|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
oddzwonił przed chwilą Cytat:
![]() ![]() nie słyszałaś? Kobiety są jak wino Kasi dzisiaj w ogóle nie było??
|
|
#2132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
![]() Zawsze można samemu odsłonić, Kuba budzi się rano, siada na łóżku i znacząco wycelowuje paluszkiem w bar mleczny ![]() Odczep się od "ponad 30-letnich" co ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
O to, to ![]() *** Kuba chyba jednak będzie chrzczony w dżinsach i to starych , nic mi nie da zrobić, teraz padł, to udało mi się kawę zrobić i ledwie żyję
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam foty moich wcześniejszych zakupów butowych plus dwa takiesobiebonieumiem zdjęcia z łazienki (tylko dwa bo baterie mi siadły w aparacie). Ale powiem nieskromnie że łazienka jest duuuużo ładniejsza niż na tych zdjęciach...
A Zoska śpi już dwie godziny...
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-07-02 o 15:03 |
|
|
|
#2134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() angy, butki nie w moim stylu, chociaż te drugie całkiem, całkiem czekam aż mała się obudzi i zmykamy do basenu ale mogłaby jeszcze pospać, dopiero skończyłam sprzątać i nie chce mi się dupci podnosić
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marudkuje, popłakuje, nie chce jeść swojego jedzenia, żebym mogła coś zjeść po spacerze musiałam dać Mu bułkę, tak jadł, że miał ją we włosach, w skarpetkach, w pieluszce i wszędzie ![]() To niech śpi angy łazienka fajnie wygląda
|
|
|
#2136 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() No nie było, pewie w ogrodzie urzęduje Cytat:
![]() Na allegro szukasz? Męczą go ząbki czy od upału? No dooobraaaaa ![]() Cytat:
![]() Fajna łazienka, ładna umywalka, taka duża
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
królewna wstała, zmykamy ww2e2222222222222222
|
#2138 |
|
Ola-Unhola
|
Jezu jakie antyki ja mam w szafie....
Czy takie spódnice i różowe spodnie się osi jeszcze?
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, na all, oczywiście jak na lekarstwo fajnych spodni ![]() Sama nie wiem, chyba ten typ tak ma ![]() ![]() Miłego Cytat:
|
|
|
#2140 |
|
Ola-Unhola
|
nie przejmujcie się bałaganem tle, wywalam rzeczy z szaf, a Antoś pomaga...
anula, to lećcie, tylko się nie spieczcie, bo chyba jeszcze grzeje
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za opinie dziewczyny
Cytat:
, tzn ja nie lubię takich, ale w sumie na plażę chyba by uszła.
|
|
#2142 |
|
Ola-Unhola
|
krojem się nie przejmuje, bo też lubię takie luźne (mam podobne brązowe)- nie muszą być rurki. Tylko ten kolor, intensywny różowy....
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, róż jest podobno w modzie
|
#2144 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() No może
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka dziewczyny mam tyle roboty że aż mi źle że tak dzisiaj szybko czas leci...a za 22 min muszę wyjść...zwariuję
|
#2146 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
||
|
|
|
#2147 |
|
Ola-Unhola
|
Udanego wyjazdu Karola!!!
Odpocznij troszkę A ja Was dzisiaj zamęczę. Patrzcie jaki topy się kiedyś nosiło... Powiedzcie czy np koszulki z kołnierzykiem mogę nosić? Zdjęcia bez stanika i w gaciach, wybaczcie...
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-07-02 o 16:21 |
|
|
|
#2148 |
|
Ola-Unhola
|
cd
I ta kiecka na końcu ....
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-07-02 o 16:21 |
|
|
|
#2149 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylam z dzieciakami na dworku kolo nas ale tu nigdzie nie ma cienia i leje sie taki zar z nieba, ze nie wyrabialam, Eryk tez chcial isc do domu
wiec poszlam zanim maly zasnal i spi w lozeczku a ja sie lenie jak zwykle i pot sie ze mnie lejeUnholy spodnie nie w moim stylu bo ja nie lubie szerokich nogawek, jesli juz to ze sciagaczami na dole, ale duzo dziewczyn nosi takie a kolor jak najbardziej ok co do spodniczki - kobieto dzins nie umiera nigdy i zawsze jest modny!! bluzki.....ehmm jak dla mnie w wiekszosci za krotkie i za obcisle, nie nosze i nie lubie ale jezeli Ty sie dobrze czujesz.... a ostatnia kiecka podoba mi sie tez sie zastanawialam czemu kat nie wleciala dzis rano ![]() TZ ma nocke dzis
|
|
#2150 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja nie lubię też obcisłych, ewent. zastanawia się nad tymi z kołnierzykiem.W sukience nie pasuje mi ten krzywy dół ![]() To pewnie murzynką już jesteś, jak słońce wszędzie
|
|
#2151 |
|
BAN stały
|
Olu laska z ciebie we wszystkim ci dobrze
my wrocilysmy ze sklepu, goraco strasznie. maz tez juz wraca, kupi na jutro piwo i napoje i juz bedzie. na obiad spagetti z tunczykiem jeszcze ciasto nie zrobione ale poczekam az maz zajmie sie mala i bede dzialac. własnie melka siedzi mi pod nogami i lilu lilu robi w noge tzn gili gili, laskocze - nauczyla sie jak my ja laskoczemy i ona nam tez tak robi |
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Ola jaki pokaz mody
a w kostiumie wyglądasz bardzo dobrze jakie masz piersi ładne, ja z moimi woreczkami moge się schować ![]() angy łazienka fajna, ja lubię duże umywalki, bo w małych zawsze rozchlapuję wodę.... butki tez fajne, ale ja z moją 40 to źle bym w takich wyglądała.
|
|
|
|
#2153 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marcelek na pewno się cieszy Cytat:
Jak tylko się odezwie to dam znać ![]() Kiedyś,kiedyś jak do Niej pisałam,też nie odpisała odrazu,tylko jakoś na drugi dzień pod wieczór.Miejmy nadzieję,że sie jednak odezwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za pogodę.Cytat:
U nas czasami,zależy od sytuacji : Nurofen i Dentinox |
|||||
|
|
|
#2154 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Zuzeczki,mądra dziewczynkaCytat:
dla Adaśka,oj zacznie się teraz,zacznie![]() Cytat:
jak jechałam z Damianem do rodziców na dłużej,zawsze się tak śmiał
|
|||||
|
|
|
#2155 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() O kurczę kawał roboty odwaliłaś, a Ty mówisz, że super było ![]() Wszystkie Mój kochany zięć ![]() Amela coś sobie ubzdurała i w kółko tylko weeeee powtarza biega po całym mieszkaniu i usiedzieć nie może a i udaje się jej zrobić wierzę z dwóch klocków ![]() Cytat:
biedny Bartuś Cytat:
Cytat:
coś w tym jest bo Amela tylko tubke zobaczy i juz jest lepiej ![]() Super, że urodzinki się udały ![]() Cytat:
kolejny zdolniachaDzisiaj na kontroli u lekarza wszystko było ok ?chyba więcej nie poczytam bo mała wstała
|
|
#2156 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pewnie bym już dzwoniła ![]() Cytat:
dupcia zgrabna,trzeba pokazywaćTroczków też bym nie przycinała Antoś też pięknie się prezentuje ![]() Cytat:
Za chwilke zerknę w albumy Cytat:
Odpoczywaj Nie no,proszę Cię nie wymyślaj już bo jeszcze słowo i pareo rzeczywiście bedzie Ci potrzebneEdytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-07-02 o 18:03 |
||||
|
|
|
#2157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobryyy
wszystkiego naj naj naj dla Kingusi i Martnki nareszcie troche chłodniej ... uffff ![]() Bartosz przespał całą noc, z przerwą na butlę mleka o 3 ![]() Wstał o 7,15 ![]() Czekoladko za pogodę i udanego wypoczynku życzę! buduje się teraz małż robi poddasze - ocieplenie i płyty gips-kart. za tydzień będą drzwi, płytki, panele i takie tam ... ogólnie wykończenie /wykańcza nas /Wprowadziy się pewnie dopeiro na wiosnę, bo wole jeszcze przez zimę posiedzieć u mamy i za ta kasę co wydalibyśmy na ogrzewanie kupić pare rzeczy do domu ![]() Cytat:
dla Adasia.Cytat:
taaaaa ską d ja to znam zawsze ja muszę dzwonić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
upał mu tak doskwiera? |
||||
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... i dla Boba Budownczego ![]() hmmm na katar nic specjalnego nie miałam ... woda morska, nasivin ooo i czosnek ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- dodałam nowego Bartusia do albumu w nowej fryzurce ... nie był zbyt zadowolony jak mu robiłam zdjecie
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
siedziałyśmy w cieniu cały czas, zresztą zanim wyszłyśmy to trochę nam zeszło Super Martysia się wypluskała ![]() fajna jest, dół można zawsze spróbować jakoś obciąć, wyrównać czy coś czyli coś w tym jest ![]() Cytat:
z katarkiem niestety nie pomogę, Martynka tylko raz miała i tradycyjnie kropelki,frida, czosnek u sąsiada właśnie płacze rozpaczliwie dziecko na podwórku a ktoś dorosły tam do niego :"Boże, zamknij się" ...co za ludzie ---------------------- http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ola_pania.html http://demotywatory.pl/1834901/Starzy-wyszli-z-domu
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-07-02 o 20:01 |
|
|
|
|
#2160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedaczek, się musiał bać ![]() w programach o powodzi wypowiadał się jakiś pan obieżyświat i właśnie tłumaczył, że w ciepłych krajach w hotelach moskitiery a komary tną.Obawiał się chorób przenoszonych przez komary i woził ze sobą młoteczek i gwoździe, bo podobno przez małe dziurki w których powinny być gwoździki się przeciskały. Mi jeśli wleci to drzwiami wejściowymi, albo w oknie dachowym-bo moskite ma za wnęką, to w przestrzeni między dworem a siatką czasem coś wleci, ale zawsze sprawdzam czy się coś nie skryło za prowadnicą.Dziś znalazłam coś bliżej niezidentyfikowanego Cytat:
![]() je się często i tak by być najedzonym.Ja nie odczuwam głodu między posiłkami wcale Ja już odkąd mam rower majaczę że chcę fotelik.Nawet używany po kimś mnie zadowoli. Anula rzuć linkiem do takiego co przodem się montuję ![]() Cytat:
![]() śmiało pytaj ![]() Cytat:
![]() zasiadłam na sekundę rano, ale nie zdążyłam was ani z wczoraj doczytać. Dzień o2.07 ogłaszam "świętem lasu" he he he znacie takie określenie? Mąż rano wyskoczył z inicjatywą, że zabiera mała na ogród do siory i podreptali wózkiem.Osłupiałam ![]() Błyskawicznie ich wyszykowałam.Gotowi byli w kilka sekund a ja wpadłam w wir porządków więc szkoda mi było czasu zasiąść i marnotrawić czas w obliczu brudnych podłóg, braku obiadu i zapuszczonego kibelka itpNaskrobałam sms do Unholy, ale chyba nie odczytała ![]() Potem dojechałam do nich i siedziałam do 18 na ogrodzie, tak więc cały czas na powietrzu. Mała 3x się długo kąpała.Zdarła nos o piaskownicę i przy płaczu dojrzałam dolną dwójkę Angy łazienka śliczna.Szare butki również w moim typie. Unholy, ale masz cycuszki no no no i figura ![]() Chciałbym mieć taką figurkę po 2dzieci. chyba czegoś zapomniałam.Pewnie zaraz mi się przypomni. A jak już przy figurach, to poproszę o zmianę.Kolejny KILOGRAM w dół http://www.kciuk.pl/Taki-pies-to-ska...ieckiem-a15681
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-07-02 o 20:30 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

, a Ty dzwoniłaś?
oddzwonił przed chwilą
...

małe dzieci są takie słodkie jak próbują nas naśladować
za pogodę.
biedny Bartuś
dupcia zgrabna,trzeba pokazywać
biedaczek, się musiał bać ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i figura