|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() Właśnie zjadłam sobie rogala z dżemem i piję kawkę ![]() Za oknem już 23 stopnie ![]() Dziś w nocy znowu wędrówki do WC, no ale taki nasz urok....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zadomowienie
|
anoxa super, że są jeszcze miłe położne, które mają jakies uczucia
![]() ![]() kociamborek, kolandra no ile już nas chętnych teraz trzeba rozmawiać z dziećmi żeby posłuchały ![]() aniaa22 oby cię wypisali zresztą może przecież zrobić wypis o tej 13 a poprosić pielęgniarki żeby cię wypóścili o 15 i będzie 48 h ![]() a malutki ![]() ![]() vette super, że się wyjazd udał korzystajcie pewnie ![]() kurcze od wczoroaj wieczora swedzi mnie tam :/ i teraz to tak strasznie już ;/ a jestem na antybiotyku cały czas to mogło mi się coś przyplątać ? i mam maść taką PIMAFUCORD to mi gin przepisał gdzieś w połowie ciąży jak mnie swędziało ona jest na jakieś grzybki i myślicie, że moge się posmarować ? bo wizyta we wtorek a jak mnie będzie tak swędziało jak teraz to się tam zadrapie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
Wiolek Lazurka dobrze mowi, nie dostalas zadnej oslony do antybiotyku? zadnego kwasu mlekowego(trilac, lacid, lacidofil) nawet w tabletkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zadomowienie
|
lazurowa niezawsze no właśnie nic nie dostałam ;/ w sumie mogłam sama pomyśleć i kupić. no ale teraz już za późno bo swędzi ehhhhh ;/
oj coś mnie zaczyna denerwować ten mój gin, taka byłam z niego zadowolona a ostatnio coś ciągle nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co może Ci pomóc.. tak na chwilę może pomóc zasypanie mąką ziemniaczaną, wiem, że to dziwne, ale to stary babciny sposób. Podmyj się dokładnie i tak jak zasypką dla dzieci zasyp swędzące miejsce tą mąką. I leć do apteki, która ma dyżur. Ja bym się podmyła dodatkowo tantum rosa, ale nie wiem czy masz. A mnie czeka wizyta u dentysty... bo coś zaczynają mnie żeby pobolewać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry, ja pospalam niezle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do dentysty to ja byłam gdzies na kontroli na początku ciąży i mi powiedziała żebym przyszła po ciąży dopiero. i nie wiem czy powinnam jeszcze kontrolowac czy nie ? Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-07-04 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zadomowienie
|
hd2005 serdeczne gratulacje dla znajomej
![]() anuszka1401 super, ze sesja juz za tobą, gratuluję ![]() Cytat:
![]() Linka24 ale ten twój mały uparty, 4 dni do porodu a on ani myśli wychodzić Co do terminu porodu to ja zamierzam w sobotę 10 lipca ![]() ![]() anoxa jak nie urok to srac ...zka urodziłabyś już wkońcu bo sie bidulko w tym szpitalu wykończysz!!! itakasia dobze, ze pojechałaś do tego spzitala czałkiem inne podejście, przynajmniej jesteś spokojniejsza - super. bassienkaw jak zwykle śliczne modelki na zdjęciach ![]() aniaa22 śliczny ten Twój synek widziałam też na nk. ![]() A ja dziś jakaś wypluta jestem, M pojechał rano na giełdę do Gliwic a ja wstałam o 9.00 dopiero, byliśmy wczoraj na grillu u znajomych i było b. fajnie wróciliśmy o 24.00 jeszcze mieliśmy przeprawę z policją bo jak odwoziliśmy znajomych pod dom to innemu znajomemu zachciało się sikac i sikał im na trawnik i pech chciał, ze akurat przejżdżali policjanci (skąd się wzieli nie wiem ich ulica jest krótka i ślepa musieli za nami wjechać) no i on pijany, mój M i drugi kolega zaczęli sie śmiać z niego a ci policjanci myśleli, ze z nich się śmieją i wyszli z radiowozu ten jeden z nich otwierając drzwi popchnął znajomego, ten upadł na ziemię i sie zaczełao nieprzyjemnie robić - naszczęście wszystko dobrze sie skończyło, bo kolegi brat jest policjanten i do niego zadzwonili, ale co było stersu to było. Dziś wybory - ciekawe co to będzie!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-07-04 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja muszę iść, bo boli no i zauważyłam małą dziurkę czyli bez plomby się nie obejdzie... ![]()
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
ja dziś jakaś zdechła jestem, nie mam na nic ochoty i jakiś taki dołek mnie łapie ![]() basienka ładnie wyglądasz, ta Twoja córcia robi takie śmieszne minki ![]() aniaa w takim razie trzymam kciuki, żebys jak najszybciej wyszła do domku. Michaś jest słodki, a jak się usmiecha ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- wiolek tantum powinno pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to za dołek? Wychodź z niego! I to już! A tak na poważnie to coś się stało? ![]()
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Nic się nie stało... Sama nie wiem co mi jest, dziś tylko bym ryczała... Eh, głupia jestem i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasem każda z nas ma taki dzień, ale to minie, jutro już będzie lepiej- zobaczysz. Pewnie to hormony tak działają- na coś trzeba zwalić ![]()
![]() |
#3586 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
![]() a teraz sie zbieram powoli będe dopiero wieczorem. jeszcze musze po drodze na wybory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Wtajemniczenie
|
anuszka moze sie wyplacz, to bedzie lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry!!!
Ja dziś pędzę nad wodę z nadziejami na miejsce w cieniu i ze nie urodzę po drodze... no przynajmniej nic nie czuje zapowiadającego, ale jakbym gdzie zgineła to nr do Anoxy mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Moja sąsiadka stwierdziła, że jeszcze nie wie na kogo będzie głosować, ale na pewno nie na Kaczyńskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a Ty sie nie martw!!!przejdzie zaraz i nie bedziesz wiedziala, czemu bylas smutna i sama z siebie sie bedziesz smiala ![]() kurde ktora dzis rodzi?jakies objawy?ja myslalam ze wczoraj sie u mnie zaczyna, bo czyscilo mnie chyba z 5 razy i twardy brzuch sie robil....ale przeszlo.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | ||
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wczoraj bylismy z TZtem u jego siostry a potem u brata .Ten 3 miesieczny Michas tak sie smieje ze niesamowite to jest, natomiast 5 miesieczny Filip juz im próbuje siadac i tak przebiera nozkami ze szok.Nasz Adaś to bedzie taki malutki do swoich kuzynów na początku ![]() A mały wczoraj tak wariował w brzuchu że cała sukienka mi latała ![]() anuszka gratuluje wakacji ![]() ![]() lazurowa śliczne sandałki wiolek ![]() niezawsze niezle z tym "zabiegiem" ![]() jak sie dzis czujesz? madziorek super ze wszystko ok ania jakie masz nakladki z jakiej firmy ? Michałek cudowny ![]() anoxa jak tam ? basienka slicznie obie wyglądacie itakasia bo wszystko zależy po prostu od kultury osobistej człowieka, fajnie ,że cie miło potraktowano wczoraj ..i że miałaś dzień pełen atrakcji wiolek ja biore globulki dopochwowe gynoflor doraznie raz na kilka dni ale od listopada bo wtedy mi ten pacior wyszedł i tak gin zalecił (sa na recepte) 6 globulek cos kolo 27 zł ale kuracja na miesiac. mozesz pic teraz duzo kefiru jak żabka juz wspominala by przywrocic rownowage florze, unikac slodkiego ![]() Ja mam wizyte w srode a niby mialam do niej nie dotrwac ![]() Cytat:
![]() termin z usg mam za równy tydzień a z OM był 30 czerwca. Cytat:
![]() A wogóle to tak mnie wciągneły giery na facebooku że szok ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-07-04 o 09:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-07-04 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem ze moze mnie wziasc z zaskoczenia ale trudno mi w to jakos uwierzyc... ale we wtorek juz bym mogla w zasadzie do niedzieli bym mogla urodzic bo przenosic nie chce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
papeteria mam z aventu
ja po obchodzie. wszystko ok i jesli po malego obchodzie tez bedzie w porzadku to idziemy dzis do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
ania dzięki słyszałam własnie że są dobre ...napewno z małym będzie ok i trzymam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogole to lipa jutro mam isc do szpitala a od wtorku siedzi siostra tz u nas a to ostatni dzien kiedy jestesmy we 2 z tz ![]() Hehe no te gry to koszmar!!! Papeteria a Tobie kiedy pasuje urodzic? Mi podoba sie dzisiejsza data 04 lipca, na przenoszenie do 22 lipca nie mam co liczyc, wiec jak ma byc rak to ta data mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn napewno nie chciałabym przenosic ,ale w weekend tez bym nie chciala rodzic bo na niedziele mam termin...moglabym w czwartek np rodzic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() bassienkaw-super foteczki ślicznie wyglądasz!A Łucja jak laleczka ![]() lazurka-bardzo fajne sandałki i naprawde tanie mam nadzięję że będzi e Ci wygodnie ![]() aniaa-Michaś boski i jaką ma czuprynke ![]() madziorek-mam nadzięję że nic Ci się nie stało?! przepraszam ale poprawiłaś mi humorek z rana ![]() ![]() itakasia-fajnie że miałaś fajną wizyte i że już jesteś spokojniejsza ![]() Zajrze do Was pózniej mam męża nareszcie w domu(co prawda tylko do wtorku rano)więc muszę się nacieszyć ![]() Życzę wszystkim miłej niedzieli! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.