|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
Cytat:
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polubiłam ją po obejrzeniu filmiku gdzie mówiła o babci sprzedającej skarpetki i o tym że jest uprzedzona do alkoholików, na prawdę wtedy mówiła sensownie. Lubiłam pooglądać nie dla samych rad czy makijaży ale dla rozrywki, to lepsze niż telewizja, bo mówi do mnie opowiada o czymś, jest kimś - nie jest anonimową spikerką... Ciekawy vlog
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
zaraz będzie że plotkuję ale mam wrażenie że szusz osobiście też jest taką oschłą damą. Ten facet musi być jej posłuszny bo jak nie to "pani zima" da mu zakaz na figle przez miesiąć
wiem to co mówię jest wredne możecie mnie skarcić ale mam takie odczucia. Wiec może dlatego że jest taka na co dzień to nie potrafi tego ukryć na YT
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
[quote]facet to jedyny plus tego filmiku, nawet nawet
[/quotepopieram
|
|
|
|
#1387 |
|
Rozeznanie
|
Muszynianka, po co sie produkujesz? Mowilam cos o Tobie? Ze mówisz, cos zle na temat 85cukiereczek? Chyba nie do konca zrozumialas o co mi chodzi. 85cukiereczek podałam jako przykład, jak krytyka nie do konca konstruktywna żle wplywa na psychikę slabszych np od Ciebie. Mowilam cos o twoich wypowiedziach na jej temat? Nie! Wiec po co wogole zabierasz głos? Poza tym jeżeli tak wszyscy możemy sie wypowiedzieć ZA lub PRZECIW ja jestem PRZECIW wypowiadaniu sie na temat krzywych zębów czy pryszczy na czole. I jak ktos mnie nazwie obrońcą słabszych...tak, będę bronic, bo mam prawo tak samo jak niektóre z Was do POLEWANIA ! Dziękuję.
|
|
|
|
#1388 |
|
BAN stały
|
Co do facetów youtubowiczek - znacie Gavina? Chłopak Nessi25, tutaj sobie hauluje
W ogóle lubię jak coś mówi po polsku, tak samo jak w filmiku z Richmond: "Opalajo" (ja tam noga z angielskiego i lubię sobie posłuchać jak Polka mówi po angielsku i Anglik po polsku) I ta rączka jak coś pokazuje XD Chłopak Szusz stoi daleko w tyle |
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
EYO masz absolutna racje.
strasznie szkoda mi cukierka, choc tez ją raz skrytykowalam tutaj, no ale w koncu bardzo polubilam Ja jestem pewna, ze wroci, ale niestety pewnie bedzie bardziej rozwaznie robic te filmy. Rozumiem ja doskonale, bo mimo, ze jestem uwazana wsrod znajomych za dusze towarzystwa bez kompleksow (jak bardzo sie myla), to jesli z powodu moich filmow czy innej tworczosci spotkalyby mnie w rzeczywistym swiecie mocne slowa krytyki, np, ze jestem brzydka, nie umiem sie wyslawiac, czy cokolwiek innego, to byloby mi przykro i nie potrafilabym juz z przyjemnoscia dalej tworzyc. Jak bylam w LO, prowadzilam bloga. Byl on kompletnie anonimowy. I wiecie, jakie bylo moje zdziwienie, gdy na lekcji informatyki rozsiadla sie grupka de facto MOICH KOLEGOW I KOLEZANEK i czytala sobie moje dosc skryte mysli ??????? Myslalam, ze zapadne sie pod ziemie... Od razu to skasowalam. Ale znalazl sie jeden przyjemniaczek, ktory podejrzewal, ze tak zrobie i skopiowal sobie cala tresc bloga (chyba 2 lata czestego pisania), a potem to cytowal i rozprzestrzenial. W zyciu bym sie czegos takiego po nikim nie spodziewala, bo bylam bardzo lubiana osoba. Ale jak widac zawisc i chec wysmiania drugiego czlowieka wziela gore. Dobra, dosc o mnie. Teraz musze obgadac przeciez Szusz, zeby ktos inny mogl obgadac mnie, ze znowu obgaduje No wiec!!!! Picie z filizanek na pikniku, hmmmmm... do tego siedzenie na tym kocu nie powie jak kto i POZOWANIE - mam wrazenie, ze ona myslala, ze jej chlop robi jej zdjecie i stad taka poza. Stroj dnia - uwazam, ze nie wyglada w nim zbyt korzystnie i nie jest zadna trend setterka, jak zapewne mysli o sobie. To tyle, bede dzis laskawa, choc inne slowa cisna mi sie na usta. No dobra, dodam jeszcze jedno - film bylby spoko, bo procz makijazowych trikow mozna cos wrzucic normalnego, swojskiego, ale na luzie! a ona nie dosc, ze jest jak kukła w tych swoich filmach urodowych, to na wypadzie za miasto rowniez! :/ |
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cytowałam nie tylko siebie cytowałam rzeczy które mi wyskoczyły po wpisaniu 85cukiereczek w przeglądarkę wątku. Koniec imprezy, dziękuję do widzenia
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam polecic kanał sccastaneda http://www.youtube.com/user/sccastaneda
Ona jest przyjaciółka dulcecandy87 i co mi sie bardzo podoba to to, że czesto dodaje filmiki; prawie codziennie Dziś oglądałam kilka filmów zakupowych dziewczyn, które były na IMATS. Prezentowały co też tam zakupiły Same ślicznościiii
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, chyba o tym nie pisalam. Jak zobaczylam film zakupowy u dulce, to zzielenialam z zazdrosci! Why why why !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Muszynianka, zauwaz, ze natala to oredowniczka krytykowanych, cokolwiek bys nie powiedziala, ona i tak Ci po swojemu odpowie, nie warto. |
|
|
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wytrzymam też.
|
||
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oboje są fajni i pasują do siebie !
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A juz najbardziej kiedy zobaczyłam ilośc sztucznych rzęs jakie nabyła i co wiecej kazda pare za 1$ I przepiękny rózowy sypki cień z NYX z takimi delikatnymi złotymi drobinkami |
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie mi link do jej chłopa
fajny nowy filmik http://www.youtube.com/user/nieesia25 ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- buuu http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1 nie znalazłam tych pędzli pojedynczo, nie potrzebuje zestawu
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Muszynianko, mogłabyś cytować z odnośnikami? Nie wiem (pewnie nie tylko ja) kogo cytujesz, a czasem to niezbędne żeby połapać się w dyskusji. Taka mała prośba, ale zrobisz jak zechcesz
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
A ok masz rację
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sie na nie czaje
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja też
![]() fergaliciousgirl: OT, ale ten makijaż co masz w avie jest przeboski! Sama go robilas? masz ajkies inne zdjecia? albo link?
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu dziękuję
przejrzę sobie... (Policzę moje pędzle ![]() mam 3 których używam za każdym razem... super są, 2xsephora i 1xessence dwa znośne których używam czasem np do nałożenia cieni na brwi a drugi do nałożenia cienia w załamaniu 1xmaybelline (darmowy do pudru.. Jezu.. ) drugi sephora...no i mam też dwa tragiczne które w sumie nie wiem po co siedzą w moim koszyczku... myślę że wypadam tak niesamowicie blado przy dziewczynach, ja i moje beznadziejne pędzle )---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Oja ale tanie te pędzle maestro :O http://www.maestrobrush.pl/index.php...d=10&Itemid=29 chociaż koszt przesyłki to 10 zł. Nie wiem czy bardziej opłaca iść się do sephory czy zamawiać
|
|
|
|
#1402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko ja lubie na komputerze chomikować zdjęcia z makeupami aby czerpać potem inspirację więc to jest podejrzewam modelka :P przepraszam jeśli zawiodłam
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym, te pędzle z maestro można chyba wybiórczo zamówić na ich stronie, nieesia podała adres
|
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak, mozna zamowic, ja tez sie na niektore czaje.
Nie przejmuj sie muszynianko, moje pedzle tez wypadaja blado w porownaniu do wszystkich dziewczyn. Ale popracuje nad tym Czekam na film u kandee z imat, az sie boje zobaczyc, co nabyla tych sztucznych rzes mi bylo najbardziej zal, ze tyle przeplacamy - choc dulce tez cos wspominala, ze rzesy nie naleza do najtanszych w usa, wiec to byla mega okazja! |
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
aaa kocham pink!
http://www.youtube.com/watch?v=CteL2HH_WA8 podoba mi się aaaaaa
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w Szwecji zrobię jakieś zakupy :P
|
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Łał zrobiła makeup do piosenki którą śpiewam pod prysznicem
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
Sama też ma filmiki na których śpiewa. Mnie od początku przypadła do gustu. Jest bezpośrednia, nie ma w niej jakiejś udawanej skromności, ale też nie jest wyniosła i zarozumiała jak niektóre dziewczyny robiące filmiki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

Szkoda mi jej. Fajna, niezmanierowana, sto razy wolę ja od np szusz.

polubiłam ją po obejrzeniu filmiku gdzie mówiła o babci sprzedającej skarpetki i o tym że jest uprzedzona do alkoholików, na prawdę wtedy mówiła sensownie. Lubiłam pooglądać nie dla samych rad czy makijaży ale dla rozrywki, to lepsze niż telewizja, bo mówi do mnie opowiada o czymś, jest kimś - nie jest anonimową spikerką... Ciekawy vlog
możecie mnie skarcić ale mam takie odczucia. Wiec może dlatego że jest taka na co dzień to nie potrafi tego ukryć na YT 

I przepiękny rózowy sypki cień z NYX z takimi delikatnymi złotymi drobinkami