|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
BAN stały
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
Ja krece od niedzieli po pol godzinki dziennie. Chce miec plaski brzuch jak deska i ladna figure Ale niestety dzis dostalam @ i pewnie przez najblizsze 2 dni nie pocwicze... Jak ja tego nie lubie!!! Wrrr ![]() Wyliczylam, ze nastepny @ bede miala pod koniec lipca, tak jak TZ ma urlop i mielismy wyjechac. Zadzwonilam do niego i specjalnie dla mnie przesunal swoj urlop na poczatek sierpnia zebym sie nie meczyla
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ex ma wyniki matur. Myślicie, że powinnam spytać, jak mu poszło, zwłaszcza, że to moja zasługa, że pisał matury i skończył liceum?
Śnił mi się znów. Mam nadzieję, że za jakiś czas się obudzi i powie "O k**** co ja narobiłem...!" A wtedy będzie za poźno.
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
uważam, że nie.
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyzej uslyszysz, że wiecej pomagała mu Grubaśka niż ty. A tak w ogole to juz grzeczna jestem, bo ostrzeżenie dostałam ojjj ale i tak nie zmieniam zdania. hehe |
|
|
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie pisz.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, że Madame brakuje już argumentów. Heh./...
to tylko potwierdza moje zdanie w tej kwestiii. No ale EOT |
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Za rozmowę w tym wątku ? ;>
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, że w tym watku
Śmiechu warte po prostu spróbuj zgadnac za co hehe
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zgadłam, ale ciii
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z grzybobrania. Znowu będę cały dzień wegetować, coś tam może poprasuję, poopalam się, wieczorem obejrzę debate i mecz. ![]() Współczuje tym, które muszą się jeszcze uczyć.
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ciiiiiii ?
moim zdaniem przyznanie tego punktu jest nieuzasadnione. |
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
N rzeczywiście ... ![]() ![]() ![]() Haha Idę do pracy a później jadę do babuni. ![]() Miłego dnia !
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
a mi jest ciężko jakoś
mieszkamy 15 min drogi od siebie na piechotę, te same autobusy, te same tramwaje co razem jeździliśmy przejeżdżam koło jego szkoły, zawsze jak tam był pisałam smsa, że jestem blisko a teraz bym nie napisała, najbardziej ciężko mi właśnie w tych MPK-ach, ja nie wiem, może wtedy mam czas na myślenie? a P. (bo nie TŻ już) pisze, że robi pranie i czy mój czarny sweter też wyprać i odpisuję, że nie ale dziękuję a on na to "dobrze " i nawet wczoraj pytał czy nie będzie mi smutno jak się z kumplem spotka, ja mówię że nie musi o takie rzeczy pytać i właśnie po to m.in się rozstaliśmy, żeby miał wolność, żeby nie musiał pytać (nie czy mu ogólnie wolno tylko czy ja nie mam jakichś planów bo chciałam żeby na 1szym miejscu były nasze spotkania, wiem przesadzam) a on na to "jak nie muszę to chcę"...tęsknię za nim, brakuje mi smsów, brakuje mi poczucia, że jestem "czyjaś" sweet - ja chyba się domyślam za co dostałaś, ale jak dla mnie też niesłusznie, mnie ten tekst rozbawił
|
#376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest źle, metodologia całkiem nieźle mi wchodzi do łba. Potem muszę opracować pytania do obrony z teorii i analizy i do przodu ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- 8 lipca razem z PurBlanką ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Ja stwierdziłam, że dużo tego naprawdę nie ma. Tym bardziej jak się pisało samodzielnie pracę to ma się raczej pojęcie co w niej jest .Nie denerwuj się (łatwo mi mówić, ja panikować będę już po weekendzie). Wszystkie moje kumpele, które już są PO mówiły, że to chyba najprzyjemniejszy egzamin w życiu ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Jeśli ma chociaż zdziebko szacunku do Ciebie, to sam powinien napisać z podziękowaniami. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
Trzymaj kciuki, a nie! Ps. Śliczne zdjęcie na nk
|
|||||
|
|
|
#377 |
|
Copyraptor
|
Aaale się wyspałam
![]() A co do spotykania się z Wilczycą - może ona się nie chce przyznawać? Aaa, dowiedziałam się jaka będzie nagroda-niespodzianka za wyróżnienie w konkursie! Blender Kenwooda! |
|
|
|
#378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Pomyśl nad wszystkim. Niech on też ma okazję przemyśleć. Trzymam kciuki będzie dobrze na pewno ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Będzie dobre jedzonko
|
|||
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on po prostu chce nabrać oddechu. Nie oddalaj sie od niego, jesli go kochasz. Bo wroci... takie mam preczucie. Jak narazie jego zachowanie na to własnie wskazuje. A co do punktów heh.... co to za wizazanka, co ostrzeżenia nigdy nie dostała ten punkt kiedys zniknie?jak to w ogole jest?bo nawet sie nie orientuje.
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Za wystawienie tyłka cholerce.
pfffffffff żenada
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-06-30 o 15:07 |
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam do przyswojenia 30 pytan dotyczacych finansow i zarzadzania, odpowiedzi sa bardzo rozbudowane... tak mniej wiecej umiem juz 18... pytaniami do pracy sie nie przejmuje bo sama pisalam wiec napewno cos odpowiem ![]() tez slyszalam ze obrona to lajcik ale i tak stresa mam ogromnego...
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się szykuję ze znajomymi na piwo. , ten "nowy facet" do mnie pisze : "ZOstawiasz mnie? Pewnie dopiero wieczorem wrócisz? " Pff.. Nie muszę się teraz nikomu tłumaczyć...EX nie zdał matury z chemii, spytałam go jednak, bo byłam ciekawa.
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tyty.... uff.dobrze, ze zniknie, bo mnie drażnia te cyferki w profilu ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- A po jakim czasie zniknie
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wejdź sobie w subskrybowane wątki i tam na końcu powinna być tabelka, ile punktów i jak długo ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Co Ty gadasz? Bez sensu
|
|
|
|
|
#385 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie mogę tak publicznie mówić bo różnie to bywa... Poczytam jeszcze pracę ze dwa razy, powkuwam jakieś definicje itp. No i ta metodologia, ją muszę mieć w paluszku. ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- 16 września będą w Bydgoszczy Ani Mru Mru. Uważam jednak, że bilety są drogie: pierwsze miejsca 70 złotych, drugie miejsca 50 złotych. ![]() A chciałam iść z TŻtem. |
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas jest wlasnie cos takiego, ze dostaje sie z uczelni 30 ogolnych pytan z ekonomii i na obronie losuje sie 1 z tych 30 pytan i sie na nie odpowiada, oprocz tego promotor zadaje 2 pytania, no i jeszcze dyrektor przewaznie zadaje ze 2 pytania do pracy jak go cos zaciekawi...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-06-30 o 15:35 |
|
|
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
Ja już się w zasadzie nauczyłam
Szybko mi to weszło jak nie wiem, później jeszcze powtórzę, dla uzupełnienia poczytam coś na necie no i jeszcze swoją pracę muszę sobie przypomnieć ![]() Fajne bloki tematyczne sobie wybrałam, łatwe i niektóre rzeczy się powtarzają, co się niedawno na egzamin uczyłam- udało mi się jednym słowem Obrona w poniedziałek dopiero, więc jeszcze nie panikuję, ale od soboty pewnie zacznę Zaraz Tż przyjdzie do mnie, bo mama kazała mi go na obiad zaprosić, bo za dużo zrobiła. On oczywiście zadowolony(jak zawsze jeśli chodzi o jedzenie
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.My dostaniemy 2 pytania od promotora, jedno z teorii i jedno z analizy badań. Jedno pytanie zada nam recenzent, które będzie dotyczyło metodologii. Przewodniczący komisji również może nam zadać pytanie, jeśli tylko najdzie mu ochota ![]() Dasz radę! ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Dziewczyny będzie dobrze! |
||
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdka wiem wiem, musi byc dobrze
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Chce wzmocnić mięśnie brzucha głównie, ale dziś na pewno nie pokręce, jestem zmasakrowana. Może jutro...
Ale niestety dzis dostalam @ i pewnie przez najblizsze 2 dni nie pocwicze...
Jak ja tego nie lubie!!! Wrrr 

Mam nadzieję, że za jakiś czas się obudzi i powie "O k**** co ja narobiłem...!" A wtedy będzie za poźno. 

)
" i nawet wczoraj pytał czy nie będzie mi smutno jak się z kumplem spotka, ja mówię że nie musi o takie rzeczy pytać i właśnie po to m.in się rozstaliśmy, żeby miał wolność, żeby nie musiał pytać (nie czy mu ogólnie wolno tylko czy ja nie mam jakichś planów bo chciałam żeby na 1szym miejscu były nasze spotkania, wiem przesadzam) a on na to "jak nie muszę to chcę"...
, ten "nowy facet" do mnie pisze : "ZOstawiasz mnie?
Szybko mi to weszło jak nie wiem, później jeszcze powtórzę, dla uzupełnienia poczytam coś na necie no i jeszcze swoją pracę muszę sobie przypomnieć