|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Rozeznanie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
Cytat:
![]() A Poświatowska to faktycznie w kółko o miłości, kurcze, mnie też to nie dotyczy ![]()
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
Haha, nie ma opcji, jesteśmy dnem i koniec
![]()
![]() |
#4203 |
Rozeznanie
|
Ale już kiedyś ustaliłyśmy, że na dnie jest najfajniej
![]() Żadna poezja nas nie pozbawi tego zaszczytnego miejsca!
House: "They didn't break me. I am broken." Edytowane przez Anatomia Czas edycji: 2010-07-02 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
mi dont lajk espiania;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
Jakoś tak bez emocji mi się czyta wiersze o miłości bo mam do tego obecnie lekko obojętny stosunek... Jak byłam młodsza to często brałam udział w konkursach recytatorskich, więc dużo wierszy znam na pamięć
![]() ![]() Żeby mnie offtopować, jutro jestem za Argentyną przede wszystkim! ![]()
![]() |
#4206 |
Zadomowienie
|
Ok, Kibicanki, idę spać, do zobaczenia później
![]() ![]() P.S. Chyba możemy już zacząć myśleć o tytule nowej części wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Wtajemniczenie
|
Też idę spać...
A jutro Argentyna i Paragwaj, go go go! ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Konto usunięte
|
Liczę na to,że Argentina skopie nabufonowane tyłki Niemców
![]() Już ustawiłam się z kumplem na oglądanie przy piwku i truskawkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
Ja też lecę, niech mi się Messi przyśni
![]() ![]() ![]() Do jutra ![]() ![]()
![]() |
#4210 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do fanek Argentyny...
![]() (Ghana miała wygrać... ! ![]()
![]() |
#4211 |
Rozeznanie
|
Senija, witaj
![]() Dobranoc, idącym już spać ![]() Przyznaje sie bez bicia, ze nie przeczytalam wczesniejszych stron, nie mam normalnie sily. NIeeeeee, nieeeeeeeee jak Ghana mogla to przegrac jak ![]() ![]() ![]() Normalnie mam dosc po tym meczu, nigdy jeszcze w czasie tego mundialu nie przezylam tylu emocji w czasie jakiegokolwiek meczu ![]() Jejus, ostatnia akcja dogrywki- karny i co ? Kurde poprzeczka, koncowy gwizdek i karne... no i Urugwaj przechodzi dalej. No jak, jak oni mogli tak na wlasne zyczenia takie cos zrobic, no jak ![]() Dramat... podsumowanie w zalaczniku ![]() Jutro nie bede ogladac meczu Niemcow z Argentyna, jedziemy na LS do Łodzi. Kurde zapomnialam o tym, bo mielismy jednak nie jechac, ale dzwonili chlopcu, ze ma jechac, zeby akredytacja sie zmarnowala i takie tam bleeee, wiec jedziemy. Oczywiscie wiadomo, za kim jestem- za Niemcami, pewnie bedzie ciekawy mecz, bo Argentyna to klasa sama w sobie, wiec zem ciekawa, jak to bedzie. Ugadalam sie juz z bratem, ze bedzie mi relacjonowal wszystko w smsach, wiec pewnie bede siedziec jak na szpilkach ![]() ![]() W finale, hmmm... nie wiem jeszcze na kogo stawiac, jak bedzie tak daleko, to obstawie ![]() Odnosnie kotow, to macie w 2-gim zalaczniku moje dwa "Dżinksy" ![]() Dobranoc i multum emocji zycze :0)
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.html ![]() Co do dzisiejszych meczów to: Argentyna - Niemcy - mecz godny finału.Myslę, że może to być bardzo dobre spotkanie. Ciężko wskazać faworyta bo myślę, że w tej roli można obie drużyny spokojnie postwić.Eksperci może będą z lekkim wskazaniem za Argentyną. Argentynę lubię, zawsze na MŚ jest w gronie moich faworytów do tytułu i jeśli wygrają to będzie bardzo fajnie. Jednak dokładnie to samo mogę powiedzieć o Niemcach + jeszcze to, że mamy tam "naszych", głównie mojego ulubieńca Poldiego ![]() ![]() Hiszpania - Paragwaj - dla mnie w tym meczu faworyt jest tylko jeden tak jak i zwycięzca. Wiadomo musi wygrać Hiszpania. Chociaż piłkarsko to jeszcze nie jest TA moja ukochana Hiszpania a Paragwaj nawet lubię ale w tym meczu liczy się i mam nadzieje będzie liczyć tylko Hiszpania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Winter is coming
|
Witam
![]() Kurde, mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie takich emocji jak wczoraj ![]() ![]() Stresuję się max tymi meczami, matko, co to będzie jak oni nie przejdą, chyba się zapłaczę, jestem przerażona tymi meczami, choć Argentyna ma dziś zdecydowanie gorzej. Mam nadzieję, że Diego namaścił swoich piłkarzy Boską Ręką ![]()
#4214 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś wielkie starcie Argentyny i Niemiec. To będzie walka na śmierć i życie. Nikt nie odpuści. Nie wierzę, że ktoś będzie grał na remis, by później zagrać w dogrywce i pożegnać się dopiero w karnych. Byłyby to nie lada emocje, ciężkie do przeżycia. Nie pokuszę się o obstawienie wyniku, bo ten mecz, to jedna, wielka niewiadoma ale bardzo mocno trzymam kciuki za Argentynę. Paragwaj-Hiszpania, tak jak napisała Beata, faworyt i zwycięzca jest tylko jeden - Hiszpania i za nich kciuki zaciskam najmocniej. Dzięki Bogu mają Villę, który w każdym meczu jest głodny bramek. Ma instynkt i wyczucie momentu. Strzela z każdego miejsca i każdym sposobem. Mam nadzieję, że dziś potwierdzi swoją dobrą formę. Nea - te filmiki powalają! Kryśka mówi jak jakiś cyborg ![]() ![]() Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-07-03 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Ja jakoś mam od rana przeczucie, że Niemcy wygrają... Ale trzymam kciuki za Argentynę! A wieczorem, no wiadomo, Hiszpania raczej nie powinna mieć problemów ![]()
![]() |
#4216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne ![]() Dokładnie ![]() ![]() Wiersz przepiękny jest! ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() I w sumie tak myślę, bo nie wiem co lepsze, mecz Argentyny z Hiszpanią, czy Niemiec z Hiszpanią. Dla mojego serca zapewne ten drugi ale nie chcę, by Argentyna żegnała się już z turniejem, więc jestem pomiędzy młotem, a kowadłem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Konto usunięte
|
Wybierala się na mecz Holandii z Brazylią więc może myslala, że jest w nie w RPA a w Holandii i mozna
![]() ![]() Co do nazwy wątku, ja cos weny nie mam więc się dostosuję. Oczywiscie jak już kiedyś było wspominane, to nie ma byc nic żenującego ![]() ![]() Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-07-03 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Winter is coming
|
Ja chcę, żeby dziś wygrała Argentyna, choć wtedy w półfinale będę rozdarta, ale i tak chciałabym mimo wszystko w finale z Holandią Hiszpanię. Oby dziś Niemcy nie wygrały
![]() A i ja jestem totalnym dnem, bo poezji nie lubię ![]()
#4219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też weny nie mam, więc jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to wrzucać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Rozeznanie
|
buhu, a ja jutro wyjeżdżam i się nie załapię na uroczystą inaugurację nowego wątku
![]() Spamujcie dużo, to może jeszcze dziś się uda ![]()
#4221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Winter is coming
|
Ja spadam na słonko się uczyć
![]() ![]() ![]()
#4223 |
Rozeznanie
|
Czego się uczysz Velika?
Ja też uciekam na balkon się opalać ![]()
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie taka piękna pogoda, a ja się będę w domu piecuszyć. Wczoraj mi tak dogrzało, że starczy... Do później i miłej nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Jestem groszek... ;)
|
Witam
![]() ![]() Nie wychylam nosa z domu, za gorąco, czekam na mecze ![]() Kibicuje Hiszpanii i ... Niemcom ![]()
#4226 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, nie obejrzałam do końca wczorajszego meczu, bo tak mi sie strasznie chciało spać
![]() ![]() Dziś to dopiero bedzie ![]() buu a u mnie słońce na balkonie dopiero od 13 ![]()
![]() |
#4227 | ||
Zakorzenienie
|
Ej, no to ja też muszę iść
![]() Nea - widzę Cię ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Jestem dziś bardzo zmartwiona gdyż NIE przyśnił mi się Messi więc NIE mogłam go namaścić moją boską ręką ![]() ![]() Paris jest tak przykra, że nie będę komentowała ![]() A co do tytułu nowego wątku to taaakieee fajne wymyśliłam a Wy nie chcecie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Btw, pannafu myślę, że damy radę same pospamować ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- No łots ap gajs? ![]() Tylko przyszłam a tu ucichło!
![]() |
#4229 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawia mnie jedno... czy jest tutaj ktoś oprócz mnie, kto nie kibicuje Hiszpanii?
![]() I skad wziął się ten fenomen Hiszpanów,że większość jej kibicuje? ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hahaha, Paris, by się z Kryśką nadała ![]() Ej, jak nic nie wymyślimy, to wybierzemy jeden z Twoich haha ![]() Pewno, że damy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.