|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do idealnego zwiazku - Wiesz, mnie to w sumie nie interesuje, czy ty sobie właśnie właczyłas ignora na mnie, czy nie. Bede sobie pisała o tobie i do ciebie co chce i kiedy chce. Moge nawet stad wyleciec za to. Łaskawa moge byc,ale nie chce. Zreszta jak juz chyba widzisz, nie tylko ja mam takie poglady na Twoj temat. Nie zastanawiałas sie czasem, czy moze akurat sa uzasadnione? (pytanie retoryczne )POza tym. ignora włacza sie własnie po to, by nie widziec wypowiedzi danych osob (takze tych dot,. nas samych). Nie moja wina, ze ci donosza, ze cos o tobie napisałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ogladałam ostatnio Dziennik nimfomanki. Ryczałam jak bóbr. Takiego doła przez to złapałam przed snem, ze szok. Nigdy wiecej takich filmów. Swoja droga pamietam jak moj byly powiedzial raz, ze mam zadatki na nimfomankę -chyba nie znał do konca definicji tego slowa ![]() Cytat:
) mam marchewkę, truskawki, pietruszke, nać pietruszki, kalarepe(uwielbiammm:mnia m , ogórki, pomidory,hmmm, co tam jeszcz jest.... aaa szczypiorek, rzodkiewkę. W tamtym roku mialam jeszcze groszek i fasolkę. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz sie wystraszylam ze mecz przegapilam
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Rebe ... mam pytanie roku
bo nie śledziłam chyba jeszcze Twojej przerwy z TŻ, jak wrócił syn marnotrawny to wybaczyłaś od razu? jak nie chcesz to nie odpowiadaj
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uffffffff
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
wykorzystując fakt ze mamy teraz na watku wiele zazdrosnic mam pytanie:
macie jakis pomysl/ co sie kupuje jak ktos sie obroni? wiecie tż moj ma obrone bedzie inżynier jaki upominek sie kupuje w takich momentach?
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu śmiesza nas/ denerwują Twoje poglady. Mamy chyba prawo ustosunkowac sie do nich? czy nie mamy? Zawsze mozna wlączyc opcję :ignoruj: na wszystkie wizazanki, ktore krytykuja twoj sposob myslenia, i po sprawie. |
|
|
|
|
#488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, dziewczynie to zawsze jakiegoś kwiatka można, ale facetowi ...
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, to ładna ogrodniczka z Ciebie
![]() Numeru nie mam, ale mogę zapytać, tyle, że jest żonaty ![]() Teraz już nie pamiętam, le zapytam TŻta o te lepsze teksty i specjalnie dla Was zanotuję
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja mam dalej żal do niego, m.in. za to że oblałam egzamin. Nie powiem, że to była wyłącznie jego wina, ale po części tak. U nas dalej nie jest zbyt pięknie, ja mam dystans do niego, mimo że od tej akcji minęły już ze 3 tygodnie. Od razu uprzedzam inne zazdrośnice - nie chciałam(nie chcę) tutaj o tym pisać jakoś ze szczegółami, ale źle się dzieje. Zastanawiam się czy ten związek ma sens, czy nie zniechęciłam się do niego za bardzo. Czuję się jak w starym małżeństwie, a w dodatku zupełnie niepotrzebna. TŻ teraz pracuje więc zbytnio o mnie nie dba, nie stara się, nie widujemy się za często (no poza tym weselem ostatnio) i mam wrażenie, że jest za bardzo pewny tego, że będziemy ze sobą już zawsze. Sam powiedział "my to się nie rozstaniemy, bo JA nie mogę bez ciebie żyć". A gdzie w tym wszystkim ja? To co ja chcę i ja czuję? ![]() Proponuję żebyś go przetrzymała. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-06-30 o 21:55 |
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie spotkałam sie z takim zwyczajem. Twoj facet to łakomczuch? |
|
|
|
|
#492 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne czym sie przechwalasz to ogrodkiem ![]() Skadinad uwazam to za uzasadnione ![]() Jak sie ma w ogrodku fasolke, to mozna sie uznawac za krola tego swiata Padam do stop ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co to, to nie ![]() Czasem cos chlapne, ale zeby az tak madrze?
|
|||||
|
|
|
#493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam już Wam kiedyś, że moja jest beznadziejna, bo dogadać się nie możemy... Składaliśmy się po 20 złotych. Promotorowi kupujemy bukiet kwiatów, chcieliśmy upominek w postaci długopisu lub pióra lepszej firmy (Parker, Watermann itp.) jednak są osoby temu przeciwne, więc nie kupujemy nic. Jak wiadomo w komisji są 3 osoby, promotor, recenzent i przewodniczący komisji. Z tego względu, że u nas jest możliwe, iż będzie co najmniej kilku recenzentów, zdecydowaliśmy się, że bukiet dostanie tylko promotor, a reszta po jednym przystrojonym słoneczniku. Tzn. ja zadecydowałam bo ja się kwiatami zajmuję
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tęsknotę rozumiem, też tęskniłam. Teraz to już sama nie wiem czy tęsknie.
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, raczej łakomczuch nie jest. on woli owoce niz slodycze chodzi o to ze tż ma obrone w lipcu i z tej okazji bedzie u niego w mieszkaniu takie mini-przyjecie (rodzice, rodzina, rodzenstwo i ja). i tak glupio mi troche przyjsc bez niczego. Wlasnie slyszalalm ze najpopularniejsze jest pióro, elegancki długopis. ja poki co pomyslu nie mam
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wiem o co pytałaś ![]() Ja dzisiaj nie czaję, przepraszam ![]() Chcesz coś kupić TŻtowi tak? Ciężka sprawa... Nie wiem czy ja coś dostanę (TŻta w całej okazałości na naszym wyjeździe ).
|
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce kupic tż prezent ja bronilam licencjata w zeszłym roku i dostalam od tż zestaw kosmetykow i kwiat
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaka Tobie zawsze i wszędzie
![]()
|
|
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ok nadrabiam czytanie i pozwole sobie na komentarze jesli nie macie nic przeciw ze zostane w waszym gronie
Mandy nie interesuj sie zyciem eksa. Dziewczyny dobrze pisza,po co sobie sprawiac bol? Dokladam sie to waszej nauki bo jeszcze mam 13 lipca jeden egzamin Wilczyco Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gwiazdeczko a moj Tz glownie spiewa po angielsku bo podrabiaja rockowe i metalowe piosenki Dream Theater,Iron itp
|
|||
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż nie wiem, bo się nigdy nie broniłam A szkoda ![]() A co do prezentu też pierwsze co przyszło mi do głowy to pióro lub długopis.
,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello Edytowane przez Koszkaa Czas edycji: 2010-06-30 o 22:05 |
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie oczekuję niczego, ale kwiatek by mnie naprawdę ucieszył. I duma w jego oczach - to najistotniejsze ![]() A co by tu dać chłopakowi? Może rzeczywiście jakiś fajny markowy długopis, w pracy mu się przyda
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie mialam pojecia ze cos dostane wrcoilam z obrony do domu zadowolona a tu nagle przychodzi tż z prezentem
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() Ale może kiedyś będzie sławny, a ja będę się chwalić, że znałam wirtualnie jego kobietę
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zła jestem na niego cholernie, że tak zrobił, bo ja cierpię, a on się dobrze bawi i mam ochotę go a z drugiej strony chciałabym żeby wrócił, żeby było normalnie... eh sama już nie wiem
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
POdoba mi sie pomysł z tortem na ta okazje .
Ale to tylko i wylacznie wtedy, gdy sa na to warunki. POdoba mi sie np. ten: KLIK z napisem w stylu: jestem z ciebie dumna kochanie itp. lub w takim standardowym kształcie KLIK co do napisów: mozna rozwinac mgr inż. i jakos pobawic sie tymii skrótami. Mojemu Gorącemu Rafałkowi (jesli ma na imie Rafał, lub wstawic cos innego) z okazji obrony kochajaca kamila lub cos w tym stylu....
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mina jego..niesamowita jak przynioslam mu kawe na sniadanie w dzien po obronie ![]() dlugopis to tez fajny pomysl ja dodatkowo zorganizowalam malutki poczestunek dla znajomych i byl wlasnie tort..a Tz niczego sie nie spodziewal
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-06-30 o 22:11 |
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj, jestes dla mnie wyjatkowieniutka dziewczyneczką!
![]() ![]() (skads to znamy nie? )
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tort piłka świetny ![]() ![]() tym bardziej ze moj tż piłkę uwielbia mam jeszcze 2 tyg cos wymysle popytam w cukierni jutro
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

) , nie napisałam tego w takim sensie 
, jesteś jedną z najbardziej rasowych zazdrośnic(sorki dziewczęta
) jaką tutaj poznałam... te wasze wcześniejsze historie, kłótnie PRAWIE codziennie(zaznaczam prawie)... także nie wierzę w cudowne zmiany tak szybko na lepsze.
)

Chociaż nie wiem, bo się nigdy nie broniłam
a z drugiej strony chciałabym żeby wrócił, żeby było normalnie... eh sama już nie wiem