|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
|
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znaczy nie jak to się stało że nie jesteś dziewicą bo stwierdziłam że na początku to jak napisałam to tak zabrzmiało xD a co do pytania to chodziło jak się o tym dowiedziała?
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-06-30 o 23:23 |
|
|
|
|
#513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kocham Twoja babcie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo wiec taaaaakkk ![]() juz jak przyszedl do mnie do domu to taki napalony przyjechalismy,znalezlism y pokoik,wszystko super,zaslonilismy zaslony i na dzien dobry zabawa niestety gumek brak;ppotemm poszlismy nad wode,siedzielismy tam i gadalismy a potem na spacer..pozniej przyszlismy i ugotowalam spagethi i w ogole obslugiwalam go na kazdym kroku..jego ur i im no i normalnie nawet garnka nie pozwolilam po sobie zmyc,no doslownie nic on bronil się,ale stawialam na swoim..pozniej on ogladal mecz to ja sie przebralam sexy aaaa i wczesniej pojechalismy do apteki po sami wiecie co<lol2>on ucieszony jak mnie zobaczyl to wylaczyl mecz,ale ja wlaczylam zeby sie cieszyl jaka ja dobra i w miedzy czasie wino pilismy ale nie dobre ,wiec kupilam redsy:d iii zrobilam mu kolacje kanapki z pasztetem tak to jest w takich warunkach iii bylo fajnie,bardzooo potem poszedl do lazienki to go zamknelam iii poszlam po tort i zapalilam swieczki i wyciagnelam prezent i otworzylam drzwi i wyszedl zszokowany i skonczylo sie same wiecie czym po czym poszlismy pod prysznic ,a potem kolejny:Ppotem gadalismy az usnelismy,wstalam o 4:40 i myslalam ze jest 12;p a od 6 jak on spal uprzatnelam wszystko i czekalam i doczekac sie nie moglam bo tyle spal,az go obudzilam gilgocząc,potem za nogi i w ogole zaczelam znecac sie bo jak go namiętnośc nie obudzila to trzeba było mocniejszych środkow i rano zjadlam sniadanie ,wymylam wszystko i siebie;p i na dzien dobry znow male co nie co haha po wczorajszej nocy zostawione na podlodze bylyyy bleee;p ale zebralam wszystko:Pi pojechalismy potem nad rzeke,a potem z tamtad jakies 60 km do takiego miasta gdzie sa najlepsze lody no i zjedlismy i wrocilismy do krk![]() W ogole jak on w nocy mnie obejmowal przez sen,jak wzial i mi reke calowal,jak mnie okrywal koluderka ...achhh kocham Go strasznie mocno![]()
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bo u nas w jeziorze jest mmmega brudna woda a fe
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Babcia "nie no tak na pewno jej nie powiem ale dziecko uwazaj" Spoko babcia dobra ja lece do tz
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
ent- jestem w szoku! jestes genialna, po prostu super to zaplanowałaś... to musiał być piękny wyjazd, aż zazdroszczę
ej dziewczyny myślicie że to jest dobry pomysł (na ur tż,!) , żeby iść do fotografa (lub umówić się z kimś z MM) i zrobić sobie pare zaje*istych zdjęć, wybrać jedno najlepsze, wywolać w mega dużym formacie i do antyramy? i do tego bym mu jakiś t-shirt w croppie kupiła i torcik zrobiła z truskawkami ![]()
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
ojj moja jak przez przypadek zobaczyła paczkę fajek w torbie to .. uuugh...
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ej zawsze tak mam, dzien przed czuje jak mi cos pracuje na dole Ent- ale mega słodkoooo
|
#520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie by o tej godzinie zabili gdybym wyskoczyła że jadę do tż.
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
awanture miałaś za paczkę fajek?
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#522 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mu kupilam ORIGINALNA koszulke ulubionego klubu meczową z jego nazwiskiem i cyfrą ktora lubi i ten wyjazd..normalnie taka przyjemnosc sprawialo mi glupie mycie garnkow,albo jak rano obudzilam sie,jaaa co spie do 12 tak wczesnie i zamiast isc spac to się wgapialam w niegooo <333Cytat:
hłe hłe![]()
|
||
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
może nie awanture bo ona nie krzyczy ale była obrażona i na pytanie czemu? odpowiadała że ja wiem czemu. więc się domysliłam i miałam rozmowę w której musiałam przeprosić,niestety powiedziała to rodzicom
![]() druga babcia pewnie by się za to śmiała albo coś powiedziała
|
#524 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
ktoś pytał jak to jest na indianke, ale mi nie zacytowało
poprostu sie spaliłam i cała czerwona jestem![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłaś z tym sąsiadem w koncu;d bo nie nadrobie 14 stron ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chodz ze mną na randke ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie cały czas matka pety znajduje ale nic nie mowi.
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ent !! no poprostu mistrzostwoo ![]() kl aski: ale slodko musialo bycAle powiem wam ze faceci tak maja. Moj tez w nocy co i rusz mnie przykrywa od dolu do gory. Sprawdza czy nie jestem zimna i w ogole
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
łoo u mnie to byłaby katastrofa
a jakie palisz? ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
|
|
#528 |
|
Wtajemniczenie
|
jejuu ja z moim jeszcze nie spedziłam nocyy;(
ale jak na dworze jest zimno to mi swoją bluzę daje
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
nikt mi nie odpisuje,co z Wami?:P
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
a skąd.. nawet się nie odezwał.. leje już na niego.. a szkoda, bo niezla dupeczka.. ;]
Lublin raczej noo ale jak widzialam przedmioty na farmacji i kosmetologii do nauki to są porównywalne.;p
|
|
#531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w roku szkolnym od poniedzialku do czwartku praktycznie sie nie widujemy bo ja szkola, tz studia i praca. Piatek sobota niedziela widzimy sie od 16 do 22 ![]() a teraz wakacje to widzimy sie codziennie od 16 do 22 i jak sie nie wyrobie na 22 to pisze do mum esa ze spoznie sie bo cos tam ;] takze nie przesiaduje u niego tak dlugo ;pp ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
7 nocy razem i ost noc to byla z 25 na 25 czerwca co bylam na tej dzialce. ale booosko byloo ![]() A tak to nie nocuje u tz bo do domu od tz mam na pieszo spacerkiem 10min
|
||
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
yeska- dobry pomysł
zrób mu w bieliźnieeeee![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jestes u niego teraz czy jak?
|
|
#534 |
|
Wtajemniczenie
|
kredzia to ile ty z nim jesteś już?
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzialysmy razem i pyta sie czy wybieram sie do tz ja mowie ze tak. ona ze "no to tam uwazajcie", ja mowie na co? Ona "no Ty juz dobrze wiesz". Ja mowie "Babcia trza bylo to powiedziec 2 lata temu a nie Ty teraz mi z tym wylatujesz...". Babcia "yyyy:O!!! a mama wie?". ja "nie, nie wie, i Ty na pewno jej nie powiesz " Babcia "nie no tak na pewno jej nie powiem ale dziecko uwazaj" Spoko babcia dobra ja lece do tz![]() ja juz w lozku leze;d O to chodzi ;p?? Nie, nie. To byla sytuacja z przed dwoch lat w jakis wiosenny dzien kiedy z babcia gadalam. i tak zakonczylam z nia rozmowe "spoko babcia, dobra ja lece do [imie tz]" ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Uooo Kochana juz dawno zdazylabym go poslubic i urodzic min jedno dziecko ![]() 4 lata styknie we wrzesniu
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-07-01 o 00:13 |
|
|
|
|
#537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, nie zrobie w bieliźnie, bo co sobie jego rodzice pomyślą że ma wyuzdaną dziewczyne ! no co Wyyyy ![]() Cytat:
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Kredzia tak ojaaa ale się zrozumiałyśmy hahah
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
ent! pominełam twojego posta teraz zauwazyłam. jaaa to niezle miał z toba
jej chciałabym kogoś kochać z wzajemnością i tyle z nim być, ale ja tak nie potrafie...
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Podobno w aptece wcześniej znajdziesz przeterminowane niz na stacji, ale znowu na stacji czesto sa przebite:P Kurde a zazdroszcze ci.. a gdzie ty w ogole z nim bylas bo ja wtemacie nie jestem:P
Te a nowa cycki pokazała?? no i macie racje ona nas bedzie miala dosyc nie jedna tu wymiekła ![]() ![]() Kurde ale sie uśmiałam z mojej siostry... ale jak bedziecie chciały wiedziec z czego to jutro wam napisze (znaczy jak sie obudze :P) bo teraz mi sie nie chce:d
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

moja to mnie kryje 

" Babcia "nie no tak na pewno jej nie powiem ale dziecko uwazaj" Spoko babcia dobra ja lece do tz

i niedługo każda po kolei przestanie być dziewicą
kl aski: ale slodko musialo byc