|
|
#2131 | |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() jak gość świeczką wymiziwał szanowną partnerkę na scenie? spałam w najlepsze na tej trawce niedaleko wyjścia z zamku (przy tych budach z browarem... chociaż wtedy, to tych bud tam jeszcze nie było)
|
|
|
#2133 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() jezd Florek, to się przerzucamy na jeże
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-07-01 o 13:26 |
|
|
|
|
#2134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie lubię cebulasto (tzn. nie lubię niepotrzebnych rzeczy taszczyć
)Cytat:
w mokrych koronkach i dwuwarstwowej kiecy z weluru mogłoby mi być z deczka niewygodnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno, rozumiem, że zamieniam się we wrzodziejącą hydrę?
Rzucam studia, rzucam robotę, to dopiero będzie życie! |
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś się nie najem... Załącznik 3225022
|
|
#2137 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak patrze se co sie dzieje w Wiedniu...no i w porównaniu a Wiedniem to w Krakowie sie nic nie dzieje...bida z nędzą..nawet dzieł sztuki nie mam prawie zadnych
no dobra -na palcach mozna policzyć ....
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te z tyłu można by spróbować, nie do końca się spaliły
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ale żeby tak od razu o jeżach , podczytuję Was i dochodzę do siebie po dzisiejszej nocy![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-01 o 14:16 |
|
|
|
|
#2141 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Za pół godziny odłączają mnie od sieciuni
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja umierałam o 8 rano w cieniu w betonowym baraczku w kolejce pod zimny prysznic ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2142 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od dzisiaj dietujemy się przecież ![]() edit: a ja jeszcze nic nie schudłam choć się całe długie 8 godzin już męczę i z głodem dzielnie walczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mogłoby w tym roku być gorąco i bez deszczu...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-01 o 14:46 |
|||||
|
|
|
#2143 | |||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a propos lateksów - ciekawe, czy w tym roku lemur vel pszczółka maja się tyż pojawi w bolkowie ![]() pogoda jest cholernie zmienna - w zeszłym roku na F242 myślałam, że umrę z zimna i się zwinęliśmy przed końcem bzdurzysz Kobito! takiego wypasionego dworca, jak u Was, to nie ma nigdzie w Polsce no, może Gdańsk ewentualnie...
|
|
|
#2144 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i witaj w SB, uwaga to wciąga ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kolejna wariacja na temat grzanek Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-01 o 15:10 |
||||||
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja? Cytat:
![]() Dla tych, co nie widzieli - chyba największa chluba Skierniewic, czyli piękny dworzec pkp ![]() http://www.mapofpoland.pl/Skierniewi...ejowy-PKP.html http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...0f91cd40_o.jpg Florens dietująca (ale ja piwa sobie nie będę odmawiać )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-01 o 15:04 |
||
|
|
|
#2147 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wczoraj jakas niekomunikatywna byłam ..no ale poweidz-nie podobna ta laska?
|
|
#2148 |
|
never say no to panda
|
nieeee, to: (zdjęcie skradnięte ze strony ciastla http://www.castleparty.com/fansgalle...album=29&pos=6)
*edit - lubię szczupłe laski, ale ona jest straszna
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-07-01 o 15:21 |
|
|
|
#2149 |
|
Nindżopesz
|
Dziewczyny z CP, ale jak już wymyślicie kreacje to możemy się spodziewać fotek?
![]() Ja bym włożyła jakąś długą czarną i lekką sukmanę + rzymianki na płaskim i cuś na szyję, o. A propos fotek, próbowałam cyknąć autoportret ale moim sprzęciorem jest to niewykonalne. Pin up, brzmi trochę jak półpasiec :/ Idziesz z tym do lekarza? Będę mieć kasę i to bez kupczenia własnym tyłeczkiem! |
|
|
|
#2150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, jak się odzieję - jak będzie upał to gorset+spódnica ![]() A jak chłodniej... tu już gorzej - rękawiczki, koronki, koszule, żakiety, kamizelki... trudny wybór (i musze coś wymyślić, żeby metalmiensa (Miciel, cudny jest ten termin! jakkolwiek on wygląda Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-01 o 16:10 |
|||
|
|
|
#2151 |
|
BAN stały
|
Zabieram się za sprzątanie, trza wykorzystać tę chęć, która przychodzi nagle, raz na kwartał Poza tym lekko przeziębiony jestem, latem! |
|
|
|
#2152 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
w pracy panom z firmy przeprowadzkowej udało się zagotować olej w windzie
ale za to jutro mam dopiero na 10, a pewnie i tak zaraz polezę z powrotem do domu bo nie będę miała czego rozpakowywać. w sobotę wprost przeciwnie, niestety Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oooo, ja nie jestem na czasie, a co jest obecnie in? ![]() Cytat:
ale ładnie wyszedł mój białostocki tyż ładny, podziwiajcie: http://bialystok.gazeta.pl/bialystok...ystok.html?i=0 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-07-01 o 17:17 |
|||||||
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jadę do sklepu, po piwo, jedno
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-01 o 17:19 |
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Szłam dziś do pracy święcie przekonana, że jest piątek. Dopiero, gdy przed wejściem do pracy, wyłączałam komórkę i popatrzyłam na pulpit, zobaczyłam, że dziś czwartek W ogóle humor mam dziś taki se
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-01 o 17:59 |
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie humor do ![]() jedno piwo to nie piwo , a arbuzikiem bym nie pogardziła
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Florens - Jurek przesłodki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Tak na szybko ![]() Jestem zalatana mam dużo do roboty i zapierdzielam jak meserszmit wiec tylko podczytuję a na pisanie już czasu i weny brakuje. Escritora hej hej ![]() Siostra Jurka urocza i taka maluteńka. Ja to tylko takiego dużego jeża u babci miałam. Miałam od dziś dietowac i dietowałam do 13 kiedy to zjadłam 1 Michałka. Za kare zrobię dziś dodatkowych 50 brzuszków. A teraz coś na co trafiłam w necie i aż mnie ząbki rozbolały jak słuchałam pieknej odmiany słowa: perfumy. http://www.youtube.com/watch?v=J8ZKW...eature=related
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-07-01 o 19:42 Powód: Masakrrrrastyczny bład ortograficzno - gramatyczny |
|
|
|
#2159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie praswie jak wieczność ![]() Cytat:
nie pokazuję się koło Ciebie w zasięgu aparatu ![]() Cytat:
ale fajna! ![]() Cytat:
![]() A teraz niech Red wyłazi z ukrycia - znasz Carved in Stone? ![]() Ładne niby-folkowe brzdękolenie ![]() Ino po niemiecku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ty2aD...eature=related
|
|
#2160 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

)
w mokrych koronkach i dwuwarstwowej kiecy z weluru mogłoby mi być z deczka niewygodnie 
no dobra -na palcach mozna policzyć 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)