|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
właśnie jak się jedzie w dużo osób to najlepiej wynająć taki cały domek
![]() znajoma była w jakiejś willi nad morzem w 7 rodzin, każda miała wystarczająco miejsca, willa piękna, nowa z ogrodem i niedaleko do morza i jak podzielili to wychodziło 30 zł za osobę
|
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
a właśnie nie wiem czy wy mnie nie lubicie czy coś ale ja wam napisalam ze kupilamm sobie stroj a tu dupa zero odzewu!!
A w ogóle Lily wcozraj troche myslalam o tobie i twojej sytuacji z tż.... jesli myślisz ze mu na tobie nie zależy to porozmawiaj z nim, powiedz mu ze jest ci przykro bo sie tak czujesz jak by mu na tobie nie zależało, do tego boli cie ze jego rodzice i nie ma dla ciebie czasu. ale taka dobra rada, nie wiesz dokladnie jak tam jest w domu (no chyba ze czesto bardzo czesto u niego jestes, bo ja np. czesciej chyba u tz niz w wlasnym domu:P) wiec za bardzo nie najezdzaj jak by co na rodzicow jego, bo mi sie troche wydaje ze oni poprostu maja taki styl wychowania bo przez takie cos jak praca ksztaltuje sie charakter czlowieka... a teraz mykam bo musze paznokcie pomalowac:P
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
i ***ac moje samozaparcie juz dizisja nie biegalam
stwierdzilam ze dobrze mi tak jak jest xD haha;d ale ograniczam slodycze;p bylam na zakupy xd kupilam sukienke w h&m i kolczyki takie fajne w c&a, takie guziki trzy kolory ;D musze buty kupic, torbe jakas, ahh tyle rzeczy tak malo kasy ![]() ![]() opalalam sie tez i musze powiedziec ze nozki czekoladka. brzuch jeszcze;D i teraz tak codziennie godzinka na sloneczku - wyjazd do polski MURZYNKA ZE MNIE ![]() ![]() jeszcze stroj musze kupic bo mam taki dziwny i cyce mi wylatuja dzisiaj mierzylam C i za duzy :O czyzby mi zmalaly cycuchy?!?!?!
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2010-07-03 o 23:39 |
|
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryy
|
|
|
|
#1085 |
|
Wtajemniczenie
|
heloo ja tylko na chwile bo zaraz biore sie za sprzatanie, a potem mam klasowego grilla, takze dzisiaj dobra faza bedzie;d zauwazylam ze jak jestem z klasa to pije wiecej niz zazwyczaj ahahha;d i bedzie ten koles co pisalam wam, ze lubie go jak ejst pod wplywem% haha;d
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko !
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
ja juz od 6.15 na nogach .. juhu !!
|
|
#1088 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam humoru przez tego TŻ;/ wrrr...
szlak mnie trafia ogólnie.... a dopiero w poniedzialek z nim pewnie pogadam...taaa |
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- ja później wstawię moje stroje i powiecie w którym lepiej, bo nie mogę się zdecydować który założyć w pon na basen
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wystarczające cycuszki
![]() podjęłam decyzję. w d*pie mam rozmowe z K. będzie mi trudno się opanować, ale nie pozwole sobie na całowanie, przytulanie itp. nie i ch*j. co On sobie wyobraża? że jak powie, iż szaleje za mną to będzie fajnie? zresztą, sam wczoraj przyznał, że relacje między nami są troche dziwne, ale k*rwa, nic z tym nie robi ;/. nie to nie, figa z makiem!! ;///. |
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o co mu dokladnie chodziło jak powiedział że wasze relacje są dziwne?
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie dobrze, jak będziesz taka obojętna to może w końcu się kapnie i sam zacznie rozmowę ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- lale wstawiłam do galerii stroję, powiedzcie proszę który najlepszy i w którym się jakoś prezentuję, w sumie żaden nie powala ale nie widziałam nic zaj***tego w sklepach, a na byle co wydać zaś kasę nie chcę, więc na razie przy starych zostanę ;p 1. różowy (oczo***ny ) z szarymi dodatkami, wiązany na szyi2. czarny z falbankami, zwykły gładki, ramiączka normalne 3. czarny z takimi jakby haftami i cekinkami, wiązany na szyi i majty też wiązane i strasznie wycięte
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
trzeci najlepszy... ej dlaczego masz takie duże fajne cycuchy, a ja mam małe plackii? ;(
w ogóle jakie masz ciało zaje*iste ! proporcjonalne ![]()
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie też myślę o trzecim najpoważniej
tylko nie iwem czy stanik nie za mały trochę?yes - "duże" cycuchy to oczywiście efekt usztywnianego stanika, nie są miękkie ;d a ciało tak średnio proporcjonalne, za grube nogi |
|
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak Twoje są małe to ja nie wiem co o moich powiedziecJa umieram dzis ;d byłam wczoraj na baletach i byłoby całkiem za***iscie gdyby nie to ze koleżance za***ali telefon, musiałysmy wracac z buta na chate, nogi mnie bolą jak ch..i jeszczze zmarzłam bo mi sweter za***ali ale i tak fajnie było
|
|
#1096 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tez sie 3 najbardziej podoba
![]() haha jakie pozy, ciagle jedna reka na biodrze i nie masz grubych nóg
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej też zaj***li niedawno w klubie, a ja kiedyś prawie zgubiłam bo byłam po %%, upadł mi na ziemię i się nie kapłam, dopiero później patrzę a tu tel na ziemi, podnoszę a to mój haha sweter zaj***li to nieźle, co komu po używanym swetrze ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
maaam, najbardziej to już łydki ale nie widać tu...
|
||
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz przyjeżdża do mnie tż i lecimy nad jeziorko z moja przyjaciolka i jej chłopakiem
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdz ja Ci nie umiem doradzic bo we wszystkich Ci ładnie
![]() i nie wiem czemu narzekasz na swoje cycochy jak sa pełne i fajne! |
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
chodziło o to, że nie jesteśmy ze sobą, a mimo to zachowujemy się jakbyśmy byli.. ;//.
Cytat:
napisałam mu smsa.. przemyślałam sobie nasza wszczorajszą rozmowe.. i jakoś przestaje bawic mnie ta cala sytuacj. chce Ci uswiadomic tylko to, ze nie oczekuje jakis wyznan czy czegokolwiek takiego. chce zwyklej, szczerej rozmowy.. ktora uswiadomi mi, co ma oznaczac nasze zachowanie wobec siebie.. bo w tym chyba najbardziej sie gubie. ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- EMdz 1 albo 3 ;p. |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam to takie frajery za***ały pewnie, bo oni sie do nas dosiedli i cos tam gadac zaczelismy,potem poszlismy tanczyc to ja po 5min ze ide do łazienki i juz nie wróciłam a dziewczyny jeszcze długo z nimi siedziały ale potem tez uciekły i oni tacy źli byli I pewnie na złosc za***ali, bo po co komu sweter tak naprawde
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, moje cycki się cieszą i machają wam sutkami
![]() niby wyrwałaś coś konkretnego? ![]() colds mów jak odpisze ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() zazdroszczę Ci z tym jeziorkiem ;d |
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tzn z takim chłopakiem sie zapoznałam, jakos tak sie dosiadł do mnie bo mówił ze mu znajomi uciekli itp ja też nie miałam co robic bo te sie z tymi wieskami bawiły, ale potem jak z nim poszłam na takie schodki przy wejsciu to juz się kleić zaczął to wrócilismy i potem do moich kol zaczął zarywac
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
hahah no nie, tacy są najgorsi
chociaż nie, jeszcze gorsi są tacy którzy się kleją, ty ich odpychasz a oni nie przestają :/ A fajny był tak oprócz tego?
|
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja 3 dzien w domu...
przez 2 dni nie wyszlam nawet smieci wyrzucic;/ tak jakos zje* sie te wakacje zaczely;/ |
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
Yes, ale masz świetny avatar!
Jestem w trakcie załatwiania spraw związanych z 8nastką. Jutro jadę z tż nad wodę bo aż szkoda marnować taką pogodę. Będę bardziej brązowa ![]() A komp nadal niezrobiony... Mam okres i ciągle jem! |
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja zaczęłam potem z jego kolegą erotyczne tańce bo niech se nie myśliOgólnie spoko, taki sympatyczny i ładny nawet, ale on ponoć dla każdej dziewczyny miły i kazdą zagaduje itp ![]() Cytat:
Słoneczko takie ładne jest ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- patus, ja nie mam okresu ale i tak mi sie żrec chce a dopiero 3 dzien diety
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
przyjaciolka ze swoim TŻ,moj w pracy..a takto tu na osiedlu nie ma osob w moim wieku,a wszystkie kolezanki z klasy z ktorymi sie zadaje to z poza krk...i wszystkie ze swoimi facetami;/ wrrr
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
to ja na odwrót, jak mam okres to b;. mało jem
![]() Cytat:
w ogóle właśnie okazało się że ten mój fajny były sąsiad to też męska dz***a, wyrywa ciągle młode panienki itd. już go nie chcę
|
|
|
|
|
#1110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna kiecka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko ja sie z nim wtedy nie całowałam pomijając buziaka w policzekw ogóle nie wyobrażam sobie chodzenia za reke, całowania się jako układ kolezenski. moim zdaniem to juz coś wiecej. kurcze no zachowujecie sie jak para= jestescie parą. oczywiscie jak dla mnie. no chbay ze komuś pasuje taki układ. kupiłam strój(nareszcie, taki jakby z motywem kwiatowym etc. myslałam ze w zyciu takiego nie kupie ), japonki, spodenki krótkie i w koncu czarne długie legginsy![]() w ogóle mam takie fajny strój- dostałam go. ale najgorsze jest to ze strasznie jest wycięty na dupie i wstydze się w nim chodzic ![]() moje stroje wrzuce jutro do galerii
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

ale i tak fajnie było

Słoneczko takie ładne jest
)