![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
Siemanko
![]() Marysiu robiłam wczoraj Twoją sałatkę - pychotka ![]() ![]() Co tam dziewczyny porabiacie?? Ja tradycyjnie w pracy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jutro jadę z koleżanką na shopping do Limerick ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
a co tutaj tak cicho dzisiaj...co tam u Was???jakie plany weekendowe. My wybieramy sie w strone Belastu...moze co nieco pozwiedzamy Irlandie Polnocna, a przy okazji zaliczymy urodzinowe party
![]()
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Belfast? Super. Tam najlepiej można zauważyć niesamowitą 'przepaść' architektoniczną między Dublinem.
Ja niestety w niedziele pracuje, mój TŻ chyba też, a szkoda, bo mieliśmy wybrać się na gokarty, ale trudno - mus to mus. Pogoda jest dziś paskudna, nito słońce ni deszcz, a duszno,że nie ma czym oddychać - nienawidze takiej duchoty ![]()
#2107 |
Wtajemniczenie
|
Bosze dziewczyny wybaczcie mi !Cora martnotrawna wraca ...
jakos ostatnio nie mam czasu na nic ,zajelam sie dukaniem (czyt dieta dukana )i na tamtym watku slecze SORRYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje ze zaintersowanie moja skromna osobka ![]() stopa ...istna paranoja ...bylam u chirurga w medicusie .facet totalna porazka ...szok!Nie dosc ze czekalam na umowiona wizyte ponad 1h to jeszcze lekarz okazal sie nic nie wart ,a pani w recepcji zupelnie nie powazna osoba zenada normalnie. dostalam tabletki przeciw bolowe i jakis spray na ta stope...co to jest nie wiem ?bo i lekarz nie byl pewien!SZOK!probowal mi wmowic i to w bardzo nie mily sposob ze sie uderzylam ale nie pamietam... co do stopy zasinienie znika i sie pojawia to samo z ta gula?w sierpniu jade do Polski to wtedy sie tym zajme bo wyglada na to ze tutaj nie ma szans... Ogolnie jestem zla!Jakis czas temu zamowilam na ebayu superancka maszyne do kawy ,wiecie taka ze wszystkimi bajerami...wczoraj wkoncu dotarla i co NIE DZIALA!alez mi sie plakac chcialo ,wiem ze to glupie ale tak sie na nia cieszylam a tu dupa ![]() Cale szczescie ze za nia jeszcze nie zaplacilam ...napisalam do goscia ale chyba w zlosci nie powinnam bo troszke go zjechalam..on uznal moj email za obrazliwy wrecz...ale dzis go przeprosilam ![]() Do tego dzis jakas jestem do niczego ...Pospalam za dlugo i teraz czuje sie jakas wypruta... Za 2 dni nasza rocznica a ja nadiecie i nawet winka nie moge sie napic ,nic tylko sie powiesic ... anyway mam nadzieje ze przyjmiecie mnie z powrotem? ![]() Widze ze Emilia i Magda to do nas juz wogole nie zagladaja ... Aniu jak tam wizyta w Belfascie ?mam nadzieje ze udana ![]()
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2010-06-23 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was jest w Limerick.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Wtajemniczenie
|
ej a wy gdzie?
![]()
#2110 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ja jestem 40km od Limerick ![]() Myślałam, że sie tu rozruszało ale po tygodniu weszłam i tylko 6 postów ![]() Kasiu współczuję przejść ze stopą i maszyną do kawy ![]() no i podziwiam za dietkę ![]() ![]() U mnie nic ciekawego zwykłą codzienność z małymi problemiami.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
hej hej...
ja jestem ale ostatnio zapracowana...na nic nie mam czasu ![]() Kasiu ale mi narobilas smaka na ta kawe.....a co ta maszyna robi- bo to chyba nie taki zwykly ekspres jest??? Dietka -ja rowniez podziwiam za wytrwalosc
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbie , a czy Ty przypadkiem nie masz na tej nodzę żylaka? Czy to taka jakby torbiel? Lub jakiś stan opuchniecia po ciąży ? Koniecznie zbadaj to w Polsce i na Boga! Nie chodź do MEDICUSA - to najgorsza klinika w Dublinie jaka może być!!!! ![]() Rozumiem Twoją frustrację wzgledem expresu do kawy. Też bym była zła. Kiedyś sama chorowałam na takie cudo, i otrzymałam w prezencie pod choinkę 2 lata temu. Smak kawy...mmmmm....:rolleyes : rewelka. Coś Ci odpisał - uwzglednił reklamację? Ja ostatnio nie mam na nic siły, padam z wyczerpania, spać nie mogę, duszne powietrze mi zyć nie daje, pracuje na najwyższych obrotach, pije kawe za kawą i czuje, że wysiadam. Dziś przylatują znajomi ze Szwecji, wiec czekam, na szczęscie wszystko już zrobiłam, bałam się ,ze nie zdążę. Odziedziczyłam chyba po Matce chęć perfekcjonizmu w kwestii ugoszczenia gości, więc staram się dopiąc wszystko na ostatni guzik. Zatem wracałam z pracy po 20.00 i sprzatałam, organizowałam, gotowałam - padam! Ale co tam, cieszę się bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Buziam ![]()
![]() |
#2113 | ||||||
Wtajemniczenie
|
No jestescie
![]() Bo juz myslalam ze nie odzywacie sie mi na zlosc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie to nie zwykly expres tylko taki automat cisnieniowy ![]() ![]() Co do dietki to jeszcze nie ma czego podziwiac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A medicus zgadzam sie porazka!poszlam tam tylko dlatego ze nigdzie indziej nie bylo szans...a do mojego irlandzkiego gp tez juz nie mam zamiaru chodzic bo jest beznadziejny ,wogole to musze znalezc innego gp ![]() Cytat:
Z gosciem sie dogadalam kurier ma go odebrac na jego koszt w przyszlym tyg. Cytat:
![]() ![]() znajomi fajnie ,odetchniesz troche od pracy ,codziennosci ,spedzisz milo czas ,wiec baw sie dobrze ![]() a my dzis bylismy w studiu tatuazu i umowieni jestesmy na tatuaz na przyszly tydzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2114 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() iz nowu was nie ma ;( alez mamy piekny poranek ![]() milego dzionka wszystkim zycze ![]()
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poranek..piekny??? ale chyba nie u mnie...raczej pochmurno i chyba bedzie padac,na szczescie w miare cieplo. Jak tam dietka Kasiu??? a ...i wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Wtajemniczenie
|
no u mnie bylo ladnie potem sie zachmurzylo i teraz znow slonko swieci ,cala Irlandia
![]() Dziekuje za zyczonka ![]() a dietka no jakos do przodu ,po malu po malu byle do celu ![]()
#2117 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, ja byłam na Dukanie. Trzy miesiące. Ale do niego wrócę we wrześniu, jak wrócę do Polski, bo nie wyobrażam sobie teraz dietowania się przy byciu au-pair
![]() paulinaizabela - a gdzie.? Może wybierzemy się kiedyś na kawę, bo ja tu nikogo nie znam i taka się czuję osamotniona ;< |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
I jak ?Schudlas tyle ile chcialas?Przeszlas wszystkie 3 fazy?a po po wrocie do normalnego jedzenia nie bylo efektu jojo?
#2119 |
Przyczajenie
|
Witam_Was
![]() Jestem_aupair_w_Dublinie_ 18_(juz_po_raz_drugi),ale _nie_mam_tu_prawie_w_ogol e_znajomych.Jesli_sa_jaki es_aupair(i_nie_tylko)che tne_do_spotkania_to_odezw ijcie_sie! PS.nie_dziala_mi_spacja,d latego_stawiam_te_kreski_ miedzy_wyrazami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Wtajemniczenie
|
hej lasencje a wy gdzie znowu przepadly
![]() Hej nomanda a gdzie w D18?
#2121 |
Przyczajenie
|
Katia25
Konkretnie_to_okolice_San dyford,_Ballyogan_Road. A_Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
ja Leopardstown
![]() ![]()
#2123 |
Zakorzenienie
|
jestesmy, jestesmy.przynajmniej ja
![]()
![]() |
#2124 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane.
Ja mam usprawiedliwienie swej nieobecności...hihi.:ehem : Goście ze Szwecji przylecieli, oj co to był za intensywny weekend. Jak wczoraj padłam wieczorem tak nic mnie już do rana dobudzić nie mogło ![]() ![]() A niedługo przylatuje moja przyjaciółka - w końcu i razem z nią lece do PL, na krótką wizytę. Problem w tym,że bilet jej kupiłam a sobie nie, bo czekałam...nie wiem na co...a cena teraz jest kosmiczna ![]() ![]() ![]()
#2126 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super ze spotkanie z przyjaciolmi sie udalo ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2127 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny no co jest z wami
![]()
#2128 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie wiem. moze na wakacje dziewczyny pojechaly. moze sie smaza na slonku i pija drinki z parasolka..kto wie....
co tam Kasiu u Ciebie??? jak tam Alanek?
![]() |
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nie było mnie parę dni , bo sporo miałam na głowie ostatnio, na szczęście wszystko już wyprostowane i luz ![]() W poniedziałek lecimy do Hiszpanii na 5 dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracamy w sobotę i w sobotę właśnie przylatują mama i siorka ![]() ![]() Cytat:
![]() pewnie kawusia jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() oj mnie też to strasznie drażni tanie linie wcale nie są tanie i za wszystko każą sobie płacić ![]() jestem, jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||
Wtajemniczenie
|
Widze ze trzeba was wywolac bo inaczej to sie nie odezwiecie ![]() Cytat:
U mnie stara bida nudy na maxa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.