|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Ale do tego staram się regularnie ćwiczyć więc mam nadzieję, że w tyłek i bioderka nie pójdzie
|
|
#1082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakiego tuszu używasz?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Na razie wymieniliśmy kilka smsów
Jeśli zaproponuje spotkanie, to pewnie się zgodzę... ![]() Taaak, to moje oczy Które zmieniają intensywność koloru w zależności od hmm humoru? Pod prawym okiem mam bliznę (zakrywam ją jak sie tylko da...), po małym wypadku, który wydarzył się równo tydzień po tym, jak eks wrócił do mnie w marcu. Cały dzień spędziliśmy wtedy na pogotowiu (polska służba zdrowia ), tak bardzo, bardzo się wtedy mną opiekował, czułam, że mnie kocha...Madeira dziękuję Obecnie używam Maybelline Colossal (ten w żółtym opakowaniu), bardzo zadowolona jestem z niego
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-07-03 o 16:37 |
|
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja mam tez ochote na truskawki ze smietana![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawek to ja mam 2 kg wzięłam ze sklepu, przesłać Ci trochę ?
|
#1086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
ok, podziel sie
1kg mi wystarczy , a caly dzien o nich myslalam i jakos mialam kiedy kupic , nawet jak juz bylam kolo bloku to taka starsza pani sie pytala gdzie moze kupic truskawki bo widziala kogos jak je niosl
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa, przez Was mam ogromną ochotę na truskawski..
![]() widzę, że sporo osób tutaj używa tego tuszu w żółtym opakowaniu.
|
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
hoppipolla to Twiggy na Twoim avatarze? Ciekawe zdjęcie.
Janis, Ty się zajmujesz zawodowo fotografią? Bo ja tak cykam głównie dla siebie, ale chciałabym poprawić warsztat, może polecasz jakieś szkoły, kursy? |
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to nie mam problemu zostawiam sobie w pracy i potem do domu biorę ![]() hoppipolla ja też go używam to mój ukochany tusz.
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, to Twiggy. ![]() Honey - ja też uwielbiam ten tusz, chociaż ostatnio zastanawiałam się czy nie spróbować jakiegoś innego, ale obawiam się, że będzie gorszy. |
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam arbuza, musi mi narazie wystarczyć pozatym podjadam zelki w ksztalcie robakow sa mieciutkie i rozplywaja sie w ustach
|
|
|
|
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to się cieszę bo mogę sobie podjadać owoce w pracy ![]() Gorzej jakbym pracowała w cukierni...
|
|
#1095 | |
|
Zadomowienie
|
evelineau dziękuję
![]() Cytat:
Może kiedyś... Nigdy nie byłam na żadnym kursie, wszystkiego uczę się sama, metodą prób i błędów I chyba to daje dość dobre efekty. Czasami podczytuję różne fora fotograficzne, oglądam pełno zdjęć, tak żeby znaleźć inspirację I photoshopa uczę się już od roku, sama z tym wszystkim eksperymentuję... niby posiadam jakieś tutoriale, ale nie lubię z nich korzystać A Ty od dawna fotografujesz? Jaki masz sprzęt?
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
W sklepie z warzywami, owocami i takimi innymi
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
Czy Wy też tak macie, że jak zaczniecie jeść czekoladę, to nie możecie przestać i w momencie kończy się cała tabliczka?
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak napisałam, jest to raczej bardzo amatorskie cykanie. Co do sprzętu to nie inwestowałam jeszcze w żaden, mam roczną cyfrówkę a czasem jak coś mi się spodoba to potrafię zrobić zdjęcie nawet komórką Właśnie myślałam o jakimś porządnym kursie, a potem o zakupie porządnej lustrzanki bo tak to boję się, że pieniądze pójdą w błoto. Po Twoich zdjęciach widzę, że masz na pewno lustrzankę i jeszcze pewnie ustawiasz światło, ekrany itd. Dla mnie to wyższa szkoła jazdy. I najbardziej lubię robić portrety, a niestety mało kto chce mi pozować TŻ denerwuje się jak ustawiam balans bieli, czy kadr i cykam sporo fotek, a nie jedna i już. Moja siostra 6-letnia czasem mi przypozuje, bo jest naprawde ślicznym dzieckiem, ale też zaraz się niecierpliwi. No ale to takie moje hobby, mam zamiar jednak zająć się tym bardziej profesjonalnie jak tylko znajdę fundusze bo byłoby świetnie pracować w tej branży-robić co się lubi i jeszcze na tym zarabiać.
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz latem tyle pyszności jest !
![]() Jak mam czas to jem ![]() Dzisiaj jadłam brzoskwinie,morele i truskawki
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki ja juz sie Wam pod koniec poprzedniej czesci przedstawialam, ale zdaje sobie sprawe, ze wiele osob moze mnie nie kojarzyc
wiec od poczatku, mam 30 lat (stara dupcia ze mnie) jestem w zwiazku od prawie trzech lat, jest nam ze soba dobrze są czasem jakies spiecia, ale generalnie jest ok, moj TZ jest bardzo zapracowanym czlowiekiem, ma swoja firme, ale denerwuja mnie pewne sytuacje, napiszcie mi co o tym sadzicie. Siedzibe firmy TZ ma w moim miescie ale ma tez spolke z przyjacielem w innym miescie (swoim rodzinnym) i tam zawsze musi byc w poniedzialki by sie rozliczyc, przypilnowac itp. itd. no i co tydzien w sobote juz tam jedzie i siedzi do poniedzialku. Rozmawialam juz z nim nie raz o tej sytuacji bo bylo to dla mnie dziwne, tym bardziej ze ja wtedy mam wolne, moglibysmy razem odpoczac, gdzies pojechac, on tlumaczyl mi to w ten sposob ze teskni za swoim rodzinnym miastem, za spedzeniem czasu z rodzina, moze tam jechac tylko w weekend, a poza tym po calym tyg. pracy potrzebuje tez czasu tylko dla siebie, nie powiem dzwoni wtedy do mnie non stop, nie moge czuc sie zaniedbana, zawsze wiem co robi, obiecuje ze do konca roku zatrudni kogos w firmie kto bedzie pracowal za niego i wtedy to bedzie wygladalo inaczej, bo owszem bedzie musial jechac do siebie, ale bedzie jechal w tyg. bo juz nie bedzie go ograniczala praca w moim miescie, no zobaczymy. Powiedzcie mi czy ja przesadzam, on tak uwaza, a ja staram sie nie wygadywac mu tego, ale w srodku tak to we mnie siedzi, jest mi strasznie przykro jak wszyscy znajomi spedzaja czas ze swoimi polowkami, a jak ten kolek wiecznie w czasie wolnym sama :/
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dlatego cieszę, że to warzywniak a nie jakiś sklep z ciasteczkami
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie spodobało się to co napisałaś. Widać więc jak można tutaj swoje zdanie mieć, yhy. Bez komentarza. |
|
|
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najem się z rodzicami to tą kumbachę zostawie na później ![]() ![]() Evka, to teraz mi podpowiedz..na ile Ci starcza to 2giga, ile korzystasz z internetu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Które zmieniają intensywność koloru w zależności od hmm humoru?
), tak bardzo, bardzo się wtedy mną opiekował, czułam, że mnie kocha...

TŻ denerwuje się jak ustawiam balans bieli, czy kadr i cykam sporo fotek, a nie jedna i już. Moja siostra 6-letnia czasem mi przypozuje, bo jest naprawde ślicznym dzieckiem, ale też zaraz się niecierpliwi. No ale to takie moje hobby, mam zamiar jednak zająć się tym bardziej profesjonalnie jak tylko znajdę fundusze bo byłoby świetnie pracować w tej branży-robić co się lubi i jeszcze na tym zarabiać.