Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy, cz.2 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-02, 13:03   #751
solll
Zakorzenienie

Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy

Cytat:
Napisane przez emancypantka Pokaż wiadomość
dziewczyny zmienie troche temat otóż tak sobie teraz siedze i rozmyślam na temat mojej koleżanki. Otóż ma faceta niby się kochaja i tak dalej... ale widze, że jest ona zmęczona tym związkiem... dlaczego? otóż chodzi o to, że z moich obserewacji wynika i nawet nie raz sama mi mowiła ze jej Tż ingeruje w to w co ma się ubierać jakie ciuchy sobie kupować.... jak idzie na zakupy musi iść z nim by on zaakceptował to co chce kupić.... nakazuje jej codziennie inaczej paznokcie malować.... po prysznicu nie może wyjść z lazienki dopuki się nie wymaluje;/

Powiedzcie mi dziewczyny jak można cholera jasna chodzić spać w makijażu ?????????? ja nie mogę tego zrozumieć... rano wstaje szybko zanim on się obudzi i idzie się na nowo malować i wraca do łóżka ;|
ja rozumiem, że chce mieć zadbana kobiete i wogole i też wiadomo, że każda kobieta sie stara być zadbana i tak dalej ale nie sądzicie, że to co on z nia robi to gruba przesada?
Mój tz np uwielbia jak jestem roszczuchrana z rana... a nawet jeszcze bardziej bawi się moimi wlosami coby bardziej je potargać :p i zazwyczaj od rana wariujemy i jest fajnie . Nie panuje sztywna atmosfera jak u kumpeli ;/

Co sądzicie na ten temat Chciałabym poznać wasze zdanie.
jak dla mnie to koszmar przeciez Towarzysz Zycia to człowiek, przy którym właśnie możemy być takie jak jesteśmy, naturalne, bez makijażu i jakichś wymyślnych strójów... my z TZ podobnie jak Wy- zawsze sie wyglupiamy z rana i on wrecz woli jak jestem nieumalowana, bo mowi ze taka naturalna mu sie bardziej podobam... nie wyobrazam sobie wstawac rano, przed facetem, zeby sie umalowac..no bez przesady ciekawa jestem co bedzie jak ta dziewczyna urodzi dzieci, pewnie przytyje, zmarszczki sie porobia, wlosy nie te, figura nie ta.. no nie wiem, ja w takiej sytuacj bym sie czula dosc niepewnie... a ona wogole rozmawiala z nim na ten temat?

solll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 13:05   #752
Kohnelia20
Zakorzenienie

Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy

ja mówiąc szczerze nie chciałabym w restauracji to nie dla nas nie jestem romantyczka chyba bo nie kreca mnie romantyczne kolacje przy swiecach my jestemy troche szalona parka eleganckie lokale to nie dla nas bysmy sie tam zle czuli tak sztywno .... najlepiej smakuje pizza nad jeziorkiem w nocy hehe
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 13:06   #753
emancypantka
Raczkowanie

Ja ogólnie tak rozmyślam, że u tej mojej koleżanki jak przyjdzie dziecko to wtedy ona może nie mieć czasu na takie pindaczenie sie ciągłe bo wiadomo dzieciątku trzeba poświecić maxymalną ilość czasu to może on znajdzie sobie inna;/
W takich związkach zazwyczaj tak jest jeśli kobieta staje sie mniej atrakcyjna dla faceta normalnie aż się boje o jej przyszłość....
a jeśli chodzi o makijaż to rzeczywiście jak ktoś zna majokażowe sztuczki to jest w stanie kompletnie sie zmienić;/ tak szczerze to ja nie pamietam jak ona naturalnie wygląda.... ehhhh

Ona nie rozmawia na ten temat. Bo On wymaga tak to ona chce mu sie podobać i uważa, że jak on tak chce to powinien tak miec bo na to zasługuje

Ja też własnie wole takie swojskie klimaty kurde..... jeziorka ogniska cos ehh no zobaczymy
ja swojemu Tż nigdy nie opowiadałam jak bym marzyła by było :P być może on własnie tak myśli bym chciała oświadczyny rodem z amerykańskich filmów hahahah :p oj tam co bedzie to bedzie kiedys pewnie bedziemy sie z tego smiać :

Edytowane przez emancypantka
Czas edycji: 2010-07-02 o 13:09 Powód: bo tak czasem bywa ;P
emancypantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 13:10   #754
Dagunia
Komplikatorka

[QUOTE=Kohnelia20;20413256]
Cytat:
bez obrazy ale jakbym ja zobaczyła takiego faceta jak tutaj opisujesz to też bym miała niezłą pompe
Ja tak samo Moim zdaniem facet ma powiedzieć to co czuje, prosto z serca a nie wypisywać na kartce i uczyć się na pamięć... ale to tylko moje zdanie

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Źle się zacytowało. To był cytat Kohneli
Stary 2010-07-02, 13:10   #755
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez solll Pokaż wiadomość
jak dla mnie to koszmar przeciez Towarzysz Zycia to człowiek, przy którym właśnie możemy być takie jak jesteśmy, naturalne, bez makijażu i jakichś wymyślnych strójów... my z TZ podobnie jak Wy- zawsze sie wyglupiamy z rana i on wrecz woli jak jestem nieumalowana, bo mowi ze taka naturalna mu sie bardziej podobam... nie wyobrazam sobie wstawac rano, przed facetem, zeby sie umalowac..no bez przesady ciekawa jestem co bedzie jak ta dziewczyna urodzi dzieci, pewnie przytyje, zmarszczki sie porobia, wlosy nie te, figura nie ta.. no nie wiem, ja w takiej sytuacj bym sie czula dosc niepewnie... a ona wogole rozmawiala z nim na ten temat?
Mój TŻ też I zawsze mnie opieprza jak widzi, że się maluję, mówi - "I po co się smarujesz tym świństwem?"
Stary 2010-07-02, 13:10   #756
Kohnelia20
Zakorzenienie

gg22 ale masz piękny kolor włosów to twoje naturalne?
Stary 2010-07-02, 13:11   #757
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
ja mówiąc szczerze nie chciałabym w restauracji to nie dla nas nie jestem romantyczka chyba bo nie kreca mnie romantyczne kolacje przy swiecach my jestemy troche szalona parka eleganckie lokale to nie dla nas bysmy sie tam zle czuli tak sztywno .... najlepiej smakuje pizza nad jeziorkiem w nocy hehe
Ja podczas rozmów o zaręczynach powiedziałam " byle nie w restauracji " i " przy rodzicach" Marzy mi się w górach na szczycie... dookoła przestrzeń
Stary 2010-07-02, 13:12   #758
emancypantka
Raczkowanie

Źle się zacytowało. To był cytat Kohneli [/QUOTE]
Moim zdaniem facet ma powiedzieć to co czuje, prosto z serca a nie wypisywać na kartce i uczyć się na pamięć... ale to tylko moje zdanie

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

hehehe no widzisz taki jest zestresowany ze aż sobie robi próbe i pisze hahahah :p będzie mówił prosto z serca i tak pewnie nie powie tego co napisze :P tak ze luz... poprostu jest bardzo przejęty :brzyda l:
Stary 2010-07-02, 13:13   #759
Kohnelia20
Zakorzenienie

mój tż nie lubi u kobiet umalowanych powiek zwłaszcza na kolorowo bo mówi że kojarzy mu się to z "wiejskimi babami"
Stary 2010-07-02, 13:15   #760
emancypantka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
mój tż nie lubi u kobiet umalowanych powiek zwłaszcza na kolorowo bo mówi że kojarzy mu się to z "wiejskimi babami"

Buhahahahhahaha taaaaa typowa pani sklepikarka " Kleczkowska" ze Zlotopolskich :p kojarzycie :b rzydal:
Stary 2010-07-02, 13:15   #761
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny zmienie troche temat otóż tak sobie teraz siedze i rozmyślam na temat mojej koleżanki. Otóż ma faceta niby się kochaja i tak dalej... ale widze, że jest ona zmęczona tym związkiem... dlaczego? otóż chodzi o to, że z moich obserewacji wynika i nawet nie raz sama mi mowiła ze jej Tż ingeruje w to w co ma się ubierać jakie ciuchy sobie kupować.... jak idzie na zakupy musi iść z nim by on zaakceptował to co chce kupić.... nakazuje jej codziennie inaczej paznokcie malować.... po prysznicu nie może wyjść z lazienki dopuki się nie wymaluje;/

Powiedzcie mi dziewczyny jak można cholera jasna chodzić spać w makijażu ?????????? ja nie mogę tego zrozumieć... rano wstaje szybko zanim on się obudzi i idzie się na nowo malować i wraca do łóżka ;|
ja rozumiem, że chce mieć zadbana kobiete i wogole i też wiadomo, że każda kobieta sie stara być zadbana i tak dalej ale nie sądzicie, że to co on z nia robi to gruba przesada?
Mój tz np uwielbia jak jestem roszczuchrana z rana... a nawet jeszcze bardziej bawi się moimi wlosami coby bardziej je potargać :p i zazwyczaj od rana wariujemy i jest fajnie . Nie panuje sztywna atmosfera jak u kumpeli ;/

Co sądzicie na ten temat Chciałabym poznać wasze zdanie.
ja nie rozumiem dziewczyn ktore sa z takimi...hmmm... nie mam nawet na typow okreslenia
niech mu dziewczyna wyjasni, ze w nocy skora MUSI oddychac i odpoczywac! wiec mowy nie o zandym makijazu! no chyba ze chce miec dziewczyne z jeczmieniami na oczach i wypryskami na twarzy, to prosze bardzo
on jest zapewne wielce idealny nakopalabym mu tak do dupska zeby sie nogami nakryl!! masochista i terrorysta jeden!
Moj nawet woli jak jestem bez makijazu...a ja choc mam ogolnie ladna cere, to jestem b.blada i mam czesto policzki zaczerwienione, wiec musze sobie koloryt wyrownywac

Z kolezanka radzilabym poaznie pogadac - chyba ze rozmawialas i to nic nie dawalo... - albo niech z kolesiem pogada i cos w tym zrobi, albo niech go kopnie w

Kohnelia: dziekuje za adres zdjecia zamieszcze pod wieczor albo poznym popoludniem

Edytowane przez Maripossa
Czas edycji: 2010-07-02 o 13:18 Powód: dopisek
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 13:18   #762
Kohnelia20
Zakorzenienie

ja to mam wrazenie że chyba oboje troche przesadzacie z tym wszystkim jak to bedzie w co sie ubierzecie co powiecie itd ale to nie jest scenariusz filmowy.... ciesz się z tego co będzie a nie zawracaj sobie nosa takimi głupstwami bo uwiesz mi w takiej chwili to on i tak zapomni to c miał ci powiedzieć zresztą po co on to pisze i uczy się tego? to jakies przedstawienie? nieee.... wyluzuj

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Buhahahahhahaha taaaaa typowa pani sklepikarka " Kleczkowska" ze Zlotopolskich :p kojarzycie :b rzydal:
haha jasne że tak

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Ja podczas rozmów o zaręczynach powiedziałam " byle nie w restauracji " i " przy rodzicach" Marzy mi się w górach na szczycie... dookoła przestrzeń
racja troche sito przy rodzicach ale w górach ehhh super
Stary 2010-07-02, 13:19   #763
solll
Zakorzenienie

ja na miejscu tej kolezanki po prostu przestalabym sie malowac na 24h, wiadomo ze na jakies wyjscie to okej, ale zeby po domu? ja sie zle czuje jak w makijazu ciagle laze i jak juz zasypiam bez zmycia to znczy ze naprawde neizle umeczona jestem
ale z tego co piszesz wynika, ze dziewczyna uwaza ze 'jemu sie nalezy' no to sorry ale chyba nie przetlumaczysz jej widac jej to pasuje. coz, jej zycie, jej sprawa. wiadomo ze bys chciala pomoc, no ale ciezko to zrobic kiedy ten ktos pomocy nie chce...

Stary 2010-07-02, 13:21   #764
emancypantka
Raczkowanie

Wiecie mimo iż jest to moja dobra koleżanka( jednak nie przyjaciółka) raczej boje się rozpoczynać tego typu temat z racji tego iż może odebrać to jako hmmm zazdrość ze np potrafi się ladnie umalować i wogole. Nie chicałabym się narażać i raczej nie będę ingerować w jej związek jest dorosła sama musi ocenić swoje postępowanie i postepowanie tego faceta. ja se swojej strony jestem przekonana iż takiego goscia po piewszym tekscie typu" pomaluj się" kopłabym go w cztery litery....
Jak mam sie kurde pomalowac to znaczy, że jestem brzydka. Makijaż jest przecież po to by maskować "niedoslonałości" ehh czyli nie jestem na tyle doskonała bym mogła z nim być.... Fraer < kop w dupala>
Stary 2010-07-02, 13:22   #765
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

czytam tak sobie Was i aż się humor poprawia

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 13:23   #766
Kohnelia20
Zakorzenienie

Może sama zrozumie i go zostawi jak zacznie ja to meczyc
Stary 2010-07-02, 13:23   #767
emancypantka
Raczkowanie

Kohnelia20
Masz racje wiem ze przesadzam ale naprawde jestem podekscytowana i jak widać nosi mnie ze już wnikam w domysły odnośnie szczegółów... ehhh "Prudencja ogarnij się " Hahahahah :p kto chciałby miec na imie prudencja :P ja nie mam ale tak jakoś kreci mnie to imie
Stary 2010-07-02, 13:25   #768
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość
a co jesteś bez humoru?

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Kohnelia20
Masz racje wiem ze przesadzam ale naprawde jestem podekscytowana i jak widać nosi mnie ze już wnikam w domysły odnośnie szczegółów... ehhh "Prudencja ogarnij się " Hahahahah :p kto chciałby miec na imie prudencja :P ja nie mam ale tak jakoś kreci mnie to imie
to już nie myśl o tych szczegółach bo nam zwariujesz więc już niedługo wkleisz fote pierscionka a wiesz jaki będzie??
Stary 2010-07-02, 13:27   #769
emancypantka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość

Bo my tu mamy wesoło

wróce z pracy i będę robić na obiadokolacje krokiety z pieczarkami :P i do tego jakiś barszcz czerwony jak znajde w tesco tarte buraczki :P
to jest plan na obiad

ps. Ja tu normalnie w tej pracy nic nie robie od tygodnia :p <lol2>
nie moge się skupić a po drugie porwał mnie wizaż

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

nie wiem jak pierścionek bedzie wygladał ehhhhhhhhhhhh tego to sobie nie potrafiłbym zaplanować w najśmielszych snach nawet kurde ....
To jest działka TŻ i on ma mnie urzeć cackiem jakie uda mu sie zdobyć
Stary 2010-07-02, 13:28   #770
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Oj mnie też porwał, ale dziś takie tempo ,ze nie nadążam m hahaha
Stary 2010-07-02, 13:31   #771
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka2009 Pokaż wiadomość
Oj mnie też porwał, ale dziś takie tempo ,ze nie nadążam m hahaha
Ja też
Stary 2010-07-02, 13:32   #772
Dagunia
Komplikatorka

Uciekam dziewczyny
Teraz na pogrzeb, a później szkoła ;/ Egzamin i zaliczenie dziś... Udanego weekendu
Stary 2010-07-02, 13:33   #773
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Cytat:
Uciekam dziewczyny
Teraz na pogrzeb, a później szkoła ;/ Egzamin i zaliczenie dziś... Udanego weekendu
Trzymaj się Daguniu i powodzenia na egzaminach
Stary 2010-07-02, 13:39   #774
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cytat:
Bo my tu mamy wesoło

wróce z pracy i będę robić na obiadokolacje krokiety z pieczarkami :P i do tego jakiś barszcz czerwony jak znajde w tesco tarte buraczki :P
to jest plan na obiad

ps. Ja tu normalnie w tej pracy nic nie robie od tygodnia :p <lol2>
nie moge się skupić a po drugie porwał mnie wizaż

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

nie wiem jak pierścionek bedzie wygladał ehhhhhhhhhhhh tego to sobie nie potrafiłbym zaplanować w najśmielszych snach nawet kurde ....
To jest działka TŻ i on ma mnie urzeć cackiem jakie uda mu sie zdobyć
uwielbiam przyjezdzam dziś do ciebie

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Uciekam dziewczyny
powodzenia
Stary 2010-07-02, 13:41   #775
yoona
Zakorzenienie

moj TŻ tez mi mowi ze mam sie nie malowac, nie znosi cieni do powiek,jak widzi mocno umalowane kobiety to sie z nich smieje,ale jak ja sie pomaluje to mnie komplementuje i badz tu czlowieku madry

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2010-07-02 o 13:42
yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 13:42   #776
emancypantka
Raczkowanie

no tak bo ja już nie mam zielonego pojęcia co robić na te obiady....

ostatanio gdzies slyszałam o sałatce z bananów i pomidorów z takim sosikiem miodowym z sosem balsamicznym :P

banany w plasterki pomidory w półplasterki układasz na talerzu.... posypujesz jakimis ziołami chyba bazylią albo jak nie masz to pietruszka i miód z octem balsamicznym pieprzem i czyms tam jeszcze kurde.... chciałabym to wypróbować bo jakoś pomidor z bananem dziwna sprawa ale moze byc dobre...

ostatnio ogladalam jak Brodzik gotowała i zrobiła sałatke ze szpinaku i truskawem z czosnkiem i jakims tam sosem polała :p truskawki z czosnkiem hmmm tez bym to chciala wypróbowac ...

smaki świata normalnie :P
Stary 2010-07-02, 13:43   #777
Maripossa
Zakorzenienie

A ja z checia bym cos porobila w pracy a tu znow nudy, dopiero za jakas godzine cos tam sie bedzie dzialo
Siedze i slucham opowiesci i przygotowaniach do slubu i wesela jednej dziewczyny i szczerze to zygac mi sie juz chce moze dlatego, ze wesele wogole nie w moim typie, gust maja dosc specyficzny odnosnie wszystkiego... i kurde az sama zaczelam sie za nia chyba sresowac! toz to szok jutro ja bede na slub malowac, wiec rzeczywiscie bede miec stresa
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 13:44   #778
solll
Zakorzenienie

emancypantka, ja też do Ciebie przyjezdzam! krokieciki mniam mniam

Daga, powodzenia

Stary 2010-07-02, 13:46   #779
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
A ja z checia bym cos porobila w pracy a tu znow nudy, dopiero za jakas godzine cos tam sie bedzie dzialo
Siedze i slucham opowiesci i przygotowaniach do slubu i wesela jednej dziewczyny i szczerze to zygac mi sie juz chce moze dlatego, ze wesele wogole nie w moim typie, gust maja dosc specyficzny odnosnie wszystkiego... i kurde az sama zaczelam sie za nia chyba sresowac! toz to szok jutro ja bede na slub malowac, wiec rzeczywiscie bede miec stresa
oooo to masz talent w malowaniu pewnie
Stary 2010-07-02, 13:46   #780
emancypantka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
moj TŻ tez mi mowi ze mam sie nie malowac, nie znosi cieni do powiek,jak widzi mocno umalowane kobiety to sie z nich smieje,ale jak ja sie pomaluje to mnie komplementuje i badz tu czlowieku madry

Faceci oglądaja się za takimi gwiazdami umalowanymi typu różowe plastiki.... bardzo się im to podoba i wogole ze dbaja o siebie i tak dalej... i zacytuje " na raz bym ją mogł mieć" ale na żone to ona sie nie nadaje :p tak kiedys znajomy powiedzial ale to kazdy ma swoj gust swoje zdanie. co facet to inny gust tak samo jak z kobietami
Ciesz się, że twój nie karze się Tobie malować, to komplement

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości