|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
bardzoo
Oh, it started just like love should I stole him from my best friend Not like they were a couple She just wanted him one night in bed. /Oh, to się zaczęło, tak jak miłość powinna się zacząć Ukradłam go mojej najlepszej przyjaciółce Nie to, żeby byli parą Po prostu chciała go na jedną noc. Oh no, why'd step up girl can't you see this man is meant for me Oh oh, won't you roll over girl This man is for me and only me. /O, nie lepiej się wycofaj dziewczyno Czy nie widzisz że ten facet jest mi pisany? O nie, lepiej zjeżdżaj, dziewczyno Ten facet jest mój i tylko mój. And I'm so sad that I stole him when you wanted him so very bad But life's cruel when you fall for someone that don't belong to you. /I tak mi przykro, że go ukradłam Gdy tak bardzo go pragnęłaś Ale życie jest okrutne, gdy zakochujesz się w kimś Kto do Ciebie nie należy. Miss Li "I'm sorry, he's mine"
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2010-07-02 o 18:43 |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
'spojrzałam na Ciebie zimnym wzrokiem. znałeś go doskonale. wiedziałeś, że owo spojrzenie jest moją barierą, gdy bardzo chcę ukryć moje prawdziwe uczucia. właśnie wtedy budziła się we mnie ta wyrachowana suka, dla której nic nie miało znaczenia. to były tylko pozory. Ty wiedziałeś jak jest naprawdę. jak krucha i delikatna jestem pod tą peleryną obojętności.'
'- Zamknij oczy i policz do 10. - Jeśli mnie znajdziesz zostanę z Tobą na zawsze. - 1, 2, 3 (...) 10. Szukam ! - Ej nie schowałaś się! - Wiem.' 'i tylko bądź obok. i dalej mnie rozśmieszaj. i mów mi to, co chciałabym usłyszeć. i śmiej się, gdy ja się śmieję. i powoduj, że będę przy Tobie bezpieczna. i spraw, bym mogła Ci zaufać. i przytul, gdy tylko zechcesz. i ocieraj moje łzy, pocieszaj i kochaj.' 'łza spłynęła szybko po jej porcelanowym policzku. uf , świat niczego nie zauważył.' Kochanie, bądź mój. Od dziś już tylko mój.
|
#273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze że jesteś, bo kradnę <3 Cytat:
;*dziękuję Cytat:
;** Cytat:
![]() ...
wiem, popełniłam wiele błędów. Co z tego, że się uśmiecham, jak serce mam złamane... Postanawiam zapomnieć ! Chwileczkę... Czyżbym się powtarzała?
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
myszka23101 zuzka0 i bez wiary w spełniające się marzenia ruszam w świat, udając, że przecież "jest ok".
|
|
#275 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
*** Powinneś być nielegalny. Uzależniasz.
Niby inteligent a błedy w miłości popełna podstawowe. `znam Cię tak dobrze, że gdybym miała pisać sprawdzian z wiedzy o Tobie, dostałabym szóstkę z plusem` [usłyszane] -Co robisz? -Piszę list gratulacyjny dla Ciebie. - Dla mnie ? ! - Tak. Za zajęcie pierwszego miejsca w moim sercu.
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam, że zawsze nosiłeś opakowanie truskawkowej mamby ze sobą, ale nigdy nie chciałeś mi jej dać. Mówiłeś, że ona popsuje mój cudowny smak i zapach.
Wyglądasz jak ciasteczko, smakujesz jak ciasteczko, ale to tylko podły drań. I wtedy upadłeś na pole pszenicy.... BUUUM... i tak powstał CHOCAPIC, czekoladowa pycha!!!! |
|
|
|
#277 |
|
Przyczajenie
|
Chwile, które przepełniają emocje tak mocne, że uzależniają jak narkotyk
Wszystko co mam, to serce, nie mam nic więcej.. |
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
niemożliwe to tylko wielkie słowo
rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy zamiast wskrzeszać siłę, by ją zmienić. mój prymitywny koniec świata. |
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
I nigdy nie wiedziałeś, jak potrafiła namalować żółte słońce, lazurowe niebo, biały domek z czerwonym dachem i zielonym trawnikiem, ciebie i siebie w drzwiach ubranych na czerwono... A wszystko to za pomocą jednego grafitowego ołówka... Śmiech to zdrowie, dlatego nikt nigdy nie umarł ze śmiechu...
|
|
|
|
#280 |
|
StrongHeart25
|
Wiesz jak to jest? Kiedy ktoś kradnie Tobie coś co było najważniejsze ? Nie. No to się nie odzywaj !
Czuje się jak mała dziewczynka,Której właśnie inna odebrała jej najlepszego misia. Nie lubie takich dni, jak dziś.Bo chce mi się płakać . Nie zapomnę, może nie chce? a może nie umiem. Chce tylko Ciebie, i nie chce znać żadnych innych imion. Bo wyryłeś w moim sercu swoje imię. A teraz chcesz się tego pozbyć.Przepraszam ale tego sie już za korektorować nie da, Zawsze tam będziesz .Zawsze.
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
.. albo nie umiesz, albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko, nawet miłość.
gdy odejdę nie płacz, bo szkoda łez. nie ma już dla nas żadnych szans. i nie mów, że Ci przykro z tego powodu. choć tak bardzo brakuje mi rozmów z Tobą i tęsknię za Twoim uśmiechem to paradoksalnie, gdzieś w głębi duszy - nienawidzę Cię. żyć bez Ciebie się nie da.
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
... każdy ma taki świat, jaki widzą jego oczy (;
'Ladies do not start fights. But they can finish them.' (; Damy nie zaczynają walki. Ale one mogą je kończyć. You are really really really lovely (; ... and they lived happily ever after (: If life gives you lemones, make lemonade (; Jeśli życie daje Ci cytryny, zrób lemoniadę! Każdy z nas posiada wielką galerię zdjęć niezrobionych. Każde marzenie jest nam dane wraz z siłą potrzebną do jego spełnienia. Never, never, never give up (; Przepraszam, co pan robi w moim życiu? You know my name. Not my story. Znasz moje imię. Nie moją historię. Ktoś chce żebyś był. 'Czym jest szczęście? Gwałtownym skurczeniem się odległości w przestrzeni międzyludzkiej.' (: 'Proszę wejdź, zamknij drzwi, herbatę pij i pozwól mówić mi o tym, że znowu dobrze jest.' '...ale wy się dziewczyny nie dajcie, tylko szczęścia szukajcie, szukajcie.' (: This is impossible? Only if you belive it is. To jest niemożliwe? Tylko jeśli w to wierzysz. ... cichy dźwięk rozsypywanych myśli. 'Chciałabym umieć mówić ludziom, których uwielbiam, że są cudowni, niesamowici i że bez nich nic.' 'Wzajemne unikanie się wzrokiem w ograniczonej przestrzeni jest więcej niż umiejętnością. Jest sztuką.' You will never know if you never try. Nigdy się nie dowiesz jeśli nie spróbujesz.
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Czekam, aż ktoś wrzuci do mego życia światło
Ale nie tylko tak, żeby zaraz miało zgasnąć. Ach, gdybym tak mogła wyrwać serce z mojej piersi i wrzucić je w nurt rzeki, wtedy nie byłoby więcej bólu ani tęsknoty, ani wspomnień. nie zamierzałam zakochać się w Tobie, po prostu tak wyszło. - Ty masz szczęście ! - Mam, ale nie w miłości.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-07-02 o 20:21 |
|
|
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() a proszę bardzo ![]() dziękuję ![]() powiesz : " spadaj mała ". pójdę ! ale nie biegnij za mną ...
po prostu lubię w nocy siedzieć na schodach i myśleć, tak w zupełnej ciemności. Chodź, zjemy wszystkie gwiazdy, sprzedamy słońce i porwiemy księżyc. nie palę. nałogowo żuję gumę balonową. nie piję. ale uwielbiam colę light. nie przeklinam. ale uwielbiam, mówić slangiem. nie noszę szpilek. ale kocham trampki. nie jestem dziwką. ale potrafię kochać. Lubie soboty. Lubie czekolade,papierosy i pomarancze. I lubie czasem przeklinac. I smiac sie tez lubie. I lubie zaczynac nowe zdania od litery "i". I lubie angielski.Lubie tez czarny kolor. Ale nie Ciebie k@#$a,nie Ciebie!! dlaczego masz jego zdjęcie na drzwiach? przecież mówiłaś że go nienawidzisz... -ale jak mi się nudzi to rzucam w niego lotkami. tak,znam to imie. wymiotywałam przez nie wiele razy. gdzie te oczy, co szukały wiary w ludziach? A teraz podzielmy się twoją koszulą pij dużo, kochaj mocno, umieraj młodo. a wiesz co jest w życiu najlepsze ? - niszczenie facetów , za@#$iście wyluzowanych facetów , myślących że wszystko jest dla nich . - chuja nic nie jest dla nich . Paluszki, spadające gwiazdy, złamane serce, jeden tiktak miętowy, szajsowate myśli, dziurawe skarpetki - metafizyka miłości. miłość potrafi zaślepić na taką skalę, że kiedy włoży Ci rękę pod bluzkę będziesz skakać z radości, uznając ten gest jako oznakę uczucia jestem Twoją klątwą i przekleństwem. niedokończoną przyjemnością. przegryzioną wargą do krwi.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-07-02 o 20:15 |
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
najgorsze jednak w wyobraźni jest to, że przychodzi chwila, w której trzeba przerwać marzenie, a to bardzo boli
zgubiłam się na ulicy marzeń bo tam po raz pierwszy ujrzałam Ciebie. wierząc w Ciebie muszę wierzyć w siebie.w to że nam się uda. gonimy marzenia zapominając o innych ważnych dla nas osobach.
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Guziki xD, happyend, myCh, limitowanaa, agrr - okradłam, talenty <3
Naughty_ - jeszcze dwa razy tyle postów życzę. i dziękuję oczywiście ![]() Missi_16 - znów okradłam <3 __ - spotkamy się? - nie mam ochoty z Tobą gadać. - to pomilczymy razem. ' Teraz już nigdy w pełni nie ułożę puzzli swego życia. Zawsze będzie brakowało jednego elementu - Ciebie. ' ' gdy serce przejmuje władzę nad rozumem [...] ' |
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() dziękuję tym, które pamiętały, nadrobię wszystko później ps. Pistolecik - ja pamiętam czekałam tu na Ciebie. ![]() Dobrze że już wróciłaś.. _________________ tutaj codziennie uczymy się, że miłości nie ma. ''byle jak najdalej zabrać ich wszystkich, mieć tylko tych, tych naprawdę bliskich.''
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz? Ona Cię kochała. Byłeś dla niej numerem jeden. Tym cholernym oczkiem w głowie. Jej chłopczykiem bez wad, za którego oddałaby życie. Jednak idealny chłopczyk okazał się fałszywym dupkiem, który korzystając z pierwszej lepszej okazji poszedł do innej, nie zastanawiając się nad tym, co ona będzie czuła, że ból wyżre wnętrze jej serca. A ona... ona myślała, że to wszystko przez nią. Wiesz, czego żałuję? Tego, że nie umiem postąpić tak, jak Ty. Po prostu nie umiem się tak zachować. Nie potrafię powiedzieć Ci, że się nie zobaczymy, bo mam inne plany. Nie potrafię zaplanować sobie dnia bez Ciebie. Potrafię rzucić dla Ciebie wszystko i ze wszystkiego zrezygnować. A Ty? Ty za to doskonale umiesz zrezygnować ze mnie. Wyobrażam go sobie z nogami opartymi na biurku, rozpiętym kołnierzykiem, krawatem zarzuconym na ramię. Dobrze wygląda w garniturze. Cóż... wygląda dobrze we wszystkim. I bez niczego też
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
_mandarynka, without_demur
* * * dwa razy pomysl za nim cos zrobisz.
* za duzo widze zeby widziec tylko ludzi bledy. * wybrany z setek dni wspomnien posklejany film |
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym tylko, żebyś napisał mi coś miłego i co wieczór życzył słodkich snów. Więc skąd ta cisza w nas i chłód? Za noc, za dzień bez wielkich burz. Szczęścia brak, nadziei mniej. Oddalasz się i z dnia na dzień widzę, Jak bezradna tracę cię. Był wyjątkowy, tego jestem pewna. Jego usta nie były ciepłe i delikatne tylko zimne i szorstkie. I na tym polegała jego wyjątkowość. Szorstkimi ustami całował mnie najdelikatniej na świecie... Tęsknię za tym, co było kiedyś. Tęsknię za Nim, za tym, jaki był kiedyś... ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Ekran mojego telefonu już dawno przestał wyświetlać twoje imię. Nie ma go w ostatnio odebranych wiadomościach ani połączeniach. Gdybym mogła podarować Ci tylko jedną rzecz tego świata, chciałabym dać ci umiejętność patrzenia moimi oczami. Wtedy zauważyłbyś, jak ważny dla mnie jesteś. Może ja już nie potrafię żyć tak jak kiedyś... Pamiętasz? mieliśmy przetrwać wszystko. Zakończyć cykl, zatrzasnąć drzwi, zamknąć rozdział - zostawić za sobą to, co już minęło. Zastanawiam się co zrobiłbyś, gdybym przestała nagle się odzywać? Pisać, dzwonić... Powiedziałbyś, że przestałam istnieć? 365 dni i nocy.
365 prób, by to naprawić .
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Żadna pomyłka.! Ubóstwiam Cię .Cytat:
Ja? Pochwała od Ciebie? Nawet nie wiesz jak mi miło.!![]() * I ode mnie:` Nie wiem co we mnie wstąpiło, ale uśmiecham się do przechodniów, jak obłąkana. Nie jestem w stanie powstrzymać moich unoszących się ku górze kącików ust. Rozpiera mnie wewnętrznie emanująca radość. Takie moje mini absurdalne szczęście. Bez przyczyn. Bez powodów. Ku niemu. ` ` Wielu facetów mi się podoba. Kilkunastu mnie kręci. Na widok kilku, zapiera mi dech w piersiach. W paru podoba mi się ich niezwykła osobowość, a w kilku innych, zabójcze spojrzenie. Jednak kochać, mogę tylko tego jednego. I nie wiedzieć czemu, ale padło na Ciebie. ` ` Po prostu uciec, pozostawiając za sobą każdy nawet z najmniejszych problemów. Zapomnieć o każdej źle podjętej decyzji. Nie żałować i żyć, czerpiąc jak najwięcej z szansy, którą dostaliśmy od samego stwórcy. Szansy, która już nigdy się nie powtórzy. ` ` Jedną z najbardziej absurdalnych sytuacji w moim życiu, była ta kiedy, odchodząc życzyłeś mi szczęścia. ` ` Dla jednych niewinny flirt, dla innych oznaki potężnego uczucia. Sęk w tym, aby odpowiednio zinterpretować wysyłane nam sygnały. Błędnie uznane za flirt - zaprzepaszczają szansę na coś, większego. Błędnie uznane, za coś więcej - robią naiwną nadzieję z której w późniejszej konsekwencji, nie można się wyleczyć. ` |
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_ - jejqqq... cóż za zaszczyt dostać takie wyróżnienie, dziękuje ;3
Dziękuje losu, że mogę uciec przed tą zamgloną atmosferą naszego małego miasta. Skąd ja znam te kąśliwe słowa skierowane w moim kierunku ? I co teraz będzie ? podejrzewam, że w oczach ludzi naszego miasta ja straciłam z Tobą dziewictwo, Ty okazałeś się zdradzieckim chu**^jem i poszedłeś w tany z inną, a ja zaszłam w ciążę. Bo od czasu na niebie muszą się pojawić chmury. Słodki mus podniebnego szaleństwa w oczach które przypominają bitą śmietanę z oliwką w środku. Niekiedy kładę się spać, myślę co zrobić dalej i do chodzę do wniosku,że i tak nie zrobię nic więc przekręcam się na drugi bok i idę spać. Szał pustych laleczek i egoistycznych kenów w sklepie z zabawkami zwanym potocznie ' zyciem' Hey You! That had sex with my mother doesn't mean that you're my father. /Hej Ty ! Że uprawiałeś seks z moją matką nie oznacza, że jesteś moim ojcem./ Dużo się dzieje, mało układa.
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
za miłość twoją życie me. miłość. chyba niewiele o niej wiesz? mała, przecież wiesz, drugiego takiego nie znajdziesz.
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
nie kocham - staram sie to mówić moim myślom cały czas.
ja po prostu nie mogę zrozumieć, co czuje tej nocy
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Mój Uśmiech Jest Czarujący...
A Śmiech Hipnotyzujący...
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mów, że mnie kochasz, jeśli nawet nie masz pojęcia co to znaczy Opowiedziałam chmurom historię naszego związku, tak się przejęły, że zaczęły płakać... Lubię siedzieć na murku i patrzeć w niebo, myślę wtedy jakby to było, gdybyś siedział obok mnie Szukam na niebie spadającej gwiazdy, może wtedy nareszcie byłabym szczęśliwa
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
możesz mnie zabić, ale najpierw pocałuj
+RozowaSkeyterka - a nawet nie karzę Ci go oddawać <3 BananowaDelma - delmiątko moje <3 okradaj , okradaj ! ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-02 o 21:21 |
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym optymalnie nieoptymalna, ale mi się nie chce
Dawno już przestałam zauważać Twoją nieobecność
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Brakuje mi tu wielu utalentowanych dziewczyn i chyba nad tym ubolewam.
;*

) - kolejność bez znaczenia. wszystkie was uwielbiam <3

.