problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-01, 07:53   #2401
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

hmm..no tez mi sie wydaje własnie, ze sie bedzie zle pisac sms'y...jajeczniczke pewnie, ze chce:P a jak to boczus domowy?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 08:32   #2402
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
hmm..no tez mi sie wydaje własnie, ze sie bedzie zle pisac sms'y...jajeczniczke pewnie, ze chce:P a jak to boczus domowy?
nio bo u nas od jakiegoś czasu kupujemy miesko i wędzimy sobie sami szyneczki, boczek itd poprostu nie jest napeklowane woda i jakimis chemicznymi utrwalaczami a jaki zapach

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

lecę na praktyke;* papapa

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 09:50   #2403
No air
Zakorzenienie

polski podstawowy, niemiecki podstawowy, matma podstawowa i do tego rozszerzony WOS (co dla mnie było całkowitą strzelanką, ale udało mi się ustrzelić 60 % ) i rozszerzony polski, na którym pisałam o książkach, których nigdy nie czytałam.

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:08   #2404
gg22
Zakorzenienie

czesc spiochy-zboczuchy

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
gosik widze ze obojetnosc przegrala z gwaltem Powodzenia, czekamy na elacje czy sie udalo.
za twoja sprawe
Cytat:
Gosia miłego wieczorku z Tz..:P

z Tżtem było super!!!!!!!!! ani kajdanki ani gwałt nie był potrzebny
od razu mi lepiej

Cytat:
Klub szalonych dziewic- spolka z wyjatkami(ew wyjątki i spolka)
do tego klubu to aj się moge zapisać jako spółka- nawet z.o.o.

od rana się nastrajam na telefon do mamy Tż- ksywka Cruella, bo ma imieniy i mnie w żołądku ściska:/
i muszę przelecieć się po sklepach bo Tż jutro ma urodziny. znowu świętowanko- mam andzieje ze lepiej to wyjdzie niz imieniny zamierzam mu zrobic torcik truskawkowy i zabrac w niedziele do super knajpki. myślałam o gokartach albo paintballu ale jakoś w końcu stanęło na knajpie.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:22   #2405
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

wstalam. . telefon dotykowy mam i suuuper jest

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:31   #2406
gg22
Zakorzenienie

dzień dobry Kaś

a ja jakos nie moge sie przekonac do dotykowego, a teraz jest ich sporo. no i mam problem jaki mam wybrac bo tez musze zmienic
Stary 2010-07-01, 11:35   #2407
A taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
wstalam. . telefon dotykowy mam i suuuper jest
No to dzień doberek kochanej pani
A jaki to sobie pani telefonik sprawiła???
A taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:44   #2408
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
dzień dobry Kaś

a ja jakos nie moge sie przekonac do dotykowego, a teraz jest ich sporo. no i mam problem jaki mam wybrac bo tez musze zmienic
Ja tez miałam problem jaki a nie chciałam wydac niewoadomo ile bo jak okaze se porazka to szkoda kasy. Kupiłam LG Vievty(wersja z "i" na końcu i jak dla mnie super). ale ja mam dlugaśne paznokcie wiec pisze paznokciami

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

a z tym ze kajdanki nie byly potrzebne i ze ci juz lepiej to ty sie po prostu wyzyc musialas :P Z marys klub zakladajcie Niewyzyte

Stary 2010-07-01, 11:49   #2409
Legionistka23
Zakorzenienie

czesc

Gosia no to super, ze wieczorek był udany :PP
a czemu sie tak denerwujesz tym telefonem? złożysz życzonka i po sprawie

kurde to teraz juz nie wiem nic:P co z tym telefonem ja strasznie duzo pisze smsów i boje sie,ze mi sie bedzie zle pisac :P ja juz mam obiadek zrobiony Filipek spi..tz w pracy :P tylko kawki nie mam sie z kim napic

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-01, 11:53   #2410
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Natala to rob mi herbatke i pijemy Przyda mi sie na otworzenie umysu.
A co do ilosci smsow... Ile ich piszesz? mi ida miesiecznie 2 pakiety orange(a czasem wiecej, byl czas ze 4)+ sms do innych sieci Ja nie dzwonie poza rodzina do nikogo

Stary 2010-07-01, 12:13   #2411
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Natala to rob mi herbatke i pijemy Przyda mi sie na otworzenie umysu.
A co do ilosci smsow... Ile ich piszesz? mi ida miesiecznie 2 pakiety orange(a czasem wiecej, byl czas ze 4)+ sms do innych sieci Ja nie dzwonie poza rodzina do nikogo

Kasiu z Toba zawsze a jaka herbatke? jakbłko z cynamonem, owoce tropikalne, owoce caraibskie, zielona z malina, jagodowa?

o matko !:P no to duuuuuuuuzo niee no to mi ida 1.5 pakietu..z orange ale ja nie mam długich paznokci:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-07-01 o 12:15
Stary 2010-07-01, 12:18   #2412
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez miałam problem jaki a nie chciałam wydac niewoadomo ile bo jak okaze se porazka to szkoda kasy. Kupiłam LG Vievty(wersja z "i" na końcu i jak dla mnie super). ale ja mam dlugaśne paznokcie wiec pisze paznokciami

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

a z tym ze kajdanki nie byly potrzebne i ze ci juz lepiej to ty sie po prostu wyzyc musialas :P Z marys klub zakladajcie Niewyzyte
mnie się podoba LG BL20 chocollat taki czarno czerowny i on jest częściowo dotykowy
podziwiam Cie Kaś za pisanie smsow na dotykowym-ja raz wzięłam od koleżanki i po 3literze dałam sobie spokój z pisaniem, koszmar!!!! ale to może dzięki paznokciom dobrze Ci idzie.
Natal jak piszesz szybko i nie patrzysz na kalwiature to wydaje mi sie ze bedzie Cie to drażnic, bo jednak te dotykowe są bardziej czułe i nie zawsze wciska sie to co sie cche.

Kaś chyba masz rację że byłam nie wyżyta, i Tż też a do klubu to pewnie nie jedna tu mogłaby wstąpić. no i Natalii Tż też

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
czesc

Gosia no to super, ze wieczorek był udany :PP
a czemu sie tak denerwujesz tym telefonem? złożysz życzonka i po sprawie

kurde to teraz juz nie wiem nic:P co z tym telefonem ja strasznie duzo pisze smsów i boje sie,ze mi sie bedzie zle pisac :P ja juz mam obiadek zrobiony Filipek spi..tz w pracy :P tylko kawki nie mam sie z kim napic
oczywiście ja z Tobą napiję się kawki choć już to dzisiaj będzie 3. no ale Tobie nie odmówie nei wiem jak można pić herbate...ja nie piłam jż z 10lat

a denerwuje sie telefonem bo ona we mnie takie uczucia wzbudza- spinam sie przy niej i wkurza mnie jej oficjalność i sztywność a jednocześnie to że jest taka miła. nie mogę jej rozgryźć. ale chyba nie będę probować, przynajmniej narazie. jeszcze zostanę bez zęba na przedzie
Stary 2010-07-01, 12:21   #2413
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Goska dzwon do tesciowki, szybciej bedziesz to miala za soba.Seteczka na odwage i leciiisz
Jak kupilam telefon mialam zerowe paznokcie i tez psialam. Pierwsze smsy to byl koszmar ale teraz smigam czy na numerycznej czy na qwerty i jest bossko

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

a herbatke poprosze jagodowa

Stary 2010-07-01, 12:26   #2414
gg22
Zakorzenienie

to ide zakurzyć na odwage zamiast sety bo w pracy jestem i zadzwonie
wiecie co, ja tego nie rozumiem jakie te tesciowe/matki sa dziwne.
jak to jest u Was? Natala Ty opowiedz bo masz doświadczenie

mama mojego Tż jest wyniosła, zimna i nadkulturalne, chyba po niej Tż ma niepokazywanie uczuć- oni są jak prosta linia EKG- nie wyczytasz z twarzy emocji. niby jest miła, niby mnie lubi, costam pogada, ale traci mi to udawaniem. i jest taka przy tym oficjalna.

a wiecie- mam swoja byłą teściową i babka jest taka równa ze do tej pory jak jade do domu, do mamci w odwiedziny to wpadam do niej na kawkę, piwko, gorącą czekoladę. palimy papieroski i plotkjemy dzwonimy do siebie, pamiętamy o urodzinach, imieninach itd. a ja jej nawet kartki na dzien matki śle a ona mi na dzien dziecka bo ona dla mnie prawie jak matka jest i chyba juz taik zostanie
Stary 2010-07-01, 12:28   #2415
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się podoba LG BL20 chocollat taki czarno czerowny i on jest częściowo dotykowy
podziwiam Cie Kaś za pisanie smsow na dotykowym-ja raz wzięłam od koleżanki i po 3literze dałam sobie spokój z pisaniem, koszmar!!!! ale to może dzięki paznokciom dobrze Ci idzie.
Natal jak piszesz szybko i nie patrzysz na kalwiature to wydaje mi sie ze bedzie Cie to drażnic, bo jednak te dotykowe są bardziej czułe i nie zawsze wciska sie to co sie cche.

Kaś chyba masz rację że byłam nie wyżyta, i Tż też a do klubu to pewnie nie jedna tu mogłaby wstąpić. no i Natalii Tż też

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

oczywiście ja z Tobą napiję się kawki choć już to dzisiaj będzie 3. no ale Tobie nie odmówie nei wiem jak można pić herbate...ja nie piłam jż z 10lat

a denerwuje sie telefonem bo ona we mnie takie uczucia wzbudza- spinam sie przy niej i wkurza mnie jej oficjalność i sztywność a jednocześnie to że jest taka miła. nie mogę jej rozgryźć. ale chyba nie będę probować, przynajmniej narazie. jeszcze zostanę bez zęba na przedzie

no własnie szybko pisze smsy i nie patrze na klawiature...kurde ja myslałam nad jakas nokia..do innego nie jestem przekonana..ale moze trzeba to zmienic bo ten LG mi sie podoba tylko biały :P
oo mój Tz to mógłby byc jakims prezesem w tym klubie ja nie wiem jak mozna byc tak niewyżytym

oo to pijemy razem kawke.. ja mam tak samo jak idziemy do rodziny Tz...nie wiem czemu ale oni sa wszyscy tam tacy dziwni.(tzn babcia i siostra bo Tz nie ma rodziców)..i zawsze sie kłocimy jak mamy tam isc..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-01, 12:34   #2416
ygerna
Zakorzenienie

hej dziewuszki widzę,że fajny wątek wam wyszedł myślałam że to początki a tu już tyle postów... można jeszcze do Was dołączyć???

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 12:36   #2417
Legionistka23
Zakorzenienie

ok juz sie robi Kasiu

no własnie ja nie mam tesciów..nie chce nawet wchodzic na ten temat bo juz mnie trzęsie z nerwów..(podam tylko przykład siostra Tz powiedziała, ze nie bedzie nosic Filipka bo ja rece bola..panna 20 lat..myslałam, ze spadne z krzesła..) a najgorsze jest to ze Tz nie da sobie złego słowa powiedziec na jego rodzinke.. eh..

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
hej dziewuszki widzę,że fajny wątek wam wyszedł myślałam że to początki a tu już tyle postów... można jeszcze do Was dołączyć???

no pewnie powiedz Nam cos o sobie

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-01, 12:36   #2418
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
No pewnie. Na start garść info o sobie

Stary 2010-07-01, 12:41   #2419
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że można ale musisz coś o sobie powiedzieć i się wpisać do jakiegoś klubu:
1. Klub szalonych dziewic- spolka z wyjatkami(ew wyjątki i spolka)
2. Klub Pijaczek (w domyśle kawy i herbaty)

a najlepiej to do obu

Natala a Tobie to nie pasuje że Tż niewyżyty? dla bbaki to w sumei fajne jest. ja tam uwielbiam jak Tż dopada mnie wszędzie i o każdej porze choć od czasu do czasu mam już dość i mowie mu ze on to chyba widzi we mnie tylko cycki i dupe

a jakie one są że tak bardzo nie lubisz tam chodzic???
bo u mnie to oficjalnie Cruella mnie lubi, ja ją i tego się trzymamy choć mówię Tżtowi ze czuje sie nieswojo ale mimo wszystko staram sie....a to dlatego ze mieszkaja 300km od nas i nie musze czesto sie z nimi widziec
Stary 2010-07-01, 12:44   #2420
ygerna
Zakorzenienie

heheh garść?? ja się zawsze boję że jak napiszę coś o sobie na wizażu to znając moje szczęscie jakaś koleżanka mnie rozszyfruje i juz nie będę anonimowa
póki co mogę powiedzieć że studiuje prawo, jeszcze na III roku bo czeka mnie kampania wrześniowa, zresztą jak co roku chłopaka nie posiadam, bo ostatnio trafiam na samych zajętych:/ dziecka tym bardziej

hmmm chyba wybiorę klub nr 2 (bo namiętnie piję zieloną herbatę, choć kawę bardzo rzadko), nie wiem o co chodzi z klubem nr 1

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-07-01 o 12:51 Powód: dopisek
Stary 2010-07-01, 12:48   #2421
Legionistka23
Zakorzenienie

duzo pisania..niby one tez mnie lubia, ale ja czuje, ze to jest nieszczere..i nie podoba mi sie jak w niktórych sytuacjach mnie traktuja..a Tz dziwnym trafem nigdy nie słyszy i nie widzi ich dziwnego zachowania..

no czasami mnie to wkurza..bo ja nie mam ochoty tak czesto..(tzn wiecej niz raz dziennie) czasami jestem zmeczona a jak wytłumaczysz takiemu napalonemu zwierzakowi, ze dzis jestes słaba..:P wlasnie Tz kocha moje cycki i pupe..i nie moze lezec obok mnie grzecznienie wiem skad on bierze tyle energii..:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-01, 12:49   #2422
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

ygerna a imię? O i wodze ze wreszcie ktos ode mnie Lbn-Zmc sie kłania

wiecie co? od wczoraj mam faze na MIP MIP przez Romea. Bo ogladalismy strusia pedziwiatra

Stary 2010-07-01, 13:01   #2423
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co? od wczoraj mam faze na MIP MIP przez Romea. Bo ogladalismy strusia pedziwiatra
zwą mnie Agata ja z lublina nie jestem, tu tylko wylądowałam na studia a do Twojego pięknego miasta mam jakies 100 km..

kurde jestem nawizażu drugi rok a nadal nie wiem jak sie cytuje kilka postów naraz

Stary 2010-07-01, 13:09   #2424
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

I tak milo. Ja tam tez tylko na studia bo nie lubie lublina

Stary 2010-07-01, 13:15   #2425
Legionistka23
Zakorzenienie

obok cytuj jest taka ikonka wielocytuj ten post i klikasz sobie to okienko przy kazdej wiadomosci na ktora chcesz odp.. le najlepiej Ci to kasia wytłumaczy

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-01, 13:22   #2426
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
heheh garść?? ja się zawsze boję że jak napiszę coś o sobie na wizażu to znając moje szczęscie jakaś koleżanka mnie rozszyfruje i juz nie będę anonimowa
póki co mogę powiedzieć że studiuje prawo, jeszcze na III roku bo czeka mnie kampania wrześniowa, zresztą jak co roku chłopaka nie posiadam, bo ostatnio trafiam na samych zajętych:/ dziecka tym bardziej

hmmm chyba wybiorę klub nr 2 (bo namiętnie piję zieloną herbatę, choć kawę bardzo rzadko), nie wiem o co chodzi z klubem nr 1
musiałabyś się cofnąć do dnia wczorajszego mała podpowiedź- jak z Ciebie zboczuch to możesz się przyłączyć do dziwic, nie dziwic, matek itd
Witam Cię Agatko i nie przejmuj sie rozszyfrowaniem, my tu tyle gadamy ze chyba nikomu nie chcialoby sie przeszukiwac całego wątku i próbowac kogoś rozszyforwywać

Cytat:
duzo pisania..niby one tez mnie lubia, ale ja czuje, ze to jest nieszczere..i nie podoba mi sie jak w niktórych sytuacjach mnie traktuja..a Tz dziwnym trafem nigdy nie słyszy i nie widzi ich dziwnego zachowania..

no czasami mnie to wkurza..bo ja nie mam ochoty tak czesto..(tzn wiecej niz raz dziennie) czasami jestem zmeczona a jak wytłumaczysz takiemu napalonemu zwierzakowi, ze dzis jestes słaba..:P wlasnie Tz kocha moje cycki i pupe..i nie moze lezec obok mnie grzecznienie wiem skad on bierze tyle energii..:P
a to to jest niefajne....własnie facet często w takich sytaucjach zachowuje sie jak struś, bo nie chce i boi sie stanac po ktorejs ze stron, a tak nie powinno być. Pewnie że rodzina jest b.wazna ale TY też jesteś jego rodziną- wybrał Cię, macie dziecko więc TY jesteś jego rodziną i powinien stawać po Twojej stronie. n ochyba że wybitnie nie masz racji, w co wątpię

a skad bierze energię???? Kochana bo patrzy na Ciebie to ma!!!!

Cytat:

MIP MIP a co to? czyżby jakiś sprośbny szyfr?

Cytat:
zwą mnie Agata ja z lublina nie jestem, tu tylko wylądowałam na studia a do Twojego pięknego miasta mam jakies 100 km..

kurde jestem nawizażu drugi rok a nadal nie wiem jak sie cytuje kilka postów naraz
też studiowałam w Lublinie UMCyk???
no i Kasia rzeczywiście jest najlpesza z techniczno-wizażowych spraw

Cytat:
I tak milo. Ja tam tez tylko na studia bo nie lubie lublina
bleeee ja też go nie lubie...takie niewiaodmo co:/
a Tż stamtąd pochodzi i chce tam wrócić a ja nie chce

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

haha a tak w ogole to właśnie sobie uciełam pogawędkę z moją byłą tteściową widać ja wywołałam
a do obcenej jeszcze nie zadzwoniłam:p
Stary 2010-07-01, 13:39   #2427
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
haha a tak w ogole to właśnie sobie uciełam pogawędkę z moją byłą tteściową widać ja wywołałam
a do obcenej jeszcze nie zadzwoniłam:p

no to czemu nie dzwonisz:P im wczesniej tym lepiej zawsze mozesz powiedziec ze musisz konczyc bo w pracy jestes...aaa Ty Gosia palisz..fuj ja nie cierpie papierosów..strasznie smierdza...
ciekawe gdzie jest reszta zołz..:P ja wczoraj liczyłam i nas jest 8 na matku a było tak duzo :P ciekawe czmu dziewczyny pouciekały

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-01, 13:42   #2428
gg22
Zakorzenienie

nie wiem czemu nie dzwonie, jakoś mi się nie chce nie lubie gadać z musu i tak zawsze to odkładam....ale zadzwonieeeee, zaraz
ja niewiem gdzie sobie poszły i to tak bez słowa! no zołzy jak nic!!!!
a Maryś czemu nie ma? i myszowatej? bo ja nie wiem
Stary 2010-07-01, 13:47   #2429
Legionistka23
Zakorzenienie

Marys pewnie, sie opala albo pracy szuka zboczuch mały niewyżyty Lala z Tz sie masauja kolejny zboczuch..a mysz hmm ostatnio mówiła, ze ja relaksuje jak sobie cos w rekach mietoli wiec całkiem mozliwe, ze cos se tam mietoli

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-01, 13:50   #2430
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

A ja wam powiem,ze wstyd ale ja wielocytowac nie umiembo mi nie wychodzi wiec gosik tlumacz krok po kroku

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

a MIP MIP....
http://www.youtube.com/watch?v=YX9Q_...eature=related i wszystko jasne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości