|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Cytat:
Ja będę w Szwecji na początku września, ale tak na szybko i raczej nie będę miała czasu na łażenie po sklepach a szkoda, bo skoro ceny te same, to może upolowałabym coś, czego u nas już dawno nie ma. ![]() super_karo ja byłam święcie przekonana, że Ty JESTEŚ modelką ![]() starlit skorzystałam z Twojego kodu na etorebkę ![]() ![]() Aha, bo zapomniałam dodać - u mnie na wyprzedaży widziałam też drugi rodzaj tych falbankowych topów po 30zł - taki jak na zdjęciu.
Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Edytowane przez Mariah Czas edycji: 2010-07-03 o 12:54 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4742 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() i za granica tez ![]() nie nie tez pracuje w modzie, ale w innej dziedzinie |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Polecam zajrzeć tu do sklepów, ceny wszędzie chyba takie jak w Polsce (sieciowki) i w h&m i w Zarze - jak to się ma do naszych zarobków i ich zarobków ![]() W ogóle tu w h&mach jest mnóstwo kosmetyków, nie tylko haemowych. Są wszystkie kolory ich lakierów do paznokci, mają nawe własne haemowe farby do włosów.. Widziałam też dziś fajne marynarki skórkowe za ok 70-80 zł, u nas ich nie wdziałam.. Edytowane przez tiramisu_ Czas edycji: 2010-07-03 o 15:31 |
|
|
|
|
#4744 |
|
catch me if I fall.
|
bardzo dziekuje
![]() i sorry za OT
|
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, słyszałam że te buty z załącznika są na przecenie, jedni piszą ze za 20 inni że za 30 a kto inny za 40. Jak z nimi jest? Zależy mi na rozmiarze 39
|
|
|
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
nikt nie wie czy są jeszcze gdzieś ?
któryś z tych dwóch |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Uległam wizażowemu szaleństwu ![]() Cytat:
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny są u Was jakieś stroje kąpielowe w rozmiarze 36 ?
Pomoże mi któraś z dziewczyn ?
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo BARDZO proszę jeśli to możliwe o zakup szarych dresowych szortów (bez żadnych ozdób naklejanych) z troczkiem w pasie w rozmiarze 36 lub 38 (s/m) z naciskiem na 36. Teraz podobno są w cenie 10zł (jeśli np 20 to również
Będę bardzo wdzięczna za pomocCoś jak te z załącznika ( te są chyba z działu divided i sa idealne )oprócz tego czy są jeszcze te spódnica z załącznika ( zdjecia z bloga http://styledigger.blogspot.com/) i w jakiej są cenie?? straszecznie mi się podoba, nie dość, że jestem w domu i tu H&M nie ma, to i tak działu Divided w Rz nie ma a pewnie z tego działu jest.
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2010-07-03 o 21:39 |
|
|
|
#4751 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam się zapytać czy u kogoś są na przecenie, bo jeśli tak to ubiegałabym się z prośbą o zakup
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszego dnia przecen widziałam je za 40 zł, ale ceny tak się zmieniają i są zależne od sklepu, że różnie może być.
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może komuś innemu się trafią ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Dzięki to jednak dla mnie trochę dużo jak za dresową spódnicę
|
|
#4759 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny orientujecie się może czy ta sukienka jest jeszcze w H&M?Jeśli tak - to w jakiej cenie?
![]() Dzięki za odp |
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, orientuje się ktoś, czy ta spódniczka jest teraz przeceniona?
http://img03.allegroimg.pl/photos/or.../05/1112940599 |
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Po co ja łażę do tego H&M, znowu coś upatrzyłam i znowu jest to jedna z droższych rzeczy w sklepie
![]() ![]() ![]() ![]() Przymierzyłam dziś czerwoną sukienkę w groszki z kokardą w talii za 129zł. Na wieszaku mnie nie zachwyciła (ta kokarda..... ) ale jak ją założyłam, to oczywiście mi się spodobała W oko wpadła mi też beżowa groszkowa bluzeczka z kokardą za 99zł (w tym przypadku cena to zdecydowane przegięcie) Pojawiła się czarna wersja szpilek za 79zł. Mnie się straszne podobają te jasnoczerwone, mają taki nietypowy odcień. Są twarde i niewygodne ale nie mogę przestać wokół nich krążyć, za każdym razem jak jestem w H&M to je przymierzam i jak się wkurzę, to je w końcu kupię. A potem pognam po plastry do apteki ![]() Na Divided jest nowa wersja bandażowych spódnic po 39,90zł- przód i tył jest gładki a boki bandażowe. Widziałam 3 wersje kolorystyczne: czarne, jasnoniebieskie i barbiowato różowe. A te żakiety z Divided za 79zł są boskie!!!! Jak tylko dostanę wypłatę od razu idę sobie kupić jeden, tylko nie wiem czy szary czy biały
Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Edytowane przez Mariah Czas edycji: 2010-07-04 o 15:59 |
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Mariah ja głosuję za szarym, bo praktyczniejszy (sama właśnie taki mam).
![]() Dziękuje za zdjęcia ich oglądanie będzie mnie kosztowało 39,90zł, nie oprę się tej rewelacyjnej spódniczce.
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2010-07-04 o 17:05 |
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie chyba wezmę szary żakiet, bo biały to jednak za jasny. Chciałabym coś pudrowego/beżowego - na Woman była niedawno ładna beżowa marynarka ale nie widziałam jej dzisiaj. Może w Zarze coś upatrzę ![]() Aha, jeszcze a propos tych nowych spódnic - rozmiarówka jest chyba mniejsza niż w tych klasycznych bandażowych, bo z tamtych mam 38 i do przymierzalni wzięłam właśnie ten rozmiar sugerując się starą wersją a okazała się trochę za mała
Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Edytowane przez Mariah Czas edycji: 2010-07-04 o 16:40 |
|
|
|
|
#4767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
o tych klasycznych
|
#4769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja Ciebie koleżanko uszczęśliwie i przekażę Ci wiadomość z doslownie WCZORAJ - w Szwecji są znacznie wyższe przeceny niż u nas także miłego polowania- moi rodzice wczoraj opanowali kilka centrów handlowych w Szwecji i informacja jest pewna![]()
|
|
#4770 |
|
Wtajemniczenie
|
Niektóre rzeczy może tak, ale nie wszystkie. Wiem, że można kupić stroje za 20 koron (ok. 8-9 zł), ale sporo rzeczy które widziałam u nas ma mniej więcej takie same ceny i takie same obniżki... (np. sukienki muchowe brokatowe wychodzą tak samo, bielizna też, koszulki) Nie wiem za ile są teraz w Polsce jeansy ale tu jest mnóstwo za ok. 40 zł.. Wg mnie ceny dość porównywalne.. Tak samo w Zarze. Innych sklepow jeszcze nie zwiedziłam.
Edytowane przez tiramisu_ Czas edycji: 2010-07-04 o 17:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

) ale jak ją założyłam, to oczywiście mi się spodobała