|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
strasznie bym tak chciała
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facet chciał pomóc źle... to wynika z troski o Ciebie, z chęci zapewnienia , że będzie mógł pomóc, że chce się Tobą zaopiekować. Jesteś młoda najwyraźniej nie rozumiesz tego. Nie wiem jak inne dziewczyny ale cały ten Twój post dla mnie jest niezrozumiały.
|
|
#663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bulgaria bez paszpartu ale tunezja juz niestety nie. W paszporcie masz napisane do kiedy jest wazny. Na ostatniej stronie tam gdzie zdjecie (chyba )jezeli zdecydowalibyscie sie na tunezje, turcje lub egipt to sprawdzcie kiedy przypada tam teraz ramadan. W biurach podrozy czesto o tym nie mowia a lepiej jechac przed lub po. Zamierzamy polowac na jakiegos lasta ale roznie to bywa. Ide dzisiaj do biura podrozy podpytac gdzie bedzie najkorzystniej cenowo.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
moje zdnerwowanie osiagnelo dzis apogeum... nie wiem czy od stresu mozna dostac goraczki ale ja mam 37,9 stopni... czuje sie okropnie a tu tyle jeszcze nauki przede mna
![]() jak sie jutro obronie to nie wytrzezwieje do poniedzialku
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jak wytrzymasz z nami tą część, to śmiało możesz wskakiwać do klubu ![]() Części wbrew pozorom szybko mijają
|
|
|
|
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla wszystkich broniących się jutro ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Zgadzam się
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ też uwielbia mi pomagać, czasem mówię, że ma przestać, bo jest u mnie gościem i nie chcę, by np. sprzątał, a on tupnie nóżką, walnie focha, zrobi minkę, bo on chce mi pomagać kochany jest ![]() Ps. Lubię być jego księżniczką ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Ja sobie odbiję wszystko z TŻtem na mini wczasach
|
||
|
|
|
#668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak to jest z soczewkami? Chyba nie można sie w nich kapac?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ucze sie juz od 8 ale postanowilam sobie zrobic krotka przerwe bo juz nic mi do glowy nie wchodzi... ale piekna pogoda dzis jest chetnie bym sie poopalala no ale coz zrobic jak trezba sie uczyc... mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu tez bedzie tak sloneczko grzalo![]() juz sie umowilam z TZtem, ze jutro po pracy ma do mnie i do moich znajomych dolaczyc na opijanie... bedzie mnie musial do domu dotransportowac
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chaotyczna jestem strasznie. doceniam ze chce pomoc i w ogole ale nie jestem mala dziewczynka zeby mnie we wszystkim wyreczac. zazartowalam mu ze musimy zostac malzenstwem bo jesli dalej mnie bedzie tak wyreczal to bede miala z nim jak w bajce ![]() Ja chce troche samodzielnosci. Wiem ze chce ze mna spedzac czas i w ogole, bo ja tez tego chce. Ale gdy ja mu napisze nawet glupie pytanie na co ma ochote w upalne dni to nie napisze mi ze na glupiego loda czy cos tylko ze 'w tym momencie tylko na ciebie' Mile to jest.. ale za slodko mi z takim czyms. Odzwyczailam sie moze bo ostatnio nie mialam takiego zwiazku. Nie bylo slodzenia ani nic. Bylo inaczej. Wiem teraz porownuje do poprzedniego. Moze to za wczesnie jeszcze... |
|
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale Ty tez masz fajnie, ze bedziesz mogla to uczcic z TZtem i to na wczasach ![]() moj TZ raczej w tym roku urlopu nie dostanie niestety... moze go wybrac dopiero w zimie... ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
to tak samo jak ja z reszta moj TZ tez plywac nie umie
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem dziwna jestem. |
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teoretycznie nie można się kąpać z soczewkami, tzn. wiesz zanurzać głowy, bo woda dostanie się do oka, soczewka może być wypłukana, a przede wszystkim bakterie się na niej osadzą. Powinno się pływać w okularkach. Ja byłam w soczewkach na basenie, woda mi pryskała do oczu, trochę się bałam, ale z soczewkami nic się nie stało i z oczyskami też nie. Ale to różnie bywa przecież. Ja przy mojej wadzie -4,75 to jestem niezmiernie szczęśliwa jak wejdę do wody (nie zanurzam łebka) i wracając wiem, gdzie leży mój koc |
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak, części baaaardzo szybko mijają
W takim razie przypomnę się w kolejnej ![]() U Was też taki upał? Ja pomimo słoneczka nadal jestem biała jak ściana, bo nie miałam się kiedy opalać... A tak w ogóle to do Mediolanu lecę Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy, może w połowie lipca Podobno przeceny już się tam zaczynają
|
|
#675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wszyscy dojeżdżający, z różnych zakątków Polski Dlatego ich nie ma. A fajnie byłoby zrobić mega popijawę, moja grupa broni się jako ostatnia z mojego kierunku. Ale u nas to zawsze były problemy z imprezami, od kiedy pamiętam ciagle te same osoby tylko przychodziły. Cieszę się na ten wyjazd z TŻtem, pobędziemy w końcu sami, kupiłam sobie koronkowe stringi, bo ostatnio takie jedne mu się spodobały. Nikt oprócz NAS ![]() Mój TŻ też ma ciężko z urlopami, teraz udało mu się chwycić. Jest też małe ale... nie idę na ten wieczór panieński co Wam ostatnio pisałam, bo organizują go 9 lipca, a ja już wtedy chyba będę jechała nad to jeziorko , myślałam, że zrobią ten wieczór krótko przed ślubem (24.07.)---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Ja z natury księżniczką nie jestem, chwycę się prawie każdej roboty, powrzucam węgiel do piwnicy Lubię jednak jak TŻ tak mnie traktuje ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
O ale Ci fajnie
|
|||
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
idę pisać, macie mnie stąd gonić !
![]() online jestem, ale na forum nie nie będzie co najmniej 2h!
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie no ja też chyba zabierać dupaska
|
|
|
|
|
#678 | ||||
|
BAN stały
|
No wlasnie, przeciez to urocze jest
Tzn. wiadomo, wszystko ma swoje granice i nie ma co przesadzac, zeby nie zaglaskac kotka na smierc ![]() Cytat:
A co sie dzieje w trakcie ramadanu? ![]() Tez sie musze tym zainteresowac, ale poki co mam tyle pracy w domu, ze nie wyrabiam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale mam nadzieje, ze to nieprawda ![]() Cytat:
![]() Mediolan? O jaaa super Zakupy |
||||
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
Co prawda wakacje miały wyglądać inaczej, miałam jechać nad morze, no ale w zaistniałej sytuacji... Szukałam pracy, ale póki co nic nie znalazłam, tak więc pewnie gdy wrócę z Mediolanu, to pomieszkam trochę w domu rodzinnym
A tak w ogóle to wczoraj przypomniał sobie o mnie fajniusi i milusi Rafałek! Czasami do mnie pisał, choć go olewałam, teraz może wyczuł, że coś jest nie tak ^^ "Hejeczka! Cio tam u Ciebie? Układa Ci się z chłopakiem? Pozdrowionka, milusiego dnia zyczy Rafcio ciaooooo" ![]() ![]() No właśnie - zakupy! Może siostra mi coś zasponsoruje
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-07-01 o 13:25 |
|
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie byłoby tak się popluskać w chłodnej wodzie
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lecę trzymajcie się
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak traktowana byc nie lubie. Inna jestem Nie umiem tego wytlumaczyc. Po prostu wole jak ktos mnie traktuje na rowni a nie wywyzsza. |
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio jak byłam nad wodą to zimna była, więc się nie zanurzałam
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stringi mowisz ![]() ja ich nie lubie, nie mam ani jednej pary nawet ![]() o to nie fajnie z tym panienskim, ale ja tez na twoim miejscu wybralabym wyjazd z TZtem ![]() mnie tez juz goncie do nauki bo znowu sie tu zasiedzialam....
|
|
#686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
Słodziusio!
![]() A tak na serio, to trochę mi go szkoda. Dzieciak z niego straszny Nigdy więcej nie chcę mieć nic wspólnego z niedojrzałymi facetami. To będzie mój wymóg nr 1!
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj dzień zaczął się tak sobie, dopiero wstałam. Śniło mi się, że byłam u babci i ex przyjechał z ogromnym bukietem kwiatów i blagał o wybaczenie.
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ramadan to dla nich wielkie swieto i nic wtedy nie robia ![]() Oczywiscie sa ludzie ktorzy mniej tego przestrzegaja i normalnie wtedy pracuja ale roznie to bywa. Oni od switu do zmierzchu nie jedza, nie pija itp ale to tylko ci rygorstycznie tego przestrzegajcy. Ale np kolezanka mi opowiadala ze trafili na koncowke ramadanu, pojechali gdzies dalej na wycieczke i nie mieli jak wrocic bo taksowki nie jezdzily, zadne busy itp. I oni sie tym w ogole nie przejmuja Niektore sklepiki, bary moga byc pozamykane. Jeszcze zdarzysz sobie poczytac. Na necie jest b. duzo informcji chociazby nawet na wizazu. Polecam raczej czytac fora gdzie wypowiadaja sie osoby ktore w danym miejscu byly bo na jakichs portalach informacyjnych czesto pisza inaczej
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

strasznie bym tak chciała