|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
![]() jeśli dobrze pójdzie to w tym roku zacznę lekarski - jutro mam wyniki matur i być może kiedyś spotkamy się przy stole operacyjnym ciekawe czym będziemy pachnieć
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Podglądałam Was, ale nie miałam czasu pisać i komentować, bo niestety tak jak co roku kierowców zaskoczyła zima, tak mnie zaskoczyła sesja
![]() Żeby nikogo nie pominąć, jadę sumiennie jeszcze raz z każdym zdjęciem ![]() StudentkaAM - łojoj, duża ta aktualizacja znam jedynie Teosię, ale to niestety nie moje klimaty zapachowe i szybko się pozbyłam Ale gratuluję kolejnych zdobyczy, które cieszą Twój nosekLux Perpetua - wow! Niesamowita kolekcja, ale tego się u Ciebie spodziewałam (Tak jak u naszej mistrzyni perełkowej - Asiulki )Łączy nas: Code, granatowa kupa, L Lolitki, Amor Amor. Zazdroszczę: Code Summer (mam próbaska małego i bardzo mi się spodobał zapach), żółtej kupy (nie znam, ale jakoś tak kusi w ciemno )Miałam: próbkę T4T ale odstraszyły mnie te kadzidełka w herbacie , Cinema niestety mi nie przypadła do gustu.Pokaźna kolekcja odlewek i próbek no i profesjonalne pudełko Gratuluję kolekcji![]() Paweł8 - witamy faceta i jego kolekcję szczególne brawa A*Mena uuuuwieeeelbiam![]() Moniuleczka - miła kolekcyjka ![]() CatchyKathy - brawo łączy nas Euphoria i BlackXS, które szaaalenie lubięSiarka40 - och, dziękuję za zdjęcia, bo też bardzo ciekawa byłam Twojej kolekcji ładny zbiór całkiem sporo nas łączy, a mianowicie: My Insolence, Dolce Vita, granatowa kupa, Code, Addict, Lolitka, Euphoria, Hypnotic Poison. Troszkę zazdroszczę żółtej kupy i zielonej A cóż to za srebrna buteleczka Dolce Vity?Łączyło nas m.in. Light Blue, ale skończyłam małą buteleczkę i całe szczęście, bo zapach kompletnie nie mój z Pure Poison też mega się nie pokochaliśmy Rozczarowała mnie różowa kupa, bo bardzo przypomina mi Baby Doll i ta porzeczka troszkie dla mnie za mocnaKasiaxQ - brawo za aktualizację niestety nie moje klimaty zapachowe ale niech się ładnie Tobie noszą![]() Freekate77 o madre! Ależ masz ogrom buteleczek Łączy nas: Hypnotic Poison, Lolitka, L Lolitki, Amor Amor Tentation, Halloween Kiss, Euphoria, Ange ou Demon i Pink Sugar, także całkiem sporo słodkich cudów ![]() To jest część I mojej wypowiedzi wolę już to wysłać, żeby mi się zaraz wszystko nie skasowało i zabieram się za kolejne wypracowanko do Was
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
...no to lecimy dalej, czyli część II
![]() Kasiaa91 - wielkie gratulacje Łączy nas sporo: Hypnotic, Nina, Addict, L Lolitki, Słoń, My Insolence, Flowerbombka edt, Lolitka, Halle, Dolce Vita i Hypnose ( a tak w ogóle to dzięki Tobie pokochałam Hypnose i Hypnose Elixir jak szukałam bananów w perfumach to podpowiedziałaś mi i to był traf w dziesiątkę!! Dzięki wielkiepin3ska - miła letnia aktualizacja, w sam raz na te upały, co wreszcie u nas zagościły baaardzo jestem ciekawa MDC i Margharety Ley (mam balsam do ciała i podoba mi się, ale nie wąchałam perfum )Asiuuuuula - ooooo, Asiulka wkracza do akcji ojjj naczekałam się na te Twoje zdjęcia, naczekałam warto było! kolekcja cudna, ogromna, no pełne szaleństwo moja droga odlewek i próbek komentować nie będę, bo mi doby nie starczy z Twoich buteleczek łączy nas: granatowa kupa, HP, Addict, Angel i Alien oraz 2 Ninki (od Ciebie ), oprócz tego łączy nas L LL, Hypnose, Euphoria, Amor Amor Przepiękne to ostatnie zdjęcie, gdzie się cisną wszystkie flachy![]() dottoressa - brawo bardzo miło u Ciebie łączy nas Dolce Vita, AoD, Euphoria i Flowebombka edt![]() Figarro - gratuluję kolekcji jednak znam tylko kilka zapachów generalnie nie moje klimaty, bo ja lubuję się w przesłodkich ulepach ![]() Ufffffffffffffff nadrobiłam wszystko Ja praktycznie osiągnęłam moje małe perfumeryjne ZEN jedynie może jeszcze z flaszeczkę jedną, czy dwie wzięłabym, ale ciśnienia już na to nie ma, tak więc zużywam to co mam i pozbywam się tego, co nie jest trafione
|
#2044 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A zdjęcia....(swoją drogą masz nosa )robione przez nową lustrzankę TŻ-a ![]() Cytat:
Dziękuję Cytat:
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Postanowiłam iść na odwyk, ale dziś go właśnie szlag trafił, bo zdecydowałam się na zakup nowej flaszki. Trzeba uczcić pierwszą zdaną sesję w całości, nie?
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zrozumiała sprawa oby ja zdała w niedzielę ostatni
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci kochana Jak zaczniesz testować odlewki ode mnie to napisz jakie wrażenia .
|
|
|
|
|
#2048 |
|
spin doctor
|
Dziś lub jutro doleci do mnie upolowana flaszeczka i wtedy cyknę fotki
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ rzucił mi się w oczy kolekcyjny wątek- odnowiony i z pięknymi nowymi zbiorami,
i ponieważ mam dziś wolne, i ponieważ mam od kilku dni nowe Borneo- zfociłam na nowo swój zbiór. Zapodział mi się tylko gdzieś w domu Jardin de Bagatelles- szukam go bezskutecznie od czterech dni .Na pierwszym zdjęciu- Laliki z Etrzakami wsparte puchatym CdG, na drugim i trzecim- gęste zawiesistości- tutaj zbiór się rozrasta w tym kierunku, potem- szypry cięższe i lżejsze na koniec- rozmaitości lżejszego kalibru.
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, bardzo sie ciesze, ze znalazlas chwile i podzielilas sie z nami odswiezonym zbiorem
![]() Jak zwykle bardzo Kotowaty i piekny - klasa sama w sobie ![]() I wlasciwie zdziwilam sie, ze sporo zapachow nas laczy ![]() (Cocon, CdG2, Perly, Eau de lalique, Must, Theorema, Smok, Parfum Sacre, Ambre de Cabochard, Cabaret, Libertine, Lolka; Borneo i Czarnego S. mam w odlewkach, takze Shalimar) ![]() Zazdroszcze nieprzytomnie Aimez-Moi Pieknie, pieknie.... |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Koto pięknie :Oklaski: Chyba jesteś pierwszą osobą, u której widzę Safari
|
#2053 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aimez- Moi warto mieć, zresztą- Carona zawsze warto, prawda? Cytat:
Liv, dzięki.
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łączy nas tylko Lolitka gratulacje |
|
|
|
|
#2056 |
|
Rozeznanie
|
Koto, naprawdę piękna kolekcja, wielu zapachów kiedyś używałam. Jak patrze na zdjęcia najbardziej tęskni mi się do 24F masz edt?
|
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratuluje wszystkim pieknych zbiorów-dawno tu nie zagladalam,bo bylam na odwyku az 7 miesiecy
Nie wiem jak mi sie to udalo![]() Kota zazdroszcze Trouble ale jutro zmykam kupic
|
|
|
|
#2058 |
|
spin doctor
|
A oto moje skarby
Doleciały Eau Demoiselle i zrobiłam fotki.Nie opisuję, bo wszystkie zapachy to popularne "sephorowce", wszystkim doskonale znane.
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uroczej kolekcji.Łączy nas Code, Euphoria Edp i Boss Intense.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-06-30 o 12:37 |
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klaski :. Łączy nas kilka flakoników(Lolita, eau de lalique, 24 fauboug, cristobal, cristalle, must......)a jaką masz allegorię? Cytat:
. ja też ostatnio przerzuciłam się na sephorzaki .
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2010-06-30 o 13:20 |
||
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniałych zapaszków.Łączy nas Lolitka.
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Koto,Małgosiu -przepiękne macie kolekcje serdecznie Wam gratuluję
![]()
|
|
|
|
#2063 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To tak jak ja z tym,ze nie mam wersji edt a mam Sensuelle edp i klasyczne edp. Gratuluje kolekcji
|
|
|
|
|
#2065 | |||
|
spin doctor
|
Cytat:
Dziękuje Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, świetny zbiór!
Cóż to za flaszka na 4 zdjęciu po prawej na górze? I jaki to Caron na tymże zdjęciu? Zazdroszczę Safari, Libertine i Divy... ![]() Małgosiu, twoja kolekcja również bardzo miła dla oka, ile Chaneli... ![]() Kiedyś Euphorię miałam... Brawo! |
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pięknie .Nie znam kilku z Twoich zapachów, m.in. Eau Demoiselle, JPG, Trouble znam w wersji edp, Spirit of Africa i Naturelle .Napisz coś o Eau Demoiselle, jakie są? Idę wąchać swoje zaniedbane Allure .EDIT: już przeczytałam o Eau Demioiselle na innym wątku .
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-06-30 o 13:45 |
|
|
|
|
#2068 | ||
|
spin doctor
|
Cytat:
, przynajmniej mojego. DziekujęCytat:
|
|
#2069 |
|
Guerlain Lover
|
Wiem, że jest piękny
Zakochałam się w nim od pierwszego niuchnięcia Tylko cały czas jakieś inne perełki wpadają w moje ręce, a Elixir sobie czeka... Ale obiecałam sobie, że najpóxniej w październiku go kupuję, min. 30 ml...
|
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fendi edt z drugiego zdjęcia poszukuję dla mojej Mamy ![]() Kompletnie nie moje zapachowe klimaty, jednak łączy nas Naf Naf edt - cudo waniliowo brzoskwiniowe ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() Łączy nas Słoń, Deep Red, Euphoria, Code i Hypnose ![]() Kiedyś łączyło Light Blue ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Piknie tam u Ciebie i tak jak u Dottoressy bardzo blisko memu sercu 
ciekawe czym będziemy pachnieć 
znam jedynie Teosię, ale to niestety nie moje klimaty zapachowe i szybko się pozbyłam
jak szukałam bananów w perfumach to podpowiedziałaś mi i to był traf w dziesiątkę!! Dzięki wielkie
, ale domyślam się, że muszą być niezwykłe. Świetne zdjęcia, aż chce się wsadzić rękę w monitor i testować...