|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
oooo nasz Amazing Horse sie pojawil
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej! witam gdybyście nie zglądały to wklejam tutaj
szukam noclegów w Bieszczadach , niedrogich (Tz nie zgodził sie na mój sponsoring, wiec płacimy pół na pół a nie chce go obciążać finansowo, niech zbiera na pierścień ) , może być zadupie (jedziemy Szmaragdową Suką ) w sumie 5 noclegów od 18 lipca do 22 włącznie. jedyne czego oczekuję to łazienka w pokojuPomóżcie ![]() przy okazji może doradzicie co zwiedzić, na które szlaki się udać ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-07-02 o 19:19 |
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam
![]() Trochę się stresuję
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
zwiesiu do poczytania z polski zatem
kawucha ja nigdy nie bylam w bieszczadach wiec niestety nie pomoge...
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
mrauuu
Cytat:
Ślimaczki fajne i na drugi dzień też smaczne. A pesto kupne. Nie miałam wczoraj czasu aż tak szaleć w kuchni. |
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieta fascynująca się futbolem jest dziwna a Kaka - mam do niego słabość od 7 lat, czyli od jego przejścia do Milanu. urodę ma prostą, chłopięcą, ale wprost uroczą, choć na niektórych zdjęciach wygląda jak taki przeciętniak ;P ale wygląda bosko tak naprawdę do tego jego sposób bycia to już w ogóle ach i och - taki prawdziwy prosty, szczery facet z ulicy, a nie goguś wypindrzony jak wielu piłkarzy z Krysiem na czele (ten demot, co dawałam rano linka, nadal mnie śmieszy a oto zdjęcia, których nie cierpię: http://english.people.com.cn/200512/...s/1225_A50.jpg http://images1.fanpop.com/images/pho...95-469-700.jpg Kobieta i chłopczyk - gdyby ich nie było, nazywałabym się teraz Patrycja dos Santos Leite (tudzież samo "Leite", bo chyba nawet on nie wie, gdzie kończy mu się imię, a zaczyna nazwisko )
|
|
|
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
naj czyli wyglada na to, ze to my dziwne jestesmy ![]() a zaraz Ghana- Urugwaj - kogo obstawiasz? ja Ghane - zabawnie by bylo jakby taka Ghana wygrala mistrzostwa albo chociaz doszla do finalu
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też jestem za Ghaną, a niech mają nie mogę się pogodzić, że więcej Kakusi nie zobaczę w tym mundialu... kolega wygrał kiedyś bilet na mecz Milanu, trening przed meczem i chwilę kontaktu z piłkarzami (!!!) i miałam z nim jechać (!!!!!!!!), ale się debil zakochał w międzyczasie i wziął ze sobą dziewczynę, która po powrocie mówiła, że... BYŁO NUDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ale przyznała, że Kaka ładny to było z 5 lat temu chyba tak, tuż przed moją 18.
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
zabije się, nie ma żadnych noclegów obdzwonilam juz z 10 i lipa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu sprawdziłam właśnie cenę SUMu na UW. Nie mam szans na takie drogie studia. Muszę szukać tańszych albo poczekać z robieniem mrg na lepsze czasy.
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
jak jedziecie autem, to jedźcie w ciemno - na miejscu zawsze coś znajdziecie i to niedrogo, zobaczysz. jeszcze mi się nie zdarzyło, bym zapłaciła za nocleg na chybił trafił więcej niż rezerwując wcześniej
i nie zabijaj się przed 21 sierpnia!!!Cytat:
i dorabiaj sobie w ten sposób póki co, dzięki czemu zarobisz na studia
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Naj myślę że on wie, bo "dos" to takie "z/ze". Do tego z tego co widzę ma podwójne nazwisko, czyli po polsku brzmiałby coś jak "Rysiek ze Świętych Mleko" :P
Kawa dzwoń dalej, może ktoś zrezygnował gdzieś? ![]() Aleks a może na prywatnej gdzieś? Bo czasem na Uniwerkach droższe niż na prywatnych. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko zaraz graja - zatem dziwne kobiety ida przed telewizory kibicowac
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
bryyyy
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś, bo Ty za późno szukasz noclegów jak na Bieszczady... teraz to tylko namiot
Dziewczęta, ja się z Wami żegnam, bo do przyszłego piątku mnie nie będzie. Wybywam jutro do Lublina i nie zabieram komputera, żeby się jednak skupić na nauce. O kciuki proszę zarówno jutro wieczorem, żeby spotkanie z K było równie miłe jak 2 poprzednie , w PONIEDZIAŁEK rano bo mi będą baaaaaaaaardzo potrzebne i w CZWARTEK rano.Jak nie zdam to będzie znaczyło, że nie trzymałyście kciuków, a co za tym idzie, obrażę się śmiertelnie i nie będę tu zaglądać ![]() A tak serio. Bardzo proszę o kciukasy. Pozdrawiam ![]() I do zobaczenia za tydzień
|
|
#679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle przypomniało mi się - niektóre ogłoszenia u nas w pracy muszą czytać dwie osoby - jedna czyta na swoim komputerze, a druga śledzi, czy ta dobrze czyta (wiem, absurd ) no i ta druga, z której komputera nie jest wysyłane ogłoszenie, musi się podpisać. Kumpela więc po przeczytaniu na komputerze podpisuje mnie PJ. ja na to: "ooo, w USA byłabym Pi Dżej", a ona: "właśnie, czy ktoś znany ma takie inicjały jak Ty?" a ja: "nooo, Pan Jezus" - nie wiem czemu to przyszło mi do głowy, ale wypaliłam od razu ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
TV włączony, parzy się kawka, więc gotowość pełna (choć oczywiście, idę się też uczyć ;P), tylko wuwuzele brakuje Cytat:
papap u Madzi chyba OK, bo długo już rozmawiają ![]() Skimos, a spolszcz "Izecson", cwaniaro
|
|||
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam
)
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie na chatę, tylko na kawalerkę a 70 zł to drogo. myśmy ostatnio w ciemno jechali do Szczyrku w sezonie (na te deski i narty) i nocleg przy samym Skrzycznem za 50 zł - pokoje z łazienką i fajny pensjonat. może nie idealny, ale spoko.
|
|
|
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka, a w okolicach Wetliny szukałaś?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyyeeee no niestety nie ma znaczenia (sprawdziłam nawet w programie do sprawdzania portugalskich nazwisk ), ale podejrzewam że jakieś indiańskie ma korzenie.Powiedzmy że "piękniusi" |
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja to wątpię, żebym chciała iść na kolejne studia ![]() miłego wieczorku wpadnę jeszcze tej nocy, pewnie koło 24, zobaczyć, co u Madzi
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-02 o 21:07 |
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
kurde mam dylemat i nie wiem co zrobić
![]() Bo tak, po wielu prośbach, po długim kazaniu, że co ja tu w ogóle robię po biologii, załatwiłam sobie możliwość odbycia stażu w szpitalu wojskowym w laboratorium. Z tymże nie wiadomo czy będą na niego środki z PUP-u, jak się rejestrowałam to mi mówiono, że raczej teraz nie ma (na powodzian wszystko poszło), co jednak może się wkrótce zmienić. A jeśli tych środków nie będzie to wtedy mogę tam sobie pracować w ramach wolontariatu. No i pytanie co dalej, czy mnie kiedyś zatrudnią, czy po tym stażu powiedzą do widzenia i wtedy co ze mną, dalej będę w punkcie wyjścia ![]() Druga opcja pójść od września na 2letnie dzienne państwowe studium policealne farmaceutyczne, po którym praca w aptece niemal pewna, no ale te kolejne 2 lata w plecy Mogłabym pójść też na zaoczne prywatne i gdzieś sobie pracować, ale wiadomo, że panstwowe mają większą renomę i pracodawcy inaczej na to patrzą.Co zrobić
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
naj i jak ci sie podoba meczyk?
ta akcja i bramka na 20 s przed koncem polowy byla rewelacyjna GHANA GHANA GHANA!!!
|
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ze mną to wogóle dziwna historia była. Generalnie po maturze nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić więc poszłam na dzienną administrację. Gdy się obroniłam i poszłam szukać pracy okazało się,że niestety administratywistów nigdzie nie potrzebują - chyba że w urzędach gdzie niestety nie zarabia się najlepiej A teraz namawiają mnie na doktorat PODSUMOWUJĄC: Każdy etap edukacji skutkował zatrudnieniem ewentualnie awansowaniem. Osobiscie polecam
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Claris jeśli masz możliwość by zrobić te 2 lata farmacji to wybierz tę opcję. Dużo łatwiej o pracę niż po biologii.
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ![]() Rozmowa była cieżka. Wyjaśniając- pogodziliśmy sie,jesteśmy razem. ALE. Dał warunki - mam nie wchodzić mu na głowe jak kiedyś, bedziemy sie spotykać co drugi dzień a dopiero jak on zobaczy,że jest dobrze to możemy codziennie. Pisać smsy on chce spontanicznie czyli wtedy kiedy poczuje ,że chce do mnie napisać. To samo z czasem wolnym-wszystko ma być spontanicznie. Mamy robić dużo wspólnych rzeczy itp. Wszystko fajnie ale po tym jakoś nie zrobiło mi sie fajnie powiedział,że chce żeby miedzy Nami było tak żebyśmy sie chcieli jak najwiecej widzieć Niby jest ok..ale mi dziwnie na początku chciał przyjechać żeby TYLKO porozmawiać i chciał kilka dni na przemyślenie tego czy warto mi dać szanse. Ale jakoś go wybłagałam i nawet sie przytulaliśmy i powiedział,że mnie Kocha ale buzi nie dostałam. Jutro bedziemy u niego i mamy porozmawiać nie czuje sie szcześliwa![]() Ide spać Dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

chcę umrzyć...
wezme Cie na zawsze 

tak, tuż przed moją 18. 

powiedział,że chce żeby miedzy Nami było tak żebyśmy sie chcieli jak najwiecej widzieć