|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Kanebo translucent loose powder, CK Euphoria edp, Essence róż 'cute as hell', TREsemm
Szukam Przekupek, które podzieliłyby się ze mną tymi oto cudeńkami z mojej 'wish listy'
![]() ![]() ![]() ++ możliwie duża odsypka pudru Kanebo Translucent Loose Powder ( 1/3, 1/2 ![]() ++ możliwie duża odleweczka ( lub flaszeczka ![]() ++ róż do policzków Essence 'cute as hell' ++ ++ spray termoochronny - TREsemme Heat Defence Smooth Styling Spray ++ ![]() ![]() Za puder Kanebo (bądz odsypkę) mogę oddac np puder utrwalający makijaż MAC prep + prime Transparent Finishing Powder oraz jeszcze coś innego z moich rzeczy ![]() Mam w planach dokładkę jeszcze paru kosmetyków, zrobię to w najbliższym czasie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kanebo translucent loose powder, CK Euphoria edp, Essence róż 'cute as hell', T
róż Cute as Hell widziałam w wątku u KaszyManny
![]() zaraz ci prześlę linka
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kanebo translucent loose powder, CK Euphoria edp, Essence róż 'cute as hell', T
Hop, hop !!
Nikt nie ma chocby rozu lub ani kropelki Euphori ? ![]() Oddam duzo ![]() Dajcie znac jakie kosmetyki Was interesuja, jesli nic nie znajdziecie w moim watku, to moze znajdzie sie cos jeszcze w mojej kosmetyczce ![]() Za niedlugo dodam jeszcze cos w moim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425873
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.