|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
![]() Fajne te zdjęcia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba rzeczywiście te dolegliwości Zosi to od ząbków, tak mi się wydaje ![]() Gratuluję wagi i nowych umiejętności ![]() Czekam na fotki. Mam jeszcze zimną kawkę, pije ktoś? ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cześć
Unholy bardzo mi przykro Resztę w wolnej chwili napiszę w klubie.Miramej skąd ja to znam jeden to, drugi co innego. Pamiętasz, jak mi kiedyś radziłaś, żebym wybrała jedego, którego diagnozy bym się trzymała. Tak zrobiłam, łatwiej jest funkcjonować na co dzień. Fakt, trochę się teraz pogubiłam i dumam co dalej, ale to już inna historia ![]() Co do gotowania obiadków, to przygotowuje je tak samo jak anula, tylko masełko dodaję przed mrożeniem i zagotowuję. Mrożę w pojemniczkach po jednej porcji. Kupiłam takie, w których mieści się ok.250g. Rozmrażam w temp. pokojowej i ewentualnie wstawiam do lodówki. Nie pamiętam o co jeszcze pytałaś, jak by co to pisz. A i jeszcze dodaję zieleninę (koperek, natkę), tylko to już po rozmrożeniu, przed samym podaniem. dla Cass za zdany egzamin. Ja już wpłaciłam zaliczkę, tak więc odwrotu nie ma Za maricę trzymam
|
|
#1983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dodałam nowy album, jak cos to zapraszam (tylko uprzedzam, że fotki cos mało wyraźne, może coś poknociłam przy zmniejszaniu , ale cos tam widać).Cass gratuluje zdanego egzaminu Wiedziałam, że zdasz
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ale wy piszecie nie dam rady nadrobic bo nie mam glowy jakosbylam dzisiaj na zakupach i kupilam 2 kiecki w kwadracie ![]() pozniej wkleje fotki a ta co ostatnio kupilam zaloze w pazdzierniku buty tez kupilam fioletowe i czerwone lece cos zjes bozeee krzyz mnie boli i jeszcze brzuch mnie pobolewa chyba @ sie zbliza-ale moglaby przyjsc po weekendzie
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
czeko pokaż się koniecznie w kieckach.
ja ide sie zdrzemnąć. Oliwka tez zasnęła. bałagan mam ze hej, ale co tam, ide spać
|
|
|
|
#1986 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
Takie ma fajne policzusie Z mamą czy teściową byliście? Cytat:
Cytat:
![]() Idę coś z piersi kurczaka wymodzić. I listę zrobić, co zabrać ze sobą, zęby nie zapomnieć i co ew kupić...
|
|
#1987 | |
|
Rozeznanie
|
DZIEKUJE WASZE KCIUKI CUDA ZDZIAŁAJĄ, KURCZE BYŁAM PEWNA ŻE OBLEJĘ A UDAŁO SIĘ, DZIEKUJĘ WAM JESZCZE RAZ ZA KCIUKI KOCHANE JESTEŚCIE TO co dziewczyny oblewamy??? ![]() nie martw sie napewno bedzie wszystko dobrze, poczekaj jeszcze troszkę i sytuacja sama się rozwiąże, ja jestem pewna że neurolog ma wiecej racji, niech kubcio sie rozkręci i będzie wszystko super wrócil o 1.30, niby nic mu nie jest ale strasznie booli go reka i noga, a samochód zmasakrowany, kurcze całe szczęscie że on caly z tego wyszedł. jeszcze dziś z rana jak mi opwiadał to ryczalam jak male dziecko nie wyobrazam sobie zycia bez niego pojechal ze mną na eggzamin, i mowi ze jest ok ale widać że jeszcze go trzyma ten stres chociaz probuje udawać że jest wszystko ok. pojechał robic samochódCytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- to idę kręcic ta kremówke ktora tak skusiłaś :P bo mi nie darują jak obiecala że stawiam, a u nas dziś odpust
|
|
|
|
|
#1988 |
|
Ola-Unhola
|
No marica, gratulacje
![]() ![]() A tyle gadała i pisała,ze nie zda. Kobieto, wiary trochę ![]() ![]() Imprezka oczywiście ![]() Prześlij trochę kremówki
|
#1989 |
|
Rozeznanie
|
a bo po tym co wczoraj przezyłam to myślałam że stres mnie połknie w calości, ale jak wyszlam to nogi mi sie trzęsły
w domu mi nie uwierzyli że zdałam, bo tez byli pewni ze obleję, ale zaraz wypad na miasto bo mamuśka obiecala bluzeczke jak zdam a tz powiedzial że mam sobie cos ekstra kupic że taka zdolniacha jestem . oczywiście kremóweczka się podzielę jak tylko ją zrobię, o ile nie popierniczę produktów .
|
|
|
|
#1990 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ada ale slodziaczek
![]() marica gratuluje ![]() Unholy ten Twoj malz ![]() angy witaj fajnie, ze wyjazd sie udal ![]() a ja nie mam dobrych wiesci dzwonila moja mama, bo tata dzis byl z ta reka n kontroli i w koncu laskawi zrobli mu zdjecie w ogole jakas srubka odpadla itp no cholera jasna taka masakra, mowil caly czas, ze boli a on dopiero teraz przeswietlili prawdopodobnie bedzie musial miec druga operacje za tydzien ma wizyte u tego lek co go operowal i maja postanowic ehhhhbylam ogladac lodowki - sa trzy typy - indesit, lg i ariston najbardziej podoba mi sie indesit i nie bedzie na nim paluchow widac ale nie ma funkcji automatycznego rozmrazania, ma tylko odszranianie i teraz mam dylemat dziewczyny znacie sie troche? to rozmrazanie naprawde dziala i przydaje sie?
|
|
#1991 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wypił swoją kawę jak ja skończyłam moją pić ![]() Słodziak Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się nie znam więc nie pomogę. Dziewczyny znikam na trochę... przepraszam ale muszę, nie mam już siły Będę Was pewnie podczytywała od czasu do czasu. Ale mam doła
|
||||||
|
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
My po wizycie u dentysty , ale za duzo sie nie dowiedzialam
. Po pierwsze to maly nie chcial , wogole otworzyc buzi , wiec z tego co mu mowilam i co troszke zobaczyl to on uwaza , ze to nie jest prochnica ale przebarwienia , ale od czego to nie wiem , bo mowil ,ze czasami sie tak zdarza po antybiotykach ale Daniel nigdy nie bral zadnych . W dodatku to byl chindus , a chindus mowiacy po angielsku to dla mnie masakra zeby go zrozumiec ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Jezeli ta sa przebarwienia to juz sie tak nie martwie , bo one sa praktycznie nie widoczne , nikt ich nie widzi poza mna .Adaika Przemus sama slodycz sliczne ma ciemne oczka Unholy po prostu nie ma slow na Tego Twojego Gnoma , a moze sa ale niecenzuralne .Marica MOJE GRATULACJE !!! .Angy Witaj spowrotem , fajnie ,ze urlop sie udal .
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
poczytałam was troszkę, ale nie cytuję bo obiad mam jeszcze w lesie ![]() Miramejku dobrze, że poszłaś do neurologa ![]() Marica gratulacje ![]() ![]() klask i: w takim stresie zdałaś ja bym pewnie oblała ![]() gorgulek ![]() Unholy ja bym takiemu nie ugotowała ![]() Idę pichcić pa
|
#1994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że urlop udany dla Zosi za wszystkie umiejętnościCytat:
Napisz w klubie co u Was ![]() , ja pamiętam, jak pisałaś o swoim gotowaniu, mam nawet zapisane posty ![]() Cytat:
Gratulacje Cytat:
Cytat:
Co się stało? Cytat:
Może to rzeczywiście przebarwienia, tylko ciekawe od czego?
|
|
|
#1995 |
|
Rozeznanie
|
Gorgulku co sie stalo ?Odpocznij sobie ... to moze dolki sobie pojda .
|
#1996 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze no,Zuzkę też ząbki mordują Cytat:
![]() i za kosi,kosi![]() nareszcie Cytat:
Ja z natury spokojnego usposobienia jestem,cierpliwości też mi nie brakuje,ale Twój mąż naprawdę przesadza trzeba by go było porządnie przez kolano przetrzepać![]() Cytat:
Jaka szkoda ![]() Bardzo dobrze i staraj się myśleć pozytywniePrzemuś słodziutki Cytat:
![]() Cytat:
Super,że wyjazd był udany dla Zosieńki.Czekamy na fotki
|
||||||
|
|
|
#1997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do lodówek to my mamy taką, co prawda już 3 lata, ale działa bez zarzutu. jak jest no frost to chyba nie wymaga już rozmrażania. ja przynajmniej swojej nigdy nie rozmrażałam, bo nie było takiej potrzeby. Cytat:
moze znikną te przebarwienia, dobrze ze nie próchnica ej Gorgulku co jest? Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-07-01 o 14:51 |
|||
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** magi, u kogo kupowałaś stolik Chicco? Bo mi sami z negatywami wyskakują
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Marica
![]() ![]() klask i:wiec to moje kiecki -nie wiem w ktorej mam isc na to wesele a ktore zostawic na pazdziernik do tej jasnej w kwiatki sa te fioletowe buty i kupie jeszcze kolczyki fioletowe a kopertowke mam taka jasna srebrna jak w sukience do czerwonej mam te buty co na fotce a naszyjnik i kolczyki to juz chyba srebrny zeby nie przesadzic , albo jednak czerwone dodatki? do tej czarnej mam czarne buty i szary naszyjnik z kolczykami a ta biala kiecke kupilam tak do chodzenia w reserved bo mi sie spodobala -lubie sportowe
|
#2000 |
|
BAN stały
|
hej wrocilam
super bylo Amelka bardzo grzeczna obskoczylysmy sklepy, bazarek i niepotrzebnie przesiedzialysmy w samochodzie godzine nie czytalam tyle co mi sie rzucilo ze Marica zdala lece zmywac i cos zjesc bo bez sniadania wyruszylam czeko w kazdej ci ślicznie sukience super wygladasz Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-07-01 o 15:05 |
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam zrobic fotke sukienki Werci - juz lece
|
#2002 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam lodówkę Simensa i szwagra w serwisie sprzętu agd. Powiedział kiedyś, że nawet te z automatycznym rozmrażaniem trzeba raz na jakiś czas rozmrozić Może któraś z dziewczyn ma taką i Ci pomoże.Pisałaś wcześniej, że mogłabyś polecić mi jakieś kwatery. Sama nie wiem, w których rejonach bym chciała. Ważne, żeby były warunki pobytu z dzieckiem, no i cena przystępna. Zresztą nawet nie wiem czy wyjedziemy w tym roku ![]() Cytat:
Jak masz ochotę, to wyżal się nam. Pocieszymy Cytat:
![]() Kiedy wyjeżdżacie na wakacje? Napiszę, jak sie zbiorę do koopy, bo mam taki mętlik i natłok myśli, że nie jestem w stanie przelać tego na papier. Sławna jestem ![]() Cytat:
angy cieszę się, że urlop udany marica ![]()
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
no ale w ktorej mam isc teraz?
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
A Ty w której czujesz się najlepiej?
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ta biała super, tez lubie takie sportowe i różne szmizjerki, ile kosztowała? |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
w kazdej
![]() Cytat:
byla przeceniona ze 120 na 99
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie we wrześniu, bo my unikamy tłoku ![]() No ![]() Też u tej dziewczyny chcę kupić, ale teraz nie ma wystawionych ![]() czekoladko, we wszystkich wyglądasz super, najbardziej podoba mi się ta czerwona
|
|
|
#2009 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Stawiam na czerwoną Cytat:
![]() Hmm, to poczekaj kilka dni, pewnie wystawi
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

i dopiero się ogarnęłam jako tako.
).
). 

Resztę w wolnej chwili napiszę w klubie.
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

nie dam rady nadrobic bo nie mam glowy jakos
pojechal ze mną na eggzamin, i mowi ze jest ok ale widać że jeszcze go trzyma ten stres chociaz probuje udawać że jest wszystko ok. pojechał robic samochód

fajnie, ze wyjazd sie udal
dzwonila moja mama, bo tata dzis byl z ta reka n kontroli i w koncu laskawi zrobli mu zdjecie 

. Po pierwsze to maly nie chcial , wogole otworzyc buzi , wiec z tego co mu mowilam i co troszke zobaczyl to on uwaza , ze to nie jest prochnica ale przebarwienia , ale od czego to nie wiem , bo mowil ,ze czasami sie tak zdarza po antybiotykach ale Daniel nigdy nie bral zadnych . W dodatku to byl chindus , a chindus mowiacy po angielsku to dla mnie masakra zeby go zrozumiec 
klask i:
, ja pamiętam, jak pisałaś o swoim gotowaniu, mam nawet zapisane posty

Może któraś z dziewczyn ma taką i Ci pomoże.