|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
- Chcesz zostać moją dziewczyną? -Nie dzięki, facet z odzysku mnie nie interesuje
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-06-30 o 20:11 |
|
|
|
#4982 |
|
BAN stały
|
Serce roztopione wątpliwościami przez promienie blasku z oczu Twych. Możesz milczeć sobie lecz i tak z oczu Twych wyczytam plan dla nas i to nie tylko na ten weekend, lecz na całe życie. |
|
|
|
#4983 |
|
Raczkowanie
|
yeah come on, will demonstrate
for you I care about you. no chodź, pokażę ci jak mi na Tobie zależy. I for you he wants to move mountains, and you even don't want to look at me ja dla Ciebie chce góry przenosić, a Ty na mnie nawet nie chcesz spojrzeć you break my heart,of which to improve no longer will give.. .yeah , gear up now my railways on 'of cracker hearts' złamałeś mi serce , którego naprawić się już nie da.. no, szykuj się teraz moja kolej na 'łamacza serc' dziękuję. ![]()
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie tak obserwować jak się przy mnie rozwijasz emocjonalnie
Wszystko jest w porządku, nie mam nawet aktualnie żadnych problemów - cholera, jak nudno!
|
#4985 |
|
Rozeznanie
|
Życie potrafi się rozsypać w 5 min. 5 min, w których tracisz cały sens w życiu
![]() Dalej laski.! Dobijamy do 5000.!;D |
|
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
"zamknęłam oczy, a ona kazała mi wyobrazić sobie szczęście. przed oczyma widziałam tylko Jego. nie mogłam się do tego przyznać w końcu to źródełko uśmiechu jest zarezerwowane dla niej"
|
#4987 |
|
BAN stały
|
....
nigdy nie myślałam, że jego wzrok tak bardzo może ranić, prawie niczym laserowe oczy u x-men'a, bądź u innego fikcyjnego bohatera, wiedziałam, że jeśli się rozejdziemy, jego wzrok będzie dla mnie bolesny, ale nie przypuszczałam, że aż tak . wywołujesz skandal w mojej głowie, chyba Cię kocham . ... |
|
|
|
#4988 |
|
Przyczajenie
|
...Jestem tak zajarana życiem, czego też Wam życzę...
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
'Gdzieś tam głęboko schowane uczucie
Zaczęło na nowo próbować grać Zapomnianą melodię.' '- ej mała! co ty robisz?- krzyknął ktoś w oddali..- co tu robisz o tej porze?- przestraszona, cała zapłakana z zaschniętym tuszem pod powiekami, wyszeptała.. - kocham go..' nie napisze do Ciebie, bo przecież między nami już wszystko skończone. również nie chcę abyś wiedział jak mi na Tobie zależy.. ale tak bardzo bym chciała usłyszeć co u Ciebie, co robiłeś dzisiaj, jak się czujesz. '- zabiję drania! - jakie tortury mu wymyśliłaś? - zauroczę go, a potem w brutalny sposób, perfidnie i zarazem namiętnie go pocałuje. - i to ma niby być kara? - potem powiem mu, że go wkręcam, że to był żart.'
|
#4990 |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20338367]... , poprostu Asiss. ...
najlepsze. Extremalne serducho należy do was ♥ _________________ I would cry a milion tears and walk a million miles just to be with you. /przepłakałabym milion łez i przeszłabym milion mil żeby być z Tobą/ [/QUOTE]kto tu jest najlepszy moja droga? łap moje serducho ♥ *
'jeśli uganiasz się za nim w czarnej koronkowej koszulce, najpierw cie przeleci, a dopiero potem odfrunie.' 'bezwarunkowa miłość to piękna rzecz. ale dopiero po tym, jak Twoje warunki zostaną spełnione.' 'mam wrażenie, że pojęcie „słaba płeć" ukuła jakaś kobieta, aby rozbroić mężczyznę, na którego zastawiła sidła.' [^dlaczego mężczyźni kochają zołzy? argov sherry] dlaczego niebo jest niebieskie? bo słońce wtedy się ładnie na nim prezentuje. dlaczego Cię kocham? bo nie widzę swojego życia z nikim innym. uważasz mnie za szaloną? jeszcze mało widziałeś, patrz teraz. - dlaczego nie mówisz ile dla Ciebie znaczę? - nie sposób tego opisać. kręcić to ja mogę włosy na imprezę, z Tobą się spotykam. wyjeżdżasz? w porządku, ale nie daj mi odpocząć od telefonów.
|
#4991 |
|
Przyczajenie
|
Jej małe serce biło szybciej przy kolorze nieba'
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- .dziś powiem Ci, że Cię kocham, tak po prostuu <3 llubię gdy mnie wypełniasz po całości* najważniejsze jest by się nie poddawać, dążyć do celu,ja podążam do Ciebie... zakręć mnie skarBIE, raz jeszcze... -bo tak pięknie inspirujesz mi życie |
|
|
|
#4992 |
|
Raczkowanie
|
"Przy tobie każdy dzień był zapomnieniem
i chciało się beztrosko płynąć w dal. Piliśmy nasze słodkie przeznaczenie – ty i ja." |
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
weny brak, więc opisy z piosenki skazani na sukces - prawdziwy romans
. . . pomówmy o nas. jesteś śliczna nawet jak śmigasz w papilotach, i nawet gdy masz łzy w oczach. całe życie tylko ja i ty. straszna wydaje się być miłość, dla tego który nie kochał Gdy Cię spotkałem wiedziałem bierz szczęście od razu nie zwlekaj Im więcej o nim myślisz, a go nie masz tym szybciej ucieka Fakt taki że jedno z nas mówi to co drugie chce powiedzieć Mam Ciebie jesteś mostem, jedynym nie spalonym Chce poznawać Cię codzień, od nowa z góry na dół Jesteśmy jak planety, nic nie zakłóci układu Tylko Ty się liczysz nie obchodzi mnie reszta ...
|
|
#4994 |
|
Raczkowanie
|
Ruda Wiewiora, Zuzka Z- uwielbiam
![]() najbardziej uwielbiała przytulać się do niego, jej głowa opierała się pod jego podbródek i czuła jego oddech delikatnie muskający i łaskoczący ja w głowę. zawsze potrafił ją rozweselić... zamknij oczy i wpatrz się w ciemność. nawet jej złamane serce nie przestało bić. _________________________ ___ |
|
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tam gdzieś wewnątrz jej głowy biegała mała , niedojrzała dziewczynka i plątała jej marzenia - wołali na nią miłość.
|
|
#4996 |
|
Marudziara
|
Za którą granicą piekła
skończy się ta miłość? Ciemną czułą nocą zwierzeń westchnień planów i zamierzeń
|
#4997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i znów, i znów.. ; * ________________ 'My mother says I should come back home but can’t find the way, the way is gone..' Mama mówi, że powinnam wrócić do domu, ale nie mogę znaleźć tej drogi, nie ma jej..
|
|
|
#4998 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecudowne.
|
|
#5000 |
|
BAN stały
|
'' jesteś tylko jeden, dzięki tobie się uśmiecham co by się nie działo jednak, świat może poczekać. '' |
|
|
|
#5001 |
|
Rozeznanie
|
5000.! I link do nowej czesci:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444653 `Nie chce łapać szczęścia, chce ściskać je w garści.` |
|
|
|
#5002 |
|
BAN stały
|
Z racji, że ruda wiewióra pozwoliła mnie przekazać Wam link do 20 części, czynię swą powinność. ![]() Talenty Wy moje, część XIX uważam za zamkniętą. Naszą imprezę przenosimy do nowego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444653 Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-06-30 o 21:57 |
|
|
|
#5003 |
|
Raczkowanie
|
:d
Nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. ![]() ♥. odchudzam się. ♥. nie myślę o przeszłości. Edytowane przez Doroteeek Czas edycji: 2010-06-30 o 22:11 |
|
|
|
#5004 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam, mam nadzieję, że się cieszycie
![]() -Puk, puk -Kto tam ? -Miłość -Wyjdź ! Rozkoszuję się Twoją obecnością 'Mogę zaufać Tobie, jej, tamtemu kolesiowi, sprzedawcy, nawet panu od ksero. Mogę zaufać każdemu człowiekowi na ziemi. Ale tylko jeden raz' Dla zakochanej osoby nawet najmniejsza rzecz jest nadzieją 'Podobno miłości nie da się kupić, ale on to zrobił. Kupił ją swoim spojrzeniem, swoim boskim uśmiechem od ucha do ucha, tym zniewalającym zapachem męskich perfum, tym dotykiem, którym przyprawiał ją o dreszcze. Kupił tak po prostu jak lizaka w sklepie' I jedyne co Ci pozostało, to świadomość, że oddychasz tym samym powietrzem co on .. To zabawne, że ktoś może złamać Ci serce, a Ty mimo to wciąż go kochasz, tylko, że tymi połamanymi częściami -Chodź, musimy pielęgnować te durne marzenia ! -One rosną ? -Nie, mała ... One się spełniają !
|
#5005 |
|
Raczkowanie
|
jeshu... jak wy pędzicie.
![]() ![]() Edytowane przez bajkowaa Czas edycji: 2010-06-30 o 23:04 |
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
Wiśnia i kobieta rumienią się, gdy dojrzewają
14.02.2014 r. Zaręczyny godz. 12:36 03.09.2016 r. Ślub godz. 13:00 Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
|
|
|
#5008 |
|
Zadomowienie
|
Witam koleżanki
wasze opisy są cudowne i często je kradne jestem tu nowa dlatego pozwolicie że na razie będę sie przyglądać a za jakiś czas z chęcią pododaje opisy od siebie ![]() mam do Was ogromną prośbę.Potrzebuje opisów dotyczących tego że dzisiaj wybieram się z moją ekipa do kina mam zamiar świetnie się bawić itd. licze na Waszą pomoc ![]() pozdrawiam ----- a tu może jakiś jeden ode mnie ![]() Ciebie pokochałam tobie serce oddałam i z Tobą umrzeć chciałam....kiedyś |
|
|
|
#5009 |
|
żona
|
'Mądra dziewczyna całuje, ale się nie zakochuje, słucha, ale nie wierzy, odchodzi, zanim zostanie porzucona.'
..ja mam takie niesamowite myśli na myśli, że moja własna podświadomość się rumieni. |
|
|
|
#5010 |
|
Przyczajenie
|
` co ja bym dała, żebym mogła sprawić, by ta nieszczęsna miłość zamieniła się w nienawiść. ` ` ta miłość ogłupiała, nie mogłam ciągnąć tego. przyjaźń i ziomki starczą do szczęścia pełnego, a do Ciebie nie żywię urazy, nie czuję niechęci, muszę tylko Cię zapomnieć, wypie,rdolić Cię z pamięci. Elo! ` ` nadal kocham, nadal serce woła ` ` pomimo Twego 'NIE' ja staram ciągle się zatrzymać w sercu Cię ! ` ` dziś widzę cię po raz kolejny , matko jak pięknie się uśmiechasz , cieszę się że jesteś szczęśliwy tylko smutno mi że nie jestem powodem twego szczęścia i uśmiechu ` ` ranił ją każdym spojrzeniem , spojrzeniem w którym kiedyś widziała mnóstwo miłości . . `
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

14.02.2014 r. Zaręczyny godz. 12:36
03.09.2016 r. Ślub godz. 13:00
i często je kradne