|
|
#1951 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1952 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie spodziewam się żadnego wikinga - ani z jednej ani z drugiej rodziny zwłaszcza, że wszystko z regionu łowickiego - a więc będzie wiejsko, przaśnie, discopolowo itp... i oczywiście każdy z kimś towarzyszącym ![]() Co ja się przejmuję - nawet nie wiadomo, czy będą dalszych znajomych prosić (tylko jedna koleżanka się na wesele napala i ciągle o nim trajkocze )edit: ale mi ochoty na mięcho narobiłas ciacho już rano wszamałam, to teraz mie naszło na kawał soczystego mięsa, średnio opalonego, ups, wypieczonego przyprawionego na ostro Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-30 o 09:16 |
|||
|
|
|
#1954 |
|
Nindżopesz
|
O nie, zmieńmy temat bo obrzydzenia dostanę. |
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wkrótce tylko kupki, zupki i pieluchy
|
|
#1956 |
|
Nindżopesz
|
A wczoraj teściowa lustrowała kota co zrobił i kazała nam zaglądać mu pod ogon. Nie rozumiem po co.Znacie jakiś blog czy coś (oprócz wizażu) gdzie można pooglądać ciuchy w stylu hippie, folk? Szukam inspiracji na lato. |
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale proponuję różne folkowe teledyski pooglądać ![]() moze tu cos znajdziesz ![]() http://www.hippieclothes.com/ http://www.hippieshop.com/ http://www.folkclothing.com/ http://www.babygirlboutique.com/bohe...thing-all.html
|
|
#1958 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Poryczałam się dzis rano przy wierszu Pawlikowskiej..... Cbrku, przytulam, nie wiem co powiedzieć więc przytulanie jak najbardziej na miejscu.. Trzymam kciuki żeby cała sprawa zakończyła się jak najlepiej, cokolwiek to miałoby znaczyć ![]() podrzucę coś ciekawego wieczorkiem Cytat:
ale strasznie słodko bełkotasz, możesz częściej ![]() A, muszę pochwalić UPS - kurier zadzwonił, wytłumaczyłam o co chodzi, że to pomyłka, nie ma mnie w domu a do pracy nie da rady, więc napisał na paczce że dostarczenie po 18 i dostałam do domu wieczorkiem. Tylko i tak będę odsyłać, nie podoba mi się, na żywo wyglądał lepiej (kupiłam torebko-plecaczek) a w dodatku dojechał z zagnieceniem po całej długości bo inteligentni inaczej pracownicy sklepu wsadzili go do za małego pudełka..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
przy jakim?
![]() Cytat:
![]() na szczęście w rodzinei się pokończyły na razie, a wsród nielocznych znajomych też się zdarza raz na jakiś czas ![]() Kurczę, napiłabym się tak, zeby sobie słodko bełkotac i być w euforii ![]() Poka torbę
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, u mnie tak nie było. A o kupie to nikomu nie opowiadałam.
I nie zaglądałam kotu pod ogon
|
#1961 |
|
Nindżopesz
|
Straciłaś fascynujący widok
![]() Maja, dzięki tylko kurcze oprócz sukienek wszystkie jakieś takie... Znowu wybrzydzam
|
|
|
|
#1962 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
TYM
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1963 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzielna mamusia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba toto nie bałdzo moje... ![]() Za to głos Ville (Villego?) Laihaili jak najbardziej! Chyba za dużo ostatnio darcia japy słuchałam i lecę teraz na pierwszy lepszy normalny głos
|
|
#1964 |
|
never say no to panda
|
Łódź rlz
![]() a mnie dziś zdecydowanie lepiej (jednak rodzina i pocieszny kocur dopsz człowiekowi robią) i w sumie wszystko mi jedno, co będzie dalej, bo tak czy siak dam radę!
|
|
#1965 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
to ja swoje łapy też potrzymam, i moje koty też
|
|
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cze!
![]() Szefu wybył na tygodniowy urlop ![]() Ufff, mała rzecz, a cieszy jak cholera ![]() Cytat:
Brzydka teściowa, kot też ma przeca prawo do intymności! Cytat:
Ja mam często spocone oczy przy Poświatowskiej ![]() Kameno, powodzenia jutro u weta My idziemy dzisiaj (brrrr! )----- Ależ dzisiaj rano miałam atrakcje w tramwaju (nadmieniam, że dość zapchanym o tej porze ) Wsiada dziewoja - zziajana, zdyszana, oblana potem - otwiera torebkę, wyciąga podkład w kremie, zwany fluidem + puderniczkę wraz z lusterkiem i zaczyna poranny mejkap Musiała zaspać bidulka... Miny współpasażerów bezcenne |
||
|
|
|
#1967 | |||
|
Zakorzenienie
|
w końcu z łódzkiego jestem ![]() Cytat:
i przytulaski ![]() Cytat:
Cytat:
a u mnie dziś z pociągu ziąb dobrze, że na lato dali nowe, klimatyzowane wagony ***ane pkp, zawsze wszystko popieprzą
|
|
#1968 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1969 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maju, co ty wygadujesz? Kompletnie to nie pasuje do młodej ślicznej dziewczyny. Ja za weselami nie przepadam z odwrotnej przyczyny. Gdzie bym się nie schowała, to mnie ciągną do tańca ![]() A ja i taniec to jakieś nieporozumienie... ![]() Albo mnie ktoś upuści jak się wygnę, albo fiknę jakiegoś innego koziołka, albo się o mnie obcierają dwuznacznie (raczej jednoznacznie) a mi niezręcznie ![]() A po ostatnie - nigdy nie umiałam tańczyć ![]() Cytat:
![]() Ale Ty, Truskawa... a może ktoś jeszcze się ujawni ![]() Posiedzimy gdzieś przy kawie, będzie fajnie. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dla sklepu już nie ![]() Byłby ktoś chętny na taki Ogródek Nilowy? Ja chciałabym wziąć 2 dla kolegi, a dla siebie nie potrzebuję, bo już posiadam taki. ![]() Wczoraj usłyszałam od chłopaka z pogotowia, że mój "obcy" jest seksowny i on by nie usuwał ![]() A chłopak jakie ciacho... szkoda tylko, że już zaklepany
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Betty, call center. Ja będę odbierać telefony ws. finansowych od klientów Netii. Już się boję... Cbr, brawo! Słuszna postawa ![]() Sałato... I jeszcze chciałam powiedzieć, że na wesela nie chadzam i zapytać, czy ktoś jeszcze nie znosi lata? |
|
|
|
#1971 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() i nie znoszę lata i nie chadzam na wesela (tamto od schabu to było wesele kuzyna, jak jeszcze byłam człowiekiem typu nastolatka) |
|
|
|
|
#1972 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
choć niekoniecznie disco-polo ![]() No i na weselach nie mam z kim (u nas wszyscy chodzą w parach a ja nigdy nie mam kogo wziąć, choć wymagania mam małe - żeby był sympatyczny, lubił tańczyć i miał własne autoCytat:
Cytat:
![]() Też od tego zaczynałam! ![]() I trzymam bo to ciężki kawałek chleba Myślami będe z Tobą i będe wspierać Skoro Poznań, to pewnie Holicon Cię zatrudnia?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-30 o 13:10 |
||||
|
|
|
#1974 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a co to za mina:
?? to bardzo dobre klimaty - a zimna fala na lato w sam raz ![]() ![]() Cytat:
ooo, dziękujemy bardzo Wam też powodzenia życzę Jakieś sprawozdanie będzie, co? Cytat:
Cytat:
Cytat:
tzn. ja też nie chadzam i też nie lubię lata
|
||||
|
|
|
#1975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się boję, że jak mi się jakiś frustrat i ordynus trafi, to nie zdzierżę i go zrównam z ziemią, zanim on zdąży to zrobić ze mną ![]() Generalnie jestem spokojna, ale czasem różnie bywa... Tym bardziej ciekawe, że zamierzam się tam na trochę dłużej zakręcić... Niech już będzie wrzesień... Cytat:
Nie straszyć mnie tu ciężkimi kawałkami! Na szczęście grafik mam elastyczny... Kameno |
||
|
|
|
#1976 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() dasz radę, pierwszego dnia to się wszyscy stresują i trzęsą jak galarety, ale to szybko przechodzi, bardzo szybko
|
|
|
|
|
#1977 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A radę oczywiście dasz, bo jeśli nie Królowa Współzakupów, to kto? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Priviet riebiata!
|
|||||||
|
|
|
#1979 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A najgorzej przeraża mnie wizja "letniego weekendu na działce", który chce mi zgotować teściowa. Czyli prawdopodobnie komary, robale, upał, duchota, zatłoczone autobusy, śmierdząca działkowa chata, zapleśniałe leżaki, rozpaćkane kanapki, brak bieżącej wody, zielsko, rozciapane owoce pod drzewami i konieczność ogarnięcia tego syfu żeby potem np. pograć w piłkę i jeszcze bardziej się spocić i zaśmiardnąć. Litooości (ale ja jestem czarnowidz, nie). Cytat:
|
||
|
|
|
#1980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznawać się, kto jeszcze to robił?! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Co w tygodniu niemożliwe 

(tylko jedna koleżanka się na wesele napala i ciągle o nim trajkocze
)
ciacho już rano wszamałam, to teraz mie naszło na kawał soczystego mięsa, średnio opalonego, ups, wypieczonego 
A wczoraj teściowa lustrowała kota co zrobił i kazała nam zaglądać mu pod ogon. Nie rozumiem po co.

tylko kurcze oprócz sukienek wszystkie jakieś takie... Znowu wybrzydzam 

Brzydka teściowa, kot też ma przeca prawo do intymności!
)
) Wsiada dziewoja - zziajana, zdyszana, oblana potem - otwiera torebkę, wyciąga podkład w kremie, zwany fluidem + puderniczkę wraz z lusterkiem i zaczyna poranny mejkap