|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy
Cytat:
przeciez Towarzysz Zycia to człowiek, przy którym właśnie możemy być takie jak jesteśmy, naturalne, bez makijażu i jakichś wymyślnych strójów... my z TZ podobnie jak Wy- zawsze sie wyglupiamy z rana i on wrecz woli jak jestem nieumalowana, bo mowi ze taka naturalna mu sie bardziej podobam... nie wyobrazam sobie wstawac rano, przed facetem, zeby sie umalowac..no bez przesady ciekawa jestem co bedzie jak ta dziewczyna urodzi dzieci, pewnie przytyje, zmarszczki sie porobia, wlosy nie te, figura nie ta.. no nie wiem, ja w takiej sytuacj bym sie czula dosc niepewnie... a ona wogole rozmawiala z nim na ten temat?
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy
ja mówiąc szczerze nie chciałabym w restauracji to nie dla nas
eleganckie lokale to nie dla nas bysmy sie tam zle czuli tak sztywno .... najlepiej smakuje pizza nad jeziorkiem w nocy hehe
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
Ja ogólnie tak rozmyślam, że u tej mojej koleżanki jak przyjdzie dziecko to wtedy ona może nie mieć czasu na takie pindaczenie sie ciągłe bo wiadomo dzieciątku trzeba poświecić maxymalną ilość czasu to może on znajdzie sobie inna;/
W takich związkach zazwyczaj tak jest jeśli kobieta staje sie mniej atrakcyjna dla faceta normalnie aż się boje o jej przyszłość.... a jeśli chodzi o makijaż to rzeczywiście jak ktoś zna majokażowe sztuczki to jest w stanie kompletnie sie zmienić;/ tak szczerze to ja nie pamietam jak ona naturalnie wygląda.... ehhhh Ona nie rozmawia na ten temat. Bo On wymaga tak to ona chce mu sie podobać i uważa, że jak on tak chce to powinien tak miec bo na to zasługuje ![]() Ja też własnie wole takie swojskie klimaty kurde..... jeziorka ogniska cos ehh no zobaczymy ![]() ja swojemu Tż nigdy nie opowiadałam jak bym marzyła by było :P być może on własnie tak myśli bym chciała oświadczyny rodem z amerykańskich filmów hahahah :p oj tam co bedzie to bedzie kiedys pewnie bedziemy sie z tego smiać ![]() :
Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-07-02 o 13:09 Powód: bo tak czasem bywa ;P |
|
|
|
#754 | |
|
Komplikatorka
|
[QUOTE=Kohnelia20;20413256]
Cytat:
Moim zdaniem facet ma powiedzieć to co czuje, prosto z serca a nie wypisywać na kartce i uczyć się na pamięć... ale to tylko moje zdanie ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Źle się zacytowało. To był cytat Kohneli
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zawsze mnie opieprza jak widzi, że się maluję, mówi - "I po co się smarujesz tym świństwem?"
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
gg22 ale masz piękny kolor włosów
|
|
|
|
#757 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Marzy mi się w górach na szczycie... dookoła przestrzeń
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Źle się zacytowało. To był cytat Kohneli
[/QUOTE]Moim zdaniem facet ma powiedzieć to co czuje, prosto z serca a nie wypisywać na kartce i uczyć się na pamięć... ale to tylko moje zdanie ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- hehehe no widzisz taki jest zestresowany ze aż sobie robi próbe i pisze hahahah :p będzie mówił prosto z serca i tak pewnie nie powie tego co napisze :P tak ze luz... poprostu jest bardzo przejęty ![]() :brzyda l:
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż nie lubi u kobiet umalowanych powiek zwłaszcza na kolorowo bo mówi że kojarzy mu się to z "wiejskimi babami"
|
|
|
|
#760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buhahahahhahaha taaaaa typowa pani sklepikarka " Kleczkowska" ze Zlotopolskich :p kojarzycie
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech mu dziewczyna wyjasni, ze w nocy skora MUSI oddychac i odpoczywac! wiec mowy nie o zandym makijazu! no chyba ze chce miec dziewczyne z jeczmieniami na oczach i wypryskami na twarzy, to prosze bardzo ![]() on jest zapewne wielce idealny nakopalabym mu tak do dupska zeby sie nogami nakryl!! masochista i terrorysta jeden! Moj nawet woli jak jestem bez makijazu...a ja choc mam ogolnie ladna cere, to jestem b.blada i mam czesto policzki zaczerwienione, wiec musze sobie koloryt wyrownywac Z kolezanka radzilabym poaznie pogadac - chyba ze rozmawialas i to nic nie dawalo... - albo niech z kolesiem pogada i cos w tym zrobi, albo niech go kopnie w Kohnelia: dziekuje za adres zdjecia zamieszcze pod wieczor albo poznym popoludniem Edytowane przez Maripossa Czas edycji: 2010-07-02 o 13:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja to mam wrazenie że chyba oboje troche przesadzacie z tym wszystkim jak to bedzie w co sie ubierzecie co powiecie itd ale to nie jest scenariusz filmowy.... ciesz się z tego co będzie a nie zawracaj sobie nosa takimi głupstwami bo uwiesz mi w takiej chwili to on i tak zapomni to c miał ci powiedzieć zresztą po co on to pisze i uczy się tego? to jakies przedstawienie? nieee.... wyluzuj
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
troche sito przy rodzicach |
||
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
ja na miejscu tej kolezanki po prostu przestalabym sie malowac na 24h, wiadomo ze na jakies wyjscie to okej, ale zeby po domu? ja sie zle czuje jak w makijazu ciagle laze i jak juz zasypiam bez zmycia to znczy ze naprawde neizle umeczona jestem
ale z tego co piszesz wynika, ze dziewczyna uwaza ze 'jemu sie nalezy' no to sorry ale chyba nie przetlumaczysz jej widac jej to pasuje. coz, jej zycie, jej sprawa. wiadomo ze bys chciala pomoc, no ale ciezko to zrobic kiedy ten ktos pomocy nie chce...
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie mimo iż jest to moja dobra koleżanka( jednak nie przyjaciółka) raczej boje się rozpoczynać tego typu temat z racji tego iż może odebrać to jako hmmm zazdrość ze np potrafi się ladnie umalować i wogole. Nie chicałabym się narażać i raczej nie będę ingerować w jej związek
jest dorosła sama musi ocenić swoje postępowanie i postepowanie tego faceta. ja se swojej strony jestem przekonana iż takiego goscia po piewszym tekscie typu" pomaluj się" kopłabym go w cztery litery....Jak mam sie kurde pomalowac to znaczy, że jestem brzydka. Makijaż jest przecież po to by maskować "niedoslonałości" ehh czyli nie jestem na tyle doskonała bym mogła z nim być.... Fraer < kop w dupala>
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Może sama zrozumie i go zostawi jak zacznie ja to meczyc
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Kohnelia20
Masz racje wiem ze przesadzam ale naprawde jestem podekscytowana i jak widać nosi mnie ze już wnikam w domysły odnośnie szczegółów... ehhh "Prudencja ogarnij się " Hahahahah :p kto chciałby miec na imie prudencja :P ja nie mam ale tak jakoś kreci mnie to imie
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
a co jesteś bez humoru?
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
Bo my tu mamy wesoło ![]() ![]() ![]() wróce z pracy i będę robić na obiadokolacje krokiety z pieczarkami :P i do tego jakiś barszcz czerwony jak znajde w tesco tarte buraczki :P to jest plan na obiad ![]() ps. Ja tu normalnie w tej pracy nic nie robie od tygodnia :p <lol2> nie moge się skupić a po drugie porwał mnie wizaż ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- nie wiem jak pierścionek bedzie wygladał ehhhhhhhhhhhh tego to sobie nie potrafiłbym zaplanować w najśmielszych snach nawet kurde .... To jest działka TŻ i on ma mnie urzeć cackiem jakie uda mu sie zdobyć
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Oj mnie też porwał, ale dziś takie tempo ,ze nie nadążam m hahaha
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#772 |
|
Komplikatorka
|
Uciekam dziewczyny
Teraz na pogrzeb, a później szkoła ;/ Egzamin i zaliczenie dziś... Udanego weekendu
|
#773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
moj TŻ tez mi mowi ze mam sie nie malowac, nie znosi cieni do powiek,jak widzi mocno umalowane kobiety to sie z nich smieje,ale jak ja sie pomaluje to mnie komplementuje i badz tu czlowieku madry
Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-07-02 o 13:42 |
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
no tak bo ja już nie mam zielonego pojęcia co robić na te obiady....
ostatanio gdzies slyszałam o sałatce z bananów i pomidorów z takim sosikiem miodowym z sosem balsamicznym :P banany w plasterki pomidory w półplasterki układasz na talerzu.... posypujesz jakimis ziołami chyba bazylią albo jak nie masz to pietruszka i miód z octem balsamicznym pieprzem i czyms tam jeszcze kurde.... chciałabym to wypróbować bo jakoś pomidor z bananem dziwna sprawa ale moze byc dobre... ostatnio ogladalam jak Brodzik gotowała i zrobiła sałatke ze szpinaku i truskawem z czosnkiem i jakims tam sosem polała :p truskawki z czosnkiem hmmm tez bym to chciala wypróbowac ... smaki świata normalnie :P
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z checia bym cos porobila w pracy a tu znow nudy, dopiero za jakas godzine cos tam sie bedzie dzialo
Siedze i slucham opowiesci i przygotowaniach do slubu i wesela jednej dziewczyny i szczerze to zygac mi sie juz chce toz to szok jutro ja bede na slub malowac, wiec rzeczywiscie bede miec stresa |
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
emancypantka, ja też do Ciebie przyjezdzam! krokieciki mniam mniam
Daga, powodzenia
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faceci oglądaja się za takimi gwiazdami umalowanymi typu różowe plastiki.... bardzo się im to podoba i wogole ze dbaja o siebie i tak dalej... i zacytuje " na raz bym ją mogł mieć" ale na żone to ona sie nie nadaje :p tak kiedys znajomy powiedzial ale to kazdy ma swoj gust swoje zdanie. co facet to inny gust tak samo jak z kobietami Ciesz się, że twój nie karze się Tobie malować, to komplement
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

otóż tak sobie teraz siedze i rozmyślam na temat mojej koleżanki. Otóż ma faceta niby się kochaja i tak dalej... ale widze, że jest ona zmęczona tym związkiem... dlaczego? otóż chodzi o to, że z moich obserewacji wynika i nawet nie raz sama mi mowiła ze jej Tż ingeruje w to w co ma się ubierać jakie ciuchy sobie kupować.... jak idzie na zakupy musi iść z nim by on zaakceptował to co chce kupić.... nakazuje jej codziennie inaczej paznokcie malować.... po prysznicu nie może wyjść z lazienki dopuki się nie wymaluje;/
przeciez Towarzysz Zycia to człowiek, przy którym właśnie możemy być takie jak jesteśmy, naturalne, bez makijażu i jakichś wymyślnych strójów... my z TZ podobnie jak Wy- zawsze sie wyglupiamy z rana i on wrecz woli jak jestem nieumalowana, bo mowi ze taka naturalna mu sie bardziej podobam... nie wyobrazam sobie wstawac rano, przed facetem, zeby sie umalowac..no bez przesady
ciekawa jestem co bedzie jak ta dziewczyna urodzi dzieci, pewnie przytyje, zmarszczki sie porobia, wlosy nie te, figura nie ta.. no nie wiem, ja w takiej sytuacj bym sie czula dosc niepewnie... a ona wogole rozmawiala z nim na ten temat?

eleganckie lokale to nie dla nas bysmy sie tam zle czuli tak sztywno .... najlepiej smakuje pizza nad jeziorkiem w nocy hehe

Moim zdaniem facet ma powiedzieć to co czuje, prosto z serca a nie wypisywać na kartce i uczyć się na pamięć... ale to tylko moje zdanie 

zdjecia zamieszcze pod wieczor albo poznym popoludniem