|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Ja tylko na Dzień Dobry
![]() I idę dalej w kimonko.. pół nocy nie przespałam bo albo co chwila siku... jak nigdy nie wstawałam albo mi było tak gorąco, ze byłam cała mokra.. a spałam w galotkach i koszulce - bez kołdry. Do tp. 14 dni ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
Kurczaka w sosie ziolowym z ryzem, A dla siebie: sałatke z kawałkami kurczaka Cesar ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Rozeznanie
|
UFFF nadrabiania co niemiara
![]() ![]() Lazurka - popieram dziewczyny ![]() kociamborek Ty zaciskaj nogi ja dziś mam skończone 34 czyli zaczynam 35 więc zaciskajmy razem ![]() ![]() bajka fajnie że na wizycie ok ![]() anoxa lokatorka THE BEST ![]() Cytat:
![]() ![]() PIĘKNIE I TAK JAK MÓWIŁAM PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE I NIE POWIEM KTÓRE MI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA BO PO PROSTU WSZYSTKIE SĄ FANTASTYCZNE I NIE MOGĘ SIĘ ZDECYDOWAĆ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczyny my wstałyśmy chwilkę temy śniadanko zjadłyśmy ( pomidora ze śmietana iogórek małosolny- coś się to do mnie przykleiło i do kilku dni jem bez względu na porę dnia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
ja mam jeszcze lasagne
![]() wrzucam ostatnie zakupki dzidkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
basienka to bardzo duza ta wasza rata miesieczna za auto , ale jeszcze rok i bedziesz spokojna...my za hipoteczny placimy okolo 500 miesiecznie fakt to cale 35 lat tzn jeszcze 31
![]() A ze w dzisiejszych czasach jest jak jest no to wiadomo ..za wynajmowane placilibysmy około 800,- wiec na obecna chwile hipoteka to bylo najlepsze rozwiazanie w naszym przypadku. karlocia my mamy forda focusa kombi z 1999 i powiem ci ze autko fajne, super sie jezdzi , ale ze ma juz swoje lata to co chwila cos sie dzieje , czego nie widac na zewnatrz bo zadbany...poza tym jak TZ wzial je rok temu to chcial powymieniac pare rzeczy po swojemu.I jak dał za nie kilkanaście tysiecy tak chybaod tego czasu juz z dobre 5000 poszło na jakies wymianki i lakiernika etc.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano ręce i nogi. Ręce szybko dochodzą do siebie a nogi caaaaaały dzień... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Dziś jednak jedziemy na wieś, więc ja tak na szybko.
hd nie wiem, czy przy opuchliźnie nie trzeba ograniczyć spożywania wody, bo to ona sie zatrzymuje w organizmie. Ale pewna nie jestem, lepiej zapytać lekarza. No i Twoje zdjęcia ![]() aniaa świetny ten garnitur. Szkoda, że go nie było jak byłam w H&M. Za oknem piekło, ale mam nadzieję, że na wsi będzie lepiej. Oczywiście ulokuje się w cieniu. siala też mam dokładnie 14 dni do porodu!! Kto pierwszy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Śliczne
![]() papeteria - to ja nie pisze o swojej racie ale mi sie skonczy za 5 lat ![]() Co do samochodu, jak to mowią ford g...word...widze po znajomych ze to samochody z wypasem, ale trzeba miec kase by w nie wkladac niestety ![]() Powiem ci moje jest stare bo koniec 1994 roku, ale silnik super ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-01 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle wszytskim dziękuję za miłe słowa. Jestem bardzo zadowolona. Myślę, że to był najlepszy prezent w tym okresie jaki sobie mogłam wymarzyć. Fotograf juz nas namawia na sesję małego Szymka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
ja tak jak papeteria-budze sie, wygladajac jak avatar i przez caly dzien dochodze do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() lazurowa wysłałam wiadomość na pw ![]() hd zdjęcia są przepiękne, najbardziej podobają mi się te uśmiechnięte, widać że jesteście tacy szczęśliwi ![]() bajka dobrze że napisałaś o tej zielonej herbacie, bo ja cały czas piję tylko teraz będę miała problem czym ją tu zastąpić... misiulka co do teściowej- szkoda słów anoxa to masz cyrk na sali ![]() Pisałyście o zadbanych kobietach w ciąży... Wczoraj będąc w laboratorium spotkałam moją koleżankę z klasy, ma tp na 18 lipca. Wyglądała po prostu TRAGICZNIE. Włosy miała tak tłuste, że nie wiem kiedy je myła, ubrana była w jakieś męskie klapki bo jej nogi spuchły (swoją droga moje nogi to przy jej nogach patyczki), zero jakiegokolwiek makijazu, buzia szara jak po wstaniu z łóżka... oddech masakra, śmierdziało od niej potem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
będzie mały elegant
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
a tak wogle, kupilam wczoraj herbatke z lisci malin, wyglada jak zmielona trawa i na odwrocie jest napisane, zeby raz dziennie pic,a gdzies tam czytalam ze 2 razy dziennie. jak Wy pijecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz też to z kubkiem ![]() Co do opuchlizny to nie wiem czy to nie przez sól, która zatrzymuje wodę w organizmie. Wydaje mi się, że nie przesadzam z sola ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=marta_d1;20387069]Dzień dobry! Dziś jednak jedziemy na wieś, więc ja tak na szybko.
hd nie wiem, czy przy opuchliźnie nie trzeba ograniczyć spożywania wody, bo to ona sie zatrzymuje w organizmie. Ale pewna nie jestem, lepiej zapytać lekarza. wody to trzeba pić i to dużo ja np.ograniczyłam w dużej mierze spożycie soli i wierzcie że pomogło a czasem w ogóle jej nie używam. palce u rąk też mi puchną ale na wieczór i rano to mija stopy też ale to wszystko przez ten upał i jak dużo drepcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak Wy chodzicie ubrane? ja jak wychodze, staram sie jakos tam wygladac, a na SR chodza dziewczyny w meskich koszulkach. Ja w domu sobie na cos takiego pozwalam, ale nie do ludzi...co o tym myslicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- basienka co do obiadku to ja mam kapustę na krótko albo jak kto woli- bigos z młodej kapusty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Rozeznanie
|
będzie przystojniak
![]() A ja właśnie robię 2 listy zakupów - jedną dla mamy ( bardziej kobiecą ) 2 dla męża - tą z dzidziowymi rzeczami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam podobne skojarzenia dot. kobiet w ciązy. Jakoś tak mi przed oczami stawała dziewczyna w ciąży, którą widziałam kilka lat temu (znajoma znajomych) mieszkająca w małym miasteczku. Męska koszulka, jakieś wyciągnięte spodenki (chyba obcięte spodnie dresowe), klapki (tez raczej mało damskie) i ta twarz... mówiąca "jestem nieszczęśliwa, mam dość" Może dlatego sobie postanowiłam, że w ciąży będę wyglądać normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agravka;20387231]fuuuuuuuu!!! jak tak mozna?! rozumiem, ze jak sie siedzi w domu, to moze sie nie chciec umyc wlosow, ale jak sie wychodzi??? i zeby niemyte?bleeeee
jak Wy chodzicie ubrane? ja jak wychodze, staram sie jakos tam wygladac, a na SR chodza dziewczyny w meskich koszulkach. Ja w domu sobie na cos takiego pozwalam, ale nie do ludzi...co o tym myslicie?[/QUOTE Nie wiem jak tak można, dziewczyna 22 lata a wygląda jak stara zapuszczona ropucha... Ja nawet jak u mnie na wsi do sklepu wychodzę to staram się normalnie ubrać. Mam kilka bluzek ciążowych,sukienkę, leginsy, japonki albo sandały. W życiu bym nie wyszła do ludzi w męskiej koszulce czy klapkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
dziewczyny napiszcie jeszcze raz proszę o co chodzi z tą herbatką z liści malin mam chyba skleroze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, chyba chodzi o sól...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.