|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Tak udany
Ale tu ciszaa |
|
|
|
#2612 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Treść usunięta
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
spadla z krzesla jak sie dowiedziala ze nie mamy obiadow, i ze by nas karmila oczywiscie.
![]() dostaniemy kuraka, bo oni na dzialke jada by leniuchowacv i jesc obiad. wiec nam podrzuca jak beda jechac laski jak wam sie widzi? to ta farba popielata na kawalku koperty bo nie chcialam malowac sciany sobie tikurilla lateksowa w dodatku kolor ciut sklamany. ale u mnie wyglada jak popielaty, a u mojej mamy byl normlanie niebieski
|
|
|
|
#2614 |
|
Zadomowienie
|
baja mój tata też robił te gołąbi bez zawijania ... rzeczywiście pyszne
kliwia moi rodzice też mają farbę która miała byc popielata, a na ścianie wygląda jak niebieska. Mojej mamie się to bardzo nie podoba. apropo rodziców .... mam do was pytanie: moi rodzice kupują auto nowe, ale sprowadzone z Niemiec. Nie orientujecie się może jak można sprawdzic czy auto napewno nie było kradzione i czy ewntualnie nie jest obciążone jakimś zastawem bankowym?
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Klion najlepiej auto z niemiec zlecic komus kto sie tym zajmuje. Na wlasna reke bym sie bala sciagac. Ale nhie wiem gdzie sie takie rezczy sprawdza i czy w ofole jest szansa to sprawdzic?
![]() A farba yhm... zaryzukuje. w koncu nie zaplacilam z ania ani zlotowki. A jak bedzie wpadac mocno w niebieski to za 2 lata zamaluje na bialo :d jak uzbieram na dobra farbe
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki potrzebuje pomocy
wlasnie sie pakuje i widze ze u Was straszne upaly.Jade na taki kurs do Warszawy i kompletnie nie wiem jakie ciuchy zabrac,bo raczej chce elegancko wygladac kurde i tu jest problem ,bo w taki upal ciezko bedzie wytrzymac w takich ciuchach.Pomocy
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też nei jest tak matowa jak śniezka Barwy natury. Cytat:
Spiekłam sobie stopy...buuu. A dzisiaj mieliśmy odwyk od plaży, tzn ja miałam a tż z mojego powodu też. Przysnęło mi się wczoraj na słońcu i obudziłam się z uczuciem że chce mi się wymiotować. No ale poszliśmy sobie później plażą na latarnię i chcieliśmy wracać drogą by zajść do sklepu. Jak mnie w drodze powrotnej zmuliło to masakra, chciałam dojść do pola ale nie dałam rady wstyd jak nie wiem...a za nami jeszze szło małżeństwo z chłopaczkiem takim koło 15 lat, a ja stałam pod płotem ale dzisiaj już lepiej się czuje. Tż poszedł mecz oglądać a ja siedze i nadrabiam
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dziś miałam ogromnie zabiegany dzień. Kupiłam rolety do dużego pokoju. Kolor hmm wanilia??? w sumie mam 3 rolety , 2 termorolety a 3 nie bo nie było takiego rozmiaru... ![]() Iwka a mnie się wydaje , że to tak długo.... Martucha dzięki za info ![]() Jestem padnięta, bo dziś cały czas chodziłam . Byłam w Castoramie na drugim końcu miasta od mojego domu,potem w OBI na drugim końcu miasta. Potem przyjechałyśmy autobusem z mamą do mnie. Posiedziałyśmy z godzinkę i poszłyśmy do mamy potem do Tesco to już blisko jakieś 500m. Łaziłyśmy 2 godziny i mam 3 nowe patelnie. Dużą 26cm, mała 18cm i do naleśników ![]() Potem poszłam do reala na piechotę z moją bratanicą , ode mnie piechotą z 20 minut. Przyszłam do domku z godzinę temu. tak to ok, tylko trochę nogi bolą... |
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
kliwia hmm pomaluj na scianie bedzie bardziej "rzeczywiste" bo na kartce moze nie byc dokonca widoczny efekt.. ale skoro za nia nie placilas to maluj
a w razie wpadki to przemalujesz na bialo![]() Cytat:
Cytat:
albo cos lekkiego w kancik typu dzianinka... ale jest serio bardzo cieplo wiec sie ugotujeesz.. zawsze mozesz np spodnice do kolan w neutralnym kolorze do tego koszulke na ramiaczkach ale bardziej elegancka niz sportowa i marynarke z krotkim jak masz.. albo apaszke na szyje.. nie wiem no ale jest na pewno cieplo
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha ja raczej odradzam ramiączka nawet grube, ostatnio oglądałam program w TV i już lepiej wygląda rękaw motylek lub krótki bo ramiączka są takie mało eleganckie.
Ja proponuję jaką sukienkę w kolorze uniwersalnym i manewrować dodatkami, bolerkiem, torebką i butami oraz biżuterią . |
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a sukienek mam mnostwo tylko : albo typowo zimowe albo letnie w kwiatki,groszki itp.Nie mam nic takiego wyjsciowego cienkiego ;/ kurdee Jedyne co, to mam szmizjerke taka czarna z HM i ja moge zalozyc 1 dnia ,ale bede jeszcze tam 2 nastepne.Mama ma mi uszyc spodnice w niej nadzieja Bo inaczej usmaze sie A propos ramiaczek to nie wlozylabym na siebie takiej blzuki do pracy itp.A czesto sie widuje wlasnie tak powiem niestosownie ubrane kobiety np. w urzedach. Podobno w wawie ma padac w nastepny weekend
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-07-03 o 22:17 |
||
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmęczona. 5 godzin jazdy, ale już jestem
![]() Hiszpania wygrała ![]() Cytat:
ale plamy by sie nie robiły ![]() Cytat:
Agatka ty mieszkasz Konstancin- Jeziorna tak?? Bo dzis tam jechałam i jak głupia się rozglądałam czy ciebie nie ma ale niestety cie nie widziałam |
||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy85 atomufka ale nie same ramiaczka tylko z marynarka
wtedy masz zakryte ramiona wiec chyba jest ok ale wiecie ja na codzien w kwiecistych sukienkach wiec..
|
|
#2624 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chodzi o zastawy rejestrowe można to sprawdzić w Centralnej Informacji o Zastawach Rejestrowych w Warszawie bądź w jednym z oddziałów działających przy sądach rejonowych, ale to dotyczy aut polskich. Jeśli kupują auto z Niemiec, to tam pewnie jest odpowiednik. Na rynku działają z tego co wiem firmy zajmujące się sprawdzaniem tego typu rzeczy, płacisz a oni to wszystko sprawdzają. Ja bym jeszcze na pewno podjechała do autoryzowanej stacji na przegląd, bo auto może być nowe, ale jak nie jest kupione prosto z salonu tylko od kogoś to nasuwa się pytanie dlaczego ktoś nowy samochód sprzedaje? Na stacji sprawdzą m.in. czy numery nie były przebite, grubość lakieru itp. Cytat:
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka a ta sukienka w groszki sie nie nadaje?
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
iwka oby byla klima
To jest spodnica ,ale czerwona hehJutro jeszcze przeszukam szafe,moze mi cos wpadnie ![]() dzieki dziewczyny |
|
|
|
#2627 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Madzialenka12344321 ;20414764]dziewczyny a co wy dzis takie senne jesteście??
Ja własnie wcinam słatkę z fetą, makaronem, suszonymi pomidorami itd a potem idę sprzatać![]() QUOTE] Magic, wrzuć mi przepis na pw. Bardzo proszę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No wariatka!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochane, ale mam weekend! Przyjechaliśmy do oswiecimia i dzisiaj caly dzien bylismy na naszym ranczu. Jestem troszkę opalona, troche się pouczyłam, zjadłam przepyszne ziemniaczki z ognia z serkiem i solą Jutro idziemy głosować i tez jeszcze jedziemy na ranczo, a później tylko nauka, nauka i tak do piatku (z przerwą na prace oczywiście). Martucha dostałam tą książkę w bibliotece koło osw więc już jestem spokojna. Obsługę dworu już w zasadzie opanowałam jutro ci ryucerze, a później tylko urwalanie i doczytywanie. agatkaL Ty nawet nie wiesz jak dobrze się czyta, że Ci się układa. Niestety nie otworzył mi się link, który zamieściłaś, ale podejrzewam, że wyglądałaś zjawiskowo i że szczęście z Ciebie emanuje!
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie wrocilismy z grilla fajnie było, włansie czekam na męzula az wroci swiezutki i pachnacygrr... nie mmoge sie doczekac ![]()
|
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
iwka, kliwia, martucha dziękuję za odpowiedź w sprawie auta
atomufka ja też nie poszłabym do pracy w sukience czy bluzce na ramiączkach. Dlatego kupiłam sobie bolerko z krótkim rękawkiem i ono rozwiązuje problem. Mogę nosic rzeczy na ramiączkach, ale ramiona mam zakryte.
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze beda 4 no gora 3 ... ale znajac zycie beda mistrzami swiata ![]() Facet podpisal wkoncu kontrakt alleluja najwyzsza pora !!! ![]() takze w srode jedziemy do banku ![]() a teraz zmykam spac u nas dlugi weekend takze poniedzialek wolny a jutro idziemy na impreze na plazy
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Gucia0987 ciesze sie ze weekend udany
no i ze masz ksiazke.. Cytat:
ja w przedszkolu teoretycznie tez nie moglam nic na ramiaczkach ale jak sa takieeee upaly a wychodzimy na dwor to nie meczylam sie poprostu w sali i jak szlam do rodzicow z jakas sprawa zakladalam cos w stylu bolerka czy leciutkiej marynarki z krotkim.. a tak na dwor i do zabawy z dzieciakami bylam na ramiaczkach ![]() ehssss ja wspolczuje tylko tym ktorzy musza byc w takie upaly ubrani w dlugie ciuchy.. i nie ma bata musza w nich byc.. przeca idzie sie zapocic zemdlec i wogole..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-07-04 o 08:31 |
|
|
|
|
#2632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się ogarniam i lecę na próbę dzwięku do amfiteatru konstancińskiego, bo wieczorem koncercik tam gram. Po wczorajszym graniu byłam padnięta i przynajmniej pospałam kilka godzin, ale i tak zmęczenie daje znać.
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
w salonie pol mrowiska mi weszlo prezez okno w poszukiwaniu wody i oblazly moje strorczyki ktore maja mokro a liscie taki klejacy nektar wydzielaja. no ja pitole. to sa uroki zycia na partrze. Akurat pod nami jest gdzies mrowisko. bo chyba tylko my co roku zglaszamy ze mrowki weszly do domu i wtedy robia oprysk
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia to pewnie jakas "wycieczka szkolna" hahaha pani mrowa zabrala dzieci ze szkoly na wycieczke pokazac im swiat a ty odrazu oprysk hahahahahah
![]() ty na wycieczki nie chodzilas? jak mozesz gadalam wczoraj z fotografem dzis od 15 do 19 mamy studio a potem albo na spacer na fotki albo spacer w przyszlym tygodniu jak dzis bedziemy zmeczeni... nie moge sie doczekac.. ![]() Agatka udanego koncertu!
|
|
#2635 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha ...dzięki
Ja już nie mogę się doczekać efektu Waszej sesji - mam nadzieję, że nam tutaj podrzucisz wizualizację
|
|
#2636 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale mi mąz pobudkę zaserwował poszedł teraz podlać trawę, potem jedziemy na wybory i na mazurki ![]() Cytat:
Kiedyś ją już wklejałam bo chyba Marta chciała a co do mieszkania, to tak nad tesciową będziemy mieszkać. 70 m2 mieszkanie. kuchnia, łazienka, 3 pokoje z balkonami, oddzielne wejscie ![]() Cytat:
![]() a wiesz, mój tata mówi, że wszyscy grają a i tak Niemczuchy wygrają wrrr a najgorsze, że teraz z moją Hiszpanią będą grali Cytat:
ale ja nie wiedziałam, że będziemy tamtędy jechac, (jechałam do jakiejs miejscowiści za Górą Kalwarii). I jak zobaczyłam napis "Konstancin - Jeziorna, to od razu mówię do TZ, że tu mieszka moja znajoma i jak głupia się rozglądałam i cię szykałam. Najlepiej jak zobaczylam jakąś dziewczynę (z tyłu wyglądała jak ty, taka sama fryzura, sukienka krótka, czerwony płaszczyk) i prawie samochód chciałam zatrzymywac, ale wuglądam przez okno a z przodu to już nie byłas ty Cytat:
Cytat:
oplułam monitor
|
|||||
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS. Kliwia, żebyś tylko nie pomyślała, że się nabijam .... sama walczę z mrówkami od kilku lat, tyle, że faraonkami. Wiem jakie to cholerstwo. A my mamy dziś rocznicę ślubu.
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nabijajcie sie nie mam nic przeciwko
moj maz je odkurzaczem potraktowal, a ja zabijalam papierem. boje sie ze potem z odkurzacza wyleza |
|
|
|
#2639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
milego rocznicowania ![]() a co do mrowek.. no tak kolonia na bank biedne mrowcze dzieci pojechaly na kwiatowa kraine do mieszkaniolandii gdzie spotkala je nie mila niespodzianka w postaci cioci kliwi i wujka tomaszka ![]() Cytat:
i potem zatyka bo boi sie ze wyleca ale jak juz je wciagnal to waptie zeby te twoje mrowki wyszly... no chyba ze traktuja to jako lot samolotem albo cos![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-07-04 o 10:30 |
||||
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
klion wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
![]() Kliwia moja tesciowa tez odkurzaczek wciąga muchy i komary Kiedys bylismy u niej na obiedzie jak był wylęg komarów, biedna nic nie zjadła bo latała i wszystkie owady wciągała aby nas nie pogryzły ![]() kuźwa pogoda się zepsuła wrrrr. Nie wiem czy warto jechac na te mazury. Narazie jedziemy na to głosowanie, po chleb i do babci na chwile. A jak nie mazury to salon z płytkami cos dziś musimy zrobić albo się wykąpiemy nad jeziorkiem albo płytki kupimy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wlasnie sie pakuje i widze ze u Was straszne upaly.Jade na taki kurs do Warszawy i kompletnie nie wiem jakie ciuchy zabrac,bo raczej chce elegancko wygladac

wstyd jak nie wiem...a za nami jeszze szło małżeństwo z chłopaczkiem takim koło 15 lat, a ja stałam pod płotem 

a sukienek mam mnostwo tylko : albo typowo zimowe albo letnie w kwiatki,groszki itp.Nie mam nic takiego wyjsciowego cienkiego ;/ kurdee Jedyne co, to mam szmizjerke taka czarna z HM i ja moge zalozyc 1 dnia ,ale bede jeszcze tam 2 nastepne.Mama ma mi uszyc spodnice w niej nadzieja

a potem idę sprzatać

oplułam monitor