|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Cholerko, czy na zimno tez je mozna jesc? Oczywiscie najpierw na cieplo, ale jakby ze sniadania zostaly? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
czemu ty nie pomyslisz sobie tak: kurce, jak to dobrze, ze mam ten zwiazek juz za soba. Kto wie co jeszcze bym sie o nim dowiedziala, ile jeszcze razy rozczrowała? A moze na tych wspolnie spedzonych wakacjach on w ogole by sie mna nie zajmoał? Moze wciaz gapiłby sie w inne laski, a ja byłabym tylko nudnym dodatkiem do wakacji? itd.... |
||
|
|
|
#603 |
|
Copyraptor
|
No przecież nie wyślę pocztą! Bo wystygnie ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Madame, jasne ja czasem specjalnie piekę większą porcję, TŻ do pracy następnego dnia zabiera |
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
ale ja to sobie zapamiętam
następnym razem jak będę się wybierać do Krk to mi pichcisz coś dobrego
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#606 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz zmykam do spania...
Dobranoc
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
-> właśnie tak teraz wyglądam dobranoc Zazdrośnice
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, wiem... tylko i wyłącznie czas mi pomoże. To dopiero tydzień od rozstania.
Najgorsze jest to, że w pokoju znajduję różne ślady jego dawnej obecności. Dziś na jakimś skrawku papieru znalazłam 'Kocham Cię!' i narysowane serce. Gdy szukałam zeszytu wypadły wszystkie kartki od niego. Za łóżkiem znalazłam jego skarpetki, które mi kiedyś pożyczył, gdy mi buty przemokły - nie wiem, skąd się tam wzięły. Na komputerze też odnajduję różne 'niespodzianki', których nigdy wcześniej nie widziałam (jak na złość!). A to wszystko jest już nieaktualne, przeterminowane. I bolesne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8 piękna piosenka! Mandy -
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) pakowałam wszystko do pudeł i fruuuuuuuuu... Eh. Z jednej strony bylo to troche bolesne, ale z drugiej poczulam ogromną ulgę. Miałam mase misiaków od niego, dałam dzieciom znajomych. Zostały tylko zdjecia(ktorych i tak nie ogladam) i obrączka srebrna(ktorej nie nosze-lezy sobie w pudełeczku). Czasem wartop zrobic sobie taki porzadek i w głowie i w swoim otoczeniu. Mi pomogło.---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Ja nie twierdze, ze on sie gapił, tylko snuje wizje, jak mogłoby byc. |
|
|
|
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Ty Janis w o ile trudniejszej sytuacji jesteś a radzisz sobie fenomenalnie! Mandy - na laski może by się nie gapił, ale Wy wcale byście nigdzie nie wyjechali! dwa dni przed powiedziałby, że go zdenerwowałaś (choć nazwałabym to słowem na w....) i za karę nie jedziecie... weź się w garść, on nie był Ciebie wart
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-07-01 o 00:22 |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą chciałąbym poznac punkt widzenia eksa Mandy.
|
|
|
|
#614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta nie raz juz laczylam i nigdy nic sie nie dzialo. Cytat:
Tż nie ma z tym problemu ale ja jestem nieugięta ![]() A'propo kina ja niedawno wrocilam z zacmienia ![]() Poza tm u mnie wszystko ok. Tż ostatnio do rany przyłóż. Ale nie powiem pasuje mi to. Wesele w miare udane. Oczepiny (ktorych nienawidze) mnie ominely wiec nie bylo zle Jak tylko zgram zdjecia od tż wstawie wam do klubu. Od soboty (a w zasadzie niedzieli rano) po weselu 3 nocki spalam z tż Madame - pytanko do ciebie. Pisalas ze planujecie z tż wjazd za granice. Przypomnisz mi gdzie? Orientowaliście sie juz w cenach? My z tż planowalismy tunezje ale jeszcze sie wahamy i tak sie zastanawiam moze cos ciekawego znalezliscie
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Ja schowałam większość rzeczy, które stały na widoku, zdjęłam srebrną obrączkę (dowód jego miłości, heh), ale nie jestem gotowa, by usunąć zdjęcia z telefonu, z komputera
komuś wysyłałam zdjęcie sukienki i natknęłam się na zdjęcie z Sylwestra, jak przytulam TŻta.
|
#616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć pewnie pozbycie się tego to dobry pomysł.5 lat? Naprawdę sporo... Dawno się rozstaliście? (jeśli mogę wiedzieć )
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ty Mandy nie chcesz o nim zapomniec. A ja chcialam i mi to pomogło. Zreszta nie ma co porównywac, bo po 1 to ja odeszłam, on mnie nie zostawił, a po 2-każdy zwiazek jest inny.... Cos, co pomogło mi, tobie nie musi.
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałabym poznać jego punkt widzenia i dowiedzieć się, jaki był prawdziwy powód rozstania, domyślam się, że znajomi. Obawiam się, że ex się stoczy na dno.... Nie zapomnę, jak pisał, że jego koledzy-ćpuny, będą mu zazdrościć, że ma takie ułożone życie ze wspaniałą kobietą
|
#619 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja pierwszy raz jade do cieplych krajow, wiec nawet nie wiem co mam wziac, na co uwazac itp. Na pewno bedziemy lapac last minute. Jak na razie teoretycznie w gre wchodzi Tunezja wlasnie, Turcja, Bulgaria i Chorwacja
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozstalismy sie mniej wiecej 1.5 roku temu. |
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
No to już 'trochę' czasu minęło. A teraz jak - rozmawiasz z nim, utrzymujecie jakiś kontakt? Ja w ogóle nie wyobrażam sobie koleżeńskich stosunków z eksem. Może za X lat, gdy mu wybaczę (o ile to w ogóle nastąpi
).
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam włąsnie w Olivii artykuł o Paulinie Gajjewskiej i jej zmaganiach z chorobą. Tak trafiłam na jej blog. Śliczna , pełna zycia dziewczyna. Oby jej sie udało. http://www.paulinagajewska.xn.pl/
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Ale słooooooooooooooooodkiiii
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
No to dobrze, że jest stosunki między wami są ok i macie jakiś kontakt. Może za jakiś czas się spotkacie, by powspominać 'stare dzieje'
Z jednej strony chciałaby, żeby kiedyś i u mnie tak było, z drugiej... hmm sama nie wiem, w końcu ten człowiek sprawił mi ogromny ból. Się okaże. http://www.youtube.com/watch?v=9dQ69...eature=related wspaniały człowiek! poleciało mi kilka łez, gdy to oglądałam...
|
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc dziewczyny
|
#626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i napotkałam taki wpis : czwartek, 10 czerwca 2010 Drodzy czytelnicy mojego Bloga. Zachęcam Was do kupna miesięcznika Olivia. W tym obecnym numerze znajduje się reportaż o mnie. Szkoda tylko, że pół tekstu to kłamstwo. Pozdrawiam Was serdecznie ! Orientujesz się co mogli nawymyślać ?Pytam bo myślałam ,że chociaż w takich artykułach nie ma ściemy :/
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie, jaka jestem głupiutka? Mój współlokator kupił sobie taki sam perfum, jak miał ex... uwielbiałam ten zapach. Poszłam do łazienki i wąchałam, wspominając jak wtulałam się w niego mocno, jak później zawsze pachniały mi nim włosy.
Pamiętam, jak mu się podobało to zdjęcie...
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Janis, ciężkie chwile przed nami. momenty, kiedy wydaje nam się, że jesteśmy silne i mamy na nich wy****** i momenty, kiedy jesteśmy słabe.
Musimy to przetrwać, choć nie jest łatwo, bo mimo bólu, jaki nam sprawili, mamy w głowie plany, ich obietnice i piękne słowa... Obie myślałyśmy, że nasze życie będzie wyglądać inaczej, w najbliższych planach miałyśmy wyjazdy na wakacje. Co nam zostało? NIC. Musimy dać sobie trochę czasu, musimy nabrać sił. Uda nam się, jeszcze trochę i najgorsze będzie za nami... Mimo tego bólu, rozczarowania i ogromnej Miłości do niego, troszkę jestem spokojna i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś mi się ułoży. Mam dopiero 18 lat, wszystko przede mną. Szkoda tylko, bo myślałam,że mam życie zaplanowane, za rok mieliśmy zamieszkać razem.. Nie zapomnę, jak weszliśmy z moim rodzicami do sali weselnej na ślubie mojej siostry, powiedział mojej mamie, że jest tu ładnie i że my tez niedługo weźmiemy ślub. Jak mnie dotykał, był taki delikatny, czuły, myślałam, że się rozpłynę. ![]() Nie zapomnę, jak leżeliśmy, słuchaliśmy muzyki i się delikatnie całowaliśmy, poznawaliśmy nasze ciała.. Byłam taka pewna, byłam pewna, że z nim będę. W końcu zawsze powtarzał, że będzie się o mnie starał i mnie nigdy nie opuści...
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-07-01 o 01:38 |
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Janis, z drugiej strony, może lepiej, że tak się stało. Chyba nie chciałybyśmy być oszukiwane/zdradzane? Mamy szansę ułożyć sobie życie, same, czy z kimś - Nieważne! Będziemy szczęśliwe. Oni dostaną kopa od życia. Na serio. Któregoś dnia pukną się w czoło i wtedy dotrze do nich, jakie kobiety stracili.
![]() Zresztą, teraz widzimy, ile ich słowa i Miłość były warte... ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Usta mnie znów strasznie pieką, może znów ex TŻ z Grubaśką mnie obgadują
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

ojeeej a ja mam tak daleko do Krakowa
)

) pakowałam wszystko do pudeł i fruuuuuuuuu... 

Z jednej strony chciałaby, żeby kiedyś i u mnie tak było, z drugiej... hmm sama nie wiem, w końcu ten człowiek sprawił mi ogromny ból. Się okaże.