|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. IV
Cytat:
chodzilo o mojego faceta, ktory wtedy jeszcze nie przerejestrowal samochodu z ltm na lu jak ktos chce sie czepic to o byle g**** sie czepi, a jesli sa mlodzi ludzi na osiedlu badz mlodsze malzenstwa to i gryl im nie bedzie przeszkadzal.
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
w h&m - za 10zl chyba
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20391572]ostatnio w kawie czy herbacie na tvp1 był o tym reportarz.. facet zrobił gilla na osiedlu i pytał się przechodniów czy im to przeszkadza.. a że im nie przeszkadzał i nikt nie wezwał straży miejskiej to sobie grillował dalej..
ogólnie to nie ma żadnego paragrafu w kodeksie karnym że nie możesz sobie zrobić grilla na balkonie czy osiedlu.. jak masz soko sąsiadów .. bo jak masz hamskich to mogą wezwać straż pożarną albo miejską i wtedy mogą Ci poprostu kazać zgasić grilla..[/QUOTE] Grillowanie na balkonie spokojnie można podciągnąć pod immisje pośrednie i już wtedy jak to sąsiadowi przeszkadza, to nie ma przebacz- grila nie możesz rozpalić. I to nie tyczy się tylko bloków, ale również domku jednorodzinnego
Edytowane przez innocencee Czas edycji: 2010-07-01 o 15:44 |
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na terenie Lublina jest zakaz rozpalania ognisk chyba, że się dostanie zgodę SP. Zakaz rozpalania grilla na balkonie wynika z zagrożenia pożarowego to chyba jasne?? Cofam odnośnie immisji :P Myslałam że chodzi o imisję chemiczną a to coś z KC ![]() Edytowane przez cziki Czas edycji: 2010-07-01 o 16:27 |
|
|
|
|
#489 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale straż miejska sama z siebie się nie dowie że sobie grilla na balkonie czy za blokiem rozpaliłaś.. dlatego wszystko zależy od życzliwości sąsiadów.. |
|
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie kupię kolczyki ze stali chirurgicznej ? Dokładniej chodzi mi o taką 'podkowę' na ucho do chrząstki.
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20397246]ognisko i owszem.. ale grilla można rozpalić.. nie ma żadnego zakazu.. chociaż owszem można podciągnąć pod zagrożenie pożarowe czy ewentualne straty moralne (jak babcia sobie zrobiła pranie i jej zaśmierdło dymem z grilla)
ale straż miejska sama z siebie się nie dowie że sobie grilla na balkonie czy za blokiem rozpaliłaś.. dlatego wszystko zależy od życzliwości sąsiadów..[/QUOTE] Za blokiem już prędzej ale na balkonie to dla mnie przesada
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Sama mieszkam w domu, ale jakbym miała mieszkanie, to szlag by mnie trafił, gdyby ktoś mi na balkonie obok grilla rozpalił. Nie chciałabym mieć całego zadymionego mieszkania, bo komuś się szamać zachciało
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#493 |
|
Konto usunięte
|
nie przesadzajmy.. przecież okn sobie na parę godzin można zamknąć..
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20399179]nie przesadzajmy.. przecież okn sobie na parę godzin można zamknąć..[/QUOTE]Nie przesadzam. Nie lubię siedzieć w niewietrzonym pomieszczaniu, szczególnie latem, nie widzę powodu, żeby się kisić, bo ktoś musi kiełbache zjeść.
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20399179]nie przesadzajmy.. przecież okn sobie na parę godzin można zamknąć..[/QUOTE]
Hm, nie przesadzajmy? Chcesz robić coś za coś za co wiesz, że możesz dostać kare od Straży Miejskiej czy nawet Pożarnej i licząc na to, że nikt tego nie zgłosi będzie ok? Dla mnie to głupota ewidentna. Jak ktoś nie ma działki za miastem to będzie się musiał obyć bez grilla i kuniec:P |
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20399179]nie przesadzajmy.. przecież okn sobie na parę godzin można zamknąć..[/QUOTE]
A jak się chce zjeść kiełbaskę z grila to można na kilka godzin pojechać za miasto ![]() Jakby każdy sąsiad tak codziennie robił sobie grila, mówiąc że on przecież to tylko ten jeden raz to codziennie byłby smród niesamowity. Wiem co mówię. Mieszkam koło ogródków działkowych i już drugi rok walczymy z działkowcami, bo rozpalają sobie ogniska. Nie da się w domu okna otworzyć- smród niesamowity. Mogą truć siebie, ale nie ludzi którzy mieszkają dookoła
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuje na szybko zakolanówek i cienkich skarpetek np.do szpilek. wiecie gdzie na pewno znajde?
|
|
|
|
#498 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
problem z balkonem rozwiazany bo go nie mam
chodzi mi o jakies miejsce moze byc za miastem a jak sytuacja wygladam z zalewem zemborzyckim? jest gdzies tam takie miejsce?
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Bazarze na dole jest spory wybor lakierow golden rose itd,moze tam? |
|
|
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Nie wiecie gdzie w Lublinie znajde teraz otwarte ksero, gdzie mogę coś wydrukować z pendrive? Najlepiej w okolicach krakowskiego hmmm...
Bo jednak juz po sesji więc pewnie większość kser na miastczku zamknięta.
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie w bibliotece Łopacińskiego można
|
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
Spoko, juz znalazłam
Po schodkach na dole przy ul 3-maja. Bardzo miła Pani i wydruki wcale niedrogie
|
#505 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#506 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Jeśli jeszcze komuś byłoby potrzebne - w kiosku na przystanku, Podzamcze, robią wszystkie usługi: ksero, wydruki, bindowanie itp.
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
hej, a moze ktoras z Was natknela sie na parawan plażowy gdzies w sklepie? w pepco, jysk, tesco i obi nie ma, a nie mam za bardzo czasu zeby za tym chodzic i z allegro juz tez nie dojdzie, z gory dzieki za jakies podpowiedzi
Edytowane przez ylkaa Czas edycji: 2010-07-02 o 19:45 |
|
|
|
#508 |
|
goniąca własny ogon..
|
Gdzie mogę wymienić tusz do drukarki? Zwykła hp.
Wiem, że na rogu Konopnickiej. Ale możesz gdzieś jeszcze? |
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z Wizażanek pytała ostatnio o lakiery bell. Otóż informuję, że widziałam je na stoisku z kosmetykami w carrefurze na witosa
|
#510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

chodzilo o mojego faceta, ktory wtedy jeszcze nie przerejestrowal samochodu z ltm na lu
jak ktos chce sie czepic to o byle g**** sie czepi, a jesli sa mlodzi ludzi na osiedlu badz mlodsze malzenstwa to i gryl im nie bedzie przeszkadzal.