|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
Jesli u ktorejs z Nas nie wystepuje to, co u Ciebie w zwiazku, to od razu trzeba Nam wspolczuc... |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) , nie napisałam tego w takim sensie
|
|
|
#453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madame mam jakieś dziwne odczucia, że ściemniasz , jesteś jedną z najbardziej rasowych zazdrośnic(sorki dziewczęta ) jaką tutaj poznałam... te wasze wcześniejsze historie, kłótnie PRAWIE codziennie(zaznaczam prawie)... także nie wierzę w cudowne zmiany tak szybko na lepsze.No ale Ty wiesz najlepiej jak jest między wami. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zblizen w czasie okresu kiedys nie mialam oporow do czasu gdy dostalam zapalenia i ginekolog przepisujac recepte na leki zrobil mi wyklad jak to w czasie okresu "pochwa to jedna wielka rana i bardzo latwo jest ja zanieczyscic i dostac zapalenia" ![]() czulam sie jak glupek w czasie tego jego wykladu ale co mialam mu powiedziec "panie chcica byla"?
|
|
#456 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wlaczam znowu na Ciebie ignora, wiec badz laskawa i juz do mnie nie pisz
|
||
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() )Madame jak dziecko neo, eot, eot...
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet - film był dosyć fajny wg mnie. Tematyka dokładnie taka jak lubie, nie jakaś tam głupia amerykańska komedia, nic z tych rzeczy, raczej poważny film, zresztą pewnie czytałaś o czym
Lubie takie filmy które zaskakują, i powiem że ten zaskoczył mnie na plus. Najbardziej zakończenie, w ogóle myślałam że skończy się inaczej a tu... No. Sama zobaczysz, myślę że warto. No i muzyka ...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy ogórki, fasolkę, pietruszkę, marchewki, cebulę, groszek ![]() Kiedyś mieliśmy tez bób ![]() Fajnie mieć swoją działeczkę, nasz ogródek jest mały ciasny ale własny ![]() To nam się temat nasunął
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! no i jak tu za wami nadazyc skoro w jeden dzien zapisujecie 8 stron! zaraz was nadrobie!
Bylam z Tz-tem na basenie bylo bardzo fajnie..a jeszcze fajniejszy byl wspolny prysznic jak wrocilismy z basenu spiewa Dzisiaj mam niezwykle dobry humor. Chyba te domowe srodowisko tak dolujaco na mnie dziala. Trzeba czesciej gdzies wybyc |
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, a ja bede spokojna, i odpowiem spokojnie. To ze jakas para nie uprawia seksu w czasie okresu, bo np. facet nie chce. to nie znaczy ze sie jej brzydzi. Mimo, ze ma prawo czuc sie niezrecznie. Krew to krew, zostawia slady, brudzi, sa ludzie ktorzy nie lubia takiego widoku.
Sa tez rozne kobiety. jedne maja obfite okresy inne krwawią mniej. Wiadomo, ze seks z recznikiem pod dupskiem i stertą chusteczek nie jest zbyt...komfortowy. Nie uwazajmy dziewczyny ze to co my robimy w naszych zwiazkach jest zawsze najlepsze, a kazdy inny zwiazek, gdzie partnerzy postepują inaczej jest -ble. Kazdy ma taki zwiazek w jakim czuje sie dobrze.
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Jesteście okropne, gorzej niż podczas debaty
|
||
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pani, a te buraki po ile?! Cytat:
|
||
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ śpiewał mi to na pierwszej randce Koledzy w pracy mu mózg wypaczą niedługo. Przyjeżdża do mnie weekend i opowiada co oni gadają, to czasem ręce opadają ![]() Jednemu koledze na wiosnę schodzi skóra jak z węża (z jego węża). Boję się o niego
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki mecz dzis byl?
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#473 |
|
BAN stały
|
A ja zauwazylam, ze jak ktos ma zdanie inne od Was to od razu macie zmasowany atak na niego. Dziewczyny wyluzujcie...
![]() Jesli seks podczas okresu ma wygladac tak jak pisze Kamila, ze recznik pod tylkiem i sterta chusteczek to tez bym sie brzydzila
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z chęcią posłuchałabym włoskiego ![]() Volare ooo (nie wiem czy to włosku akurat )= ale lubię )
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zadomowienie
|
Kaczyński:Komorowski, jak dla mnie obaj na spalonym byli
![]() ale rozumiem oczywiście że Twoje pytanie to sarkazm Rebe, nie było meczu, nic nie straciłaś
Promise I'm worth it, To hold in your arms, So come on and give me a chance. Edytowane przez mmalinowa Czas edycji: 2010-06-30 o 21:32 |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani bierz takie ładne! A może być kilo czydzieści?
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czeste zmiany pozycji, intensywny seks, dlugi seks = po 20 minutach krew wszedzie (pupa, uda, brzuch) tym bardziej jesli to 1 czy 2 dzien okresu ;]prysznic? ok no mozna, ale ten kto ma warunki ;] ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- no wlasnie wiem, ale Rebel pisala ze zrezygnowala z meczu, wiec myslalam ze cos sie zmienilo ![]() Komorowski w debacie mega wtopaaaaaa........ "byłem w Katowicach w Hucie Katowice" ale w katowicach takiej huty nie maaaaaaa!!! był sam nie wie gdzie ;D
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-06-30 o 21:33 |
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Niet niet niet!
Pisze o filmie "Bracia". Step Up 3 jeszcze nie wyszedł
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

Mozna sie poprzytulac i tez dobrze
) , nie napisałam tego w takim sensie 
, jesteś jedną z najbardziej rasowych zazdrośnic(sorki dziewczęta
) jaką tutaj poznałam... te wasze wcześniejsze historie, kłótnie PRAWIE codziennie(zaznaczam prawie)... także nie wierzę w cudowne zmiany tak szybko na lepsze.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)