|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Pomoże mi ktoś ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak bylo w Waszym przypadku? Mozna sie tylko domyslac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie trochę przesadzają. Widziałam ostatnio piękne sandałki za 300 zł.. cóż o takich rzeczach mogę tylko pomarzyć.
#935 |
Zakorzenienie
|
Purek pierdółko jedna Ty
![]() ![]()
#936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najpierw podstepem jego kolega podwedzil mi recznik jak szlam sie kapac no i potem nie chcieli go oddac i musialam z nimi chwile posiedziec. A na drugi dzien szukal mnie po calym campingu zeby poprosic o spotkanie Caroline nie mialam watpliwosci ze wysmienicie sie obronisz! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham ten sklep, kupuję tam ubrania(często też z wyprzedaży) są dobrej jakości.
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Paravanti
![]() ![]() A Ty Pap, sama jesteś popierdółka ![]() ![]() ![]() O wstawiły się ![]() To moje buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety często muszę sobie odpuścić ciuszki. Właśnie ze względu na cenę. No ale wczoraj kupiłam najważniejsze - biustonosze ![]() W ogóle ciężko jest dostać ten właściwy rozmiar, ja kupuję jedynie w Esotiq.
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
To od razu, póki jeszcze pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() Ale generalnie to już siada na "siad" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodki pyszczek ma!
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butów, bardzo ładne, podobają mi się ![]()
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
ale wielkopies! to mastiff tybetanski? jakos taki podobny sie wydaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
PurBlanka buty ładne, takie skromne, peep toe, takie też lubię.
A pies to jaka rasa? One chyba rosną takie duże i wyglądają jak niedźwiadki, albo ja coś wymyślam. |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ale bym sobie takiego poprzytulała.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cuciola, i odwazylas sie do niego przeprowadzic? Wow ![]() a powiedz mi jesczze - czy on zna polski? ![]() Wybacz wscibskosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Dziewczynki
![]() Cuciola, zgadłaś ![]() ![]() ![]() Tak Cholerko, ma 4 miesiące..dokładniej 3 i pół ![]() ![]() ![]() Doradźcie mi, sukienka w zeberkę będzie pasowała do tych butów ?? ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() Na wykładach do nas mówił: Wy łajzy przebrzydłe, tylko byście się kitłasili jak te króliki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dawaj foto sukieny a nie pitolisz czy pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale zeberka jest zupełnie inna..po obronie będę miała więcej czasu to podjadę z nimi przymierzyć..oby jeszcze była ![]() ![]() Dziekuje Kochana, ja też za Tobą tęskniłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ogólnie to on mnie kocha i chce ze mną być ale oboje zdajemy sobie sprawę że taki układ jak był nie ma sensu, obiecuje mi zmiany, potem nie daje rady bo to nie jest zgodne z nim...bo ma dość tak jak ja rozstaliśmy się, ale nie chcemy tracić siebie. Spotykamy się codziennie na krótko, byliśmy na pizzy, lodach, rozmawiamy. On mi wysyła buziaki jakieś...ale mnie to męczy takie "zawieszenie", za szybko się zaczęły znowu rozmowy co jest nie tak a co trzeba zmienić on jest szczęśliwy bo się nie kłócimy, mówi że coraz bliżej siebie, coraz cieplej się do mnie odnosi ale ja nie umiem tak jak niby osobno a tu co chwilę mnie głaszcze czy coś chcę się odciąć jeszcze bardziej, żebyśmy oboje zatęsknili, żebyśmy padli sobie w ramiona ... albo nie tyle że zauważyłam, że nie jestem w stanie być chyba w ogóle w żadnym związku, bo dla mnie taka relacja, że cały dzień on załatwia swoje sprawy, widzi się z kumplem a do mnie przychodzi na chwilę albo już wszystko nie jest pod nas jest...nie związkiem. Nie wyobrażam sobie związku i nie spędzania każdej wolnej chwili razem, zakochani nie potrzebują "oddechu", na późniejszych etapach już tak ale my jesteśmy za krótko na rutynę...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poznalismy sie jak bylam w ostatniej klasie gimnazjum,najpierw dlugo ciaglismy ta znajomosc na odleglosc az do matury. A potem sie przeprowadzilam ![]() polski troche zna-duzo rozumie ale wstydzi sie jeszcze mowic. Zwykle sie rozkreca dopiero po kilku dniach pobytu w Pl i podstawowe zwroty mowi ![]() PurBlanca a to twoj pierwszy pies? sliczny jest! Tylko karm go odpowiednio bo za kilka miesiecy to juz bedzie olbrzym. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Ja tylko na chwile przyszłam się przywitać i zaraz ide spać
![]() ![]() ![]() Sweet uwielbiam tą piosenkę eminema ![]() Purek fajnego masz tego pieska, też takiego chce!! Mandy sukienka bardzo fajna. Ja bym poszła albo tak jak dziewczyny mówiły czarne rajstopy + kolorowe szpilki, albo takie bardziej cieliste + czarne szpilki.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cierpliwi obydwoje byliscie ![]() To gdzie Ty sie w takim razie tak swietnie nauczylas wloskiego? Jeeeej, czuje sie jak sasiadka z walkami na glowie wygladajaca przez okno. Poziom wscibskosci jest porownywalny. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Rebe, pisz jak sie udaly polowy stanikow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
To ciesze sie ze masz warunki na takiego psa,bo jak czytam o psach karmionych pedigree to zaraz mnie cos bierze. Na psa ludzie wydadza tysiaka ale juz zeby dobrze karmic to nie!
Zaraz uciekam do nauki..a Tz sobie pojedzie na probe. Stwierdzilam ze przez ten moj "egzaminowy zly humor" lepiej bedzie jak nie bede sie do niego ciagle lepic. Bo pewnie bysmy sie poklocili o nic..mam strasznie delikatne nerwy teraz i latwo mnie wkurzyc. Lepiej przeczekac do trzynastego. Tz sie mnie wczesniej zapytam czy poczekam na niego dzis az wroci..a ja na to ze nie ![]() To zrobil skruszona mine ![]() ![]() nafiyqa wloskiego uczylam sie dodatkowo ale krociutko..a potem dopiero w liceum. W liceum juz umialam dobrze wloski i przygotowywalam sie sama do rozszerzonej matury ![]() Chyba z podrozy sie nauczylam ![]() Czasami sie sama sobie dziwie jak to nam sie wszystko ulozylo...no i teraz studia...tez super ida Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-07-02 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sama wyczaiłam cudny strój kąpielowy tylko nie było na mnie rozmiaru majtek, muszę znaleźć w internecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.