|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
dzięki za pochwały z poprzedniej części. My. Osobno. Z widokiem na złamane serce. |
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
wracaj szybko.Milutko, że się spodobało. ![]() mrr.. niegrzeczne. ![]() ![]() kradnij, kradnij Perełko. ![]() Cóż za cudowny dzień, będziemy pić do rana.
Nie ma czasu na sen. Ranisz każdego, kto się do Ciebie zbliży. Przywitać się z nieszczęściem, po czym powiedzieć, że to nie jego czas ani miejsce. Czy marzenia są jadalne? Bo jak wytłumaczyć fakt, że tak po prostu znikają.
|
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
Straciłam tożsamość gdy wierzyłam w ciebie...
Potrzebuję usłyszeć od ciebie, co czujesz dzisiaj do mnie. Na krawędzi pewnego pocałunku Na krawędzi twoich rąk ja... Zakotwiczony w moim sercu...Ty Jestem dla Ciebie bezwarunkowo.
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Musiałam troszkę od tego odpocząć ..1. bo my nie jesteśmy po to aby was oczarować!.; > |
|
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
Witam w 20 części - Weny życzę
![]() Ona: kochasz mnie? On: Tak Ona: a zrobił byś dla mnie wszystko? On: Oczywiście kochanie Ona: to spie,przaj z mojego życia. Pamiętam jak zaprosiłeś mnie na spacer, wziołeś mnie za rękę, powiedziałeś że kochasz. Wszystko to była jedna wielka ściema ?! Nie znoszę tej twojej miny kiedy cię przytulam. Mam wrażenie że mówi ona " Czego ta baba ode mnie chce?"
Edytowane przez satanistyczna dziewica Czas edycji: 2010-07-01 o 20:43 |
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
I znowu wam pokażę moje wymiociny...
************************* ******************* Miłość?! pff... Jak będę chciała pocierpieć to sobie palca drzwiami przytrzasnę. ![]() ![]() _________ Podejdź do płota, kiedy i ja podchodzę... _________ Mój świat zaczyna się tam, gdzie kończy się wasza wyobraźnia ___________ Za wysoko lecisz, Zmysły tracisz. ___________ Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką której nikt nie zdoła zgadnąć nim minie czas.! ___________
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozwól sprawdzić mi czy wygodnie jest w twoim sercu.
Nie chcę czuć twoich oczu na moim różanym dekolcie, pragnę zapomnieć te dreszcze i gorący oddech na karku. Jak już zacząłeś to skończ. Zdzierżę smutek, ale nie rozczarowanie. Szukam miłości. Filmowe romanse mam już za sobą. Yeah, You are not worth it./ Ta, nie jesteś tego wart. + witam w nowej części. ;*
|
#158 |
|
żona
|
Porazona piorunem naglego uczucia...
dotknąłeś delikatnie mojej dłoni...przypadkiem...? Wokól nas jeden świat... to się zwykle tak zaczyna, własnie tak ![]() Amorku proszę. Traf go traf!!! ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia.........<3 |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Chce Ciebie i kilometrów z Tobą .
|
#160 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.!![]() . Mam nadzieję, że się nie gniewasz na Mnie^^?Cytat:
Wręcz przeciwnie . Mówię całkiem poważnie .;* A ten biorę .I coś ode mnie: ` Powtarzając bezmyślnie te same słowa, nie wnikając w ich sens. ` Ulica była brudna, chodnik nieco zimny. A ona była zbyt smutna, by zwracać uwagę gdzie płacze. ` Chcę być skrawkiem nieba wśród chmur. ` Tylko z Tobą mogę dzielić swój świat na pół. ` Wiem, zapomniałem Ci powiedzieć, że jestem zakochany. ` Odchodząc rzuciła telefon na ulicę. Na wyświetlaczu był jego numer. ` Zbyt dużo bólu, aż przestajesz czuć cokolwiek. ` Niechętnie wspominam, nie chce naprawiać tych dni. ` Zaufanie. To cząstka duszy, którą oddajesz komuś w nadziei, że nadal pozostanie Twoja . ` Kimkolwiek jestem i cokolwiek ze mnie zostało, wiedz że zawsze będę należała do Ciebie. Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-07-01 o 21:08 |
||
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
i jak odnaleźć szczęście w morzu łez i paranoi ?
W moim bajkowym świecie, wszystkie zabawki są już popsute, a każda księżniczka ze złamanym sercem popadła w alkoholizm. Żaden książę nie ma białego rumaka, ale każdy lubi się naje.bać i obracać nowe złotowłose zapominając o tej jeden jedynej, która czeka na niego. Jesteś dla mnie kimś, ale jednocześnie nikim. Nienawidzę Cię, lecz bardziej Ciebie kocham. Nie wybaczę, ale dziękuję, że nauczyłeś kochać. idź i walcz tak mówi do mnie serce, ja Ci serce mówię, on wcale tego nie chce. Oddam wszystko za chwilę, choć za jedną chwile w Twoich ramionach. Czuję nienawiść, której nie chcę i nie rozumiem . To przez Ciebie kur.wa nie śpię, mam depresję i się tracę. Boję się spytać, ale masz może kogoś, patrzysz na nią tak jak na mnie kiedy byliśmy ze sobą? Pamięć to nie spam. Daj się ponieść temu, ściśnij dłoń mą i nic nie mów. Chcę wyrazić to jak bardzo, jednak chyba wciąż nie umiem. Bo nie ważnie jak daleko, ale ważne jest, że jesteś. Ten jedyny, mój i ze mną. _ Jopel, Dallas.
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
So many lonely faces scattered all around Searching for what they love. Tyle samotnych twarzy rozsianych wokół szuka miłości . Surround myself around my own fantasy . Otacza mnie dookoła moja własna fantazja. Life is much to short To while away with tears . Życie jest dużo za krótkie Na łzawe chwile . 'Let them eat cake' she says . "Dajcie mi ciastek", mówi. Bread and butter for a smile . Pieniądze za uśmiech. dziękuje
|
|
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
Był piękny dzień. Nieśmiałe słońce wdrapywało się po błękitnym niebie, ptaki pięknie śpiewały, kot przeciągał się.
Usiadł na murku i przyglądał się przechodnia... Szła ulicą ubrana w letnią sukienkę. Z uśmiechem na ustach i radością w sercu bo szła do ciebie. W jednej chwili dwóch chłopaków wciągneło ją do ciemnej bramy.Krzyczała błagała o pomoc lecz nikt jej nie słyszał. A może nie chciał słyszeć? Gwałcili ją jeden za drugim. Szarpali jej ciało, bili, cieli gładką skórę. a kiedy skończyli odeszli zadowoleni...Leżała skulona, milczeniem otulona. Po drobnej twarzyczce łzy z brudem i krwią się mieszały. Nie wiedziała gdzie iść, co robić. sił nie miała, ale żyć chciała. Dla ciebie ale czy ty taką byś ją chciał? Minęła godzina, druga, trzecia. Wstała i pobiegła do ciebie. Bo właśnie teraz Ciebie potrzebowała. Ludzie ją z daleka mijali. Bo biegła w poszarpanej sukience, była brudna i zapłakana. Ludzie się boją skrzywdzonych ludzi. Nigdy nie wiedzą co wtedy zrobić. Zadzwoniła domofonem, lecz tylko cisza jej odpowiedziała, usiadła na ławce w myślach pogrążona. I czekała na Ciebie. W końcu usłyszała twój głos. Odwróciła głowę i zobaczyła... przytulałeś inną dziewczynę, całowałeś inne usta, gładziłeś inny policzek. Odwróciłeś wzrok i zobaczyłeś ją. Siedziała na ławce w poszarpanej sukience. Podbiegłeś do niej, strach ścisnoł ci gardło. a ona zapytała tylko czemu wcześniej tego nie powiedziałeś że jest ktoś inny? Wstała i zaczęła uciekać. Przed tobą, przed sobą, przed światem przed wspomnieniem tego co sie wydarzyło w tej ciemnej bramie. Usłyszałeś pisk opon i straszny huk. Gdy podbiegłeś leżała na czarnej jezdni. Konała na twoich rękach. Zanim Bóg zabrał ją do siebie powiedziała że kocha tylko ciebie. Mimo wszystko... Choć minęło tyle czasu. Nadal masz wyrzuty sumienia. Byłeś z inną, kiedy krzywdzili twoją miłość. A potem gdy po wszystkim przyszła do Ciebie, ty wbiłeś jej nóż w serce. A ona w niebie aniołem jest, tobą się opiekuje. kiedy śpisz leży obok. Gładzi cię po włosach. W czoło całuje. ociera twoje łzy. Za każdym razem wytrąca żyletki z ręki. Trzyma za rękaw kiedy chcesz skoczyć. zostawiła tylko krótki liścik na stole "kochanie nie prowokuj śmierci" [ Od razu mówię że opis nie mojego autorstwa. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne - przepisywałam to z yt. ] ![]() ![]()
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Łaa, jak szybciutko następna część
![]() Pamiętam jeszcze, jak byliśmy mali i gdy mieliśmy jakiś problem biegliśmy na podwórko, do piaskownicy. I niby wszystko się już zmieniło, ale ja bardzo chętnie przesiedziałabym teraz tam całą noc, w miejscu, w którym się już pewnie nie spotkamy.
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
+ z innej bajki - a to się nie ma czego wstydzić, dwudziestka to piękny wiek, ponoć ![]() + Naughty_ - gniewam się, bardzo się gniewam .. że nie okradasz częściej + zabijcie mnie, zjedźcie a resztki zakopcie, a i tak wspomnę, że pani bajkowaa dobre wyłapuje cytaty, ale myli mi się z moją ukochaną bajkową przez jedno "a" (której i tak tu za mało!). * jeszcze nie wiesz, że ta dziewczyna w kucyku, która uśmiecha się tak słodko, wieczorem rozpuszcza włosy, podkręca rzęsy i jest kuszącą kotką. ![]() kocham kiedy mówisz do mnie "piękna", choć wcale taka nie jestem. znalazłam sobie miejsce w jego sercu, rozbiłam tam namiot, i się nie ruszam. mówi, że mam piękne oczy i potrafi wyczytać z nich miłość rozładujesz każdą złą emocję jednym swoim uśmiechem. i nazywa mnie swoją własną bestią o wielkim sercu.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-01 o 21:30 |
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
a moje leniwe serduszko jest Twoje ; 3
każde słowo w Twoich ustach brzmi magicznie ; 3
pier**le Ciebie , twoje uczucia i jeszcze raz Ciebie
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-07-01 o 21:44 |
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z a b i e r a m wszystkie, jeśli mogę.
![]()
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
. dziękuuje
______________ Życie to miłość. Miłość to życie. Życie to tylko sen, zbudzisz się i zrozumiesz, że płacz i śmiech to jeden grzech. Tych małych ziarenek nikt już nie pozbiera przepadły na zawsze wraz z nimi marzenia ... Być wyjątkiem w świecie pełnym reguł.. leżymy pod gołym niebem i czytamy naszą miłość z żółtych chmur.. wychowuje życie oczaruję czerwienią makowych łąk, wydobędę ciszę z upitych gwiazd, pozbieram filutne uśmiechy z trawy i szepty liryczne złocistej rosy czytaj moje myśli braillem na powiekach słonecznym kolorem twarzy zasłaniam smutek
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
on dla zasady, nie całuje mnie w usta. uregulowany tryb umierania, co noc. lubię twój zapach i obietnice, obojętne takie. moje oczy są nadal niebieskie, wiesz?
|
|
#170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj podkradam.! I to tak często, kiedy się da.;D.! A ten znów zabieram;****.! Czarujący .Książę z bajki jest przereklamowany. </3 Tak chaotycznie poszukuję miłości, że już parę razy ją przegapiłam. </3 Mały idealny świat legł w gruzach. </3 Nieznośne jest życie, gdy nie ma Cię w nim. </3 To, że człowiek się uśmiecha nie znaczy, że jest szczęśliwy. </3 Nie otworzę choćbyś wydrapał 'przepraszam' na mych drzwiach. </3 Bo może miłość musi czasem boleć.? </3 Znów próbuję sobie wmawiać, że mam go gdzieś. </3 |
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . biore na podpis. . . . myślę o Tobie ciągle, ale już nie płaczę chyba przyzwyczaiłam się do bólu jak dziecko pluskając się w morzu szczęśliwa myślałam o tym, że potrafię żyć i bez Ciebie podczas odczuwania szczęścia dzięki moim przyjaciołom pomyślałam "mogłoby mnie tu nie być, tylko przez takiego dupka jak on?"
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
To był jeden znak,
gorący uśmiech i to spojrzenie zaczarowane blaskiem. __________ Ten kto wart jest mych łez, nigdy nie pozwoli bym płakała. __________ Dziś przeklinam każdą z tych chwil, gdy mówiłeś "kocham cię" ___________ Doszłam do wniosku, że kocham cię na siłę. __________ Pokochałam twoje słodkie oczy i tajemniczy uśmiech <3 __________ Wreszcie chciałabym znaleźć się tam, gdzie pragnęłabym być. __________
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
desiree01 << okradam ale Ciiiiiii
__________________ Jeśli upadnę nie ciesz się moją klęską , szybko się pozbieram , odniosę zwycięstwo . taa, my nie wyrastamy z marzeń. jak upadamy, to tylko razem. A o narkotykach niewiele wiem bo nie tykam, mój narkotyk to on i muzyka'
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
cześć wam
![]() 1. fallin` on you took a moment . /spotkanie z Tobą zajmuje chwilę/ 2. burned by your dreams . /wykiwana przez swoje marzenia/ .
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
"Żółte światła pulsują"
"Każdy w centrum swego świata, a wszyscy statystami" "To ten świat, na niego łatwo zrzucić winę. To ten świat, a nie my, jest s****ysynem" "Powykręcane japy jak z mangi."
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki życzę jak najwięcej weny , moje talenciarki .
![]() a kiedyś będę tak odważna, że na ulicy będę się pytać dresiarzy czy chcą wpie*dol. .nawet sobie nie wyobrażasz jak ku*wa tęsknie . kiedyś w końcu zrozumiesz co miałeś, a to prze*ebałeś.. kiedyś w końcu zrozumiesz ile byłam warta.. kiedyś w końcu zrozumiesz, że tylko ze mną mogłeś być naprawdę szczęśliwy.. a kiedy już to zrozumiesz.. uwierz, że będzie za późno. - Kiedy przestaniesz mnie kochać ? - Pytasz kiedy umrę ? nie potrafię ruszyć do przodu, tak jak wy wszyscy i udawać, że nic się nie stało. i pytasz skąd te krwawe ślady na wargach, jakbyś nie wiedział, że przygryzam usta kiedy tęsknię. - nie rozumię Cię.. on Cię tak zranił, a ty dalej go kochasz.. - widocznie wolę s****ysynów.. popatrz w moje oczy i zobacz ile dla mnie znaczysz. wiesz jak to jest, kiedy ukochana osoba mija Cię bez słowa? wiesz jak to jest, kiedy chcesz spojrzeć pewnej osobie w oczy, a nie możesz, bo po paru sekundach, musisz odwrócić się, kryjąc łzy? wiesz jak to jest, kiedy w rozmowie łamie Ci się głos? wiesz, jak to jest, kiedy tracisz oddech, bo patrzysz na niego, a z jego zachowania wnioskujesz, że jemu już nie zależy? wiesz jak to jest, kiedy wracając do domu, masz płacz na końcu nosa? wiesz jak to jest, kiedy kładziesz się spać z nadzieją, że może wreszcie szloch nie będzie Ci przeszkadzał w zasypianiu? wiesz jak to jest, kiedy wstajesz rano i masz świadomość tego, że kolejny dzień będzie powtórką poprzedniego? wiesz jak to jest, kiedy umierasz wiedząc, że żyjesz? nie wiesz? to proszę nie pie*dolmi o tym, że czas leczy rany. Jeszcze niedawno łączył nas każdy oddech, każde uderzenie serca o klatkę piersiową. Dziś łączy nas wyraz 'nic', słowo 'było' i Twoje bezuczuciowe - nara. Nienawidzę tego , że pojawiłeś się w moim życiu i wywróciłeś wszystko do góry nogami... Nienawidzę tego , że uśmiechałeś się do mnie, ale myślałeś o niej... Nienawidzę tego , że żyjesz sobie w beztrosce, podczas gdy ja umieram... Nienawidzę tego , że wciąż, nieustanie Cię kocham.. ________________ -tęsknisz za nim . ?
- no co ty wariat . Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-07-01 o 22:17 |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
czasem trzeba być nierozważnym. niebezpiecznym.
intryguje Cię takim stopniu , w jakim chce. kocham siebie, nie chce nikogo, kto nie chce mnie. nie zależy mi na nim aż tak bardzo, nie potrzebuje go aż tak bardzo i nie szaleje za nim aż tak bardzo. Ja trzymam tu ster. Kocham życie z Tobą i bez Ciebie.
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2010-07-03 o 15:13 Powód: dopisek. |
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
znalazłam się tysiące kroków i miliony uderzeń serca daleko od Ciebie. możesz na mnie obrażać sie nawet tysiąc razy dziennie ale bądz.nie wiem czy to miłość ale wiem że bez Ciebie to nic nie ma sensu. gdzieś dawno zgubiliśmy drogę do szczęścia. księżniczką nie jestem bo nie mam korony,miss tym bardziej.może nie jestem doskonała ale kto jest?no właśnie nikt.więc czemu nie chciałeś być ze mną tylko z nią?
''Może i chciałabym Ci tyle powiedziec, ale serce bije mi tak szybko, puls szaleje, oczy wpatrują się w Twoje, chyba pozostało mi tylko słuchac Twego głosu, który tak idealnie rozstraja me serce.'' Edytowane przez katrin_love Czas edycji: 2010-07-01 o 22:25 |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
limitowanaa, Asia, istny_paradoks - cieszę się, że się cieszycie.
Strasznie dziwnie się zrobiło na opisowym, przynajmniej ja odczuwam różnicę, wielką.
Brakuje mi tu wielu utalentowanych dziewczyn i chyba nad tym ubolewam.Chcesz, żeby pękło w nim wszystko a nie umiesz żyć bez 'czegokolwiek' w nim Niech tak będzie, niech On już odejdzie. Starałam się łapać jego słowa, nie omijać żadnego, nie gubić ich. To było bowiem wszystko, co zostawił mi przed podróżą. Na całe lato. Zatrzymaj się.. Podam Ci rękę, zaprowadzę do słońca, w samo niebo lecz zatrzymaj się... ... w biegu niebezpiecznie kochać nie potrafiłam wstrzymać łez co wraz z deszczem zmywały resztki tuszu z moich rzęs Złap mnie, nim zapomnę, po co stworzyły mnie Twoje sny
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
I w pochmurny dzień chcę biegać z tobą w przemokniętych trampkach po parku.!!! Kocham was wszystkie Cieszycie się .??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

wracaj szybko.

.!
chyba sobie jaja robisz.. 

.. że nie okradasz częściej