|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Paa Lala
Nie fochaj, a już broń Boże nie zamykaj się w sobie, tylko bierz się do roboty to nie nasza wina, że robisz takie piękne różyczki i się w nich zakochałyśmy
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
To ja ide na harrego i z nudow bede robic rozyczki. Moze ze dwie kolejne zrobie
albo chociaz płatki potnę
|
|
|
|
#2763 |
|
Rozeznanie
|
Tylko duuuuuuuużo tych płatków potnij, przydadzą Ci się
![]() Jak znikasz to papa |
|
|
|
#2764 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewuszki!
Ale się rozbrykałyście... nawet majla założyły Potytywne istoty... jak minął Wam ten piękny, upalny dzień? ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Ad.1 to prawda... normalnie LALA ![]() Ad. 2 ja wiem... pracuje duuuużo pracuje, dlatego tak rzadko bywa ... ale jestem jak tylko mogę...![]() Ad. 3 ja też nie jestem w stanie...
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Zrobilam 3 roze ale z jednej tylko jestem zadowolona. Taka jak zywa rozkwitnieta mi wyszła Tyle na dziś![]() Olkaaaaaa zdjęcia dawaj
|
|
|
|
#2766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybaczcie dziewczynki ale fotek dziś nie będzie... Buziaki.. idę spąc bo zaraz zasnę z głową na klawiaturze.... |
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymaj się Kochana! no oczywiście nie było mojego rozmiaru ale wiecie co chyba wezme te większe bo tak mi sie podobają a ich już w żadnym deichmanie nie ma w polsce bo ja doslownie potrzebuje 37,5 a bylo 38 to moze wezme, ale ja jestem niezdecydowana ![]() uwaga! blondynka będzie wrzucac fotki ciekawe co z tego wyjdzie |
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Olciu papap
Kropka jakie buty? ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Martu pięknaś. |
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
a takie tylko, ze juz koncowka ich
![]() jutro Wam wrzuce takie najbardziej aktualne foto jak się wyszykuje na impreze
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
tzn akurat takie by mi sie przyadaly teraz do 'biegania' na lato i wysokie są bo ja niska, ale bardzo wygodne no i za 59 zł
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
No to niedużo
Kupuj smiało
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
ale to chyba w niedziele albo poniedzialek po nie pojade, bo jeszcze kilka par 38 zostalo a 37 jak na zlosc oczywiscie nie
jutro musze posprzatac troche moze sie poopalam i z kolezanka sie umowilam na impreze idziemy we 2 obie samotne moze kogos poznaja Kasia a my znów same
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
No same same. A ja sobie oglądam karne kibicujac ghanie
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- No i Ghana odpadła. Idę się chyba ciąć. |
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Ty widze, że taka 'kibicka'
kazdy mecz ogladasz ![]() a ja ide sobie jeszcze poćwicze coś jakies brzuchy czy cos
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
A Romeo tak na mnie działa, że oglądam
Po kazdym meczu wspolnie wymienialismy sie spostrzezeniami ale dzis go nie ma Wiec bede mu musiala opowiedziec i przytoczyc cudowne podsumowanie Przemka Babiarza w studiu na koniec.
|
|
|
|
#2777 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny, wyjątkowo pierwsza dziś jestem
![]() ale powiem szczerze, że humoru nie mam i przez najbliższy tydzień raczej mieć nie będę. Trudno, maruda się ze mnie robi straszna ![]() Kaś, chcę tą różę zobaczyć i miałam Ci o bluzce przypomnieć ![]() Co u was?
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() dzis na spokojnie poogladałam zdjecie na poczcie..Kas fajny ten Romeoo chłopak z gitaraaa :P ![]() pochwal sie ta rózyczka:P reszta meżczyzn tez fajna ![]() Kropelka ładna z Ciebie dziewczyna:P aha i fajne te butki :P Ola dostaniesz po pupie zdjecia prosze dodac na maila..bo tylko Ty nie dodałas:P widze, ze Cie wykorzytsuja w tej branży rozrywkowej..:P![]() jednak sie zdecydowałam na dotykowy telefonik http://www.allegro.pl/item1107779982...nan_od_ss.html moje 2 kolezanki maja dotykowe telefoniki i sa bardzo zadowolone :P moze ja tez bede:P ![]() miłego dnia pierdziochy
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
wstalam, humor do kitu ;/
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Myszko czemu nie masz humorku i nie bedziesz miec..?![]() Myszka naszej Julii nie bedzie bo pewnie do 3 rano romansowała z Romeeoo ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- ooo widze 2 marudy dzis..a czemu Kas do dupu..
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- klotnia z mama wiec chrzanie to i nie jade do babci pomagac w pracy |
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nie ma Romeo?
![]()
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
ujme tak,ze romeo mial wazniejsze imprezy niz pisanie ze mną.
Wrrr wkurzyla mnie mama, jedzie sie do babci kolo sklepu i ciezko na 5 minut wstapic tylko bede musiala znow wydawac na autobusy zeby tam dotrzec i wejsc na 5 minut:/ Bo im sie podobno spieszy zeby w slonce nie pracowac tymczasem siedza w domu przed TV:/ |
|
|
|
#2784 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to koniecznie daj później znać jak Ci się "pracuje" z tym telefonem, bo sama się nad podobnym zastanawiałam, tylko trochę się boję ![]() również życzę miłego dnia Cytat:
najgorsze jest, że nie będę miała z nim przez ten czas kontaktu i będę żyć w takiej niewiedzy ![]() No ale mam nadzieję, że się wybawi na tych Węgrzech za nas dwoje ![]() Kaś, nie znam sytuacji, więc ciężko mi się wypowiadać, ale to, że od czasu do czasu robi coś innego niż pisanie z Tobą, to chyba nic strasznego
|
||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Q0kXx...layer_embedded lubię to I te wizualizacje
|
|
|
|
|
#2786 |
|
Rozeznanie
|
Aaa, to ze mnie głupol
![]() A z rodziną to ja zawsze mówiłam, że najlepiej się na zdjęciu wychodzi. I to najlepiej stanąć z boku by w razie czego się odciąć ![]() Policz do 10, głęboko pooddychaj i się nie denerwuj ![]() Uwielbiam te reklamy |
|
|
|
#2787 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziwczynki
ja zbiorczo odpowiemCytat:
![]() Cytat:
![]() kurde Kaś chłopak z gitarą!!!! ahhhhh!!!!! rewelacja!!! tylko ja nie wiem jakbym strawiła te piszczące fanki a Ty widze że quiz zrobiłaś-zgadnijcie ktora to ja Agata z******isty ten koleś!!!! matko kochana normalnie ja nie mogę!!!! mrauuuuu uwielbiam takich niegrzecznych, butnych facetow ![]() no i ten Twoj Wegier lala ufffff!!!! aż mi serce fikołka zrobiło. Jest naprawde przystojny ale nie padlabym jakos przed nim. moze dlatego ze zbyt modelowy. ale wrazenie robi nie powiem ![]() wspaniale!!!! Justyna jak się cieszę!!!! ![]() ![]() ![]() musisz wszystko opowiedziec! Cytat:
hoho kochana!!! naprawdę nie wiesz w co się wpakowała!!! ja tez cche ja tez!!! i instrukcje obslugi ebym sie sama nauczyla ![]() Cytat:
a czemu Tż nie wrzuciłaś?????![]() a moja kolzenka ma ten telefon i nie bardzo jest zadowolone, no ale co kto lubi...fajnie ze jest bialy ![]() Dziewczyny przeraszam za blad w loginie, pewnie moglysmcie miec problem przez to, ale widze ze ktoras juz zmienila. sorki ale robilam go na szybko no i przez to te literowki. ale widze ze madre bestie jestescie i naprawilyscie ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- dzisiaj pewnie jestem tylko na chwile.... Natalia a propo tortu- tortu nie było. nic nie było. nie wiem czy cokolwiek bedzie..... ale nie chce o tym gadac całuje Was mocno i do zobaczenia. przepraszam że tak, ale muszę sobie wszystko poukładać.... |
||||
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz znajde instrukcje róż i róbcie
![]() Fanki zniosę dzielnie Gosiaku Najwyzej bede jego osobistym ochroniarzem Tak, rebus która to ja a mam latek kalendarzowo 20 ale ciesze sie jeszcze moja ostatnią nastką do 20 listopada![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Goooś to ja o nic nie pyta, tylko przytulowywuję |
|
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
Hej Gosi i papa zarazem
Z tą instrukcją to genialny pomysł! też chcę!![]() a Węgier jest mój |
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
http://w304.wrzuta.pl/film/7LDXDtBQ3...watermelon_man i to uwielbiaaaam
wrrrr jeszcze starsi nie pojechali:/ Tak nie chca w samo poludnie ejchać:wrrr: ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- http://www.kwiaty.realizacja.com/instruktaze.php macie instrukcję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

to nie nasza wina, że robisz takie piękne różyczki i się w nich zakochałyśmy 

Potytywne istoty... 

ale jej nakopie do tyłka..
:P
duuuużo pracuje, dlatego tak rzadko bywa ... ale jestem jak tylko mogę...
bo ja doslownie potrzebuje 37,5 a bylo 38 to moze wezme, ale ja jestem niezdecydowana 

zdjecia prosze dodac na maila..bo tylko Ty nie dodałas:P