|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4622 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie cz.II
mam nadzieje ze sie polacze z netem i bede miala czas na spotkanko
|
|
|
|
#4623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ciężki kierunek? Cytat:
Cytat:
Powodzenia!!!A u mnie bez zmian...nic się nie dzieje...nudy...
|
|
#4624 |
|
Konto usunięte
|
karola ja tez sama i nie marudze, badz dobrej mysli
|
|
|
|
#4625 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj w końcu idę na spotkanie z tym nowym z sympatii (D.). Mam nadzieję, że nadal trzymacie kciuki
![]() Ależ jestem ciekawa jak będzie (i jak wygląda bo w sumie wysłał mi jakieś tam zdjęcie, ale robione komórką dawno temu ) ![]() Właśnie stoję przed bardzo poważnym dylematem - w co się ubrać ![]() |
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki i czekamy na wrażenia
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj widziałam się z obydwoma
![]() Ł. wpadł na chwilę, zameldować się, że jest. Myślałam, ze dłużej pogadamy, ale musiał jechac. Wkurzyłam się i jednak umówiłam się później (godizne po odjeździe Ł.) z W. Strasznie zaborczy i despotyczny jest ![]() Niewielki wycinek i próbka wczorajszego spotkania: wróciłam strasznie zmęczona psychicznie. Prawie 2-godzinne spotkanie było przepychanka słowną - on brał mnie pod włos, walił głupie teksty, a je tego nie cierpię, działa na mnie jak płachta na byka. Może się denerwował spotkaniem i dlatego tak sie zachowywał? Już jak szłam to mnie wkurzył, bo byliśmy umówieni o 20.30, zadzwonił o 20.15 z pretensjami gdzie jestem i o której będę Nie podobało mi się to, że bardzo lekceważąco podchodził do mojej chrześnicy: powiedziałam mu np., że jest teraz u nas i że chciałabym spędzić z nią czas, bo się zobaczymy dopiero w grudniu, a on na to: siostrzenica nie zając, nie ucieknie. Albo jak powiedziałam, że jest chora i pewnie będę musiała z nią posiedziec, to: przecież to nie Twoje dziecko. W każdej niemal kwestii chciał narzucić swoje zdanie, więc w końcu zapytałam, czy ja mogę mieć coś do powiedzenia i zadecydować sama o sobie? Nie podobało mu się, że chodzę za szybko, że mam założone ręce (było mi po prostu zimno), że gdy mówię, nie patrzę stale na niego (no sorry, nie potrafię chodzić z głową na bok) itp.
|
#4628 |
|
Konto usunięte
|
Ło Boże, Hosenka, ale trafiłaś na faceta
już wiadomo czemu jest sam
|
|
|
|
#4630 |
|
Konto usunięte
|
Że też z nim wytrzymała ta babka
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Być może jego obecne zachowanie jest wynikiem jego poprzedniego związku i rozstania.
|
#4632 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
Już po spotkaniu. Było super
Spacerowaliśmy, rozmawialiśmy, wszystko było tak naturalnie, tak normalnie Cały czas powtarzał, że nie sądził, że okażę się taka fajna na żywo. Zarejestrował się na sympatii niecałe 2 tyg. temu i ja jestem pierwszą osobą z którą nawiązał kontakt. I od razu strzał w 10 ![]() No i trzymaliśmy się za ręce ![]() ![]() |
|
|
|
#4634 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej.... kiedy nastepne spotkanie?? i to trzymanie za raczki ![]() ......az ci zazdroszcze
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Albo mu się spodobałaś i nie wiedział co ma robić.
Raz miałam taki przypadek... Nerwy robią swoje
|
#4636 |
|
Raczkowanie
|
No ja mam nadzieję, że się spodobałam
![]() Następne spotkanie w niedzielę ![]() |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- a ja dzis jade do mojego na urodzinowego grilla ![]() jutro jak wrocimy to beda juz moi rodzice i brat , pozna ich po raz pierwszy a boi sie jak diabli
|
|
|
|
#4638 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4639 | ||
|
BAN stały
|
to super trzyam kicuki za Jutro
![]() Cytat:
oo to fjany weekend sie szykuje Cytat:
( i bedziesz mogla nam pokoazac TZ swego na fotce)a Praca zapewne sie znajdzie...
|
||
|
|
|
#4640 |
|
Raczkowanie
|
Praca musi się znaleźć! Ja też szukam i liczę, że od września ruszę do pracy pełną parą (to znaczy na cały etat
)Damy radę ![]() |
|
|
|
#4641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś podobna sytuację...Chłopak przez cały czas się czepiał o glupoty np.czemu sok tylko zamówiłam (choć mówiam że jestem po obiedzie i jeść mi się nie chce- a to było spotkaie spontaniczne), albo czemu horrorów nie lubię, albo czemu nie chcę z nim iść gdzieś tam po ciemku itp...mało już pamiętam bo ponad pół roku temu to bylo Ja mu odp. na różne pytania a on jakby mnie nie słuchał, bo potem znów pytał o to i twierdził, ze nie rozmawialismy o tym!!!A potem po paru dniach sms napisał czemu się do niego nie odzywam!!! Ze niby tak miło czas ze mną spędził...Ha dobre!! A ja czułam się beznadziejnie z nim...Cytat:
Oby tak dalej! Chłopak z Twojego miasta? FAjny?Do mnie tamten głupek (co wymagał jak mam wyglądać-makijaż itp)nie odzywa się
|
|
#4642 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Konto usunięte
|
uzywam hostow kompa wiec ograniczona jestem
jest super ![]() nie chce wracac tylko tyle powiem eh david ok kulturka spoko slodki taki cute z wygladu hahaha#ale nie wiem od wcozraj sie nie odzywarodzinka super jak w zeszlym roku mila dla mnie jak zawsze,mala mnie pamieta jutro ja do regents parku zoo zabieram na all day trip pozdr
|
|
|
|
#4644 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() tylko sie cieszyc......udanej Niedzieli.... witam Nocnie..... smieje sie ze poczekam klika godzin i pojde na Glosowanie i bede Pierwsza ![]() wrocilam od Nzjaomych ok.1 w nocy....bylo fajnie Grillek i Piwko i gadanko... a teraz spanko by sie przydalo jutro juz jade.....i nie wiem czy zagldne jeszcze jutro czy dopero za Tydzien a moze Tam dorwe Neta i cos wam naskrobie bo Siorka wziela starego Laptopa od Wujka tamja wraca za tydzien 11.07 ale jak cos to mysle ze bedziemy w kontkacie z dziewczynami ![]() BUZKA miej Niedzieli ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
Tak, D. jest z mojego miasta. I jest na prawdę fajny. Nie takie "fiu bździu" jak ten poprzedni z sympatii. Jest bardziej poważny, rozsądny, trochę taki jak ja
Okazało się że mamy ze sobą dosyć dużo wspólnego ![]() Już się nie mogę doczekać niedzielnego spotkania ![]() Motylicaja - wracaj do nas szybko
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Straciłaś pracę? Nie tak dawno zarzekałaś się, że obydwoje pracujecie w dobrych redakcjach.. Jeżeli jesteś/byłaś w tak dobrej redakcji, to po co szukać czegoś innego? Poza tym, skoro nie chcesz na etat, po kiego tam pracujesz? Bo musiałabyś w tygodniu...
Cytat:
|
|
#4647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czemu ja wyczuwam jakąś złośliwość? Napisałam - jesteśmy a nie że PRACUJEMY. Ja póki co jestem tam na praktykach więc nie dostaję za to kasy, chyba że jestem na wyjeździe na wydarzeniu jakimś. A nawet gdybym straciła pracę to chyba nie powód do uszczypliwości.. wiem co znaczy 'praca na etat' i że "MUSIAŁABYM W TYGODNIU". Szukam czegoś dorywczego dzięki czemu zarobię trochę pieniędzy na wakacje. Studiuję dziennie a nie zaocznie więc nie mam możliwości pracować regularnie. A pytanie "po kiego tam pracujesz" było wg mnie dość niegrzeczne Bo nawet jeśli bym tam pracowała to chyba pobudki byłyby moją prywatną sprawą
|
|
|
|
|
#4648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Idziesz na studia mgr? Może miałabys możliwość pracy np. na 1/2 etatu? Cytat:
![]() A jaka pogoda w Londynie?
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny widzę sporo się tu dzieje
|
#4650 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do studiów mgr - nie wiem jak jest na nich, czy jest tyle samo nauki, czy nie... Może na V roku już będzie lżej, choć nie jestem pewna. Miałam plany iść na drugie (inżynierskie) równolegle z magisterskimi, ale już sama nie wiem czy się płaci za ten drugi kier. czy nie a poza tym tż mnie przekonał że nie ma co strugać bohatera i jak chcę drugi fakultet to może jak pójdę po mgr gdziekolwiek robić, to wtedy sobie dorobię podyplomówkę na spokojnie, a tak to ciągnąc dwa mogłabym w pewnym momencie nie wyrobić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

ja lece we wtorek.

stres był ogromniasty ale wszytsko poszło dobrze - dziękuję za kciuki
Chyba ciężki kierunek? 

おはよう! 
wiem co znaczy 'praca na etat' i że "MUSIAŁABYM W TYGODNIU". Szukam czegoś dorywczego dzięki czemu zarobię trochę pieniędzy na wakacje. Studiuję dziennie a nie zaocznie więc nie mam możliwości pracować regularnie.