|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. IV
sub
|
|
|
|
#452 |
|
goniąca własny ogon..
|
Dziewoje!
Gdzie mogę dostać, tzn. w jakiej drogerii, lakiery typu Vipera, Miss Selene czy Golden Rose (a może to to samo.. nie znam się:P). Hm? Wiem, że w Leclercu na dole są z Vipery i Selene, ale może znacie jakieś inne sklepy? Może w okolicach deptaka? |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest gdzieś niedaleko Lbn jakieś wesołe miasteczko, aquapark?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi o aquapark, znalazłam takie cuś http://www.hotelkrolewski.com.pl
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-06-30 o 13:14 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
|
#455 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam, ponowię swoje pytanie, bo napisałam w wątku zbiorczym nr III
![]() Chciałabym spytać czy w Lublinie znajdę jakiś sklep z artykułami cukierniczymi . Chodzi mi o barwniki spożywcze, dekoracje na ciasta, jakieś formy, foremki itd.. ? Orientujecie się może?
|
|
|
|
#456 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga sprawa czy badanie jest w okularach czy bez? ![]() Cytat:
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - ta taka krótka uliczka pomiędzy Świętoduską a Lubartowską tam w tych takich pawilonach ze 4 lata temu koleżanka kupowała tam dekoracje do tortu. Niestety nie wiem czy ten sklepik jeszcze funkcjonuje, ale pamiętam, że wybór był dosyć spory.
|
|
#458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noszę soczewki, badania miałam robione bez. BTW, zaskoczył mnie nasz Urząd, w piątek składałam podanie o nowe PJ [dziś mija ważność starego] i już dziś było do odebrania
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
|
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmm bo właśnie pamiętam,że jak miała prawko to badali mnie w okularach,a jak bez to cienko to widzę,bo wzrok od książek i pewnie komputera pogorszył mi się strasznie![]() O jaaaaa jak szybko,mi się kończy pod koniec października i chciałam zacząć w sierpniu badanie i złożyć te papiery,ale w takim razie zrobię to pod koniec września
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogole gdzie to sie składa
|
|
|
#461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czad , zaraz wygooglam, co i jak.Edit: Hm, szczerze mówiąc nic nie znalazłam
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-06-30 o 17:24 |
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
w Zamościu?
ja tam byłam tylko na pływalni nic nie słyszałam o aquaparku
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
czyli najpierw ide do wydziału komunikaci, biore papierek a nastepnie wykonuje te badania prywatnie czy oni kieruja mnie do jakiejś przychodni? ta opłata jest za wymianę czy za te badania? musze miec nowe zdjęcia? <blondynka>
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważność kończy Ci się z powodu badań lekarskich? Problemy ze wzrokiem, etc? Idziesz do przychodni [najczęściej medycyny pracy, w której można wykonać badania kierowców]-te badania nie są refundowane ], okulista i lekarz ogólny-płaci się 70zł. Ostatni lekarz-ten ogólny daje Ci kartkę, którą bierzesz i zanosisz do Urzędu [Wydz. Komunikacji], tam wypełniasz formularz [możesz go też w domu wydrukować i wypełnić, chyba], opłacasz nowy plastik [ok 80zł], dajesz 1 kolorowe (!!) zdjęcie-musi być jakieś tam konkretne, jedno ucho odsłonięte etc.-w studiu foto. powiedz, że ma być do PJ. Wszystkie te papiery: tj. formularz, potwierdzenie dokonania opłaty i zdjęcie dajesz urzędnikowi i już, czekasz na nowe prawko [niby do 10 dni roboczych]. W formularzu wpisz swój adres e-mail, jest tam takie pole-chyba nieobowiązkowe, to dostaniesz wiadomość, jak Twoje nowe prawko będzie do odebrania.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-06-30 o 17:41 |
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
a pewno, bo nie ma żadnego aquaparku. nie wiem czy przeciągu ostatnich kilku lat coś się zmieniło, ale jak ja jeszcze tam jeździłam, to był brodzik, zjeżdżalnia, duży basen i jacuzzi. ot i cały aquapark.
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
takich cudów to sobie nie przypominam
Edytowane przez solq Czas edycji: 2010-08-16 o 09:41 |
|
|
|
#469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja spytam czy któraś wie gdzie dostanę kosmetyki Delia? Głównie chodzi mi o płyn micelarny. Edytowane przez Maja 77 Czas edycji: 2010-06-30 o 19:43 |
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym tam zajrzala
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
W okolicach Novej bywam baaaaaaaaaaaardzo rzadko a koło Rosmana będę jutro to zerknę. Dzięki za namiary.
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
jejku dzięku Layla, bardzo mi pomogłaś.. a teraz na ile dostalas?
|
|
#473 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale miło i przyjemnie się czas spędza przynajmniej a najbliższy aquapark jeżeli chodzi Wam o taki z prawdziwego zdarzenia to ja wiem w Krakowie może, ewentualnie na Słowacji w lubelskim to chyba oprócz wyzej wspomnianego innych nie ma na górkach czechowskich miał powstać kiedyś, może za 15 lat się doczekamy
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy gdzieś obok Tesco/Orkana jest xero z wydrukiem?
|
|
|
|
#475 |
|
Zadomowienie
|
znacie moze jakies fajne miejsce na grilla? czy w ogole w lublinie lub poza sa takie miejsca gdzie mozna spokojnie i bez mandatow wypic piwo i zjesc kielbaske?
|
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
Miasteczko akademickie UMCS- potocznie zwane murkiem
|
|
|
|
#477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ogólnie to nie ma żadnego paragrafu w kodeksie karnym że nie możesz sobie zrobić grilla na balkonie czy osiedlu.. jak masz soko sąsiadów .. bo jak masz hamskich to mogą wezwać straż pożarną albo miejską i wtedy mogą Ci poprostu kazać zgasić grilla.. |
|
|
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Czy w Obi dostanę róże na pniu? Zależy mi na czasie, bo mają być na prezent, objeździłam miejscowe "hodowle" i akurat się skończyły albo nie ma, jutro mogę się kajtnąć do Lbn, jeśli tak wiecie może orientacyjnie jaka jest cena za 1 sztukę??
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() Wiecie gdzie kupię niedrogie japonki słomiane? Takie za 10-20 zł? ![]() Załączam zdjęcie dla zobrazowania.
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-07-01 o 15:02 |
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20391572]ostatnio w kawie czy herbacie na tvp1 był o tym reportarz.. facet zrobił gilla na osiedlu i pytał się przechodniów czy im to przeszkadza.. a że im nie przeszkadzał i nikt nie wezwał straży miejskiej to sobie grillował dalej..
ogólnie to nie ma żadnego paragrafu w kodeksie karnym że nie możesz sobie zrobić grilla na balkonie czy osiedlu.. jak masz soko sąsiadów .. bo jak masz hamskich to mogą wezwać straż pożarną albo miejską i wtedy mogą Ci poprostu kazać zgasić grilla..[/QUOTE] na tvn w dzień dobry tvn był taki sam reportaż ![]() zależy jaka dzielnica, jak blok pełen babć i dziadków to mogą robić problemy ale jak przeważa ilość jakichś małżeństw to powinno być wszystko ok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

) - ta taka krótka uliczka pomiędzy Świętoduską a Lubartowską 

ja tam byłam tylko na pływalni nic nie słyszałam o aquaparku