|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
hihih zobaczymy na co się zdały wasze rady dot. wielo-cytów
![]() ja się już przyzwyczaiłam, wołami nie zaciągnie mnie nawet na weekend do domu, a copiero mówic o wakacjach...choć dziś właśnie jae,a el wracam za 1,5 tyg co by odpocząć od mamusi Cytat:
![]() ja nie UMCyk ja cool KUL
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a swoją drogą trzeba będzie zapytać myszyco dzisiaj miętoliła ![]() Cytat:
![]() a wielocytowanie robisz tak, że po praowie stronie wypowiedzi masz cytuj-takie okienko- odp. no i neirzesz to środkowe okienko w wypowiedzi ktora chcesz zacytowac i w kazdej kolejnej, potem klikasz na samym dole odpowiedź po lewej str. i już jestem dumna z siebie![]()
|
||
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga, bede probowac wielocytowanie
![]() ps. wlasnie scielam sobie grzywke, nie wyszlo tragicznie
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
kurdeee ale zaczęlo padać! szok!!! no i znowu głupki pomylili sie w prognozowaniu pogody
juz widze oczami wyobrazni jak ludzie spieprzaja znad zalewu i mam ubaw ![]() no to ygerna UMCyk pozdrawia COOL |
|
|
|
#2435 | |||
|
Zakorzenienie
|
a co studiowalas?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jupiiiiii udało się
|
|||
|
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
Helloł, jestem, widzę, że co poniektórzy się za mną stęsknili
Niestety nic dziś w łapkach nie pomiętoliłam, ale pogadałam trochę z TŻ o różnych takich to jestem usatysfakcjonowana No i widzę nową osobę w wątku, witaj Agato
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś cudnie!!!!!
![]() ja studiwałam historię/histerię teraz robię jeszczze zarządzanie z psychologią w biznesie. dwie skrajności no ale![]() tylko narazie nie mam kim zarządzać:/ gdzie jest myszowata???? to czemu sie nie odzywa? a że Agata będzie dzisiaj stawiac- lux mnie sie podoba
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia ciesze sie , że wieczór był udany a ja dziś zakończyłam praktyki i czekam na decyzje z włoch. tak w ogóle to cholernie mi smutno
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja was bede wychowywac. Wprawdzie nie resocjalizacje robie ale coz. A jak skoncze studia to moge sie filipkiem opiekowacv w przedszkolu (robie tyflo+przedszkolna)
|
|
|
|
|
#2440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jednak zboczuch-jak nie miętoli to świntuszy ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
haa jestem z siebie dumna
teraz bede cytowala poki mi sil starczy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() o przepraszam bardzo ja nic nie sponsoruje:P jestem biedną studentką i nie mam kasy na takie zbytki:P poza tym od tygodnia coś sponsoruje i imprezuję i muszę odpocząć:P poza tym mzbieram się do domu i nie wiem kiedy ponownie zawitam, bo w domu ciezko mi sie dopchac do kopma nbo brat okupuje non stop
|
|
#2442 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
tyflopedagogika=pedagogik a niewidomych
|
|
|
|
#2444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio usłyszałam że biedni studenci to już mit i odchdozą do lamusa. i myśle że częściowo tak jest. zresztą tyle kasy się przewala na bro że nic dziwnego że jej zawsze brakuje ![]() ale jak pamiętam to w eskulapie perełeczka kosztowała 3,5 i właśnie to uwielbialam w lublinie- że tam było tanio!![]() a w tej stołówce co ją przerobili na mordownie to daje kielon za złotówkę????to już nie za moich czasów powstało i aż żal!!! no i jeszcze zostaje niesmiertelny winyl, w ktorym zawse sie mozna dobic ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
o matko! ale nazwa, język można sobie połamac. jak jeżdżę do pracy to czasem na przystanku spotykam takiego niewidomego chłopaka-Marcin ma na imię. jest naprawdę bardzo symatyczny i taki uśmiechnięty!!! jestem pod wrażeniem jak świetnie sobie daje radę. zawsze sam jeździ do ośrodka na zajęcia. stoi sobie spokojnie na przystanku i zazwyczaj ktoś mu mowi jaki autobus podjeżdża, a jak nikt chamciuch dupy nie ruszy to sie po porstu pyta,ladnie dziekuje, wsiada i jedzie. niesamowite! ja go podziwiam całym sercem! |
||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
no bo tak: te włochy załatwia mój TŻ. dla mnie dla mojej przyjaciółki i jej chłopaka. tyle, że mój TZ i jej prace maja jak ot nie wypali-MY NIE. i kurde dzwonił raz baba powidziala, że jak wroci do Polski z nami pogada. no to w poniedzialek nie zadzwonil, bo niby nie pasowalo. Wtorek sroda nie zadzwonil-bo byl w pracy tam zasiegu nie ma-ALE MOGL WYJSC-nie zrobil tego.
dziś mu mówię, żeby to w końcu do cholery załatwil, czy jedziemy czy nie a on: ze sie postara. to mu pisze: fajnie, że ty masz czas i prace i możliwości ale ja nie-i potrzeba mi kasy na studia. a on na mnie wyjechal. tylko z tego co widze, zalatwia to tak jakby chcial a nie mógł;/;/ Baba niby powiedizal, ze zadzwoni wieczorm- to nie może do jasnej cholery powiedziec czy jest robota czy nie-tylko zbywac?? a on jak gdyby nigdy nic
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie niewidomi dla mnie to fenomen....
Mam takie marzenie zeby napisac kiedys prace o wyobrazni i marzeniach sennych u niewodomych
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdaje mi sie ze teraz w esculapie piwo z sokiem jest za 5,50 ![]() ta stołówka to arena ja na nią mówię studencka melina kielona nigdy tam nie piłam, a zraziłam sie do niej po tym jak po wypiciu dwoch piw nie pamietalam jak wrocilam do domu jedyne co, to ze mozna potanczyc bo leci fajna muzyka.... coz dziewuszki wyłączam kopa i jade do domu:/ ciesze sie ze dołączyłam do Was i mam nadzieje, ze dluzej zagrzeje tu miejsce i przebrnę przez wszystkie strony od początku![]() buziaczki
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
A ja o lokolach moge powiedziec tylko tyle, ze pyszna pizza jest w SIDzie kolo mojego wydzialu i w Galerii Smaku na Okopowej
![]() No i niesmiertelne kurczaczki w KFC
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się napiła piwa na te smutki....
|
|
|
|
#2451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marlenkaaaa nie denerwuj sie. Masz pyśka na rozchmurzenie wiem, że się wkurzasz,bo Ci zależy i sie wcale nie dziwie. jak moj TŻ w dużo mniej ważnych sprawach jak np zalatwienie urlopu tak sie zachowuje to mam ochote go zabic!!! no bo co to za problem podniesc sluchawke i zadz.??? ale faceci juz tak mają....nistety...kolejna roznica w pojmowaniu swiata i funkcjonowaniu....moj Tż zawsze mowi-jak powiedziala ze zadzwoni to zadzwonie, w pracy nie mialem czas (ale zapalic, do klopa czy ponudzic sie to ma czas).... proponuje uzbrój sie mimo wszystko w cierpliwość, daj sobie czas np. do poniedziałku i zobacz co sie wydarzy. jak ona nie zadzwoni i Tż nie zadzwoni to weź sprawy w swoje ręce. bo kiedy macie plan wyjechać? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
na okopowej to byly z*****ste hamburgery ja alkoholowgo głoda!!!!!! kiedys jak przyjechalam tak z doskoku do Lbn i bylismy gdzies na imprezie dowleklam sie niemal na kolanach na okopowa i patrze: nie ma tej bbudy!!!!!! koszmar! odebrali mi czesc "dziecinstwa"co Ty Kaś nie łazisz po barówach? Marlenka no to walimy w gaz!!!!! a co tam!!!! raz sie zyje!!! ![]() :p ijemy:ja tam tez uwazam ze na smutki piffffkoooo pomaga
|
||||
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Goska niech no ja najpierw licencjat napisze jakiś
![]() jak to jest, samemu sie wymysla temat czy masz okreslone ramy w jakich sie poruszasz? a co do magisterki to ja nie wiem czy chce magistra z tyflo ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Nie laze po lokalach Nie cierpię![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Maaaaaryyyyś widze Cię. Zboczuchu Ty mój |
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki kochanie... właśnie o to chodzi, że nie wiadomo,czy w ogóle pojedziemy. I ona miała nam to powiedzieć, czy jedziemy czy nie. ale jemu jak widac to wisi... ja jeśli nie pojade musze zrezygnowac ze studiow. tłumaczyłam mu to. ale jest jakiś normalnie nie wiem... to co nie trzeba to ma czas ale , żeby sie zainteresowac tym co trzeba to nie. a najbardziej mnie wkurza jak mówi, że jemu tez na tym zależy |
|
|
|
|
#2454 | |
|
Rozeznanie
|
Żadne dobra, dobra tylko tak
to była kulturalna rozmowaCytat:
nam jest łatwo mówić nie będąc na Twoim miejscu, ale faceci tak faktycznie mają. Na pewno będzie ok ![]() Łee, robię kilka rzeczy na raz i nie mogę za wami nadążyć |
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry zboczuchy
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak , tylko jesli nie zdobede kasy to rok moich wysiłków poszedł ze studiami na marne
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko coraz mniej mam okazji![]() a co do pracy to temat wybierasz sobie sama no chyba że narzuci Ci promotor, ale to już zależy od niego-powinien o tym powiedzieć na seminarium. ja w przypadku mgr wybierałam sama i zmieniałam conajmniej 10x- moj promotor za każdym razem na zajęciach pytał co nowego wymyśliłam Malenka- Justynka przepraszma aż tak masz fatalnie że musisz jak coś rezygnować ze studiów? a jakiejś innej roboty nie moglibyście spróbwać załątwić? co w oogole mielibyście tam robić? |
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

teraz robię jeszczze zarządzanie z psychologią w biznesie. dwie skrajności no ale

widzę,że fajny wątek wam wyszedł