Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-03, 00:08   #721
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

no tak, wszystko zależy od charakteru.
Ale ważne żeby oboje wiedzieli czego oczekuje druga strona i postarali się jakoś dopasować (ale też nie zmieniać siebie za bardzo dla drugiej osoby). Najważniejsze jest chcieć i coś robić w tym kierunku - przez obydwie osoby.

Znikam dokończyć projekt i spać

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 00:08   #722
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja uwazam, ze kobieta tez potrzebuje takiej swobody - ja przynajmniej potrzebuje - moj ex mnie tak osaczal - jak nie napisalam smsa to foch, jak nie odpisalam w miare szybko to foch, jak nie chcialam powiedziec o czym rozmawialam z przyjaciolka to foch, no bo pewnie o nim skoro nie chce powiedziec i ciagla kontrola - gdzie jestes, co robisz, jak nie pisze czy nie dzwoie to afera dlaczego - a czasami np nie mialam czasu, bylam zajeta - no zwariowac mozna - czulam sie jak wiezien w tym zwiazku....
Racja, racja. Też to przerobiłam i wiem jak bardzo można się dusić w takim związku.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 00:13   #723
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Racja, racja. Też to przerobiłam i wiem jak bardzo można się dusić w takim związku.
miedzy innymi dlatego juz go nie ma

ok ide spac - trzeba zebrac sily na jutrzejsze emocje mundialowe...

no i mam dylemat - jest w Karpaczu zjazd Harleya - i z tej okazji koncert Oddzialu Zamknietego ale w tym czasie mecz Hiszpania - Paragwaj - i co tu wybrac?
Stary 2010-07-03, 00:15   #724
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
miedzy innymi dlatego juz go nie ma

ok ide spac - trzeba zebrac sily na jutrzejsze emocje mundialowe...

no i mam dylemat - jest w Karpaczu zjazd Harleya - i z tej okazji koncert Oddzialu Zamknietego ale w tym czasie mecz Hiszpania - Paragwaj - i co tu wybrac?
Dokładnie tak jak z moim

Stary 2010-07-03, 00:19   #725
carmelova
Zakorzenienie

Hejka,

po kilku godzinach buszowania na necie i szukania ofert, wreszcie zdecydowaliśmy się na jakiś hotel: http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inf...hid_30633.html
Jutro idziemy wykupić wczasy

A teraz zabieram się za nadrabianie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 08:15   #726
skimos
Zakorzenienie

Carmi super

Dzień dobry
Proszę o kciuki od 16:30 Ostatni egzamin (mam nadzieję )

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 08:15   #727
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cześć
umrę z niewyspania.

Carmi, fajny hotel
Skimos - kciukam

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-07-03 o 08:17
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 08:23   #728
carmelova
Zakorzenienie

Cześć, nie mogę spać od 6:30 :/

Skimosiu trzymam kciuki
Stary 2010-07-03, 08:36   #729
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dzień dobry

carmi może pij meliske przed snem

nie mam teraz czasu was nadrabiać powiem wam tylko że o 10.00 rozmowa o pracę dziś! więc możecie we mnie mocno wierzyć że dam radę
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 09:04   #730
Claris
Zakorzenienie

Dzi25, aleks, naj dziękuję za rady
Rozmawiałam jeszcze rano z rodzicami i chyba tak zrobię... Zobaczę jeszcze czy w urzędzie coś będą dla mnie mieli, w co wątpię do tej szkoły papiery mogę składać do 27. sierpnia, także jest czas. Aaa i egzamin tam będzie z bioli i chemii I będę dalej ciągnąć swoją pracę, myślę, że dam radę, a zawsze to ponad tysiak w kieszeni Co to są dwa lata

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

ale raz mecz komentowali dwaj fajni komentatorzy, tylko nie pamiętam jak się nazywali. Ale jeden mi strasznie przypominał komentatora Eurowizji (którego uwielbiam), tak żartobliwie i z ironią, aż się fajnie oglądało
Ojj a ja nie cierpię jak Orzech komentuje eurowizję. Taki co to nie on

sanrioo, skimosik za Was

Ja jem śnianko i zaraz jedziemy z tżtem do Czech wymienić butelki, kupić piwko i zjeść smażony syr
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 09:04   #731
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć Kochane

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Madzia jakoś sobie to wszystko poukładacie
A Ty miałaś jakieś swoje wymagania wobec niego? Czy tylko on opowiadał jak on sobie to teraz wyobraża?
ja miałam takie wymagania żeby on też sie starał ale wiekszość i tak od niego zależy dla mnie po prostu to jest dziwne,że jemu smsy nagle przeszkadzająa sam kiedyś namawiał żebyśmy pisali co godzine jemu brakuje spontaniczności co do spotkań też bo umawiamy sie na konkretną godz np. do 21 bo wiem,że on później nie chce bo chce spać a ten mi wyjeżdża,że możemy spotkać sie wcześniej i przesunąć ten czas o kilka godzin a ja bym wolała do wieczora sie z nim widzieć

Cytat:
Madziu no nie będzie tak pstryk i tak samo jak kiedyś. On na pewno ma wątpliwości czy dobrze robi, ale dobrze że dał wam szansę. Zobaczycie jak to wszystko wyjdzie w praktyce - ważne żebyście OBYDWOJE się starali a nie tylko jedna strona.
ma wątpliwości bo dzisiaj rano jak wrócił z nocy to napisał,że później jeszcze porozmawiamy i że on sie boi że coś bedzie nie tak,że sie znowu źle stanie i dojdzie do zerwania i oboje bedziemy to na nowo przeżywać i napisał że wszystko jest pokreconeja mu odpisałam żeby mi zaufał i nie oddalal sie ode mnie

Cytat:
madziu mysle, ze efekty rozmowy dobre sa - mysle, ze on sie czul przez ciebie za bardzo osaczony dlatego odszedl - a teraz postawil takie warunki. Powiedzial, ze cie kocha i to jest najwazniejsze - a ty teraz wyciagnij wnioski i nie osaczaj go tak - daj mu wiecej luzu i swobody
zazwyczaj jest tak, ze im wiecej dasz swobody facetowi tym wiecej czasu bedzie chcial spedzac z toba. Bedzie dobrze
Obyś miała racje znowu sie stresuje nie mogłam w nocy przez to spać

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Madziu mi kiedyś tż powiedział, że nie chce ze mną być, ale ostatnią rozmowę, że to koniec odbędziemy po moich egzaminach. Kiedy już byłam po egzaminach jednak tż stwierdził, że da mi ostatnią szansę (a u nas wtedy prawie przez rok było kiepsko i tż nie chciał zabardzo się ze mną spotykać). To było jakieś 3 lata temu. A teraz jest nam razem coraz lepiej.
I tego też Wam życzę, żebyście umocnili Wasz związek. Musisz tylko uwierz mi da się. Trzymam mocno kciuki
dałaś mi nadzieje

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Madziu, Ty chyba nie myślałaś, że będzie od razu bajecznie - przed Wami ciężka praca, ale warto... będzie dobrze, na pewno
właśnie wczoraj robiłam wszystko żebyśmy od razu sie pogodzili bo powiedziałam mu ,że przyjechał narobił nadziei i chce jechać i przemyśleć a ja znowu bede płakać i nie spać po nocach bo bede sie zastanawiać czy wróci czy nie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Madziu to bardzo dobry wynik rozmowy. Powiedział Ci konkretnie nad czym macie pracować i dał wam szansę. Nie chodziło przecież o to by się pogodzić i żyć jak przedtem bo problemy wrócił za jakiś czas. A tak to powoli, powoli wyjdziecie z kryzysu i wasz związek się umocni. Trzymam kciuki i życzę siły
Mam nadzieje,że z czasem bedzie lepiej a nie gorzeji że na nowo bedzie mu na mnie zależeć

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
A ja rozumiem, że w czasie kryzysu, można mieć ochotę odsapnąć, odpocząć i trochę zatęsknić inaczej, niż z dnia na dzień. Widocznie Twój TŻ Madziu, jest tego typu osobą Nic nie tracisz, przystając na jego warunki. Co drugi dzień, to naprawdę i tak często. Dasz sobie radę z tym i wyjdziecie na prostą
Wiem,że co drugi dzień to i tak nie jest źle tym bardziej,że powiedział,że jak bedzie już naprawde dobrze to bedziemy sie widzieć codziennie ale pod warunkiem,że on bedzie tego chciał,że bedzie jego do mnie ciągnąć

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
W ogóle dziś byłam roznosić ulotki na targi niedzielne ale miałam branie w śród facetów typu :
"Kochanie co tam masz ?"
"Oj dla Ciebie słonko na pewno przyjdziemy "
"ślicznotko co tam rozdajesz "
"daj kochanie kilka ulotek będzie ci lżej "
A teraz będę sobie czekać za telefonem , żeby po Tż jechać
no,no Tż powinien Cie pilnować

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

co do rozwiązywania problemów... to jasne, że każdy ma swoje spodoby... ja zdecydowanie wolę pogadać i wyjaśnić wszystko od razu.... gdyby miała siedzieć sama z problemem i rozmyślać czy on mi na pewno wybaczy czy nie... to nie wytrzymałabym takiej presji.... zdecydowanie jestem za bliskością i natychmiastowej reakcji.... ale każdy ma inny gust i charakter
ja też właśnie taka jestemchciałabym od razu dobrze i zapomnieć o problemach

Cytat:
Stary 2010-07-03, 09:08   #732
Claris
Zakorzenienie

madziuś dobrze będzie a pamiętasz i skimos, że w pon. się widzimy
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 09:11   #733
madziamacius8786
Zakorzenienie

Mam nadzieje Claris ja pamietam
Stary 2010-07-03, 09:26   #734
_Remedios
Zadomowienie

Carmi super, że już kupujecie, ja też chce powiedz mi ile mniej więcej wyjdzie Wam za taki wyjazd i na ile jedziecie?? na przyszły rok już mam nadzieję gdzieś wyjechać na takie super wakacje, więc pora zacząć odkładać

Madzia, mam nadzieje, że wszystko Wam się poukłada... będzie ciężko, ale w efekcie pewnie dobrze.

Claris czyli skłaniasz się ku tej szkole farm..?Mysle że to dobry wybór, sama się nad tym zastanawiałam

A ja dziś mam babskiego grilla
Byle przeżyć jeszcze te 6,5h w pracy
Stary 2010-07-03, 10:13   #735
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hejka,

po kilku godzinach buszowania na necie i szukania ofert, wreszcie zdecydowaliśmy się na jakiś hotel: http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inf...hid_30633.html
Jutro idziemy wykupić wczasy

A teraz zabieram się za nadrabianie
fajny hotelik

Cytat:
Carmi super

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
dzień dobry

carmi może pij meliske przed snem

nie mam teraz czasu was nadrabiać powiem wam tylko że o 10.00 rozmowa o pracę dziś! więc możecie we mnie mocno wierzyć że dam radę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-03, 10:59   #736
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Pisze z telefonu bo tata wziął mi komputer na działkę a ja nie mam na bilet żeby tam jechać grill był taki sobie ale za to zabralismy si o północy i jednak spalismy u mnie

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 11:08   #737
Gleniusia
Zakorzenienie

Hejka

Madzia, myślę, że rozmowa jednak wypadła korzystnie...naprawdę rozumiem, że Tż potrzebuje więcej swobody - takie sms-y co godzinę mnie samą by zmęczyły U nas jest tak, że w ciągu dnia raczej nie piszemy do siebie, każdy robi swoje sprawy, oczywiście jak coś ważnego to dzwonimy, ale pisać to raczej nie No a wieczorem już jesteśmy razem, więc możemy spokojnie pogadać itp.
Jak nie mieszkalismy razem to też tak było, że jakiś 1-2 esemeski w ciągu dnia, wieczorem spotkanie albo tylko długi telefon. Nie można też bezustannie mieć kontaktu, bo jednak każdy z nas potrzebuje czasu dla siebie Zwłaszcza faceci są na tym punkcie wyczuleni. Ale tak jest ze wszystkim, jak czegoś masz za dużo i ciągle to nawet nie masz jak zatęsknić i zobaczyć, jak to jest gdy tego czegoś/kogoś brakuje także myślę, że to dobry pomysł - spontaniczność w związku też jest ważna, a nie tylko rutyna i sztywne trzymanie się harmonogramu będzie dobrze kochana, zobaczysz oboje będziecie mogli zatęsknić, i każde spotkanie będzie jeszcze przyjemniejsze
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 11:26   #738
raingirl
Zakorzenienie

Siemanko
Tż jeszcze śpi (albo udaje, że śpi), więc wpadłam
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Rain z tego co podesłałaś linki to chyba tylko do tego z Resident Evil potrafiłabym się ruszać, ale jest za długie... stanowczo jeszcze jakby zima była to byłoby co z siebie ściągać a tak... niebardzo. Aczkolwiek kawałek fajny
Kwestia przećwiczenia ja to nawet kiedyś z nudów wymyśliłam sobie układ do tego, ale niezbędnym rekwizytem jest krzesło
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Taa futbol 22 facetów latajacych bez ładu i składu za nadmuchanym kawałkiem skóry :P:P
Widzę, że mamy podobne zdanie o piłce nożnej
Cytat:
ja uwazam, ze kobieta tez potrzebuje takiej swobody - ja przynajmniej potrzebuje - moj ex mnie tak osaczal - jak nie napisalam smsa to foch, jak nie odpisalam w miare szybko to foch, jak nie chcialam powiedziec o czym rozmawialam z przyjaciolka to foch, no bo pewnie o nim skoro nie chce powiedziec i ciagla kontrola - gdzie jestes, co robisz, jak nie pisze czy nie dzwoie to afera dlaczego - a czasami np nie mialam czasu, bylam zajeta - no zwariowac mozna - czulam sie jak wiezien w tym zwiazku....

Przeszłam przez to samo. Byłam zmęczona, poszłam się zdrzemnąć, a po obudzeniu rejestruję na komórce 20 smsów, 10 połączeń nieodebranych i dwie wiadomości na poczcie głosowej... spałam...3 godziny po zajęciach zawsze po mnie przychodził, nie było mowy o tym, żeby pójść z koleżanką połazić po sklepach (wolisz ją ode mnie ?!), pójście na imprezę ze znajomymi było niemożliwe (twierdził, że na pewno go zdradzę jak pójdę sama ), jak szliśmy razem to mogłam spędzać na parkiecie góra dwie piosenki pod rząd (jak byłam trzy to była awantura). Codziennie u mnie siedział od godziny mniej więcej 16 do 20, w soboty cały dzień, w niedziele też... miałam serdecznie dosyć - nie miałam kiedy się porządnie pouczyć (musiałam w nocy i później ciągle byłam niewyspana), o jakimś hobby to nie było mowy - no bo kiedy Heh, do dziś pamiętam jak pierwszego tygodnia po zerwaniu nie mogłam się nadziwić ile mam wolnego czasu nagle - mimo, że pracowałam wtedy
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 11:52   #739
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć laseczki

Madziu trzymam kciuki za Ciebie
Moim zdaniem taki odpoczynek od siebie czasem bardzo się przydaje.

Idę nadrabiać syzbko klub.
TŻ u mnie mieszka więc nie mam jak tu zaglądać.

BTW to wczoraj zrobiłam sobie brwi metodą włoskową i fajny jest efekt.Tzn. wiadomo-póki co są bardzo ciemne,ale podoba mi się,że to wygląda tak naturalnie.
Jak mi w końcu zjaśnieją to Wam pokażę (póki co nie ma co bo muszę na nie wazelinę nakładać i piękne to nie jest )
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 12:44   #740
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Madzia, mam nadzieje, że wszystko Wam się poukłada... będzie ciężko, ale w efekcie pewnie dobrze.

mam nadzieje,że bedzie dobrzeja mu pisze normalne smsy,staram sie.Zobaczymy jak dziś bedzie

Fajnie,że robicie sobie grilla..ale taka duchota jest
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Pisze z telefonu bo tata wziął mi komputer na działkę a ja nie mam na bilet żeby tam jechać grill był taki sobie ale za to zabralismy si o północy i jednak spalismy u mnie
zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Madzia, myślę, że rozmowa jednak wypadła korzystnie...naprawdę rozumiem, że Tż potrzebuje więcej swobody - takie sms-y co godzinę mnie samą by zmęczyły U nas jest tak, że w ciągu dnia raczej nie piszemy do siebie, każdy robi swoje sprawy, oczywiście jak coś ważnego to dzwonimy, ale pisać to raczej nie No a wieczorem już jesteśmy razem, więc możemy spokojnie pogadać itp.
Jak nie mieszkalismy razem to też tak było, że jakiś 1-2 esemeski w ciągu dnia, wieczorem spotkanie albo tylko długi telefon. Nie można też bezustannie mieć kontaktu, bo jednak każdy z nas potrzebuje czasu dla siebie Zwłaszcza faceci są na tym punkcie wyczuleni. Ale tak jest ze wszystkim, jak czegoś masz za dużo i ciągle to nawet nie masz jak zatęsknić i zobaczyć, jak to jest gdy tego czegoś/kogoś brakuje także myślę, że to dobry pomysł - spontaniczność w związku też jest ważna, a nie tylko rutyna i sztywne trzymanie się harmonogramu będzie dobrze kochana, zobaczysz oboje będziecie mogli zatęsknić, i każde spotkanie będzie jeszcze przyjemniejsze
Widze,że macie takie samo zdanie jak Tż tylko ja jestem jakiś odmieniec, macie racje to złe ciągle trzymać go przy sobieon mówił ,że niekiedy na głowe mu wchodziłam

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

BTW to wczoraj zrobiłam sobie brwi metodą włoskową i fajny jest efekt.Tzn. wiadomo-póki co są bardzo ciemne,ale podoba mi się,że to wygląda tak naturalnie.
Jak mi w końcu zjaśnieją to Wam pokażę (póki co nie ma co bo muszę na nie wazelinę nakładać i piękne to nie jest )
Zobaczymy,czy u Nas to wyjdzie na dobre

Czyli masz permamentny?
Stary 2010-07-03, 14:00   #741
raingirl
Zakorzenienie

Poświęciłam się i wystawiłam na balkonie nogi na słońce pewnie i tak nic z tego nie będzie, bo ja nigdy nie mogę się opalić na nogach :/
Tż poszedł po winko wczoraj obaliliśmy butelkę, dzisiaj będzie następna - ale rozpusta
Stary 2010-07-03, 15:46   #742
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Tż poszedł po winko wczoraj obaliliśmy butelkę, dzisiaj będzie następna - ale rozpusta
a mowilas, ze nie pijesz

zaraz meczyk - ARGENTYNA, ARGENTYNA, ARGENTYNA!!!
Stary 2010-07-03, 16:50   #743
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Carmi super, że już kupujecie, ja też chce powiedz mi ile mniej więcej wyjdzie Wam za taki wyjazd i na ile jedziecie?? na przyszły rok już mam nadzieję gdzieś wyjechać na takie super wakacje, więc pora zacząć odkładać

Claris czyli skłaniasz się ku tej szkole farm..?Mysle że to dobry wybór, sama się nad tym zastanawiałam

Rem same wczasy kosztują nas 4600/2 osoby all inc. Z doświadczenia wiemy, że ze sobą dużo kasy nie warto zabierać. Nie robimy dużych zakupów ani wielu pamiątek, a w all jest wszystko czego nam potrzeba
My właśnie tak zrobiliśmy, od września odkładaliśmy 300-400 zł miesięcznie i na lipiec mieliśmy już uzbieraną pełną kwotę, więc nawet tego nie odczuliśmy
Ale mieliśmy fuksa, bo jak rezerwowaliśmy bezkosztowo wczasy, to zostało 6 miejsc z samolocie, wróciliśmy po godzinie i okazało się, że już wszystko wykupione. Dobrze, ze mieliśmy rezerwację, to szybko zapłaciliśmy i lecimy

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

Idę nadrabiać syzbko klub.
TŻ u mnie mieszka więc nie mam jak tu zaglądać.

Hej Baterflajku Co to jest metoda włoskowa?

Madziu daj mu za Tobą zatęsknić i będzie dobrze
Stary 2010-07-03, 16:55   #744
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Argentyna przegrywa po pierwszej polowie
Stary 2010-07-03, 17:17   #745
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Ja też nie wiem co to jest metoda włoskowa kurcze tata mi nie zostawił ani na bilet ani na jedzenie, jest mi wstyd bo zjadłam resztę chleba co znalazłam a jutro będzie musiał przyjechać Mateusz i mi coś dać. Głupio mi że mój ojciec o mnie nie pomyślał i że będę TŻta narażać na koszty. No ale głodna nie mogę być bo wtedy mnie boli brzuch jak coś wypije. Uczę się trochę na ten egzamin w sierpniu i cieszę się że to tylko do jutra.

Madziu, on rzeczywiście mógł być zmęczony jakimś takim narzucaniem się ale z drugiej strony mówienie sobie że ma mieć szansę zatęsknić jest głupie. Przecież jak założycie wspólny dom to nie będziesz chodzic niezauważalnie na paluszkach co drugi dzień ? No ale to się już wyklaruje samo

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 17:50   #746
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
a mowilas, ze nie pijesz
No bo nie piję tzn piję tylko wino i tylko z Tż, więc raczej nieczęsto
No i dobrze w sumie bo po jednym kieliszku kręci mi się nieźle w głowie
Stary 2010-07-03, 17:53   #747
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

naaaaaajjjjjjjj czy ty to widzialas????????? Niemcy nam rozgromili Argentyne i to 4:0

ale nie wiedzialam, ze Argentyna ma takiego slicznego bramkarza

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-07-03 o 17:54
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-03, 18:23   #748
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

yyyyyyyyyyyyy haj LACHONY

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 18:30   #749
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Jaki tu spokój nananana, nic się nie dzieje nananaaaa.... hejka!

Stary 2010-07-03, 18:41   #750
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

jade na koncert Oddzialu Zamknietego i zlot Harleya moze uda mi sie wrocic na druga polowe meczu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości