Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 07:27   #3571
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
itakasia ciesze sie ze udalo ci sie konkretnie dowiedziec co i jak a co do do miejsca gdzie spedziliscie dzien poprostu genialne! dziewczynki musialy miec niezla frajde

basienka sliczne zdjecia i sliczna masz sukieniusie a lucja jest przeslodka!

teraz ktg wyszlo lepiej polozna ktora ma dzisiaj dyzur juz trzy razy mi powiedziala ze ona ma dyzur w poniedzialek i postara sie zalatwic zeby cos ze mna zrobili bo ile moga mnie jeszcze meczyc miala na mysli cc lub przyspieszenie porodu ale ja sie nie nastawiam bo w sumie ona chyba nie wiele ma do powiedzenia

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

kociamborek a mi ginka mowila ze norma do 5 jest a ja dopiero co skonczylam dwa tyg temu brac antybiotyk w sumie to tym sie juz nie przejmuje tylko martwi mnie to ze ostatnio maly ma albo za slabe tentno albo za mocne albo za malo ruchow i co chwile mi powtarzaja to ktg i martwie sie ze dopiero jak cos naprawde zlego sie wydarzy oni zacznal cos robic

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

uciekam spac dobranoc
A może jej się uda, położne są bardzo ważne

Właśnie zjadłam sobie rogala z dżemem i piję kawkę
Za oknem już 23 stopnie

Dziś w nocy znowu wędrówki do WC, no ale taki nasz urok....
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 07:41   #3572
vette
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

No i zostawic Was na chwile...
gratuluje Aniu hes

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
vette
co u ciebie??
nadrabiam zaleglosci

Wyjazd sie udal mielismy piekna pogodne, a dzis znowu jedziemy polezakowac, tym razem nad rzeke korzystamy ile mozemy, w koncu sa wakacje, jeszcze we dwojke
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 08:10   #3573
wiolek1
Zadomowienie

anoxa super, że są jeszcze miłe położne, które mają jakies uczucia może jednak jej się uda coś ci pomóc

kociamborek, kolandra no ile już nas chętnych teraz trzeba rozmawiać z dziećmi żeby posłuchały

aniaa22 oby cię wypisali zresztą może przecież zrobić wypis o tej 13 a poprosić pielęgniarki żeby cię wypóścili o 15 i będzie 48 h
a malutki i znowu ja myślałam, że małe dzieci się nie uśmiechają a tu prosze uśmiech jak nic

vette super, że się wyjazd udał korzystajcie pewnie

kurcze od wczoroaj wieczora swedzi mnie tam :/ i teraz to tak strasznie już ;/
a jestem na antybiotyku cały czas to mogło mi się coś przyplątać ?
i mam maść taką PIMAFUCORD to mi gin przepisał gdzieś w połowie ciąży jak mnie swędziało ona jest na jakieś grzybki i myślicie, że moge się posmarować ? bo wizyta we wtorek a jak mnie będzie tak swędziało jak teraz to się tam zadrapie ;/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 08:21   #3574
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
i mam maść taką PIMAFUCORD to mi gin przepisał gdzieś w połowie ciąży jak mnie swędziało ona jest na jakieś grzybki i myślicie, że moge się posmarować ? bo wizyta we wtorek a jak mnie będzie tak swędziało jak teraz to się tam zadrapie ;/
Przy terapii antybiotykowej bardzo często się to zdarza. Pochwa się wyjaławia i wtedy bardzo szybko może się pojawić jakaś grzybica. Przeczytaj dokładnie ulotkę z tej maści. Z tego co widzę w necie to polecają maść lactovaginal. A swoją drogą lekarz powinien Ci przepisać jakieś globulki dopochwowe jak bierzesz antybiotyk...
Stary 2010-07-04, 08:41   #3575
niezawsze
Zakorzenienie

Wiolek Lazurka dobrze mowi, nie dostalas zadnej oslony do antybiotyku? zadnego kwasu mlekowego(trilac, lacid, lacidofil) nawet w tabletkach?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 08:47   #3576
wiolek1
Zadomowienie

lazurowa niezawsze no właśnie nic nie dostałam ;/ w sumie mogłam sama pomyśleć i kupić. no ale teraz już za późno bo swędzi ehhhhh ;/

oj coś mnie zaczyna denerwować ten mój gin, taka byłam z niego zadowolona a ostatnio coś ciągle nie tak
Stary 2010-07-04, 08:53   #3577
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa niezawsze no właśnie nic nie dostałam ;/ w sumie mogłam sama pomyśleć i kupić. no ale teraz już za późno bo swędzi ehhhhh ;/

oj coś mnie zaczyna denerwować ten mój gin, taka byłam z niego zadowolona a ostatnio coś ciągle nie tak
Nie jest za późno, trzeba działać, bo się zadrapiesz kochana.
Co może Ci pomóc.. tak na chwilę może pomóc zasypanie mąką ziemniaczaną, wiem, że to dziwne, ale to stary babciny sposób.
Podmyj się dokładnie i tak jak zasypką dla dzieci zasyp swędzące miejsce tą mąką. I leć do apteki, która ma dyżur.
Ja bym się podmyła dodatkowo tantum rosa, ale nie wiem czy masz.

A mnie czeka wizyta u dentysty... bo coś zaczynają mnie żeby pobolewać.
Stary 2010-07-04, 08:54   #3578
agravka
Wtajemniczenie

dzien dobry, ja pospalam niezle i tylko raz do lazienki wstawalam
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 09:01   #3579
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Nie jest za późno, trzeba działać, bo się zadrapiesz kochana.
Co może Ci pomóc.. tak na chwilę może pomóc zasypanie mąką ziemniaczaną, wiem, że to dziwne, ale to stary babciny sposób.
Podmyj się dokładnie i tak jak zasypką dla dzieci zasyp swędzące miejsce tą mąką. I leć do apteki, która ma dyżur.
Ja bym się podmyła dodatkowo tantum rosa, ale nie wiem czy masz.

A mnie czeka wizyta u dentysty... bo coś zaczynają mnie żeby pobolewać.
dzięki no tantum rosa mam to sobie zaraz zrobie z mąką raczej odpada bo za półtorej godziny jade do szkoły i wróce dopiero późnim popołudniem. tylko teraz w aptece mam kupić właśnie jakies probiotyki czy już coś silniejszego ?

a co do dentysty to ja byłam gdzies na kontroli na początku ciąży i mi powiedziała żebym przyszła po ciąży dopiero. i nie wiem czy powinnam jeszcze kontrolowac czy nie ?

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-07-04 o 09:02
Stary 2010-07-04, 09:04   #3580
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

hd2005 serdeczne gratulacje dla znajomej
anuszka1401 super, ze sesja juz za tobą, gratuluję
Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki!!!!!!!!!
Ja po wizycie i tak: narazie wszystko pozamykane, ale główka już nisko wchodzi w kanał. Miałam USG i moja malutka to taki kolosek bo ma 3340g a gin powiedział że może się urodzić nawet ponad 4kg ,tym bardziej że synek też był klockiem (3750g) No i ogólnie powiedział że możemy już rodzić Stwierdził że ciąża jest już dojrzała ( łożysko ma już jekieś tak zwapnienia co świadczy o dojrzałości,czy jakoś tak) A z om mam termin dopiero na 4 sierpień. tak że może się wepcham w kolejkę??????
super, że malutka rośnie zdrowo, no i już możesz po legalu rodzić
Linka24 ale ten twój mały uparty, 4 dni do porodu a on ani myśli wychodzić

Co do terminu porodu to ja zamierzam w sobotę 10 lipca, kuzynka M kiedyś mi powiedziała, że do dnia tygodnia, w którym poczułam pierwsze ruchy należy dodać dwa dni i wyjdzie dzień porodu ja np. poczułam w zwartek + 2 dni to wychodzi sobota
anoxa jak nie urok to srac ...zka urodziłabyś już wkońcu bo sie bidulko w tym szpitalu wykończysz!!!
itakasia dobze, ze pojechałaś do tego spzitala czałkiem inne podejście, przynajmniej jesteś spokojniejsza - super.
bassienkaw jak zwykle śliczne modelki na zdjęciach
aniaa22 śliczny ten Twój synek widziałam też na nk.

A ja dziś jakaś wypluta jestem, M pojechał rano na giełdę do Gliwic a ja wstałam o 9.00 dopiero, byliśmy wczoraj na grillu u znajomych i było b. fajnie wróciliśmy o 24.00 jeszcze mieliśmy przeprawę z policją bo jak odwoziliśmy znajomych pod dom to innemu znajomemu zachciało się sikac i sikał im na trawnik i pech chciał, ze akurat przejżdżali policjanci (skąd się wzieli nie wiem ich ulica jest krótka i ślepa musieli za nami wjechać) no i on pijany, mój M i drugi kolega zaczęli sie śmiać z niego a ci policjanci myśleli, ze z nich się śmieją i wyszli z radiowozu ten jeden z nich otwierając drzwi popchnął znajomego, ten upadł na ziemię i sie zaczełao nieprzyjemnie robić - naszczęście wszystko dobrze sie skończyło, bo kolegi brat jest policjanten i do niego zadzwonili, ale co było stersu to było.

Dziś wybory - ciekawe co to będzie!!!

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-07-04 o 09:05
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 09:05   #3581
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
dzięki no tantum rosa mam to sobie zaraz zrobie z mąką raczej odpada bo za półtorej godziny jade do szkoły i wróce dopiero późnim popołudniem. tylko teraz w aptece mam kupić właśnie jakies probiotyki czy już coś silniejszego ?

a co do dentysty to ja byłam gdzies na kontroli na początku ciąży i mi powiedziała żebym przyszła po ciąży dopiero. i nie wiem czy powinnam jeszcze kontrolowac czy nie ?
Hmm... lekarzem nie jestem, ale jak już swędzi to znaczy, że coś tam jest.. Zapytaj w aptece, one tam też od tego są żeby udzielać porad i nie trzeba się ich wstydzić.

Ja muszę iść, bo boli no i zauważyłam małą dziurkę czyli bez plomby się nie obejdzie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 09:12   #3582
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć dziewczyny!

ja dziś jakaś zdechła jestem, nie mam na nic ochoty i jakiś taki dołek mnie łapie

basienka ładnie wyglądasz, ta Twoja córcia robi takie śmieszne minki
aniaa w takim razie trzymam kciuki, żebys jak najszybciej wyszła do domku. Michaś jest słodki, a jak się usmiecha

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

wiolek tantum powinno pomóc
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 09:15   #3583
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

ja dziś jakaś zdechła jestem, nie mam na nic ochoty i jakiś taki dołek mnie łapie
Cześć Anuszka.

Co to za dołek? Wychodź z niego! I to już!
A tak na poważnie to coś się stało?
Stary 2010-07-04, 09:20   #3584
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Nic się nie stało... Sama nie wiem co mi jest, dziś tylko bym ryczała... Eh, głupia jestem i tyle.
Stary 2010-07-04, 09:24   #3585
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Nic się nie stało... Sama nie wiem co mi jest, dziś tylko bym ryczała... Eh, głupia jestem i tyle.
Nie płakusiaj
Czasem każda z nas ma taki dzień, ale to minie, jutro już będzie lepiej- zobaczysz.
Pewnie to hormony tak działają- na coś trzeba zwalić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 09:26   #3586
wiolek1
Zadomowienie

dzięki dziewczyny zrobie sobie tantum i skocze do apteki.
a teraz sie zbieram powoli będe dopiero wieczorem.
jeszcze musze po drodze na wybory
Stary 2010-07-04, 09:28   #3587
agravka
Wtajemniczenie

anuszka moze sie wyplacz, to bedzie lepiej
lazurku dzis idziesz do dentysty?
wiolek powodzenia w zakupach i zeby cos przynioslo ulge
no i na wybory marsz
Stary 2010-07-04, 09:29   #3588
Linka24
Wtajemniczenie

Dzieńdobry!!!
Ja dziś pędzę nad wodę z nadziejami na miejsce w cieniu i ze nie urodzę po drodze... no przynajmniej nic nie czuje zapowiadającego, ale jakbym gdzie zgineła to nr do Anoxy mam Ale mysle ze wroce wieczorem...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 09:30   #3589
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Nie płakusiaj
Czasem każda z nas ma taki dzień, ale to minie, jutro już będzie lepiej- zobaczysz.
Pewnie to hormony tak działają- na coś trzeba zwalić
Możliwe... chyba muszę się czyms zająć, może wtedy mi przejdzie.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Moja sąsiadka stwierdziła, że jeszcze nie wie na kogo będzie głosować, ale na pewno nie na Kaczyńskiego
Stary 2010-07-04, 09:34   #3590
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdobry!!!
Ja dziś pędzę nad wodę z nadziejami na miejsce w cieniu i ze nie urodzę po drodze... no przynajmniej nic nie czuje zapowiadającego, ale jakbym gdzie zgineła to nr do Anoxy mam Ale mysle ze wroce wieczorem...
no to milej zabawy!!!! uwazaj na siebie tam. taka u Was ladna pogoda? u mnie taka sobie i troszke pochmurno...
Cytat:
Możliwe... chyba muszę się czyms zająć, może wtedy mi przejdzie.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Moja sąsiadka stwierdziła, że jeszcze nie wie na kogo będzie głosować, ale na pewno nie na Kaczyńskiego
no to nie ma zbyt duzego wyboru))hehe
a Ty sie nie martw!!!przejdzie zaraz i nie bedziesz wiedziala, czemu bylas smutna i sama z siebie sie bedziesz smiala
kurde ktora dzis rodzi?jakies objawy?ja myslalam ze wczoraj sie u mnie zaczyna, bo czyscilo mnie chyba z 5 razy i twardy brzuch sie robil....ale przeszlo....
Stary 2010-07-04, 09:37   #3591
papeteria
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
Wczoraj bylismy z TZtem u jego siostry a potem u brata .Ten 3 miesieczny Michas tak sie smieje ze niesamowite to jest, natomiast 5 miesieczny Filip juz im próbuje siadac i tak przebiera nozkami ze szok.Nasz Adaś to bedzie taki malutki do swoich kuzynów na początku ale beda z jednego roku to za jakis czas sie pewnie wyrówna.
A mały wczoraj tak wariował w brzuchu że cała sukienka mi latała całe popołudnie dopiero na wieczór sie wyciszył.

anuszka
gratuluje wakacji a dzis ty cos nie bardzo
lazurowa śliczne sandałki
wiolek aby z angielskim jednak przeszło.
niezawsze niezle z tym "zabiegiem"
jak sie dzis czujesz?
madziorek super ze wszystko ok
ania jakie masz nakladki z jakiej firmy ? Michałek cudowny
anoxa jak tam ?
basienka slicznie obie wyglądacie
itakasia bo wszystko zależy po prostu od kultury osobistej człowieka, fajnie ,że cie miło potraktowano wczoraj ..i że miałaś dzień pełen atrakcji
wiolek ja biore globulki dopochwowe gynoflor doraznie raz na kilka dni ale od listopada bo wtedy mi ten pacior wyszedł i tak gin zalecił (sa na recepte) 6 globulek cos kolo 27 zł ale kuracja na miesiac.
mozesz pic teraz duzo kefiru jak żabka juz wspominala by przywrocic rownowage florze, unikac slodkiego bo to tez sprzyja

Ja mam wizyte w srode a niby mialam do niej nie dotrwac

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Co do terminu porodu to ja zamierzam w sobotę 10 lipca, kuzynka M kiedyś mi powiedziała, że do dnia tygodnia, w którym poczułam pierwsze ruchy należy dodać dwa dni i wyjdzie dzień porodu ja np. poczułam w zwartek + 2 dni to wychodzi sobota
To ja wg ruchów powinnam rodzic dzisiaj
termin z usg mam za równy tydzień a z OM był 30 czerwca.
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
..... mam cale rece poobijane po porodzie i zdarty prawy lokiec, a damian ma zakwasy w rekach
to juz wiem na jaki hardcore sie nastawic

A wogóle to tak mnie wciągneły giery na facebooku że szok co za pożeracz czasu ...tu zasadzić zboże , tu wybudować domek, tu ugotować aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! !!!!

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-07-04 o 09:40
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 09:45   #3592
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Ja mam wizyte w srode a niby mialam do niej nie dotrwac

To ja wg ruchów powinnam rodzic dzisiaj
termin z usg mam za równy tydzień a z OM był 30 czerwca.
wizyta dopiero w srode, a moze dzis sie posypiesz i tym samym nie dotrwasz?
Stary 2010-07-04, 09:47   #3593
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez tak mialam ,i w 27 tc gin zapisal mi tez ten Pimafucort ,moze to dopiero poczatek infekcji i przejdzie. A co do brania probiotykow to ja biore caly czas odkad biore antybiotyk ,na ulotce wyczytalam teraz ,ze nalezy go brac jeszcze 14-20 dni od zakonczenia terapii antybiotykowej. Ja mam Lacibios Femina i polecam!

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-07-04 o 09:50
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 09:50   #3594
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
wizyta dopiero w srode, a moze dzis sie posypiesz i tym samym nie dotrwasz?
nie zanosi się zero objawow nic mnie nie boli i wogóle
wiem ze moze mnie wziasc z zaskoczenia ale trudno mi w to jakos uwierzyc...

ale we wtorek juz bym mogla w zasadzie do niedzieli bym mogla urodzic bo przenosic nie chce...

Stary 2010-07-04, 09:55   #3595
aniaa22
Zakorzenienie

papeteria mam z aventu

ja po obchodzie. wszystko ok i jesli po malego obchodzie tez bedzie w porzadku to idziemy dzis do domku synek mial badany sluch i prawe ok a lewego nie dal sprawdzic bo sie wiercil i krecil. ma jeszcze raz przyjsc do niego. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 10:00   #3596
papeteria
Zakorzenienie

ania dzięki słyszałam własnie że są dobre ...napewno z małym będzie ok i trzymam abyscie juz dzis byli w domku

Stary 2010-07-04, 10:07   #3597
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
.
niezawsze niezle z tym "zabiegiem"
jak sie dzis czujesz?
A wogóle to tak mnie wciągneły giery na facebooku że szok co za pożeracz czasu ...tu zasadzić zboże , tu wybudować domek, tu ugotować aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! !!!!
Czuje sie tak, ze sie nie zanosi na porod nic a nic, kosci tez mniej bola
W ogole to lipa jutro mam isc do szpitala a od wtorku siedzi siostra tz u nas a to ostatni dzien kiedy jestesmy we 2 z tz Z drugiej strony to sie ciesze, ze ide do szpitala bo czuje sie niekomfortowo z jego siostra i pewnie bym sie poklucila o to z tz a tak to musze isc do szpitala i problem z glowy

Hehe no te gry to koszmar!!!
Papeteria a Tobie kiedy pasuje urodzic?
Mi podoba sie dzisiejsza data 04 lipca, na przenoszenie do 22 lipca nie mam co liczyc, wiec jak ma byc rak to ta data mi pasuje

Maciuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 10:16   #3598
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Papeteria a Tobie kiedy pasuje urodzic?
Mi podoba sie dzisiejsza data 04 lipca, na przenoszenie do 22 lipca nie mam co liczyc, wiec jak ma byc rak to ta data mi pasuje
no to trzymam kciuki by akcja najpozniej sie dzis rozwineła u ciebie...mnie sie juz nie spieszy wogole to serio nie dociera do mnie ze to juz
tzn napewno nie chciałabym przenosic ,ale w weekend tez bym nie chciala rodzic bo na niedziele mam termin...moglabym w czwartek np rodzic ale patrzac na kase to moglabym we wtorek lub bo w srode mam wizyte za ktora wybule niepotrzebnie w zasadzie 120zł

Stary 2010-07-04, 10:18   #3599
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
tzn napewno nie chciałabym przenosic ,ale w weekend tez bym nie chciala rodzic bo na niedziele mam termin...moglabym w czwartek np rodzic ale patrzac na kase to moglabym we wtorek lub bo w srode mam wizyte za ktora wybule niepotrzebnie w zasadzie 120zł
Hahahaha dobre no to zycze Ci abys urodzila przed wizyta

Maciuś
Stary 2010-07-04, 10:31   #3600
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cześć dziewczyny!Ale zaszalałyście z pisaniem od wczoraj uff... ale nadrobiłam wszystko!
bassienkaw-super foteczki ślicznie wyglądasz!A Łucja jak laleczka
lazurka-bardzo fajne sandałki i naprawde tanie mam nadzięję że będzi e Ci wygodnie
aniaa-Michaś boski i jaką ma czuprynke i życzę żebyście mogli już wracać do domciu.
madziorek-mam nadzięję że nic Ci się nie stało?! przepraszam ale poprawiłaś mi humorek z ranaja też ostatnio lądowałam...ale nie był to upadek do śmiechu na szczęście nic mi się nie stało
itakasia-fajnie że miałaś fajną wizyte i że już jesteś spokojniejsza

Zajrze do Was pózniej mam męża nareszcie w domu(co prawda tylko do wtorku rano)więc muszę się nacieszyć no i obiadek zrobić.
Życzę wszystkim miłej niedzieli!
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości