|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
marta, zdrowiej szybko
ja kupilam sobie dzis 2 fioletowe lakiery
|
|
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1278008341
Ale włosy ma piękne, w ogóle ona cała ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Dziękuję kochana właśnie idę się leczyć
|
#3543 |
|
Wtajemniczenie
|
lotta - pytałaś czym podpadłam administratorce
Głównie zwlekaniem z zapłatą za akademik, ona w ogóle myśli, że mnie już wyrzucili ze studiów i jakoś tak wyszło, że mi nie dała akademika na następny rok. Będę musiała odkręcać wszystko ![]() zyskowa - muszę koniecznie tłumaczyć jak to było z tą majówką? To strasznie skomplikowane ![]() Już się wyprowadziłam z aka, ale muszę jeszcze jutro jechać z listem błagalnym do dziekana. Znowu będę stała pod dziekanatem pół godziny sparaliżowana strachem przed panią z dziekanatu Ostatnio stałam, nie mogłam się zdobyć na to, żeby wejść, aż przyszedł kolega i mnie wepchnął dosłownie siłą Może jutro też go spotkam ![]() Uwaga uwaga, nie wiem czy wiecie, ale w naturze są już te niebiesko - zielone tusze do rzęs essence "dające efekt sztucznych rzęs". Niestety tydzień temu kupiłam ten różowy MA i głupio mi było znowu nowy kupować
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
widzialam jakies negatywne oceny tego nowego tuszu
|
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Narazie sie udaje miec w miare porzadek. W jednej czesci mam potrzebne rzeczy-portfel. chusteczki, pomadke itd, a w drugiej reszte smietnika
![]() I musze sie nauczyc uzywac kosmetyczki zamiast luzem wrzucac. Bo kolekcja kosmetyczek, a stoja sobie ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
B.lubie ten MA, tylko ta szczoteczka moglaby nabierac mniej tuszu. Bo ja zawsze wiekszosc tuszu wycieram ( o opakowanie albo chusteczke) i dopiero maluje pierwsza warstwe, rozczesuje rzesy czysta szczoteczka i potem druga warstwa, gdzie juz wiecej tuszu. Bo nienawidze miec posklejanych rzes ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja i tak wypróbuję wkrótce
![]() Potem dorzucę nowe fotki, bo dawno nie aktualizowałam pikasy Pewnie już zapomniałyście jak wyglądam A warto zobaczyć, bo na wczorajszą imprezę ubrałam się za 28 zł - 10 zł buty i 18 zł sukienka ![]() Tylko że komp mi nie chce czytać pendrajwa Głupek.
|
|
#3547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja mam ochotę jutro na kolorowy makijaż ale pewnie i tak zrobię świetlisty Ostatnio codziennie robię makijaż mniej więcej w tym stylu Jaki ona ma tu kolor włosów? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1278008341 |
||
|
|
|
#3548 |
|
Moderator
|
Dziś chyba wyniki konkursu na Kryśkowy makijaż
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
ichii: skad rzeczy w takich cenach.
Dzis mi sie spodobaly jedne adidasy w nike'u. Bo mialy ladny przod bez przeszyc nadmiernych. Ale oczywiscie okazalo sie, ze to rozmiarowka mlodziezowa do 38,5 Nie przepadam za adidasami, ale czasami moga sie przydac jednak jakies sportowe buty. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Ale ja moge sie mylic ![]() Niech ktos inny sie wypowie. |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham adidasy, japonki, platformy (szpilki) ![]() kurcze nie wiem czy to czekoladowy brąz troszkę w to wątpie
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-07-01 o 21:28 |
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladowy braz jest chyba cieplym odcieniem
|
|
|
|
#3553 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja swojego konkursu nie przedłużę Z kolorem nie pomogę bo się nie znam
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Moderator
|
Makijażowy, pewnie będzie mi zależało na kolorowych pracach ale tematu jeszcze nie mam
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
neheszta nie znam sie na ciemnych kolorach
![]() kasia to fajnie
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczyło jedno zdjęcie bym stwierdziła że chce być czarnula https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3226375&d=1278013226
ale tak na serio to i tak chce wiedzieć jaki Lima ma kolor ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- tu jeszcze widać http://e3.pudelek.pl/p2466/aa3432320011352845339436 |
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm co firma to ma inny czekoldowy braz, zalezy tez na jakim kolorze jest robiony. Moja kolezanka miala cos takiego wlasnie i mowila, ze to czekoladowy braz. Chociaz jak dla mnie ten czekoladowy to ciemniejszy odcien.
neheszta: jeszcze co zdjecie to inny odcien(przez pewnie rozne oswietlenie) A nie mozesz na poczatek zafarbowac jakas szamponetka joanny czy czyms? Odrobine zmienic odcien a potem pomyslec. Bo tak to nigdy sie mozesz nie zdecydowac. Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-07-01 o 21:58 |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa i tak pewnie zostanę przy tych co mam teraz
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- a tak a propos tego makijażu co wyżej wkleiłam to jak go sobie robię to Tz za każdym razem gałkami świeci i mówi jak ładnie wyglądam
|
|
|
|
#3562 |
|
Moderator
|
Kurka czy ja wyglądam na modelkę ? Normalnie założyłam profil jako wizażystka i nie wiem czy mam kiepskie makijaże czy jak...
Ludzie chcą mi robić fotki a ja chcę malować!!!!
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy chciałby mieć takiego aniołka na sesji
|
|
#3566 | |
|
Moderator
|
He he i do tego jeszcze za darmo najlepiej
Po ostatniej sesji z tą dziwną modelką jak modelka będzie zapuszczona a fotograf mocno średni to kasę biorę i kropka. Mnie kosmetyki z powietrza się nie biorą ![]() Tygryska ja nie mam figury modelki - ani waga ani wzrost Cytat:
To co ja mam mu poszukać? Ja się wstydzę pozowania - jeszcze przed obcym facetem i miał wizję za syrenę więc co niby w bikini ? Niedobra jestem Ale się nie zraził ![]()
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lece poczytac dobranoc ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- aaaaa do klubu zapraszam jeszcze na sekundkę
|
|
#3569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm jak na moje to albo gorzka czekolada/mleczna czekolada/popielaty brąz/ albo średni brąz/ zwykły brąz+ lekko kasztanowe pasemka-takie niezauważalne gołym okiem refleksy, najlepiej poradź się fryzjerki ![]() Poziomko pędzelki identyczne jak moje tylko, że różowe, w sumie to na takich białych bardziej widać brud więc dobrze,że mam ciemne.Kasiu bo jesteś śliczna i słodka jak aniołeczek, dlatego Cię chcą jako modelkę, większość modelek jest zadufana w sobie i co to nie one itd-takie diabełki a Ty taki słooodki aniołeczek do schrupania
|
|
#3570 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ale to mnie nie kręci. Chyba za stara już jestem ![]() Wiadomo fajnie za darmo moc zrobić sobie prawdziwą sesję ale to tak dla zabawy. A wizaż to tak na serio
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

właśnie idę się leczyć
Głównie zwlekaniem z zapłatą za akademik, ona w ogóle myśli, że mnie już wyrzucili ze studiów i jakoś tak wyszło, że mi nie dała akademika na następny rok. Będę musiała odkręcać wszystko 
Może jutro też go spotkam