|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Wysłałam zgłoszenie
![]() A powiedzcie mi jeszcze, po ślubie mogę zmienić osobę upoważnioną do odebrania mojej emerytury w wypadku śmierci? ![]() może P. się połasi na moje miliony monet i się oświadczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Arrakis, mam
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Na pewno możesz jeśli chodzi o bank i konto bankowe- tylko jest jakiś próg. O Emeryturze nie słyszałam. A to nie jest tak ze emerytura nie wygasa wtedy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Gwizdaku, trzymaj się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że można zmienić, no tak na chłopski rozum - przecież jak ktoś ma żonę, ją upoważnia do odbierania emerytury w razie śmierci, a potem rozwodzi się z żoną i ponownie się żeni, to przecież można to odkręcić, nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak kiedyś myślałam (jak byłam z ex), żeby do tego zatańczyć tylko nie mam kapelusza (a tak by było seksownie i idealnie do piosenki), ale za to mam.... sombrero.... wyobrażacie sobie striptiz z tym wielkim rondem i białymi dyndającymi kuleczkami? ![]() Bo ja myślę, że mężczyzna umarłby z podniecenia i pożądania ![]() Cytat:
Cytat:
Najpierw delikatnie dawałam mu do zrozumienia, że niebardzo mnie kręci jego przyrodzenie na wysokości oczu (bo zwykle chodził tak jak ja jeszcze sobie leżałam), a w końcu doszło do rozmowy: ja: załóż bokserki ex: po co? tak mi wygodnie ja: ale mi to nie pasuje a jesteś u mnie, załóż ex: jakoś nigdy ci moja nagość nie przeszkadzała ja: no dobra ale w trochę innym stanie, wierz mi że widok dyndającego f***a na wysokości twarzy nie jest zachwycający. No chyba że chcesz mi tak na pożegnanie pomachać to ok, uszanuję. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mój Najeczko ![]() A dziękuję za kiecuniowy komplement ![]() Do striptizu to ja mam chyba jakiś pociąg, bo już jak miałam 16 lat to na rurze tańczyłam w klubie w Hiszpanii ![]() Boszzzzz aż się miło zrobiło jak o Twoim przeczytałam... Tylko powiem tak- niech do cholery pojmuje, żeby na chceniu się nie skończyło ![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę... No to.... przyzwyczajaj się ![]() ![]() ![]() Gwizdak, będzie dobrze, wszyściutko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
to teraz tylko oznajmię P., że moje pieniądze będą jego po ślubie, i od razu klęknie, materialista
![]() poza tym on mi też powiedział (jak kiedyś mu zarzucałam, że ślub nic nie zmieni w naszej sytuacji), że po ślubie zmieni się osoba upoważniona do odbierania jego składek po śmierci i zostanę nią ja - mój romantyk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
no mój Ex to jeszcze przed ślubem mnie wpisał jako upoważnioną
![]() (ciekawe czy zmienił :P ) Naj na pewno można zmieniać, tak jak w banku. Przecież różnie w życiu bywa. Aczkolwiek chyba to obowiązuje do czasu aż zaczniesz pobierać emeryturę, bo potem chyba przepada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Olka, też bym chciała, by u mojego na gadaniu się nie skończyło
![]() ![]() ależ ja Ci zazdroszczę tego etapu zakochiwania się (nie zaprzeczaj!!!) - chyba trafiła kosa na kamień, bo ten NIE Twój K. też Ci nieźle dawkuje emocje ![]() Skimos, mam zamiar wyjść za mąż przed 65. rokiem życia, więc liczę na to, że zmienię ”spadkobiercę” troszkę wcześniej ![]() arrakis, normalnie jesteś cudna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie przed chwilą usłyszałam huk, ale myślałam, ze to coś na zewnątrz...a teraz schylam się koło łóżka, patrzę przez drzwi balkonowe a tam martwy ptaszek leży
![]() ![]()
#583 |
Zakorzenienie
|
Naj no chodziło mi o to co napisała Arrakis, że mimo tego że zmienisz to chyba po zaczęciu pobierania emerytury kasa przepada - ale tak jest na pewno w ZUSie, w OFE nie jestem pewna.
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Gleniusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no w koncu bylam na szkoleniu z OFE mimo, ze go nie sprzedawalam - niby moglam, ale na to trzeba inna licencje niz ja mam i nie chcialo mi sie jej robic, no ale cos tam pamietam z tego szkolenia ![]() a najlepiej pamietam, jak babka tlumaczyla, ze jak ktos ma OFE i wysle drugi wniosek nowy do innego a nie przeniesienie to wyskakuje blad i mamy wtedy "dubel na czlonku" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzieci - rodzice stali obok i się śmiali. jak upomniałam (a w sumie to się wydarłam), to wzięli mnie za wariatkę. tak samo jak prosiłam o zbieranie kup po psach - stukali się po głowach... masakra... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() (a tak serio to... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-07-02 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Piątek, piąteczek, piątunio
![]() Cytat:
![]() ciekawe co u Frezi... No i tak ogólnie, to głodna jestem, zapomniałam sobie wziąć śniadania w domu. Żeby mi tylko to zapominanie bokiem nie wyszło, bo zapomniałam też wziąć tabletki 5 dni temu. Miałam ją zażyć o 22:00 a wzięłam o 5:30. Tego wieczora kiedy jej nie wzięłam było guganie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wygonili mnie z akademika ![]() Zostawiłam walizkę na dworcu w skrytce, ale i tak mam duży plecak ![]() o 21 dopiero autobus. Nie było nic innego - ale chyba dlatego, że tu też się dzisiaj wakacje zaczynają i ludzie bilety wykupili. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- A teraz siedzę w szkole, bo tu jest net ![]()
#591 |
Zakorzenienie
|
ja uciekam chwilowo bo do szewca musze jechac i do babci - wybieram sie juz 2 godziny
![]()
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Zwies, a ile się będziesz tłukła pociągiem? ja tobym chyba wolała samolotem wracać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dłuuugo, lepiej żebyś nie wiedziała ![]() Samolotami zwierzak nie lata - zwierzak się boi. Tak wiem wszystko, ale proszę nie próbujcie mnie namawiać na zmianę zdania. Zresztą samolot jest strasznie drogi :/ Bo tu nie ma tanich linii ![]() Musiałabym się Lot'em bujać ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Sprawdzałam ceny ![]() Przelot do waw - to koszt 2000 zł ![]() ![]()
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- http://demotywatory.pl/1835624/Po-co-grac ![]() ![]() ![]() swoją drogą jest brzydki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A autobus kosztuje około 130 zł ![]() Tani pociąg (zależy czy Ci się uda trafić - bo może i już nie być biletów - i teraz nie było) 29, 39, 49 euro - są różne ceny i kilka pul - a normalny kosztuje 78 euro ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- A nie urządza mnie ani waw ani krk bo i tak chcę do domu na weekend, skoro w poniedziałek praca znów ![]()
![]() |
#596 | |||||
Zakorzenienie
|
Siemanko Dziewczynki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"You can leave your HEAD on" ![]() ![]() ![]() Gdybym ja miała robić striptiz to pewnie do tego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xjAQI7dXg7o albo tego: http://www.youtube.com/watch?v=EdZZpiAW6D0 albo tego: http://www.youtube.com/watch?v=-qghc6j6omA albo tego: http://www.youtube.com/watch?v=C30mM37qGhA ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Będzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u nas to ani Tż ani ja nie mamy oporów - jak jesteśmy sami to łazimy jak w Raju ![]() ![]() A wczoraj fajnie było ![]() ![]() ![]() A wieczorkiem z Tż zrobiliśmy sobie seans filmowy rocznicowy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
To nie ma w końcu zjazdu teraz w lipcu w waw?
Bo w ogóle nikt nic nie napisał. Głupio mi siedzieć w tej szkole - nikogo nie ma ![]() No, ale gdzie indziej nie będzie gdzie usiąść ![]() No i pewnie z netem też problemy ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- A tu w ogóle świetne łącze, you tube się szybko ładuje ![]()
#598 |
Zakorzenienie
|
Rain, przyjedź, przyjedź
![]() i fajnie, że mieliście udaną rocznicę i p.o. teściowie kochani ![]() a w ogóle to my też jesteśmy gołopupcy ![]() PS Temat daty ślubu stoi w miejscu, czy może przy okazji rocznicy się rozwinął? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
hejka! Nadrobiłam ale jakoś nie wiem co odpisać.
Gleniusi dziękuję za podrzucenie pomysłu z bruschettą - wyszła super i gościom smakowała. Zrobiłam jeszcze ślimaczki z pesto. O takie http://trufle.blogspot.com/2010/06/s...o-z-pesto.html Piekłam z takim poświęceniem, że oparzyłam nadgarstek przy wyciąganiu blachy, cóż zdarza się. A tak w ogóle to ja chcę dzidziusia. Wczoraj jechałam metrem patrzyłam na słodkiego brzdąca w wózku i prawie się popłakałam z żalu, że nie mogę sobie takiego zrobić ![]() Zwiesiu skoro wracasz do Wawy to przykro mi bardzo ale (czy Ci się to podoba czy nie) będziesz musiała pójść z Aleks na kawę ![]() Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-07-02 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.