|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
madziorek Super ,ze wizyta udana! A jak dzidzia spora to znaczy ,ze zdrowa! Ja Cie moge przepuscic w kolejce bo mi sie narazie nie spieszy ,musze sie wyleczyc ,a to niestety jeszcze troche potrwa.
Ciekawe jak tam Linka ktora nam sie tak zapierala? ![]() No i ciekawe jak itakasia po wizycie?
|
|
#3512 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
hm no ciekawe jak z tym przeczyszczaniem
zycze powodzenia i wytrwalosci w karmieniu! wstaw nam wiecej zdjec jak mozesz ![]() trzymam kciuki zeby jutro Was wypuscili!!!! |
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
aniu a co do wypisów to zawsze można przyjść po niego później
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
agravka u mnie w szpitalu robia lewatywę... Ale podejrzewam, że z wrażenia sama dostanę sraki-padaki jak to Siala mówi
|
|
|
|
#3515 |
|
Wtajemniczenie
|
aniu, ale jak sie czujesz?z tego wszystkiego zapomnialam zapytac
|
|
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
Niezawsze, ja mam bardzo silne bóle jak wstanę i idę, albo jak chcę zmienić bok, na którym leżę. Ale bóle mam zlokalizowane po bokach brzucha.
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- U mnie na przykład nie robią
|
|
|
|
#3517 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co poszłam sobie na ogródek i chciałam sobie posiedzieć no to wzięłam krzesło takie plastikowe i jak usiadłam to połamało się podemną ,aż dwie nogi się połamały, a ja myślałam że się ze śmiechu posikam.Mój tż sobie z wiatrówki strzela i tekst : to co pizza na kolacje??
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Niezle, miesiac przed terminem i mala juz taka duza
Dobrze, ze wszystko ok ![]() Cytat:
i tak jak piszesz najgorzej przy wstawaniu z siedzacej pozycji lub lezacej.Moj tz uwaza, ze to dlatego, ze niedlugo porod(ale co on sie zna) najlepsze jak przed chwila spytal jak rozpoznac rozwarcie powiedzialam, ze no nie wiem chyba widac a on do mnie bym pokazala ehehe jego bujna wyobraznia, zajzal i nic nie zobaczyl Lazurka te sandalki wlasnie fajne, ze plaskie bedzie latwo smigac, noga Ci sie nie zmeczy tak i na lato jak znalazl. |
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sobie kupiłam lewatywę. I nie wiem kiedy ja zrobić w domu czy już w szpitalu.
aniu mam nadzieję, że mały pobudzi pokarm. Trzymam mocno kciuki. |
|
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ania moja kolezanka karmi tylko przez nakladki, jak zdejmuje to maly wypluwa cyca od razu. |
||
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze zaraz się zacznie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 | ||
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY UWAGA MY Z ANUSZKA RODZIMY 16 LIPCA
CZY KTÓRAŚ SIĘ JESZCZE PRZYŁĄCZA ? ![]() Cytat:
Cytat:
a z bólami to ja nie wiem, mam nadzieje, że poprostu cię już bierze ![]() madziorek no to jak taka duża to może się przyłączysz na 16 lipca bo ja też mam na 4 sierpnia a anuszka na 3 więc możemy razem wcześniej i wszystkiego najlepszego aniaa oby mleczko poleciało ale na pewno się po troszeczku powolutku uda
|
||
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie posiedziałam troszkę na dworku
Już jest chłodniej, dziś boli mnie brzuszek jak na @...i jakoś głodna byłam dziś![]() Anoxa - jak nie urok to.... Madziorek - to faktycznie kolecek ![]() Ja tez kupiłam nakładki, a dziś jak wyciągałam sudki to coś lekko leciało
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
oj teraz to nie bo mi sie spac chce bardzo, czuje jakby mi ktos cala energie zabral
![]() Cytat:
![]() Wiecie co wezcie go sobie, bo ja na patologii dlugo sie meczyc nie chce! |
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia ja za to wczoraj byłam non stop głodna, ale to chyba przez ten stres przed egzaminem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis lekkie jedzonko, fasolka szparagowa, spaghetti z brokułami, i mały grzech lody
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pytalam czy jak lusterko podloze, to czy zobacze, ale on zaczal sie smiac i mowi ze trzeba palucha wlozyc i zbadac takze tz nie zobaczy...chyba ze glowke >
|
|
|
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie przejrzalam wczesniejsze wyniki i tego nie mialam Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- karolcia fasolka szparagowa raczej jest ciezka
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-herbatka z lisci malin sie parzy -woda do wanny sie leje -tz konczy nauke, zwabie go do sypialni pod pretekstem czysto naukowym zbadania rozwarcia palcami, jak niczego nie stwierdzi to poprosze o "zabieg"
|
|
|
|
|
#3530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze w wyższych butach śmigałam, bo mam tak dziwnie skrzywiony kręgosłup, że jest mi tak wygodniej. Ale teraz nie ma szans na wyższe więc są jakie są.
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa - ale smaczna
i ma mało kcal, ja jem bez dodatków
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-03 o 20:21 |
|
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
zyje i mam się dobrze
krwawienie ustąpiło, tyle ze częściej brzuchol twardnieje ot z objawów, ale dziś zgwałciłam tż![]() Ha 4 dni do terminu ![]() kto mnie przebije?
|
|
|
|
#3533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to chyba będzie juz za późno....
|
|
|
|
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak tam belunia -ona jest 2 dni po terminie
pewnie juz po, tylko zapomniala dac znac! i na dzis ma tp kabimba,wie ktos cos?---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- miejmy nadzieje, ze nie bedziesz musiala tak dlugo czekac!
|
|
|
|
#3537 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Też mam termin z OM na 4 sierpnia a wolałabym urodzić małego raczka Zobaczę co mi gin powie we wtorek W poniedziałek idę po herbatkę z liści malin, bo już przyszła do apteki (zamawiałam przez neta w dozie) - ciekawe, czy zdążę ją wypić (4 opakowania wzięłam) W poniedziałek będzie 35tc+5 - tyle miałam jak się urodziłam a jeszcze rano dentysta Chociaż mi się coś zdaje, że przenoszę i to tak z tydzień co najmniej Ehh... ![]() Cytat:
|
|
|
#3538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę z mamą pooglądać mecz.
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze ale kusicielka z ciebie :P
a pisalam wam ze znowu ktg nam zle wyszlo o 22 powtorka z rozrywki wieczorem robilismy je ponad 45min a robi sie tak do pol godziny ale ginka podeszla i zobaczyla i mowi ze mamy zrobic dluzszy zapis bo mlodem tentno ponizej 160 npraktycznie nie spadalo chyba juz was zaczynam nudzic tymi moimi szpitalnymi opowiesciamy przepraszam
|
#3540 |
|
Wtajemniczenie
|
4 opakowania?po ile? masz to jakos w torebkach? ja mam jedno opakowanie 50 g i tego jest strasznie duzo,na bank nie zdaze wypic chocbym przenosila...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

i tak jak piszesz najgorzej przy wstawaniu z siedzacej pozycji lub lezacej.
ehehe jego bujna wyobraznia, zajzal i nic nie zobaczyl
ale na pewno się po troszeczku powolutku uda 
>
W poniedziałek idę po herbatkę z liści malin, bo już przyszła do apteki (zamawiałam przez neta w dozie) - ciekawe, czy zdążę ją wypić (4 opakowania wzięłam)
Chociaż mi się coś zdaje, że przenoszę i to tak z tydzień co najmniej
Ehh...