tak czepiając sie to o Kazimierzu pisałam ja

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-30 o 09:04
Stary 2010-06-30, 09:07   #2155
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
nie umiem nic znaleść w internecie o nich... ani adresu ani telefonu

masz moze?
Jak byłam u niej pierwszy raz to dała mi ulotkę, ale szukałam jej teraz i musiałam ją wyrzucić. A wiesz może gdzie jest basen w Rokitnicy? Jak nie to ja jutro do niej idę znowu, bo będzie miała dostawę ubranek malutkich to zobacze jaki tam jest dokładny adres.
Stary 2010-06-30, 09:08   #2156
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
hmmm jakby nie było, ubranek nie ma

aaa juz tak czepiając sie to o Kazimierzu pisałam ja

hehe a bo powyżej był cytat zabci wiec skojarzyłam ze ona wraca do polski jakoś teraz i chce wyskoczyć do kaźmierza

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Jak byłam u niej pierwszy raz to dała mi ulotkę, ale szukałam jej teraz i musiałam ją wyrzucić. A wiesz może gdzie jest basen w Rokitnicy? Jak nie to ja jutro do niej idę znowu, bo będzie miała dostawę ubranek malutkich to zobacze jaki tam jest dokładny adres.

zobacz zobacz bede wdzieczna

Stary 2010-06-30, 09:11   #2157
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć dziś mój ostatni dzień półrocznych wakacji, a jutro do pracy

W poście 27 kolejna dokładka

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 09:14   #2158
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 09:15   #2159
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć dziś mój ostatni dzień półrocznych wakacji, a jutro do pracy

W poście 27 kolejna dokładka
oo super i jak jest stresik ?? Aniu jaką umowę dostałąs?? Na jakis okres, czy na czas nieokreslony??

Stary 2010-06-30, 09:20   #2160
ewurka
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Martucha pokój super, lubię takie eksperymenty mieszane, odważne kolory i dobre dodatki podoba się i za dziś, chociaż znając Ciebie, powalisz ich na kolana

Sysunia działka nie jest duża, taka w sam raz na nasz domek, z dużej działki rolnej jest wydzielony od lat kawałek budowlany i my go dostaliśmy od chrzestnego TŻ i myślę, że w przyszłości uda nam się ją powiększyć, ale to daleko odległe plany i marzenia

Ania powodzenia jutro w pracy

Dziewczyny a ja mam pytanie...od kilku dni TŻ miał sny, dość poważne jak wypadanie wszystkich zębów, latanie, koniec świata...i wszystkie znaczą chorobe zakończoną śmiercią albo śmierć...ja miałam dziś sen o wypadaniu włosów i oznacza to pogrzeb już nie wiem co myśleć o tym.... boję się!!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości